Ebor 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 No takole, malce sem spremljal stvari, sem napisal nekaj časa nazaj, da bom na preži.... Darfur.... kaj je zdej, kje smo.. smo kej dosegl?Če površno nekaj pripraviš, brez lobiranja..... pač.... Domača scena... gibanje (grinpis?) z njim na volitve? a je treba še kaj komentirat, ali je zdaj že vsem jasno v katerem grmu tiči jazbec? Parada, heheheehe, ja zdaj si predsednik države in predsednik vlade nagajata kot mala otroka... v smislu ti nisi pustil mojega odposlanca v Darfur, jaz ne pustim, da vojska, ki je pod mojo komando, koraka na tvoji paradi....(no to je pa pozitivno... vsaj ne bo porabljen denar za....) Saj res poiščimo kaj pozitivnega.... no mogoče peka kruha v lastni peči... krajani se vsaj ne bodo zastrupljali z aditivi/barvili, ki so v kupljenem kruhu, kajne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 2. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2006 TRARA!! Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 nad! koncno! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 tole bi lohk biu zachetek enopartijskega sistema....kolkr vas je budal k nasedate :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Človk mi je čedalje bolj všeč. Od kje taka sprememba Meni je sumljiv. Navsezadnje je še vedno politik. Isto sranje, novo pakovanje? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Meni je sumljiv. Navsezadnje je še vedno politik. Isto sranje, novo pakovanje? isto pakovanje.... :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 4. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2006 Vidva sta pa verjetno forum zgrešla Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 a ves kaksna je razlika med osebo ki je politik in dejasnko soustvarja naso zivljenje, ce se tako izrazim in tistim, ki je politicno zelo ali celo dosti bolj podkovan in sirsi ter bolj dojemljiv ter realen in ne ustvarja nasa zivljenja!? Meni je sumljiv. Navsezadnje je še vedno politik. Isto sranje, novo pakovanje? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 a ves kaksna je razlika med osebo ki je politik in dejasnko soustvarja naso zivljenje, ce se tako izrazim in tistim, ki je politicno zelo ali celo dosti bolj podkovan in sirsi ter bolj dojemljiv ter realen in ne ustvarja nasa zivljenja!?To sem mislil predvsem s tega vidika: nekoč je bil cool socializem, potem demokracija, zdaj kao duhovnost. Ljudem se pač pove, kar želijo slišati, in tako se delajo klani kao dobro mislečih (tudi dejavnih?) "za pravičnost in razvoj". Je pa vprašanje, kdo stoji v ozadju te politične propagande. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Je pa vprašanje, kdo stoji v ozadju te politične propagande.Marsa http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/narocilo/4F4_informativni%20paket.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Marsa http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/narocilo/4F4_informativni%20paket.jpg Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 no, nisi mi se odgovoril, kajti v odgovoru je moj odgovor tebi! torej? To sem mislil predvsem s tega vidika: nekoč je bil cool socializem, potem demokracija, zdaj kao duhovnost. Ljudem se pač pove, kar želijo slišati, in tako se delajo klani kao dobro mislečih (tudi dejavnih?) "za pravičnost in razvoj". Je pa vprašanje, kdo stoji v ozadju te politične propagande. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 no, nisi mi se odgovoril, kajti v odgovoru je moj odgovor tebi! torej?Res nisem odgovoril. Ti zdaj: ja, vem. A Drnovška () vsekakor ne bi dal v drugo skupino politikov. Mu ne zaupam. