AmonRaa 29. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2006 Soltex, no no, to je že boljše... Sprosti svojo "domišljijo" ali vizijo....skratka, bolj kot si realen, čistejša je tvoja vizija prihodnosti. Kar veselo naprej, tako, da z razmišljanjem dvigneš svojo telesno temperaturo. Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 30. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2006 Koliko in kako vplivajo religije oziroma verski sistemi na standardizacijo pogledov na svet? Oziroma na omejevanje realnosti? Nekaj virov v Angleščini;Belief systems of the worldBelief systemsIntroduction to religion...Psycho-Mythology: Believed Completely by PsychiatristsNekaj različnih religij:RaelizemHinduizemKonfucianizemBudizemTaoizemJudovstvoZa moje pojme se ljudje iščejo v religijah, ker ne poznajo realnosti... Lahko pa zagotovo trdim, da vse religije in verski sistemi na splošno imajo skupni imenovalec. Osebno prisegam na realnost in sicer:Metaphysicsdefinicija:Metaphysics Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 AmonRaa,nekateri govorijo na forumu o "mrčesu"...resnica je boleča,kajne...še posebej,če razmišljaš tako,kot so te"naučili"-----dobro si to napisal... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- glej to: Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 1. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2006 AmonRaa,nekateri govorijo na forumu o "mrčesu"...resnica je boleča,kajne...še posebej,če razmišljaš tako,kot so te"naučili"-----dobro si to napisal... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------glej to: Kaj so te naučili? Kako se ogovarja druge uporabnike foruma? To se ne moreš naučiti, to je življenski stil...ali se znaš soočati ali se ne znaš. S takimi se ne obremenjujem, zato ker so sami polni problemov, katerih ne znajo rešiti oziroma so preleni, da bi se soočali z realnostjo. Zato morajo ogovarjati, da krpajo svoje rane in krepijo svoj ego. Taki so ponavadi v oblakih, totalno brez samozavesti, po eni strani se mi smilijo. Pač, njihov problem. Če pa tako radi pometajo pred drugim pragom, pa jih z veseljem sprejmem, ker glih potrebujemo eno čistilko, da nam malo počisti stanovanje, ker imam malo časa. Manča zajeta v ceni seveda. Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 1. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2006 Zame resnica ni boleča, ampak poučna. Če jo priznavaš, se uravnovešaš...Če jo zaznavaš, si uravnovešen. Razodevanje realnosti je edina pot k svobodi. Zato gledam v smeri soočanja, spoznavanja, prepoznavanja, tolmačenja resnice, skratka pot k neskončni ljubezni. (ravnovesje). Zato soglašam samo z gradnjo na temeljih. Prisegam na človeške podvige po stopničkah, nadgrajevanje znanosti. Uravnovešen človek je lahko meta-človek...Takega človeka prepoznaš v množici, ga čutiš, prepoznaš njegove besede, izražanje, čustveno povezavo, izvirnost, skratka umirjenost in samozavest. Samo s takim človekom se lahko dopolnjuješ! Moja fantazija: Če bi bili vsi na poti k resnici, bi se samo dopolnjevali, in ne spotikali iz ljubosumja in egoizma. Če hočemo zaživeti kot prebivalci Univerzuma, imamo samo 1 možnost. sprejeti Realnost (resnica, ljubezen, odgovornost, samo-zavest, svoboda,...). Recimo, da odgovorno in samo-zavestno prelomimo okvirje navidezne realnosti ali Standardizacijo pogledov na svet. Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 ...čistilka z metlo, Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Vidim po popravljanju svojih postov, da ljubiš standardizacijo Hja tukajle pa kar nekaj stvari ne razumem... standardizacija, ateist, sprejeti realnost??!?!?!?!?! Pa sonce... hmm čaki, da mal po možgančkih pobrskam... Amon Ra... kaj ti pomeni beseda "Mitrej"????