Skoči na vsebino

Drnovšek ustanovil novo Gibanje..

Sprehajalec

Recommended Posts

Čedalje več ljudi spoznava, da se je drnovšku utrgalo. In tako ga je treba tudi jemati. Kdor daje denar za Darfur, je neumen.

xrolleyesx

No sej ubistvu se mu je res, če pogledamo kakšen je bil prejt in kakšen je zdaj - se nekaterim res zdi utrgan. To, kar on govori in kakor deluje, je res čist utrgano za enga predsednika zahodne civilizacije.. Marsikdo na tem forumu, je za "normalnega", oziroma bolj primerno, POVPREČNEGA človeka utrgan. Kar pa daleč od tega, da je to kej slabga. Zame osebno je povprečen folk utrgan, živi v temi..

Besedo 'utrgan', v negativnem smislu, je slišat od ljudi, ki se ne zavedajo, nočejo zavedat ali se enostavno sprenavedajo, v ktero smer ta svet potuje. In ki ne mislijo nič narest, da bi kej izboljšali - ker enostavno ne vidjo problema, ali če že vidjo problem, ne vidjo izhoda. In zato je lahže plavat s tokom. Kar je pa zelo neodgovorno, do generacij ki bodo sledile.

Raj sm utrgan, kot pa normalen v tem svetu. x;)x

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 563
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

se strinjam. pricakujes... doloceno pojavnost, da bos zadovoljen. in glede na to sodis dejanja.

free, ne gre toliko za fizičnie poteze kot pa za energijo, ki jo nekdo oddaja. Vse kar praviš o fizičnih potezah in lastnostih bolj ali manj drži, a za energijo ne velja. Če se nekdo razvije, pride v stik s samim seboj in zaživi v ljubezni, se mu to vidi v očeh, začne to izžarevati, sije, pa naj bo še tako fizično deformiran ali grd zaradi preteklih dejanj ali zaradi česarkoli že. Lahko ima morilsko in debilno faco, a če je v ljubezni, bo sijala iz njega.

No, pa smo spet tam. Ko nekdo nekaj razloži in pove, je takoj obsojen, da obsoja. x:Dx

Nihče ne bo sojen. x;)x

da.

verjetno se tudi on tega zaveda.

kdor gleda, vidi.

kdor je javen, bodo o njem govorili.

hm... no ja. morda res. sicer pa, gledate v oci.. ocenjujete energijo... dvomite.. ipd.... dejanja pa niso pomembna al kaj?

kljub temu PRICAKUJETE tudi odsev oci, pricakujete... tako ali drugacno pojavnost.. da boste zadovoljni. in potem boste rekli, je, sedja pa je vredu. vkaluplajte, primerjate dva bolnika in kaksne naj bi kdo izgledal da bo po nekem normativu kul. da bodo njegova dejanja spejemljiva. sorry... zame je to pateticno.

morda jaz dramatiziram, ceprav mislim da niti malo, ker dramaticno je sprenevedanje in to da umirajo... ne pa moje mnenje.

ne dramatiziraj....

poglej v oci dalaj lame, pa bos vedel, kaj mislim. :palec: x;)x

ce se ti zdi, da jih dalaj lama ni mel (izkusenj), pa preber njegovo avtobiografijo.

Drnovsek pa je nekje rekel, da je ON dalaj lami predlagal, naj ze neha jest meso. x:o)x

niti najmanj ne prezhim na kaj, saj sem napisala, da ME NE ZANIMA VEC.

No to je pa glih to.

hvala mantis za pojasnilo. xrolleyesx

ko se pa spoznas in ravno s temle strezes - kje je riba kaksna?

