Skoči na vsebino

Drnovšek ustanovil novo Gibanje..

Sprehajalec

Recommended Posts

• Komentarji 563
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ze dolg me ni blo tle.

Moram rect, da sem pr seb ugotovila, da sem bla mal naivna, najbrz zato, ker sem HOTLA verjet.

se vedno pozdravljam idejo in gibanje in akcijo in spremembo in vse :palec: xyesx x^x

kajti, ce si viden, je boljs da delas dobro, ne glede na motiv, ce je slednji recimo kakrsenkoli...

vendar pa: 'nasmeh je res grenak', se strinjam na vecih mestih z Alanom.

(ja, vem, je mel raka oz. ga se ma, moj 'tast' tud. planinari, iz njega pa zhari zdravje. :vtz: - cesar tule ne mroemo rect)

To ni nasmeh srecnega in pozitivnega cloveka.

In ze zlo hitro je dobilo vse skup nazaj politicne razseznosti.

ampak jaz se na politko ne spoznam, jaz sam opazujem, pa povezem pa sklenem.

kot vsakdo.

ceprav mi je to v ponos skor, pa se mi vendarle hecno zdi, poslusat in brat predsednika take misli, ki jih mamo ze 4 leta poln forum. xDDx

res se zdi kopipejst od tu in tam - iskrena misel, doziveta izkusnja, ima v sebi vec prepricljivosti.

zal....

ne da sem zdaj pa ful proti al pa kaj, se vedno pozdravljam.

sam me ne zanima vec - pogledam, aha, politicna poteza, pac gremo naprej - jasno da v duhovnost. xyesx xupx

torej to morda ni tolk plemenita kot zgolj in povsem logicna poteza.

potem pa se huseinu al bin ladnu al komu ne bi spekel kruha.

jaka duhovnost pol, pa 500 govorov. x;)x xDDx

p.s. Matjazz, fous Drnovsku? x:o)x x:px

saj se hecas... x:Dx

cesa fous? x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Če gre Janez po stopinjah očeta, potem postaja Človek z veliko začetnico.

Ponosna sem, da sem poznala takšno osebo.

Želim si, da postanem oseba kakršen je bil on in premorem veličino življenja, kot jo je on.

Glede misli, ki jih je poln forum, internet in knjige - mogoče bi bilo dobro, da bi ljudje na vodilnih položajih (ne samo v politiki) sprejemali takšne misli za svoje in se po njih ravnali.

Glede misli, ki jih je poln forum, internet in knjige - mogoče bi bilo dobro, da bi ljudje na vodilnih položajih (ne samo v politiki) sprejemali takšne misli za svoje in se po njih ravnali.

:palec:

ja, da bi se predvsem po njih ravnali... xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No, to hočem ves čas povedat.

Načeloma je že lepo in prav, kar besediči, da bi bilo lepo, a njegovo stanje, njegovo bitje tega ne izžareva. Zato mu ne zaupam.

Possible—but highly unlikely.

saj si povedal tocno to, mensezdi..

sam jaz sem tle pac po svoje bluzila, se mi tud ni dal vsega citirat...

na nek nacin mi je kar zal, da mislim tko...

podobno kot tedaj, ko kot otrok izves, da ni dedka mraza. x:)x

Picasso

Jaz vem, da boš ti iz popolnoma nepomembnega podatka poskušal narediti veliko pomembost, ampak dejstvo je, da je podatek nepomemben. Ugrabili so ga in to je dejstvo.

Jaz npr. pa vem, da boš ti iz ne posebej pomembnega podatka naredil velepomeben podatek, ker ti to pač tako paše, saj ti Drnovšek pač ni všeč (zanimivo, ko se je v bistvu ves čas trudil za dobre odnose s cerkvijo, tudi kot premier x;)x ). Ampak.....tipo ni šel tja za denar ali po naročilu oz. komandi (tko kot vojaki na primer), niti zaradi promocije Drnovška, niti za kak drug svoj interes, ampak ker to že ful časa itak počne....ne za denar, ne za promocijo ampak za tamkajšnje ljudi.....kar tvoj kapitalistično egoistični fijakarski rasistični in brezčutni pogled in razum pač ne zmoreta razumet ali videt, to itak štekam. Zato še vedno menim, da je tvoja primerjava čisto mim..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ze dolg me ni blo tle.