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Obeta se zanimiva tema... Ste se kdaj vprašali, kdo skrbi za to, da ne zaidemo iz orbite ...ha? Gravitacija Ra, ej kaj imaš ti zaeno izobrazbo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 kako lahko sploh obstaja ena in edina resnica, ce pa je vsak clovek sam svoj in ima vsak svojo resnico?ajdek Jap.... tole mi je bilo že od začetka čudno vse skupaj... lej Ra sej vem, da maš dobr namen... samo pazi, da ne boš kirga v obup spravu... vsak individum (zanalašč nisem besede duša uporabu a ste opazl a?) ima svojo pot, svoje videnje in svoje resnice.... in najhuj je postavlat ene postulate, zakone predpise in karsigabodiže... in rečt takole je tako sem povedal in po tem se ravnajte... upam, da se motim in da tvoj namen ni tak.... kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Jap.... tole mi je bilo že od začetka čudno vse skupaj... lej Ra sej vem, da maš dobr namen... samo pazi, da ne boš kirga v obup spravu... vsak individum (zanalašč nisem besede duša uporabu a ste opazl a?) ima svojo pot, svoje videnje in svoje resnice.... in najhuj je postavlat ene postulate, zakone predpise in karsigabodiže... in rečt takole je tako sem povedal in po tem se ravnajte... upam, da se motim in da tvoj namen ni tak.... kajne... se strinjam s tabo ebor.kak pa bi zgledalo ce bi meli vsi eno in isto resnico??ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 3. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2006 Hja tukajle pa kar nekaj stvari ne razumem... standardizacija, ateist, sprejeti realnost??!?!?!?!?! Pa sonce... hmm čaki, da mal po možgančkih pobrskam... Amon Ra... kaj ti pomeni beseda "Mitrej"????? Kaj pa ti ne gre v račun? neveš kaj je standardizacija pogledov na svet? Vsak dan si potopljen vanjo... Realnost?...hmmm....Poišči povezavo, boš videl, da ti bo uspelo... AmonRa je samo moj "nickname"... "Mitej"= svetišče boga Mitre? Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 3. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2006 Gravitacija Ra, ej kaj imaš ti zaeno izobrazbo? Kej je zate metafora? Ne bom razpravljal glede izobrazbe. Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 3. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2006 Jap.... tole mi je bilo že od začetka čudno vse skupaj... lej Ra sej vem, da maš dobr namen... samo pazi, da ne boš kirga v obup spravu... vsak individum (zanalašč nisem besede duša uporabu a ste opazl a?) ima svojo pot, svoje videnje in svoje resnice.... in najhuj je postavlat ene postulate, zakone predpise in karsigabodiže... in rečt takole je tako sem povedal in po tem se ravnajte... upam, da se motim in da tvoj namen ni tak.... kajne... Aha...lep primer individualizma. drugače si "rahlo" zašel iz koncepta! Poskusi še enkrat! Veselim se vsakega mnenja...zgubana čela so zaželjena! Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 3. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2006 ...čistilka z metlo, aha...pa z ruto na glavi...povrhu še moškega spola(pa pips v žepu). kak pa bi zgledalo ce bi meli vsi eno in isto resnico??ajdek Jah, seveda ima vsak svojo resnico...resnic je malo morje po svetu..... Toda dejstva so relativna! Zato pravim, da je resnica lahko individualna, kolektivna in takoimenovana Globalna resnica. ....Skratka kako bi vi označili medije, religijo, politiko, znanost? ----> Logično, kredibilno, relativno? ....od kje izhaja oziroma kako je nastala naša "Realnost"? Ali jo lahko označimo kot Realnost? ali je to samo iluzija, ki je nastala z religijo, politiko, znanostjo? Individualna in kolektivna resnica izhaja iz medijev, politike, znanosti, izobrazbe in vzgoje! iz tega si zgradimo verski sistem... , verodostojnost,...ali je enaka univerzalni? oziroma zaenkrat bom raje rekel Globalni resnici? Kako da ni, če pa vsi potrebujemo enake elemente za preživeti na tem planetu? Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 ce pa glej raa... vsak clovek na tem svetu dozivla vsako stvar na svoj individualen nacin. pa naj bo to vera, politika, nevem, saj je vseeno.. lahko kamen ob cesti... vsak ga vidi na svoj nacin, skozi svoje oci, vsak si o njem ustvari svojo resnico..kak lahko reces da je resnica globalna oz univerzalna? mislim, jas tega ne razumem...in po tvoje, ce potrebujemo iste stvari za prezivetje in je potem nekak logicno, da mamo tud isto resnico.. pol mas ti tud isto resnico kot kocevski medved? tud on rabi hrano pa zrak... pa nebi rekla da je tak..no, to je moje mnenje..ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Aha...lep primer individualizma. drugače si "rahlo" zašel iz koncepta! Poskusi še enkrat! Veselim se vsakega mnenja...zgubana čela so zaželjena! Jap individualizem na katerega sem ponosen...Ne vem, če sem zašel iz koncepta... le svojo pot imam... drugačno kot ti...pa se zato ne razumeva..Ne bom poskušal znova, kar sem napisal sem napisal.... zdaj grem naprej svojo pot...Lep pozdrav... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 4. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2006 ce pa glej raa... vsak clovek na tem svetu dozivla vsako stvar na svoj individualen nacin. pa naj bo to vera, politika, nevem, saj je vseeno.. lahko kamen ob cesti... vsak ga vidi na svoj nacin, skozi svoje oci, vsak si o njem ustvari svojo resnico..kak lahko reces da je resnica globalna oz univerzalna? mislim, jas tega ne razumem...in po tvoje, ce potrebujemo iste stvari za prezivetje in je potem nekak logicno, da mamo tud isto resnico.. pol mas ti tud isto resnico kot kocevski medved? tud on rabi hrano pa zrak... pa nebi rekla da je tak..no, to je moje mnenje..ajdek Hmmm....No smo že na dobri poti. Nekaj skupnih točko si povedala. Če nadaljujem, pridemo do tega, da vsi imamo nekaj skupnega kot naprimer: Zrak, Hrano, Zemljo na kateri živimo, živalski svet okoli nas, rastline, na splošno naravo. Vse vidimo enako, in poznamo enako resnico, samo razlikujemo se po razgledanosti, znanju,...Drugače, pa nas obkroža čisto enak svet v katerem moramo delat, jest, skrebet za bližnje, in včasih tudi za koga drugega, toda ideale, imamo podobne. Pač vsak ima drugačne cilje in želje, ampak vsi živimo v enakem okolju, se učimo, beremo knjige, časopise, sledimo medijem, itd itd. Skratka smo si zgradili približno enak svet v svojem umu. Tisto verjameš v kar si prepričana oziroma, kar je "dokazano", da je res! Kako bi reagirala, da bi ti nekdo dokazal, da je denar samo sredstvo za omejitev človeškega uma? In da so vere, zato da te vodijo v življenju, tam kamor želi vodstvo? Da so vojne zato, da te zadržijo za "ograjo"? Za prispodobo bi lahko uporabil ovce, ki imajo omejeno gibanje, in če se katera oddalji od črede, nemudoma pes zalaja in zopet se postavi v čredo! Ovca ne ve, kaj je izven pašnika, pravzaprav pozna samo individualno realnost ali kolektivno...Skratka podi se za ostalimi, taka so pač pravila "igre". Pastir pa točno ve, kaj bo naredil z njimi! 3dimenzija je krog v kateremu se vrtimo v sedanjem času. Imamo občutke, da nekaj ne štima, ampak vsi letimo v isto smer, ker tako pač je.