Skoči na vsebino

magi

prav

Recommended Posts

(popravljeno)

lp smo v 21 stoletju, tv ,net in se drugi nacini komunikacij ljudje se vse bolj osvescamo .

Takole bom povedo na kratko cez stoletja prazavprav celo clovesko zgodovino obstajajo neka magicna drustva pa me zanima ce v tem stoletju se ostalo se kako starodavno in koliko ma to vpliv na nasa zivljenja, no upam da ste dojeli smisel vprasanja x;)x

Popravljeno -> prav
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 107
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Politiki, duhovniki (vseh ver), podjetniki, t. i. psihologi in drugi so magi, ki nam krojijo ali zgolj poskušajo krojiti življenje.

tocno tako :palec:

se vecji kot tle poimenujete "magi" so pa zame vsi preroki, vedezevalci.

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

tocno tako :palec:

se vecji kot tle poimenujete "magi" so pa zame vsi preroki, vedezevalci.

No, vsi že niso šarlatani. Kot verjetno niso vsi prej našteti politiki, duhovniki magi. Jih je pa velika večina. Čeprav načeloma mogoče hočejo daleti dobro. x:)x

Possible—but highly unlikely.

neka magicna drustva pa me zanima ce v tem stoletju se ostalo se kako starodavno in koliko ma to vpliv na nasa zivljenja, no upam da ste dojeli smisel vprasanja

Joj, kakšni zapis. Bog pomagaj, čeprav ni v njeni moči.

Magična društva, oziroma okultne družbe so prisotni že tisočletja in bodo še naprej. Vsako takšno društvo zadovoljuje nekatera temeljna človekova stremljenja. Od teh društev jih je nekaj precej tajnih in imajo dejansko izjemni okultni trening. V njih se ne pride kar tako. Tudi ko si notri, traja precej časa, da se prepričajo o tvboji osebnostni zrelosti. V zahodnem okultizmu in hermetizmu obstaja cel up tehnik, katere so zaradi svoje neposredno brutalne moči neprimerne za široko javnost. Tako je tudi prav. Posebno razni enohijanski priklici, angelski vpoklici ipd. ne sme v javnost. Že navaden Srednji steber, podprt z angelskimi dinamičnimi shemami ni javen, ker predhodno zahteva določene izkušnje in znanja za obvladovanje energij, ki se med izvedbo sproščajo. Na srečo ima vsakdo, ki dobi stik s temi stvarmi, dovolj osebnostne zrelosti, da molči. Sicer se recimo na spletu kar veliko najde, a ključne stvari so zaklenjene. Jaz se s tem strinjam. Že itak je preveč norcev, ki se gredo angelske preroke.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Joj, kakšni zapis. Bog pomagaj, čeprav ni v njeni moči.

Magična društva, oziroma okultne družbe so prisotni že tisočletja in bodo še naprej. Vsako takšno društvo zadovoljuje nekatera temeljna človekova stremljenja. Od teh društev jih je nekaj precej tajnih in imajo dejansko izjemni okultni trening. V njih se ne pride kar tako. Tudi ko si notri, traja precej časa, da se prepričajo o tvboji osebnostni zrelosti. V zahodnem okultizmu in hermetizmu obstaja cel up tehnik, katere so zaradi svoje neposredno brutalne moči neprimerne za široko javnost. Tako je tudi prav. Posebno razni enohijanski priklici, angelski vpoklici ipd. ne sme v javnost. Že navaden Srednji steber, podprt z angelskimi dinamičnimi shemami ni javen, ker predhodno zahteva določene izkušnje in znanja za obvladovanje energij, ki se med izvedbo sproščajo. Na srečo ima vsakdo, ki dobi stik s temi stvarmi, dovolj osebnostne zrelosti, da molči. Sicer se recimo na spletu kar veliko najde, a ključne stvari so zaklenjene. Jaz se s tem strinjam. Že itak je preveč norcev, ki se gredo angelske preroke.

hvala kabalist ceprav se ne strinjam da se na netu kaj najde,probaj v kak iskalnik napisat mesečeve sestre pa bos vidu jest osebno poznam ,no pa pustmo to ni tema neki me pa zanima zakaj o bogu govoris kot da je zenska,drugac me pa ta tema grozno zanima pa ne iz razloga da bbi se kaj naucil o magiji in podobno x:)x

se ne strinjam da se na netu kaj najde

Določene stvari se ne najdejo. Posebno res učinkovite tehnike nihče ne da gor. To je razumljivo. Niso ti dostopne, dokler ne dosežeš določene ravni samozavedanja in etičnosti. Ko jih enkrat imaš v roki, ti še na kraj pameti ne pade kakršno koli uporabno objavljanje.