Moram rect, da sem pr seb ugotovila, da sem bla mal naivna, najbrz zato, ker sem HOTLA verjet.

se vedno pozdravljam idejo in gibanje in akcijo in spremembo in vse :palec: xyesx x^x

kajti, ce si viden, je boljs da delas dobro, ne glede na motiv, ce je slednji recimo kakrsenkoli...

vendar pa: 'nasmeh je res grenak', se strinjam na vecih mestih z Alanom.

(ja, vem, je mel raka oz. ga se ma, moj 'tast' tud. planinari, iz njega pa zhari zdravje. :vtz: - cesar tule ne mroemo rect)

In ze zlo hitro je dobilo vse skup nazaj politicne razseznosti.

ampak jaz se na politko ne spoznam, jaz sam opazujem, pa povezem pa sklenem.

kot vsakdo.

ceprav mi je to v ponos skor, pa se mi vendarle hecno zdi, poslusat in brat predsednika take misli, ki jih mamo ze 4 leta poln forum. xDDx

res se zdi kopipejst od tu in tam - iskrena misel, doziveta izkusnja, ima v sebi vec prepricljivosti.

zal....

ne da sem zdaj pa ful proti al pa kaj, se vedno pozdravljam.

sam me ne zanima vec - pogledam, aha, politicna poteza, pac gremo naprej - jasno da v duhovnost. xyesx xupx

torej to morda ni tolk plemenita kot zgolj in povsem logicna poteza.

potem pa se huseinu al bin ladnu al komu ne bi spekel kruha.

jaka duhovnost pol, pa 500 govorov. x;)x xDDx

p.s. Matjazz, fous Drnovsku? x:o)x x:px

saj se hecas... x:Dx

cesa fous? x:px x:Dx

Problem je, ima politika NEGATIVNI prizvok, pomeni nekej slabzga. A je res tolk težko verjet, da gre nekdo v politiko z DOBRIM namenom, in da mogoče tko tud deluje, sam tega ni prikazanega?

Drnovškova duhovnost res ni čist 100%, je pa zadosten približek. V primerjavi s tem, kar je blo prejt in kar je zdej..

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Problem je, ima politika NEGATIVNI prizvok, pomeni nekej slabzga. A je res tolk težko verjet, da gre nekdo v politiko z DOBRIM namenom, in da mogoče tko tud deluje, sam tega ni prikazanega?.

ne poznam njegovih namenov, a imam pa kar dober dar za opazovanje. pa tud moja intuicija ni svoh. xDDx

pa s prevec folka sem mela opravka, da ne bi znala razbrat mal iz izrazov ...

tko da, ne gre sam za politiko.... da zato.....

sam gre za klasicne politicne prijeme, sam da se druga barva uporablja, v bistvu..

zato tle mim politike pac ne mormo....

res pa je tud to dejstvo, da je pac tolk casa bil politik, pa pac je navajen tko delovat.......

Picasso

Guest sstane
Jaz bi živel takoj v Ameriki x^x

Sploh na Alaski, pa tam na severozahodu mljask

Zdej si grem zavrtet bend po imenu America, You can do magic

Če drugega ne, ima lepo ime, America x:Dx

ah ja. :o|o:

mar smo vedno srecni ko gledamo kaj se v svetu dogaja... a smo vedno srecni ce vidimo svoje napake, ce smo bolani, ce imamo izkusnje ki nam dajo tudi modrost....

ja, iskanje supermena je utopicno. supermenstvo je v dejanjih. tukaj in sedaj. samo to je pomembno.

...To ni nasmeh srecnega in pozitivnega cloveka....

jasno! seveda, kako drugce namrec. politika je orodje za dosego ciljev. nic drugega. tako kot je lahko duhovnost. vera, cerkev, ustanove... tako deluje nas sistem in moramo se prilagajati in delovati po sablonah, ce zelimo stvari spremeniti znotraj obstojecega sistema. to je tako kot, vero z vero, moc z mocjo, ipd... vodilo in namen pa sta najbolj pomebna. ce je vodilo dober namen, dobre misli, ljubezen, potreba in socutja, ljubezni zavesti ipd... je to prav. ce se ob tem osebnost zaradi lasnih vzorcev, nepredanosti visjemu jazu, lastnih nepredelanih vzorcev, pricakovanj in prepricanj zapleten osebno toliko, da je visji jaz v vecji meri odrinjen in pricne osebnost delovati izkljucno ali vecina iz ega; potem se energija preusmeri drugam. se prenese drugam in na druge potencialne osebe, ki bi bile mozne delovati v skladu z visjim jaz. tako je in tako vedno bo.

