HardKor 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Zaradi nepreglednosti foruma sem temo odprl kar tukaj. Sicer je pa itak ful nekih tem na napacnih mestih... Zanima pa me zakaj search ne dela? Pa zakaj moderatorji ne brisejo oz. vsaj prestavljajo tem ki so na napacnem mestu itd. Fora je da imate ful neki dobrih debat, zanimivih svari in ful potenciala za dober forum. Rezultat je pa to kvazi s*anje. A ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Nam, k ga kar pogost uporabljamo, je čist pregleden. Mogoče postane teb tud....Kaj pa je na napačnem mestu al pa ne, ajde, lohk maš svoje mnenje, ni pa nujn, da je glih ne vem kolk pomembno za vse nas, ne..... Aja, pa fajn se mej na lnf......če se ne boš čist zgubu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Dobrodosel! saj vidis - vsakdo pride gor in objavi temo, tko kot si jo ti zdaj.in je ne bom prestavila v primernejsi forum... ker smo zlo elasticni.rezultat - je pa tole sranjece. aja, search dela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ful potenciala za dober forum Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Hardkor, ne vem zakaj imam občutek, da bi rad bil modelator..drugače pa obstaja nekje ena tema, kamor lahko psoredujemo podvajanje tem, in vse kar nas moti, ampak tko - ta in ta tema se nahaja tu in tu... vidiš jaz tud nimam v nulo psopravljenega stanovanja, pa se v njem prav fletno počutim (sicer pa tale preglednost ni v nebo vpijajoča, da bi tolk ven sekala) ... če bi bilo drugače ne bi bil to naš forum sicer pa dobrodošel med nami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Toni Gašperič bi temu dodal: "Kaj pa vas briga, na kateri steni v mojem stanovanju klavir visi?!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Meni se pa zdi pregledno Ne vem, tole brisanje...če bi jaz imela tak forum in bi bilo od mene zaželeno, da brišem vsako neumno temo ( no to bi mogoče še šlo ), predvsem pa vsako "ircanje" in govorjenje v tri krasne, bi se mi prej ali slej ( beri: prej ) zmešalo, ker to je pa res toliko dela.Po drugi strani mi je pa všeč, da ni nek "tiranski forum", kjer se briše vsako malenkost, ki ne spada, zato ker se sklada s prvotno temo. Včasih nastanejo tudi dobre debate kar tako. Kot je Mick rekel, tisti, ki smo redni tukaj, vemo kje je vse Pa tudi hitro se navadiš. Zame ni potencial za dober forum, ampak je dober forum, drugače tu ne bi bila ( mogoče raje na kakšnem od 32920930292099n, ki še obstajajo ). Samo tudi to je relativno "Iskanje" pa tudi meni dela Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Čisto dober forum je tole. Je pa res, da te v prostoru, kamor vstopiš, najbolje opazijo, če kaj razbiješ. Ali pa starcu, ki je že ves čas tam, rečeš, naj vstane, da boš lahko sedel. Ni šans, da ne bi vedeli, da si. Tako je tudi s temle tipom tu. Ki ima seveda vse pravice bla bla bla ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 bla bla bla ...Boljš ne bi mogu komentirat namest mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.