Rak?? neptun? Luna?

ne, skorpijon, bik, saturn. x;)x x:px

zelo nepoliticno in ultra mehko in socutno v osnovi. x:px x;)x

:palec: ne bi rad pokroviteljski izpadel, toda niso razumeli kar sem pisal gor. sicer ne bi tako razmisljali pomoje.

ti pa si ocitno dojel! :palec:

xrolleyesx

No sej ubistvu se mu je res, če pogledamo kakšen je bil prejt in kakšen je zdaj - se nekaterim res zdi utrgan. To, kar on govori in kakor deluje, je res čist utrgano za enga predsednika zahodne civilizacije.. Marsikdo na tem forumu, je za "normalnega", oziroma bolj primerno, POVPREČNEGA človeka utrgan. Kar pa daleč od tega, da je to kej slabga. Zame osebno je povprečen folk utrgan, živi v temi..

Besedo 'utrgan', v negativnem smislu, je slišat od ljudi, ki se ne zavedajo, nočejo zavedat ali se enostavno sprenavedajo, v ktero smer ta svet potuje. In ki ne mislijo nič narest, da bi kej izboljšali - ker enostavno ne vidjo problema, ali če že vidjo problem, ne vidjo izhoda. In zato je lahže plavat s tokom. Kar je pa zelo neodgovorno, do generacij ki bodo sledile.

Čedalje več ljudi spoznava, da se je drnovšku utrgalo. In tako ga je treba tudi jemati. Kdor daje denar za Darfur, je neumen.

hmmm delno se strinjam, delno se ne, neb lih reku, da se mu je odtrgalo, bi pa reku, da je definitvno 100% spremenil svoj life style, zaveda se, da so mu dnevi šteti oz. mu je vsak dan podarjen, tako kot vsem nam, samo za razliko od nas, se on tega zdaj zaveda , men osebno je Drnovšek postal všeč, mi je simpatičen možakar..

edin, kar mu mal zamerim je to, da zdaj hoče te svoje štete dneve zapravit s tujim(našim, davkoplačevalskim) denarjem v svetu, tako da bi njegovo ime segalo po širnem svetu po njegovi smrti kako dober človek je bil, mislm, da bi mogu najprej doma poskrbet za slovenske siromake itd. v svetu je mnogo posameznih bogatašev in posameznih bogatih držav, ki veliko lažje pomagajo, kot pa ena mala slovenija, ki še doma nima vse pod streho!

veliko bolj všeč bi mi bilo, če bi zbiral denar za slovesnke mlade familje, siromake..... ne pa darfur! nej za darfur skrbi velika, veličastna AMERIKA!!!! :xx!: in druge njene najboljše prijatelske države VELIKA BRITANIJA.... :xx!:

lp

honor and respect

:vragec:

ves ta cirkus je samo zato, ker se pach boji, da ne bo nikogar za njegovim pogrebom

tako pa bo polno naivnezhev, ki bodo globoko zhalovali za izgubo tako chudovitega ino dobrega chloveka

SANCTA SIMPLICITA xrolleyesx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:px :palec: saj.. :)

hm... no ja. morda res. sicer pa, gledate v oci.. ocenjujete energijo... dvomite.. ipd.... dejanja pa niso pomembna al kaj?

ja, ok, mas prav.... dejanja so ZELO pomembna... sam.. kera pa so, poleg darfurja, pac saj je blo o namenu tud al pa clo predvsem govora, o drzi drugacni in vsem tem....

v bistvu je pa tud pomilostil - dbest gesta! :palec:

sam koga.. mal manj (ne more, da se ne bi ponudla mal... misel o korupciji, pac za nazaj kaj poslihtat, recimo, lohk pa tud ne, sam vseen - zakaj GLIH tega, tadva.. ja, pac, enga oz. dva, nakljucna, na izstevanko al kaj, ma ne verjamem no.. ja zdravje... hm, sam a je sam ta bolan po zaporih... :\\\ ... :||)

je pa res, da je brez veze in tud tecno, ce nekdo dela nekaj dobrega, HOCE delat in vse to, da mam tud tako mnenje... sam ga mam, a ves... hocem rect, pac TUD tko vidim....

Mislim vseen tud da je en mesc al pa dva mal premal, da bi se lohk sklepal, kaj pa kako, pa o kaksnih ucinkih bolj ornk govoril, dolgorocno itak ne mormo.