zal so starejse generacije zakalupljene v svoje vzorce, in vse generacije nosijo svoj kriz... mladi bodo svet za nami morali popravljati. bolezen, smrt... nam lahko veliko da. zelo veliko. zavest - energijo ki jo dobimo jo lahko ali prizemljimo ali pa pac gre drugam. tako je in tako vedno bo. vsak izmed nas je delcek mozaika. pricakovati od predsednika ali bilo koga da postane supermen in nepogresljiva oseba je utopicno. mar to pricakujete od sebe!!?? ali svojih bliznjih!? Ne. vsi imamo svoje karme in darme. mogoce tudi malo tako pogledate vse skupaj.... za jasnejse ocenjevanje drugih ljudi.. in predvsem vas samih. ce ze tako radi to pocnemo. :o|o: zakaj to pocnemo.. ker iscemo sebe. to je razumljivo in jasno. le nacin ni vedno najbolj primeren. bolezen... veckrat da, da pogledamo vase. globje v sebe. in pricnemo izhajati bolj iz sebe in ne vec iz uma. tako sem veckrat opazil pri zelo bolanih ljudeh. veckrat so njihova dejanja, besede mocnejse in imajo tezo. zakaj neki kajne! x;)x

Predsednika lahko gledamo kot cloveka, kot predsedika ali celo kako drugace. Izbira je nasa. Bog nam je dal to moznost. Mislim pa, da je izbira pomembna. Tako kot gledamo njega, politike, prijatelje, otroke, partnerje in vse osebe s katerimi dozivljamo svojo pot... tako se zrcali nase zivljenje... tako ugledamo tudi samega sebe. Tudi tiste dele, ki jih ne maramo prevec. Ne maramo politike, ki izkoriscajo orodje za svoje interese. Ne maramo in ne ljubimo teh delov sebe. Tada oni bodo toliko casa, dokler jih ne bomo sprejeli. Ljubili. Ljubili tudi te nase temne dele, ce se tako izrazim.

Sprenevedanje je tudi to, da ne gledamo vase in zanikamo tisto kar ni sprejeto z ljubeznijo. Clovek namen na tem planetu zemlja je da ljubi. In ljubi vse dele. Morda malo razmislite o tem!

Sprenevedanje je tudi to, da gledamo svet ki strada, nepravicnosti ipd... in ne naredimo nic. zakaj ne naredimo je vprasanje na katerega si vsakdo ki zeli lahko odgovori tudi sam. Verjamem, da se bo ob tem vprasanju marsikomu pojavilo veliko vzrorcev. In ob tem se mi porodi misel... ali res morajo trpeti tisti ki umirajo, da bomo mi z svetlejsimi in mocnejsimi avrami, sposobnostmi, moznostmi in mocjo... spremenili sebe!?

Na nek nacin sem hvalezen sem da lahko zivim v razvitem svetu. In nesrecen da smo kljub razvitosti tako zelo nepredani in zaprti ter prezbrizni.

ne poznam njegovih namenov, a imam pa kar dober dar za opazovanje. pa tud moja intuicija ni svoh. xDDx

pa s prevec folka sem mela opravka, da ne bi znala razbrat mal iz izrazov ...

tko da, ne gre sam za politiko.... da zato.....

sam gre za klasicne politicne prijeme, sam da se druga barva uporablja, v bistvu..

zato tle mim politike pac ne mormo....

res pa je tud to dejstvo, da je pac tolk casa bil politik, pa pac je navajen tko delovat.......

no, vidis... toda ne, rajsi ga soditi o zunanjosti, nasmehu, ipd... kakor dejanjih. to je zalostno. :sori:

vsi smo izkusili tezave zivljenja, zalosti, jeze, bolecine... takrat smo potebovali da nas sprejmejo take kot smo. ceprav nosimo na obrazu zalost, bolecine... in vse kar je zivljenje prineslo. mar nam je bilo v vesleje, ce so nam bliznji, prijatelji, znanci, ljudje na cesti... rekli: lej ga, ta pa ze ni dober clovek... ima prevec grd obraz in premalo srece na obrazu. .....ja ja... taki smo. tako hitro ocenimo kar je na zunaj vidno. :sori:

s polno ritjo je lahko srati! le kaksen bo imel obraz nekdo ki celo zivljenje misli le nase... na zabavo, zur, in se ne meni za svet okoli sebe... le kaksen obraz bo imela cvetoca osebnost...s polno ritjo.. ce ne sijoc.