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Vidva sta pa verjetno forum zgrešla Zakaj Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 vsekakor. moj point je bil v tem, da dejanska razlika med clovekom ki je aktiven in clovekom ki ni aktiven! neglede na to kaksna so njegova prepricanja, in TO je tisto kar je bistveno pri tem... dokler bomo le govorili in ne ziveli, je nase znanje, prepricanja, pogledi, ipd... skoraj brezsmiselna... in iz tega izhaja kritika in vse ostalo... kar pac kritika vkljucuje. nesprejemljivost lastne pobude za akcijeo ter vzorci, ki se ob tem pojavljajo. kkot je predsednik povedal: ko bo zavest tako velika da bo tezisce njemu podobnih stopilo v vecji del, menim in ne le manjsino, da bo takrat akcija sledila sledila spontano in takrat ne bo vec kritike, temvec aktivnost zaradi potrebe po spremembi. Do takrat pa bomo se narej kritizirali tiste, ki so nas glas, ki ga sami ne izustimo aktivno. In to je zalostno. Res nisem odgovoril. Ti zdaj: ja, vem. A Drnovška () vsekakor ne bi dal v drugo skupino politikov. Mu ne zaupam. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ID-ka 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Verjamem, da se lahko ljudje spremenijo. Konec koncev se celo življenje učimo in poskušamo biti boljši. Drnovšek je predsednik le po funkciji, še vedno pa je človek. Zakaj se torej tudi naš predsednik ne bi spremenil? Meni se zdi super, da je glasno povedal, kaj misli. In to, da se zavzema za pomoč tistim, ki jo potrebujejo, je pohvalno.A tale članek ste prebrali? http://www.pozitivke.net/article.php/DrJan...anstvuInZivalihMislim... da bi nekdo samo za svojo politično promocijo spremenil mišljenje in življenjski slog tako drastično... Dvomim. Citiraj History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.Blackie Sherrod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 politična promocija... dobri ste ... ampak če zaidemo v teoretične vode... če recimo bolj pop-zvezde spreminjajo postavo, trenirajo v fitnesih, opravijo par lepotnih operacij, zakaj nebi politik zamenjal življenskega sloga, spremenil načina delovanja ipd... vsekakor se mu je politično izplačalo vse skp ... in če spremeniš življenski slog v takega kot ga je on se ti tudi drugje najbrž pozna... :plol Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Tle se vid, da so nekateri Drnovšku mal fauš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 se strinjam! Verjamem, da se lahko ljudje spremenijo. Konec koncev se celo življenje učimo in poskušamo biti boljši. Drnovšek je predsednik le po funkciji, še vedno pa je človek. Zakaj se torej tudi naš predsednik ne bi spremenil? Meni se zdi super, da je glasno povedal, kaj misli. In to, da se zavzema za pomoč tistim, ki jo potrebujejo, je pohvalno.A tale članek ste prebrali? http://www.pozitivke.net/article.php/DrJan...anstvuInZivalihMislim... da bi nekdo samo za svojo politično promocijo spremenil mišljenje in življenjski slog tako drastično... Dvomim. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Tle se vid, da so nekateri Drnovšku mal fauš. sej, redkokeremu našemu politiku je še za zavidat politično funkcijo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 hm... verjetno tako nima lih smisla razmisljati... cetudi. gre za sprejemljivsot in lastni uvid ob tem, ob spremembah, novosti, drugacnostih ipd... pomoje. Tle se vid, da so nekateri Drnovšku mal fauš. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ID-ka 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 politična promocija... dobri ste ... ampak če zaidemo v teoretične vode... če recimo bolj pop-zvezde spreminjajo postavo, trenirajo v fitnesih, opravijo par lepotnih operacij, zakaj nebi politik zamenjal življenskega sloga, spremenil načina delovanja ipd... vsekakor se mu je politično izplačalo vse skp ... in če spremeniš življenski slog v takega kot ga je on se ti tudi drugje najbrž pozna... :plolPoslušaš kdaj izjave misic in slavnih?Imajo veliiiiko "pametnega" za povedat... Nekaj izvirnih izjav najdeš