Vsekakor in vseeno pa jasno gotovo podpiram vse, kar se dobrega pocne, ze tud samo misli taksne da se posiljajo v svet. :palec:

... men osebno je Drnovšek postal všeč, mi je simpatičen možakar..

men nikol ni bil antipaticen, ker je poseben in karizmaticen... jasno mi je velik bolj vsec zdaj. :palec:

se pa strinjam, da bi lohk tud za tle kaj postoril al pomagal (bojda nam hocjo nagrauzno nekaj morje onesnazit italijani, pa nobene besede tle nikjer o tem).. ja, druzine, vse taksno... zakaj se za invalide nic ne naredi???

Po drugi strani pa cenim, da se en zabojnik krompirja da tud lacnim in ubogim... pa ne glede na to, odkod so, ker smo vsi ljudje.

plus, a niste niti mal preracunljivi (ce ze ne socutni do 'tujih'), namrec - kaj ce se jutri nam kaj zgodi, pa bodo rekli, aha slovenija, kje je ze to??? :o|o: xyesx

ves ta cirkus je samo zato, ker se pach boji, da ne bo nikogar za njegovim pogrebom

tak al pa drugacen cirkus, ki ga ma kdo za zganjat, kakrsno je pac posameznikovo poslanstvo, za mozartom jih je slo v dezju 5 na uboznem pokopaliscu....

Mozart se po mojem za casa lajfa, niti bolezni, ni obremenjeval s tem, pac pa je ustvaril, kar je se mel za ustvarit in kar je lahko.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

plus, a niste niti mal preracunljivi, namrec - kaj ce se jutri nam kaj zgodi, pa bodo rekli, aha slovenija, kje je ze to??? xyesx

hmmmm zakaj pa smo potem sploh v članstvu EU???

honor and respect

Oh, koliko vsega še le od Drnovška zdaj vsi pričakujejo. (potem pa se jaz jezim, oh kako sem lahko srečna)

Drnovšek je na velikem začetku sprememb. Množica ga zdaj podpira, gleda z občudovanjem. A slej ko prej se bo na njega vsul val teh, ki se bojijo, da bi se stvari resnično spremenile in bi mogli nekaj naredit. Kakorkoli, za zdravje se še najmanj sekiram zanj, bojim se da bi mu ga uničili veliki pritiski. Nasplošno pa je Drnovšek zelo močna osebnost in bi ga mogli podpirat v dobrih namenih, mislim z dejanji. Nekateri ga gledajo kot rešitelja vseh mogočih težav,..samo ali ni on samo človek?

Tako da, eni pač zaničujejo to, kar je sploh lepega storjenega in ima tako dober namen. :inocent:

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

free, ne gre za pričakovanja. Gre za dejstva. Kdor je v ljubezni, ljubezen sije iz njega, izžareva. Kdor ni, ni. Nič narobe, če ni. Zanj dvomim, da so njegovi nameni in "dejanja" iskreni. Če pa so in se motim, toliko boljše za ves svet!
Possible—but highly unlikely.

a to je malo al kaj! :eek: a to je malo ,ce nekdo komu resi zivljenje ali celo resi zivljenje monogim. !?

torej ti pricakujes vec! mar ni ze to veliko da da dober vzgled, da pokaze, da monost obstoja, obsoja nacin, da razsvetli kako misel, kako aapticnost, da se ne da nicesar vec storiti... mar to ni veliko!?

kakor si povedal, kdor javno nastopa se bo o njem javno govorilo! in ce javna in karizmaticna oseba naredi kaj takega je to kot bi naredilo veliko manj vplivnih ljudi! nejgovo dejanje je vspodbuda mnogim, upanje mnogim, sreca nekaterim, kritika premnogim in nesprejemanje nekaterim. dejstvo pa je, da to ni SAMO!

ce pod njegov vli pristanejo nekateri drugi vplivnezi to lahko pomeni veliko veliko vec! vemo kaksen vpliv ima lahko le ena sama oseba na skoraj celotni svet!

x:px :palec: saj.. :)

ja, ok, mas prav.... dejanja so ZELO pomembna... sam.. kera pa so, poleg darfurja, pac saj je blo o namenu tud al pa clo predvsem govora, o drzi drugacni in vsem tem....