le kaksen obraz bo imel nekdo ki dela 16 ur denvno in se bori za obstoj svoje druzine. za to da bo dal vsaj koscek hrane v usta. nekdo ki mu ni vseeno ali so na svetu lacni. ki svoj velecenjen um usemraj v to kako bo pomagal drugim in ne na to, kako bo napolnil svojo rit in spraznil jajca. no, pa saj tudi to ni narobe. vsaj nekaj. le soditi ni prav, ce ne razumemo. vedno sodi le tisti, ki ne razume. sicer ne bi sodil!

povem vam: kdor sodi, bo sojen!

Aja, eni ne veste mogoce, da je imel Drnovsek hujso prometno nesreco v mlajsih letih in da ima od takrat precejsnji del obraza omrtvicen, zato deluje bolj trdo. Pa nekako, kot bi imel masko. Pa Bik je... glede na ascendent Skorpijona in dominanto Saturna v Devici na MC, ce se ne motim, bo vedno bolj tak...

:palec:

Sodba ali opažanje, razlika v NAMENU (?)

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

da. namen je tisti in ne obraz prezet z bolecimi izkusnjami.

vsako nase premisljeno dejanje izhaja iz dolocenega namena. in se lahko manifestira v zaporedna dejanja.

lahko smo v nedelovanju in izhajamo iz nagiba. zaba skoci in se ne sprasuje kam bo padla... v zraku ima moznost razmilsiti kam bo padla. akcijo naredi in se ne sprasuje ali je prav ali ne. da moznost uciti se. moznost spremembi.

clovek pa bo obstal, obtical in se spraseval kaj je prav. v svojem umu ugotavljal kaj bi prav bilo storiti. tako dolgo da ne bo vec energije, ne pobude, ne volje in ne veselja. potem bo ugeledal drugega cloveka... ki bo storil kar mu srce veli.. kar mu nagib veli... in ga bo obsodil da ne dela prav. sam pa se ni premaknil niti milimetra. vse kar je storil je, da je kritiziral tistega, ki se je upal premakniti. ki je imel srce premakniti se. in potem, ko bo tisti, ki se je premaknil, kljub 10 neuspehom koncno uspel se premakniti tja kamor je zelel, se bo prvi, ki se ni premaknil klanjal i nga castil kot modreca, boga, pogumno bitje, velecenjeno osebnot in mu celo postavljal spomenike. od tod izvira malikovanje. v svetu osebnosti duh ni cenjen. vedno je izobcen, grajan, kritiziran, sojen in obsojen. potem, ko je prepozno, ko ni energije niti za pecko vec, potem se vsi klanjajo in hvalijo kako vredu je tista osebnost, ki se je tudi premaknila. ki se je premaknila navzlic druzbi, normam, mnenjem in ravnala ker ji je srce tako velelo. pa ceprav lahko zelo pocasi. potem vsi posnemajo in probajo nekaj iz uma in ne srca. tudi to je prav, tudi tako se ucimo.

gibanje da modro energijo, tisto, ki je tirnica nasega zivljenja. kar obstoji se usmradi.

no, vidis... toda ne, rajsi ga soditi o zunanjosti, nasmehu, ipd... kakor dejanjih. to je zalostno. :sori:

vedno sodi le tisti, ki ne razume. sicer ne bi sodil!

free, ne gre toliko za fizičnie poteze kot pa za energijo, ki jo nekdo oddaja. Vse kar praviš o fizičnih potezah in lastnostih bolj ali manj drži, a za energijo ne velja. Če se nekdo razvije, pride v stik s samim seboj in zaživi v ljubezni, se mu to vidi v očeh, začne to izžarevati, sije, pa naj bo še tako fizično deformiran ali grd zaradi preteklih dejanj ali zaradi česarkoli že. Lahko ima morilsko in debilno faco, a če je v ljubezni, bo sijala iz njega.

No, pa smo spet tam. Ko nekdo nekaj razloži in pove, je takoj obsojen, da obsoja. x:Dx

Nihče ne bo sojen. x;)x

Possible—but highly unlikely.

kdor gleda, vidi.

kdor je javen, bodo o njem govorili.