(delo, hrana, prijatelji, sorodniki,...). Skratka se borimo za naše preživetje in preživetje naših bližnjih. Kot da bi bili zaprti v časovni kletki. Kaj misliš ti, če bi naenkrat javno razglasili, da kar je do sedaj bilo označeno kot paranormalno, je resnično? Deli z mano tvojo prvo misel, ki se ti je porodila na moje vprašanje? Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 4. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2006 To kar omenjata vidva je individualna oziroma kolektivna reanost, in ne resnica! To ima vsak sam s svojimi občutki in zaznavami. Sprejem informacij. Ampak za tem obstaja temeljna resnica. Kaj ste vi sigurni, da to kar se učimo v šolah, je resnično? Pa to kar beremo in gledamo po TV? Na osnovi česa imamo zgrajeno individualno realnost?! Vsako sredstvo ima svoj namen. Vsak človek ima enake možnosti na tem planetu. Prav tako vsaka žival. In te možnosti so omejene!!! In kdo jih omejuje? ...Sistem, vera, zakoni, ljudje okoli nas? Kdo? Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 4. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2006 Jap individualizem na katerega sem ponosen...Ne vem, če sem zašel iz koncepta... le svojo pot imam... drugačno kot ti...pa se zato ne razumeva..Ne bom poskušal znova, kar sem napisal sem napisal.... zdaj grem naprej svojo pot...Lep pozdrav... Kako veš, da vse to kar je okoli tebe, je resnična informacija in temelj na katerem sloniš(individualna realnost)? Si siguren, da je vse tako kot je videti oziroma, da je skupna realnost edina realnost, katera nas obkroža? Si siguren, da je Zemlja okrogla? Zakaj potem imamo ilegalce, politike, tajne operacije, vojne, umore, posiljstva in norce? Ker je vse tako kot bi moralo biti, resnično? Kaj ni ničesar za razčistit po svetu? Tebi je vseeno, če so ljudje bili na Luni ali ne? Ti je vseeno ali je Afrika samo pretveza za dober zaslužek? Ti je vseeno, če ljudje umirajo za rakom, in zdravilo obstoja že 40let? Ti je vseeno zato, da ne razumeš kitajca, ko ti skuša nekaj pomembnega povedati? Ti je vseeno če je ptičja gripa maslo FBI agencije? ALi katastrofa 11. septembra organizirana s strani CIA-e? In ne teroristov? Kaj če sploh ni nobenega terorizma in je to samo vsiljeni "stereotip" s katerim je možno strašiti ljudi, da ostanejo v "čredi"? Think about that! Kot želiš...tvoja odločitev! Lep pozdrav... Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Hmmm....No smo že na dobri poti. Nekaj skupnih točko si povedala. Če nadaljujem, pridemo do tega, da vsi imamo nekaj skupnega kot naprimer: Zrak, Hrano, Zemljo na kateri živimo, živalski svet okoli nas, rastline, na splošno naravo. Vse vidimo enako, in poznamo enako resnico, samo razlikujemo se po razgledanosti, znanju,...Drugače, pa nas obkroža čisto enak svet v katerem moramo delat, jest, skrebet za bližnje, in včasih tudi za koga drugega, toda ideale, imamo podobne. Pač vsak ima drugačne cilje in želje, ampak vsi živimo v enakem okolju, se učimo, beremo knjige, časopise, sledimo medijem, itd itd. Skratka smo si zgradili približno enak svet v svojem umu. Tisto verjameš v kar si prepričana oziroma, kar je "dokazano", da je res! Kako bi reagirala, da bi ti nekdo dokazal, da je denar samo sredstvo za omejitev človeškega uma? In da so vere, zato da te vodijo v življenju, tam kamor želi vodstvo? Da so vojne zato, da te zadržijo za "ograjo"? Za prispodobo bi lahko uporabil ovce, ki imajo omejeno gibanje, in če se katera oddalji od črede, nemudoma pes zalaja in zopet se postavi v čredo! Ovca ne ve, kaj je izven pašnika, pravzaprav pozna samo individualno realnost ali kolektivno...Skratka podi se za ostalimi, taka so pač pravila "igre". Pastir pa točno ve, kaj bo naredil z njimi! 