...

tocno to! :palec:

kaj zaboga bi radi ljudje supermena!!!?? da bo storil tisto kar sami ne storimo! :sori:

Oh, koliko vsega še le od Drnovška zdaj vsi pričakujejo. (potem pa se jaz jezim, oh kako sem lahko srečna)

Drnovšek je na velikem začetku sprememb. Množica ga zdaj podpira, gleda z občudovanjem. A slej ko prej se bo na njega vsul val teh, ki se bojijo, da bi se stvari resnično spremenile in bi mogli nekaj naredit. Kakorkoli, za zdravje se še najmanj sekiram zanj, bojim se da bi mu ga uničili veliki pritiski. Nasplošno pa je Drnovšek zelo močna osebnost in bi ga mogli podpirat v dobrih namenih, mislim z dejanji. Nekateri ga gledajo kot rešitelja vseh mogočih težav,..samo ali ni on samo človek?

Tako da, eni pač zaničujejo to, kar je sploh lepega storjenega in ima tako dober namen. :inocent:

o tem bi se dalo zafilozofirat ja xcivx vsekakor bi rekel, da imata prav obe strani! x;)x

ob tem se spet vrnemo v DELOVANJE in NEDELOVANJE. delati si karmo ali si jo ne delati. o tem mi ne moremo soditi! kajti vedno izhajamo iz svojih prepricanj!

visjega jaz pa se verjetno tudi ne da opisati!!

kako ze praivjo...: cudna so pota gopodova! al kako ze... :inocent:

Recimo od tebe. Svet potuje v boljše čase. Probleme povzročajo samo duhovneži in dobrodelneži. In to v škodo tistih revnih držav.

mogoce res. sicer pa ga osebno ne poznam da bi sodil... kar vidim (kolikor pac vidim, nimam doma tv), pa mi je vredu. nasprotno kakor tebi.

..

kakor sem povedal, spostujem tvoje mnenje in sem vesel da ga podas, kakor so tudi vsa mnenja dobrodosla, saj to je forum!

free, ne gre za pričakovanja. Gre za dejstva. Kdor je v ljubezni, ljubezen sije iz njega, izžareva. Kdor ni, ni. Nič narobe, če ni.

..

Zanj dvomim, da so njegovi nameni in "dejanja" iskreni. Če pa so in se motim, toliko boljše za ves svet!

a to je malo al kaj!

za Darfur je velik, drugac je pa to en projekt pac....

princesa Diana jih je mela tkole ene 15 na let pa po bombah je hodila pa objemala se je z bolniki z aidsom....

dober zgled je nekaj, je dober zacetek. :)

ja, pricakujem vec, za nas folk da se naredi.

jasno da ce je predsednik, da se od njega pricakuje PAC kar KAJ.. se ti ne zdi?

btw - men ni bil kucan nic manj karizmaticen in bil je dost moder, sam tedaj se pac ni na vsakem vogalu opletalo z duhovnostjo pa bogom pa vegetarijanstvom.

Kljub mesojedstvu se mi je Kucan zdel kar pr seb.

ce zivis leta 2006, prakticno ne mores mimo tega, folk so vegetarijanci po 20 let pa tud duhovnost je v sloveniji bolj razvita ze od 90. dalje, zdaj pa je v razcvetu - in da se ne bi bolnika s tako boleznijo vsaj mal tega dotaknil, se mi zdi skoraj nemogoce - saj vsakdo v koncni fazi tu pol isce. nekateri pa tud najdejo.

Tako da to ni tko ohoho, cudovito, plemenito, socutno...

pac pa je - LOGICNO. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem govorila tud o pojavnosti, imidzu, karizmi, kako clovek, politik, DELUJE (pojavno, ne dejavno).

to kdo je kaj varal, je pa brez veze.