na http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...90_16095917.phpMislim, da spreminjajo življenjski slog iz malce drugačnih razlogov... ...in predvsem svojo zunanjost, ker tako zahteva okolje. Drnovšek se pa po mojih zadnjih informacijah ni nič poredil, čeprav pravijo, da je suh kot smrt... Citiraj History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.Blackie Sherrod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Drnovšek se ni prav nič spremenil. Poglejte ga, pa boste videli na njegovem obrazu, da je le še živi mrtvec, ki (ne)spretno ponavlja svoje duhovne govore. Seveda se človek lahko spremeni, a na njem ne vidim, da bi se. Če pa imate za spremembo njegove izjave, potem je vse skupaj res žalostno in obupno. Mislim... da bi nekdo samo za svojo politično promocijo spremenil mišljenje in življenjski slog tako drastično... Dvomim. Politiki delajo še hujše stvari kot je "sprememba" življenjskega sloga. Poslušaš kdaj izjave misic in slavnih?Imajo veliiiiko "pametnega" za povedat... Nekaj izvirnih izjav najdeš na http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...90_16095917.phpMislim, da spreminjajo življenjski slog iz malce drugačnih razlogov... ...in predvsem svojo zunanjost, ker tako zahteva okolje. Drnovšek se pa po mojih zadnjih informacijah ni nič poredil, čeprav pravijo, da je suh kot smrt... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 6. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2006 Zanimivo... Verjetno je res težko sprejet, da se človek tko spremeni v dokaj kratkem obdobju. Ampak.. zakaj pa da ne.. Da je pa to politična propaganda, in da ne stoji za temi besedami, je pa zame LARIFARI. Nekdo, ki izjavi, da farmacija in živinoreja ni nacionalni interes... se ne heca. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 ocitno nisi dojel mojega komentarja ... on je oseba, ki nekaj tudi naredi in ne samo govori! stekas!? V tem je point. mnogo je 'foteljskih politikov' ce se tako izrazim... ki komentirajo politiko doma iz fotelja... malo pa je tistih, ki dejansko nekaj tudi naredijo. in tisti fotelja ima lahko nadveliko znanje ipd.. oa mu prav 0 ne pomaga, kaj sele komu drugemu.mnogo je ljudi, ki ne sodijo ljudi po zunajosti, temvec po dejanjih. v zgodovini clovestva pa je mnogog oseb, ki niso bili ravno manekeni.. pa so vseeno clovestu pustili velik pecat. verjetno nikoli nisi bil bolan na smrt... potem bi vedel, kaj lahko povroci doloceno stanje v psihi cloveka. tudi jaz nisem bil, temvec pa osebno poznam kar nekja takih ljudi in vem o cem govorim. pa ceprav tudi jaz ne morem dejansko vedeti... ker vemo takrat ko nekja tudi zivimo. in drnovsek spremembe dejansko tudi zivi! in miislim da je to kljuc, dejanja so kljuc po katerih merimo, ki bodo ostala v zgodovini tudi zapisana. zelo redki pa so tisti, ki bodo v zgodovini ostali zapisani zaradi zunanjosti.morda in skoraj siguren sem, da se na tem primeru, primeru drnovska lahko ucimo, da zunanjost ne igra bistvene vloge za dosega cloveku prijaznih rezulatatov. in to na kar se obesas ti, na zunanjost, menim, da je pac eno od tvojih obsodb, nesprejemljivosti, ki ti preprecuje sprejeti tisto kar je pac morda tudi primerno.se opravicjem ce sem povzel, sklepal drugace kakor mislis tudi ti in pri item bil prevec oseben.Drnovšek se ni prav nič spremenil. Poglejte ga, pa boste videli na njegovem obrazu, da je le še živi mrtvec, ki (ne)spretno ponavlja svoje duhovne govore. Seveda se človek lahko spremeni, a na njem ne vidim, da bi se. Če pa imate za spremembo njegove izjave, potem je vse skupaj res žalostno in obupno. Mislim... da bi nekdo samo za svojo politično promocijo spremenil mišljenje in življenjski slog tako drastično... Dvomim. Politiki delajo še hujše stvari kot je "sprememba" življenjskega sloga. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.