Advaita 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 še nekaj bi vprašala... glede kontrole... si imel kdaj občutek da ne moreš kontrolirat situacije, da energije laufajo brez tvoje zavesti o tem, če veš kaj mislim... da je vse del božjega načrta.tudi mag lahko samo sodeluje z bogom, ne more ustvariti ničesar, kar ni del božanskega načrta. v bistvu je "katalizator" božje volje, zato je edino pametno da se povsem prečisti in odpre božanski ljubezni, da ne dela napak, ki so posledica ega. drugače se samouniči. kabalist pravi, da gre v tem primeru za shizofrenika, če se magu dogajajo stvari kar v tri dni. ???Do sedaj še nikoli nisem imel občutek, da situacije ne kontroliram. Vidiš zato pa so pomembni učitelji. Nekateri pravijo, da se vso to magijo lahko naučiš iz knjig, morda je res vendar knjiga te ne bo vodila in v njej ni vse napisano. Seveda se lahko zgodi, da mag postane shizofrenik. To se zgodi tistemu, ki je nepozoren, nediscipliniran in tistemu, ki beži v fantazijske svetove, ki ga prevzema ego in še mnogo drugih stvari vpliva na magovo zablodo. Mag se poistoveti z bogom. Mag, ki je dosegel veliko (samorealizacijo ali božansko zavest,...) je nekakšen bog na zemlji in je eno z vsem in vse je on, zatorej lahko "spreminja stvari" oz. vpliva nanje po svoji volji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Advaita 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 ja, to je to.. a jaz tebe poznam, slučajno? imaš kakšno fotko na zalogi? ne bom nič "čarala z njo"... samo znan se mi zdiš, glede na "??nekaj ??" Uf, močno dvomim, da me poznaš. Glede na kaj se ti zdim znan ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Instant magika je za vse. Imenuje se O5 ali P.C.S. in deluje v 1/2 ure. lahko vstvarish vse v 1/2 ure. Kakshna druga magika ni dO5topna. Adwaita? Jaz sem iniciran v jnana adwaita Ramakrishna loza! Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Instant magika je za vse. Imenuje se O5 ali P.C.S. in deluje v 1/2 ure. lahko vstvarish vse v 1/2 ure. Kakshna druga magika ni dO5topna.Zelo visokoleteče besede. Sem prebral http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=5096, pa me ni prepričalo. Preveč zmedeno je vse, linki ne delajo ali pa je gor kar nekaj, tvoje stavke je zelo težko razumeti. Verjamem da zate deluje, a meni ni všeč. Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Instant magika je za vse. Imenuje se O5 ali P.C.S. in deluje v 1/2 ure. lahko vstvarish vse v 1/2 ure. Kakshna druga magika ni dO5topna. a ni pol urce malo dosti za instant magiko...instant juhice so dosti prej gotove Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Instant magika je za vse. Imenuje se O5 ali P.C.S. in deluje v 1/2 ure. lahko vstvarish vse v 1/2 ure. Kakshna druga magika ni dO5topna. Adwaita? Jaz sem iniciran v jnana adwaita Ramakrishna loza!Zimzelena klasika enega in istega. Vsekakor papagajsko ponavljanje, ki je znano samo avtorju. Instantna magika je res samo... instant. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Ta Ananta nikoli nič ne pove, kadar pa pove pa pove to da samo on sam razume. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Ta Ananta nikoli nič ne pove, kadar pa pove pa pove to da samo on sam razume.Saj ni edini. Osebno poznam kar nekaj osebkov, ki so se šli neko supertruper mag(ic)ko in se jim je "operacijski sistem" v glavi zaciklal... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.