Vsekakor pa dobiš preko neta stike z raznimi okultnimi družbami. Seveda nikjer ne boš dobil kaj več od začetnega dela. Tako je tudi prav. Mnoge napredne tehnike so recimo javno objavljene, vendar jih ne moreš uporabiti, ker nimaš znanja tolmačenja. Nekoč sem našel na netu tehniko vpoklica nadangela Metatrona. Brez znanja kabalističnih tehnik in določenih izkušenj bi bilo to samo še eno od malce odbitejših besedil z nerodnim besednjakom. Če ne veš, kaj iščeš in kako, si v temi in s tem se popolnoma strinjam.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Določene stvari se ne najdejo. Posebno res učinkovite tehnike nihče ne da gor. To je razumljivo. Niso ti dostopne, dokler ne dosežeš določene ravni samozavedanja in etičnosti. Ko jih enkrat imaš v roki, ti še na kraj pameti ne pade kakršno koli uporabno objavljanje.

Vsekakor pa dobiš preko neta stike z raznimi okultnimi družbami. Seveda nikjer ne boš dobil kaj več od začetnega dela. Tako je tudi prav. Mnoge napredne tehnike so recimo javno objavljene, vendar jih ne moreš uporabiti, ker nimaš znanja tolmačenja. Nekoč sem našel na netu tehniko vpoklica nadangela Metatrona. Brez znanja kabalističnih tehnik in določenih izkušenj bi bilo to samo še eno od malce odbitejših besedil z nerodnim besednjakom. Če ne veš, kaj iščeš in kako, si v temi in s tem se popolnoma strinjam.

hvala zelo spostujem ljudi ki imajo visjo duhovno stopnjo ,

moje znanje je pac druge vrste, rad preberem o teh nenavadnih stvareh, osebno pa mislim da imamo ljudje vsak posebi doloceno nalogo na svetu, jaz svojo ispolnjujem ,kar verjetno ti tudi, tvoje znanje o dolocenih stvari me navdusuje, mogoc ga malo izkoriscam x;)x samo ena mala pripombica gledam tvoj podpis, mal bolj pozoren si pa lohk x:)x se vem da si intelegenten in bos skapiral, se bom sledil tvoje teme ,drugac pa tocno vem kaj iscem, ti pa tud x;)x

si vpoklical nadangela Metatrona? x:)x zakaj? kaj si kej novga zvedel? in kako si lahko preprican, da je to res tehnika za vpoklic nadangela?

in kako si lahko preprican, da je to res tehnika za vpoklic nadangela?

Glede na ton, s kakršnim si postavil vprašanje, nima nobenega smisla, da ti odgovorim, ker si ti s tem podatkom ne boš mogel kaj veliko pomagati. A ti bom odgovoril. Priklical sem nadangela Metatrona, a kaj sem izvedel in kako, je samo zame in za nikogar drugega. Sem pa pridobil zase osebno izredno dragoceno izkušnjo.

Glede na ton, s kakršnim si postavil vprašanje, nima nobenega smisla, da ti odgovorim, ker si ti s tem podatkom ne boš mogel kaj veliko pomagati. A ti bom odgovoril. Priklical sem nadangela Metatrona, a kaj sem izvedel in kako, je samo zame in za nikogar drugega. Sem pa pridobil zase osebno izredno dragoceno izkušnjo.

vsaj poskusi mi razloziti.. kako lahko ves, da je to res vpoklic nadangela?

pa povej mi vsaj kar mi lahko..kej mi pa ze lahko zaupas. recimo kako vse to zgleda? si v budnem stanju.. ali dejansko kaj/koga zalgedas.. kako si ga zacutil.. ali ti je samo v glavi spilalo?

in cemu si ga sel klicat? kaj ni to ravno tako ene vrste bliznjica proti katerim si tako (ce sem prav razumel) proti?

...cez stoletja prazavprav celo clovesko zgodovino obstajajo neka magicna drustva pa me zanima ce v tem stoletju se ostalo se kako starodavno in koliko ma to vpliv na nasa zivljenja...
Če bi si omislil svoje magično društvo, bi nekaj vodljivih ljudi prepričal, da so najpametnejši, najboljši, jim vcepljal svoja pravila, potem bi naredili nekakšen test, da bi postali celo izbranci, najzvestejšim bi zaupal novačenje novih ljudi, poslušnih, pripravljeni se učiti eno samo znanje in tako naprej... ker bi se znal inkarnirati v novega vodjo, bi za vmesni čas postavil takega naslednika oz. mojega predhodnika, da bi bi me brez odlašanja prepoznal kot pravega naslednika. Za svoja prepričanja ne bi čutil potrebe, da bi jih dokazoval tako, da bi bila razumljiva še komu drugemu, razen ozko usmerjene skupine ljudi. Kako bi vpliv razširil navzven? Seveda ne tako, da bi društvo naredil za javno, ampak bi skrivoma novačil posamezne ljudi, ki so na vplivnih položajih in ti bi svoje odločitve sprejemali v skladu z doktrino, s katero bi jim spral možgane, saj bi bil prepričan, da bodo goreče zagovarjali in udejanjali svoja prepričanja. Le končni namen jim nikdar ne bi razkril, nek primeren vmesni pa. Vsi skupaj itak ne bi imeli celotne slike o vsem...