Nekateri ne morte, da ne bi sam strankarsko gledal, men je to ze dolgocasno....

prakticno ne mors rect da je kucan kozorog, brez da bi vas par uletel z enimi levimi stosi pol.

mal dolgocajtni ste ze, no...

To ni res, da majo vegiji tezave z zdravjem, nic drugac ni kot z ostalimi, vsejedci.

Nekateri pa seveda imajo tezave...

Kot jih ima veliko mesojedcev se precej vec. ;)

*

se nekaj je pa tule, zdajle sem se spomnila, namrec da drnovsek nima jina... nic zenskega ni v njegovem lajfu....

.... to je tud cist fajn poznat, dozivet v lajfu, ce mas poslanstvo taksno oz. si si ga izbral....

Pozna samo politiko pa samo jang sceno torej.. mars, vojska, politka.

nic venere, lune, neptuna....

xideax

zdajle sem ugotovila, kaj natancno me najbolj mot...

vecina folka KUPI cel paket..

torej, Drnovsek je fural liberalnejso politiko, je bil kao bolj levo... in jasno je treba zdaj vse kupit - ker pac kao ima tako politiko.

nasprotno pa vsi, ki niso podpiral drnija zato ker je 'lev', pa so sami desni, zdaj prav tko NE kupijo tega paketa celga.

ne eni ne drugi nimajo cist prav.

kajti pogledat je treba not, v paket, ne kupim macka v zaklju, pa ce mi ga prodaja bin laden al pa papez. x!x

Vi (eni) boste pa vse kupil, sam da prava oseba prodaja, pa makar isto stvar. :fool:

(ce jo prodaja bush, je dobra, ce jo pa bin laden, je pa bad x:Dx x:o)x)

torej, ovce situacija.... x:px

slepo sledis, al njemu, al pa kontri njemu.

Picasso

Seveda jih imajo. Slabokrvnost se pojavlja precej pogosteje, enako težave s kostmi itd. Tega vsejedci nimamo.

Ti to mal preveč nakladaš.....

Po tvoji ikoni vidim, da ti podpiraš edino mir pridobljen z orožjem.

Seveda jih imajo. Slabokrvnost se pojavlja precej pogosteje, enako težave s kostmi itd. Tega vsejedci nimamo.

Ne izjavljaj neumnosti in stvari, ki jih ne poznaš, ker si sklepal po nekaj izjemah.

Po tvoji ikoni vidim, da ti podpiraš edino mir pridobljen z orožjem.

Seveda. V skladu s kapitalizmom -- naboljšim, najsvobodnejšim in najpravičnejšim sistemom na svetu. x:Dx

a res x;)x ti res tko misls ... xcivx al je to sam se ena igrica... zakaj pa ne bi bilo tako, zakaj bi moralo biti pa ravno to... x:o)x

...

*

se nekaj je pa tule, zdajle sem se spomnila, namrec da drnovsek nima jina... nic zenskega ni v njegovem lajfu....

.... to je tud cist fajn poznat, dozivet v lajfu, ce mas poslanstvo taksno oz. si si ga izbral....

Pozna samo politiko pa samo jang sceno torej.. mars, vojska, politka.

nic venere, lune, neptuna....

xideax

zdajle sem ugotovila, kaj natancno me najbolj mot...

vecina folka KUPI cel paket..

torej, Drnovsek je fural liberalnejso politiko, je bil kao bolj levo... in jasno je treba zdaj vse kupit - ker pac kao ima tako politiko.

nasprotno pa vsi, ki niso podpiral drnija zato ker je 'lev', pa so sami desni, zdaj prav tko NE kupijo tega paketa celga.

ne eni ne drugi nimajo cist prav.

kajti pogledat je treba not, v paket, ne kupim macka v zaklju, pa ce mi ga prodaja bin laden al pa papez. x!x

Vi (eni) boste pa vse kupil, sam da prava oseba prodaja, pa makar isto stvar. :fool:

(ce jo prodaja bush, je dobra, ce jo pa bin laden, je pa bad x:Dx x:o)x)

torej, ovce situacija.... x:px

slepo sledis, al njemu, al pa kontri njemu.