3dimenzija je krog v kateremu se vrtimo v sedanjem času. Imamo občutke, da nekaj ne štima, ampak vsi letimo v isto smer, ker tako pač je.(delo, hrana, prijatelji, sorodniki,...). Skratka se borimo za naše preživetje in preživetje naših bližnjih. Kot da bi bili zaprti v časovni kletki. Kaj misliš ti, če bi naenkrat javno razglasili, da kar je do sedaj bilo označeno kot paranormalno, je resnično? Deli z mano tvojo prvo misel, ki se ti je porodila na moje vprašanje? sploh mi nerabis dokazovat, da denar um omejuje. ce bi blo po moje, ga nebi meli.. ce pa ze, pa sigurno ne bi imel takega pomena kot ga ma zdaj.drugo, mene ne vodi nobena vera, oz religija, razen tista individualna, notranja, torej vera vase. ok, pa tantra tud malo.ce pogledas tak, me ne vodi nikakrsno vodstvo...jas vodim sama sebe.mislim, ce bi mene poznal, me zagotovo ne bi primerjal z ovco..ker ce kdo deluje mimo sistema, verjemi, da sem jas med prvimi.in kot pravis, da vsi vidimo svet enako, se jas sploh ne strinjam. ce bi blo tak, pol po moje nebi blo dusevnih bolezni, kot je npr shizofrenija saj bi vsak moral videt svet pravilno, normalno. seveda pa se takoj postavi vprasanje kaj je pravilno oz normalno? te skupne pravilnosti ni, vsak si jo sam nastavi v glavi, saj zaradi tega ima svojo duso in razum.in jaz mislim, da tisto kar je dokazano za paranormalno je re resnicno. vsaj pri meni. oz ce gledas s stalisca kvantne mehanike, hitro ugotovis, da je tako.se najmanj mislim, da vse vidimo enako. ce je tak, pol bi vsem mogla bit vsec ista zenska oz moski?lepo te prosim..ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 4. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2006 ok, pa tantra tud malo.ce pogledas tak, me ne vodi nikakrsno vodstvo...jas vodim sama sebe.mislim, ce bi mene poznal, me zagotovo ne bi primerjal z ovco..ker ce kdo deluje mimo sistema, verjemi, da sem jas med prvimi. Aha, vendar vanjo je potrebno verjeti, da je resnična, prav tako kot vsaka stvar na tem svetu!!! Naštej nekaj primerov tvojega verskega sistema... Naj ti bo to izziv, ki ti ga postavljam dobro namerno. Če bi mene spoznala, bi imela popolnoma drugačno mnenje. Vse kar omenjam je dokazljivo, toda je potrebno ustvariti komunikacijo, da lahko razložim individualno vizijo realnosti in da skupaj razčistimo globalno realnost. Katera je resnična. (kot rubikova kocka, ko jo pravilno nastaviš, da se ujema). ALi kot pravilna koda, pri vhodu v računalnik. Dobiš dostop do informacij, katerih pred tem nisi opazil, kljub temu, da si jih imel pred nosom.(gradnja samo-zaupanja v iskanju skupnih točk). Mediji vse popačijo, vsako resnično informacijo, ki bi ogrožala nacionalno varnost, jo priredijo, da ne ustvarjajo polemik in prepirov, oziroma v smislu dvoma, oziroma straha pred neznanim. Skratka internet vidim kot komunikacija brez posrednikov. Še nekaj te vprašam. Od kje izhaja tvoja energija, ali duša, ali um?? So ti poznane sledeče besede in kaj meniš o njih. telekinezija, empatija, telepatija, jasnovidnost, višji JAZ, univerzum, energetska polja, 4 dimenzija, piramida(kaj je zate), nephilim, izvenzemeljsko življenje, osončje,... drugo, mene ne vodi nobena vera, oz religija, razen tista individualna, notranja, torej vera vase. Če sem prav razumel, v nasprotnem primeru me popravi! Torej, verjameš sama vase! Ne zaupaš nobenemu? Nisi pogojena z državnimi ali naravnimi zakoni(jih poznaš? Oziroma te ne vodi zaupanje v ljudi oziroma v sistem, temveč samo-zaupanje? Ti veš, da je Zemlja okrogla ali verjameš? mislim, ce bi