Prav, to je le malo fikcije kar na en tak poskusno šaljiv ponedeljkov popoldan.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Torkov razvoj Magi-društva

V 2tisoč letih, ko bi se število članov pomembno povečalo, bi predvideval, da se bodo prvotni postopki slej ko prej razkrivali drugim (kdo bo pa imel nadzor nad tako maso ljudi, komu vse bo zaupala svoje skrivno znanje) in med tem posodobil postopke. Tako spremenjene in dopolnjene bi jih zopet vpeljeval med najzaupnejše, oni pa bi jih zopet počasi vpeljevali med nove valove navdušencev, željne znanja in magije. Tako da prvotni postopki, danes delno razkriti, niti ne bi ovirali osnovne prikrite dejavnosti, prej nasprotno. Bili bi kot trnek, na katero se bo ujela še kakšna dodatna vaba...

Magiko

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Lahko ti povem, kolikor lahko ubesedim. Nadangel se pojavi kot slika v viziji. Pojavi se kot bel steber z zlato krono. To je precej enostavna podoba, katere značilnost je občutenje nenavadne prisotnosti. Ravno pri tem občutku sem spoznal, da je navezanost na ljudi in stvari lahko pogubna.

Nisem uporabljal nobenih drog ali kaj podobnega. Izvedba je standardna. Najprej čiščenje, koncentracija, izvedba samega rituala in na koncu čiščenje za sabo. Gre za res nenavadno izkušnjo.

Naprednejši kabalisti, ki se s tem ukvarajajo, dosegajo precej natančnejše vizije. Jaz imam izza sebe komaj slabih 5 let izkušenj s takšnimi tehnikami in kot ljubitelj postopnosti in previdnosti vse počnem z kratkimi koraki. Neprestano imam pred očmi misel na pravilno uvodno in predvsem zaključno čiščenje in zapiranje stvari. Kar pokličeš, moraš tudi "odklicati" in svojo zavest varno povrniti v običajno stanje, saj samo tako prideš do uporabnih znanj.

Glede hipotetičnega magičnega društva, o katerem je govor, pa samo to. Pravi magi tako ne delujejo. Ne potrebujejo publicitete in ne potrebujejo množice slednikov. To je samo hrana za ego. Mnogo šol deluje tako, da ima mojster samo enega učenca (učenko) in nič več. Znanje se tako prenaša samo na ta način. Seveda so tudi bolj ali manj javna magična društva. Mnoga so včasih imela določen pomen, a so se ravno zaradi množičnosti in nekritičnega dopuščanja rasti članstva zbanalizirala. Zahodna okultna praksa ni za ljudi, ki iščejo trenutno zadovoljitev in ni za ljudi, ki iščejo udobno pot.

Kar pokličeš, moraš tudi "odklicati" in svojo zavest varno povrniti v običajno stanje, saj samo tako prideš do uporabnih znanj.
astralno potovanje?

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Tudi pri astralnem "potovanju" moraš za sabo počistiti in zapreti vse kanale komunikacije. Bistvo zahodne okultno magijske tradicije je čiščenje za sabo. Za razliko od vzhodnih tehnik so zahodne precej brutalne. Joga je lahko nastala samo v prefinjeni vzhodnjaški kulturi, a magija je del zahoda, ki ni ravno prefinjen.

Lahko ti povem, kolikor lahko ubesedim. Nadangel se pojavi kot slika v viziji. Pojavi se kot bel steber z zlato krono. To je precej enostavna podoba, katere značilnost je občutenje nenavadne prisotnosti. Ravno pri tem občutku sem spoznal, da je navezanost na ljudi in stvari lahko pogubna.

Nisem uporabljal nobenih drog ali kaj podobnega. Izvedba je standardna. Najprej čiščenje, koncentracija, izvedba samega rituala in na koncu čiščenje za sabo. Gre za res nenavadno izkušnjo.

Naprednejši kabalisti, ki se s tem ukvarajajo, dosegajo precej natančnejše vizije. Jaz imam izza sebe komaj slabih 5 let izkušenj s takšnimi tehnikami in kot ljubitelj postopnosti in previdnosti vse počnem z kratkimi koraki. Neprestano imam pred očmi misel na pravilno uvodno in predvsem zaključno čiščenje in zapiranje stvari. Kar pokličeš, moraš tudi "odklicati" in svojo zavest varno povrniti v običajno stanje, saj samo tako prideš do uporabnih znanj.

Glede hipotetičnega magičnega društva, o katerem je govor, pa samo to. Pravi magi tako ne delujejo. Ne potrebujejo publicitete in ne potrebujejo množice slednikov. To je samo hrana za ego. Mnogo šol deluje tako, da ima mojster samo enega učenca (učenko) in nič več. Znanje se tako prenaša samo na ta način. Seveda so tudi bolj ali manj javna magična društva. Mnoga so včasih imela določen pomen, a so se ravno zaradi množičnosti in nekritičnega dopuščanja rasti članstva zbanalizirala. Zahodna okultna praksa ni za ljudi, ki iščejo trenutno zadovoljitev in ni za ljudi, ki iščejo udobno pot.

seveda je lahko navezanost na ljudi in stvari pogubna. zna biti pa tudi lepa..

si spoznal samo to?

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...