... zakaj pa ne bi bilo tako, zakaj bi moralo biti pa ravno to... x:o)x

mal je tud to, ja... xDDx x:px

jaz rada zadeve pogledam z vseh moznih kotov.

ce moram se odlocit JA NE, se za 'JA' (a je dobro, da drnovsek... al ni dobro)

tko pa lohk se mal spekuliram zraven, lazje pridem do mnenja, ce mal obracam pa vrtim pa taksno...

sem pa, priznam, tud mal skeptika...

tko nekak se mi zdi.. kaj jaz vem, no....

pred pol leta se je se s falconom fijakal, zdaj pa v vseh revijah berem podnaslove: Drnovskova biblija - Ucbenik zivljenja... xDDx

se mi zdi pol kar fejk nekak....

je pa res, da ni vazno, kdaj prizgemo luc, ko jo prizgemo, je pac svetlo. No in seveda je najbrz res tko, da je pac prizgal luc.

a vseen, ton me mot...

kar naenkrat take blazotne modrosti... celi spisi resnic...... zlo schnel kurs duhovnosti, no, skratka, kar sem ze poocitala tule.

pac, no, free, kaj naj zdaj! :o|o: x:o)x

saj sem ze daljnega leta (ko je drni se... x:px) v temi Duhovnost - modna muha ali... rekla, da ja, je res, da ne glede na motiv, namen, je cist ok, ce se fura dobro, ne glede na to, ce je moda.

a vseen - od vernikov, resnicnih, tud pricakujem, da bodo zivel to, ne sam na jeziku mel.

Da pa drnovsek to zivi, tega pa se ne vemo.

Moja frendica je tud na fitnes sam en mesec hodila.

bomo vidl cez en let, kako in kaj je s tole novo duhovno potjo Drnovska.

aja, ena poteza zunanja (darfur), ena notranja (pomilostitev), pa kup gostovanj v oddajah itd.

mene pa zanima bolj in se mi zdi tud bolj vroce - kaj je z nasim Jadranckom?????

x?x

Gibanje?

razvoj?

definitivno sem za to, da se tud tujim pomaga, vsem, saj smo vsi svet, sam - moje morje je pa moje bliznje okolje, moja prihodnost! x!x

Picasso

:wOOt: zavit v rjuho, z dolgo belo brado bo sedu pod preshernom, prodajal svojo tretjo knjigo: "moje globoke misli in recepti za peko kruha"...pa zram bo meu belo opico x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Marsa Objavljeno Danes ob 21:15

pac, no, free, kaj naj zdaj!

saj sem ze daljnega leta (ko je drni se... ) v temi Duhovnost - modna muha ali... rekla, da ja, je res, da ne glede na motiv, namen, je cist ok, ce se fura dobro, ne glede na to, ce je moda.

a vseen - od vernikov, resnicnih, tud pricakujem, da bodo zivel to, ne sam na jeziku mel.

Da pa drnovsek to zivi, tega pa se ne vemo.

Moja frendica je tud na fitnes sam en mesec hodila.

V njega so zdaj uprte oči, ker je v javnosti. Preveč enih komplikacij...x;)x

Pomagajmo mu vsi skupaj, podpora, karkoli...Je pa res, da je samo človek in hm, marikatero napako mu bodo težko spregledali..anyway :inocent:

Preveč enih komplikacij...x;)x

x:Dx x;)x

jp.

ja, mas prav, saj jaz ga ze podpiram, sam zlo nerada sem tutek, ovca.... pol pa mroam ze zarad sebe vse tele *analize* naredit. x;)x xDDx

Picasso

ja, mas prav, saj jaz ga ze podpiram, sam zlo nerada sem tutek, ovca.... pol pa mroam ze zarad sebe vse tele *analize* naredit.