Picasso

da. namen je tisti in ne obraz prezet z bolecimi izkusnjami.

ne dramatiziraj....

poglej v oci dalaj lame, pa bos vedel, kaj mislim. :palec: x;)x

ce se ti zdi, da jih dalaj lama ni mel (izkusenj), pa preber njegovo avtobiografijo.

Drnovsek pa je nekje rekel, da je ON dalaj lami predlagal, naj ze neha jest meso. x:o)x

niti najmanj ne prezhim na kaj, saj sem napisala, da ME NE ZANIMA VEC.

No to je pa glih to.

Pa Bik je... glede na ascendent Skorpijona in dominanto Saturna v Devici na MC, ce se ne motim, bo vedno bolj tak...

hvala mantis za pojasnilo. xrolleyesx

ko se pa spoznas in ravno s temle strezes - kje je riba kaksna?

Rak?? neptun? Luna?

ne, skorpijon, bik, saturn. x;)x x:px

zelo nepoliticno in ultra mehko in socutno v osnovi. x:px x;)x

Picasso

jp, x:o)x x:px

je hec, kako si, ce mas eno mnenje, takoj zbombardiran, se ti pripopa da prezhish, da si negativc pa vse taksno.

ce bi me 10. septembra onega leta vprasal, a bo jutri crash totalen, bi morala rect ne, zgolj da bi bla pozitivna. x:o)x xrolleyesx

ce VIDIM nekaj, pac vidim.

Mozno pa je, seveda, da se motim.

a gledam s SVOJIMI ocmi, in mam pravico, da te oci nekaj vidijo, in ker sem na forumu, kjer je odprta taka tema, to potem prsti z ukazom mozganov tud natipkajo.

Picasso

Saj jaz tud podpiram!!

Normalno, saj sem mensezdi vsakic poudarla da je ne glede na namen ali motiv to zagotovo dobro. xyesx :palec:

jasno da sem za, in stirnjam se, da rabmo vec takih, ne sam med politiki.

vendar...

tle pac razpravljamo o tem (in onem, ki se tice tega)... in napisem, kar se mi zdi, kakor vidim stvari in tako dalje... kot vedno. xDDx

to je vse.

tud rajs bi verjela, da sai baba ni zlorabil vseh onih fantov.

(ni niti najmanj primerljivo, vem, sam prav tko se MORA imet o takih, ki pravjo, da dobr furajo, sam dobro mnenje, ne glede na to, kar naredijo.

ce en francek banancek iz rovt posili 14 letnega tipcka, je to za linchat, ce pa gre za sai babo, pa mamo nenadoma drugacne kriterije)...

to je tko zame (pri Drnovsku) kot ce beres knjigo, gledas film: en/a te preprosto potegne, pri eni pa te zmot, ker prav vidis, ko igrajo al ko zadaj za napisanim ni pravega duha.

zlo schnell kurs duhovnosti se tole men zdi pri Drnovsku v glavnem....

ce s preproscino in spremembo nacina zivljenja prides do tega, govoris preprosto, prepricano, drugace - po mojem osebnem mnenju...

ne pa vzviseno, pokroviteljsko in pravzaprav z Egom.

Namrec zdaj, ko gledam manj 'obremenjeno' (nikol nisem bla s tem ravno obremenjena, sam zdaj me ne zanima vec), bolj vidim, tud oni pogovor s hribarjem, kake intervjuje tkole in vse to.

kar pa ne pomen, da se ne strinjam s tem, kar govori, vendar saj tega ni on povedal.....

no in cim pa je na stare tirnice prisel, sem pa postekala, da seveda je se kako v igri.

Leon Stukelj xokx

DalajLama xokx

Tako si jaz predstavljam ljudi duha.

**

ps. NE nazadnje: Lojze Peterle je tud imel in ozdravil raka. s postom. (x^x x8Dx)

Pogledam njega, pogledam drnovska... :8):

Picasso

Meni se tud slucajno ne zdi, da bi se mu kaj utrgalo.

Pravzaprav bi mi bilo skoraj ljubse, ce bi se mu RES mal... x;)x xDDx

namrec ravno to pogresam pri njem v novi podobi, duhu - mal humorja pa energije, pozitivne tud, tako opevane. Pa mal vec zanosa, kajti ce furas to, se mi nekak ne zdi primerna ta toga ukalupljena politicna drza, ki jo se naprej fura.

Res pa je, da je clovek, ki je prebolel ali preboleva bolezen, sibkejsi in deluje izcrpano ali celo izmuceno.

Ni pa prav nic utrganega na njem, skratka.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...