mene poznal, me zagotovo ne bi primerjal z ovco..ker ce kdo deluje mimo sistema, verjemi, da sem jas med prvimi. Ne ne ne....Nisem te primerjal na osebni ravni z ovco, temveč maso ljudi z ovcami, kar je gromozanska razlika. Pogled na maso ljudi!!! Torej ti ne potrebuješ sistema, da obstojaš. Zate zakoni ne veljajo? Ne rabiš doktorjev, advokatov, občine, dokumentov, zdravstvenega zavarovanja, in polno denarnico, da lahko živiš? Lahko greš, si vzameš letalo, in odpotuješ, kamor želiš? Lahko predsednika pošlješ v 3 krasne itd itd. Ti verjameš v življenje ali veš kaj je življenje? Poznaš svoj izvor, ali verjameš v njega? in kot pravis, da vsi vidimo svet enako, se jas sploh ne strinjam. ce bi blo tak, pol po moje nebi blo dusevnih bolezni, kot je npr shizofrenija saj bi vsak moral videt svet pravilno, normalno.seveda pa se takoj postavi vprasanje kaj je pravilno oz normalno? te skupne pravilnosti ni, vsak si jo sam nastavi v glavi, saj zaradi tega ima svojo duso in razum.in jaz mislim, da tisto kar je dokazano za paranormalno je re resnicno. vsaj pri meni. oz ce gledas s stalisca kvantne mehanike, hitro ugotovis, da je tako.se najmanj mislim, da vse vidimo enako. ce je tak, pol bi vsem mogla bit vsec ista zenska oz moski?lepo te prosim. Se nisva razumela. Rekel sem, da vidimo enak svet, in NE vidimo svet enako. Think about that!! Več ali manj vsi imamo enake pogoje, zakone, možnosti,..Lahko jih upoštevaš ali ne, to je individualizem. Da si ustvariš svoje mnenje o realnosti. Ti že imaš svoje mišljenje, ampak dejstva so skoraj za vsakega človeka enaka. Odvisno je od tega, kolikor veš, verjameš ali neverjameš. Govorim o zaupanju v življenje! Preberi si definicije resnice in verskega sistema.Truth Resnicafaith ZaupanjeBelief system Verski sistemVsaka beseda ima svoj namen, zato je pomembno vse kar te sprašujem. Ponavljam, vse je dobro namerno, v smislu delitve skupne realnosti, ki nas obkroža...odklepanja zavesti oziroma izvora energije.(recimo pravilna koda ali ključ do neskončne ljubezni, kakor želiš). Jaz VEM, da ima vsak človek nekaj za dodati v to temo, odločitev je samo njegova ali želi deliti individualno realnost ali ne v smeri razumevanja in odpiranja zavesti. Vsi imamo skupne točke, katere je potrebno razčistit, da lahko zaživimo kot svobodni ljudje. Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 pri izvoru energije si pozabo na njen izvor- polje nicne tocke.. drugace se ne strinjam v vseh stvareh s tabo, ampak ti vseeno morem dat prav na v nekih sirsih okvirih je treba delovat v skladu z zakoni.. ampak ce noces, ti tud ni treba...in, jas niti ne verjamem, da je zemla okrogla.. se nobene njene slike iz vesolja nisem vidla, da bi se vidla zemla okrogla..v bistvu so pa itaq dokazali, da je na polih sploscena..in ko sem napisala da verjamem sama vase, s tem nisem mislila da drugim ne zaupam..neumno je prebrati to stvar na tak nacin. saj ce nikomur ne zaupamo, dandanes sploh ne moremo zivet.se pa mores strinjat z mano, da najbol zaupamo sebi.in ne strinjam se da imamo vsi iste pogoje. si ze kdaj pomislil, da paris hilton pa en masaj nimata istih pogojev? mislim, z mojega stalisca je masaj sicer na bolsem..potem pa mi se prosim, razlozi svojo definicijo skupne realnosti. ceprav ta skupna realnost zame sega samo do tocke, da vec ljudi vidi hiso al pa drevo. pa se to je vprasanje.ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 4. