Skoči na vsebino

Manj je več in več je preveč-LN Forum

Recommended Posts

Zaradi nepreglednosti foruma sem temo odprl kar tukaj. Sicer je pa itak ful nekih tem na napacnih mestih...

Zanima pa me zakaj search ne dela? Pa zakaj moderatorji ne brisejo oz. vsaj prestavljajo tem ki so na napacnem mestu itd.

Fora je da imate ful neki dobrih debat, zanimivih svari in ful potenciala za dober forum. Rezultat je pa to kvazi s*anje. A ne?

Deli na socialnih omrežjih

Nam, k ga kar pogost uporabljamo, je čist pregleden. x;)x Mogoče postane teb tud....Kaj pa je na napačnem mestu al pa ne, ajde, lohk maš svoje mnenje, ni pa nujn, da je glih ne vem kolk pomembno za vse nas, ne.....

Aja, pa fajn se mej na lnf......če se ne boš čist zgubu. :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Dobrodosel! :vio: :palec:

saj vidis - vsakdo pride gor in objavi temo, tko kot si jo ti zdaj.

in je ne bom prestavila v primernejsi forum... ker smo zlo elasticni.

rezultat - je pa tole sranjece. xDDx x8Dx

aja, search dela.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hardkor, ne vem zakaj imam občutek, da bi rad bil modelator..drugače pa obstaja nekje ena tema, kamor lahko psoredujemo podvajanje tem, in vse kar nas moti, ampak tko - ta in ta tema se nahaja tu in tu... vidiš jaz tud nimam v nulo psopravljenega stanovanja, pa se v njem prav fletno počutim (sicer pa tale preglednost ni v nebo vpijajoča, da bi tolk ven sekala) ... če bi bilo drugače ne bi bil to naš forum x:Dx

sicer pa dobrodošel med nami ;)

Meni se pa zdi pregledno w:Iw

Ne vem, tole brisanje...če bi jaz imela tak forum in bi bilo od mene zaželeno, da brišem vsako neumno temo ( no to bi mogoče še šlo ), predvsem pa vsako "ircanje" in govorjenje v tri krasne, bi se mi prej ali slej ( beri: prej ) zmešalo, ker to je pa res toliko dela.

Po drugi strani mi je pa všeč, da ni nek "tiranski forum", kjer se briše vsako malenkost, ki ne spada, zato ker se sklada s prvotno temo. Včasih nastanejo tudi dobre debate kar tako.

Kot je Mick rekel, tisti, ki smo redni tukaj, vemo kje je vse x;)x Pa tudi hitro se navadiš.

Zame ni potencial za dober forum, ampak je dober forum, drugače tu ne bi bila ( mogoče raje na kakšnem od 32920930292099n, ki še obstajajo x:px ). Samo tudi to je relativno x;)x

"Iskanje" pa tudi meni dela :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Čisto dober forum je tole.

Je pa res, da te v prostoru, kamor vstopiš, najbolje opazijo, če kaj razbiješ. Ali pa starcu, ki je že ves čas tam, rečeš, naj vstane, da boš lahko sedel.

Ni šans, da ne bi vedeli, da si.

Tako je tudi s temle tipom tu. Ki ima seveda vse pravice bla bla bla ...

x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...