Sprehajalec 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Mislim da si tole vseen zasluži novo temo. Človk mi je čedalje bolj všeč. Od kje taka sprememba http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rn...nu=1&c_id=99722"Delovalo bo prek spletne strani, vanj pa bo lahko vstopil vsak, ki pozitivno misli in želi pomagati z iniciativami in s predlogi. Predsednik je dejal, da se mednarodna skupnost začenja pozitivno odzivati na njegove pobude, prav tako dobiva veliko pisem podpore od državljanov. Drnovšek je dejal, da ustanovitev gibanja ne pomeni, da je obupal nad vladnimi institucijami. Ugotavlja pa, da prihaja do odtujenosti ljudi od politike, saj ta deluje po ustaljenih mehanizmih. Ljudje zato večkrat obupajo in postanejo pasivni. Prvi dosežki pri prizadevanjihPovedal je, da se v Darfurju kažejo prvi dosežki, in sicer pri treh vprašanjih: kako pomagati ljudem, kako jim zagotoviti varnost in kako zagotoviti politično rešitev vprašanja Darfurja. V Sloveniji bodo te dni začele teči humanitarne akcije, na katerih intenzivno delajo Rdeči križ, Karitas in Unicef." Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Človk mi je čedalje bolj všeč. go, Drnovšek, go Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 he he sploh vedu nism za tole k sm tm pisov(sm bol cilov na dela za nazaj)....hehe evo še enkrat: Bravo Drnovšek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 go, Drnovšek, go Naj zdravniki skrbijo za svoje zdravje, on bo za svojega že sam, je bila danes najbolj močna njegova izjava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Tudi sama sem ga poslušala...kapo dol,prav seva pozitivno energijo. Mislim,da to prav rabimo...se strinjate? Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Tudi sama sem ga poslušala...kapo dol,prav seva pozitivno energijo. Mislim,da to prav rabimo...se strinjate?Zakaj me pa vikaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 hja čist zudo, js sem že razmišljal, da bi mu poslal kak e-mail tak pohvalni noro dobr je zadnje čase tolk pozitivnosti ful nisem vajen od politika hm a bodo kake informacije o tem gibanju kje se je za prijavit? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 naslednji teden odpira forum www.drni.net http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rtvav&c_id=1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Zakaj me pa vikaš Sstane...sory,napačno si razumel...množino sem misla,ne samo zate. Lep dan ,Darja Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Sstane...sory,napačno si razumel...množino sem misla,ne samo zate.Lep dan ,Darja Vem, malo heca more bit, če se že Drni reži, se dajmo še mi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 jah bolezen človeka spremeni in ti pomaga zagledati življenje v novi luči Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Bravo Drnovsek, go! fino da koncno se mal svetlobe tud v tisto temo zblojeno politicno spletkarsko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Bravo Drnovsek, go! fino da koncno se mal svetlobe tud v tisto temo zblojeno politicno spletkarsko. anede js sem ful pozitivno šokiran nad novimi idejami tedensko ma kako novo pobudo al karkoli pa je kt bi bil na 3eh mestih hkrati zihr ima 2 dvojnika hihi bi rekli teoretiki zarote ... meni se zdi tako čudovito, da se nekomu na položaju odtrga v pravo smer ... poslanci še zdej tuhtajo kako reagirat haha mi je že tolk lepo to da je prav kičasto.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 sj Tito je tut najbolj potoval k je hiral... Ja, celih petdeset let Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 maš bolj slab spomin zgleda... c-c-c-cJaz ne, imam dvakrat daljšega v živo od tebe Jaz ne, imam dvakrat daljšega v živo od tebe No, c-c-a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 bolj 3x Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Tale naš Janez res preseneča .......ampak na hitro prebrala med vrsticami.... bil v Boliviji se mi zdi khmmm khmmm ne bi komentirala backgrounda izvoljenega, potem pa pošlje Toma Križnarja naj pomiri Sudanskega predsednika z gverilci khmmmm zna biti tudi recimo diplomatski zaplet ali kaka podobna reč...vsekakor hrabro in smelo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Itak, da hrabro in smelo, saj drugače se tudi ne da... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Itak, da hrabro in smelo, saj drugače se tudi ne da... AstraOsamljeni smo hrabri bolj 3x cccccccc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 S kakšno metodo se je Janez pozdravil oz. zazdravil...? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Zdaj pa je še LDS zapustil. Glej: STA Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Kul. Je tko vedno bil samosvoj, zakaj bi moral biti član kakšne stranke. Mi je bliz ta njegova odločitev, pa kar veliko njegovih prej tud..... Patrick, bluziš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Drnovsek Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 30. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2006 Glede na to, da vabi politike v gibanje, in da programa kakršen bo ne bo moč izvest brez politike je verjetno, da bo to postalo kmalu stranka/lista. Če bodo pa zdajšnji politiki v tem gibanju/stranki/listi, in če bodo počel isto kot do zdej.. ne bo nobenge večje koristi. Ampak.. pustmo se presenetit. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Glede na to, da vabi politike v gibanje, in da programa kakršen bo ne bo moč izvest brez politike je verjetno, da bo to postalo kmalu stranka/lista.Ni nujno, zakon o delnici države je mogoče sprejeti tudi na referendumu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.