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2006 pri izvoru energije si pozabo na njen izvor- polje nicne tocke.. drugace se ne strinjam v vseh stvareh s tabo, ampak ti vseeno morem dat prav na v nekih sirsih okvirih je treba delovat v skladu z zakoni.. ampak ce noces, ti tud ni treba... S čim se ne strinjaš? Zastavil sem kar nekaj vprašanj, na katera nisi sploh odgovorila! se pa mores strinjat z mano, da najbol zaupamo sebi. Sebi je potrebno verjeti za lastno eksistenco. Ampak, da bi popolnoma bili sigurni vase, kar vemo ali verjamemo, ja naš izvor. Temeljna resnica. Vse gradimo na temeljih, samo tako individualna realnost stoji. Potem kaj tebi pomenijo besede, kot: Standardizacija, nivoji, kriteriji, okvirji.... Jih uporabljaš za odkrivanje in razumevanje kredibilnosti v katero kasneje verjameš in postane individualna resnica? In kaj ima to opraviti s 3 dimenzijo, oziroma v sedanjem času in prostoru? in, jas niti ne verjamem, da je zemla okrogla.. se nobene njene slike iz vesolja nisem vidla, da bi se vidla zemla okrogla..v bistvu so pa itaq dokazali, da je na polih sploscena.. hmmm....Kam pa si sedaj zapeljala? Ti pa jaz pokažem Zemljino sliko!http://www.skipressworld.com/images/daily_news/2005/04/ski%20press%20-%20earth.jpg Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 6. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2006 Očitno je res zelo malo iskrenih uporabnikov. :xx!: Pač, verjetno ste zato tukaj, da sebe iščete.... Če vam pomaga, da se označite za Duhovne, vso srečo. Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 To kar omenjata vidva je individualna oziroma kolektivna reanost, in ne resnica! To ima vsak sam s svojimi občutki in zaznavami. Sprejem informacij. Ampak za tem obstaja temeljna resnica. Kaj ste vi sigurni, da to kar se učimo v šolah, je resnično? Pa to kar beremo in gledamo po TV? Na osnovi česa imamo zgrajeno individualno realnost?! Vsako sredstvo ima svoj namen. Vsak človek ima enake možnosti na tem planetu. Prav tako vsaka žival. In te možnosti so omejene!!! In kdo jih omejuje? ...Sistem, vera, zakoni, ljudje okoli nas? Kdo?temeljna resnica je? Ljubezen. dejstvo pa, da nas bo pobralo, ker se vedno bolj oddaljujemo drug od drugega. škoda. omejujemo se sami, ker si dovolimo, da nas omejujejo zakoni, predpisi in bullshit. vsak je lahko vse. Ničesar ne povzročajo demoni, teh ni. Vsakdo lahko čara, lahko uresniči svoje načrte, če zna misliti in čakati, če se zna postiti.Siddharta omejujemo se sami ... ker si dovolimo biti omejevani ... ker se bojimo samih sebe. bojimo se lastne moči! moje gledanje na stvar. realnost? bolj ko gruntam, bolj se mi zdi, da zame realnosti ni ... realno je zame to, kar je materialno .. ja ja, res kmečko razmišljanje, whatever, i don't care. itak so vse besede in - stvar lastne percepcije, predstav ... zmešnjava ne uide. realno je zame tisto, kar sem si ustvarila v glavi kot realno ... če si mislim, da sem neumna, pač uspeh ne more postati realnost.realno je, da človek "mora" hoditi v službo, plačevati položnice, dati nekaj pod zob ... realnost. realnost. realnost. kakšna beseda. joj. zame ima poseben prizvok in pomen. ni je, če hočem. in je, če hočem. karkoli je lahko realnost. lahko si pa zmislim, da nekaj ne obstaja in potem pač ne obstaja. zame. saj je čisto enostavno ... vse omejitve in zakone so si ljudje izmislili, da bi si podredili večino ... ker človek lahko čara! vsak bi lahko naredil iz sebe genija, če bi hotel! duhovni pa smo po mojem skromnem mnenju prav vsi, Amon Raa. če ne bi bili, nas ne bi bilo. vsak ima potenciale. le da eni bolj drugi manj zadušene. če si materialno, si že duhovno bitje. eto, to je realnost. na standarde se pa požvižgam. čeprav pomislim ob besedici recimo na kakšne cifre ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.