Kul :palec: x;)x xDDx

Jaz pa mislim povedat, da naj vsak naredi koker zna, nekaj koristnega... iz črede vedno par posameznikov štrli x;)x x:Dx saj prav!

Ne vem zakaj bi bil nekdo ovca, če je predsednik začel govort, kar nekdo že en cajt verjame. Da se je en politik spreobrniv, vsaj po besedah... premal cenmo to. Če je pa to zgolj za vpliv, pa tud vredi. Sej more imet moč in vpliv, da lahko kej nardi. In tud tisti, ki so res ovce.. imajo vsaj dobrega pastirja. Da pa govori nekej, delal bo pa neki druzga - dvomim. Kot smo pa že opazil, pa tud njegov govor ni 100%... ampak je zlo zadovoljiv približek temu, z egom ali brez - nima veze...

Na srečo smo pa ljudje različni - če ne bi vsi samo čakal in gledal kaj bo naš predsednik naredu. To mi je tko, kot če bi odpru novo podjetje. Ko nimaš nič, ne bo nobenga, ko pa bo neki ratal iz tega - bodo pa vsi okol tebe. Treba tud neki reskirat, da lahko potem žanjemo.

Preberte si! x:Dx x:Dx

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

:palec: saj.... saj tko nekak je...

sem po vseh teh analizah tud jaz (spet) tle nekje. xDDx :palec:

Picasso

Še nekaj misli se mi utrnilo od tem Drnovškovem dogajanju. Ne morem zanikati dejstva, da je razburkal sceno, in da načeloma govori v redu zadeve. A to je premalo.

To, kar on govori, je bilo že zdavnaj dano v prostor, že mnogo razvitih (prosvetljenih!) ljudi pred njim je že marsikaj povedalo in tudi delovalo (npr. Osho Rajneesh, Jiddu Krishnamurti itd.). Le redki so jih slišali. A zdaj, ko nek politik začne nekaj besedičiti o kao duhovnosti, pa se mnogi, ki prej niso hoteli niti slišati o kakšni duhovnosti in/ali alternativi ali kakorkoli že to poimenujemo, oglašajo in ga spodbujajo in so oh in sploh "pozitivni". Sprašujem se -- ker je politik in jih je spretno zmanipuliral?

she ena stvar, zakaj mi je amerika vshech

tam se tochno ve, da je predsednik ali katolik ali vsaj protestant

newage-arjev ne bi trpeli :xx!:

zlomk...tralala

22 Nato je pristopil tisti, ki je dobil dva talenta, in rekel: ›Gospodar, dva talenta si mi izročil, glej, dva druga sem pridobil.‹ 23 Gospodar mu je rekel: ›Prav, dobri in zvesti služabnik! V malem si bil zvest, čez veliko te bom postavil. Vstopi v veselje svojega gospodarja!‹ 24 Nazadnje je pristopil oni, ki je dobil en talent, in rekel: ›Gospodar, vedel sem, da si trd človek. Žanješ, kjer nisi sejal, in zbiraš, kjer nisi razsul. 25 Zbal sem se in sem šel ter zakopal tvoj talent v zemljo. Glej, tu imaš, kar je tvojega!‹ 26 Gospodar pa mu je odgovoril: ›Malopridni in leni služabnik! Vedel si, da žanjem, kjer nisem sejal, in zbiram, kjer nisem razsul? 27 Zato bi moral dati moj denar menjalcem in ob vrnitvi bi jaz prejel svojo lastnino z obrestmi. 28 Vzemite mu torej talent in ga dajte tistemu, ki jih ima deset; 29 kajti vsakemu, ki ima, se bo dalo in bo imel obilo, tistemu pa, ki nima, se bo vzelo tudi to, kar ima. 30 Neuporabnega služabnika pa vrzite ven v najzunanjejšo temo. Tam bo jok in škripanje z zobmi.‹«

Kakor vidim tvoj razumevanje, si verjetno prepričan, da so včasih po svetu hodil ljudje, ki so jim iz očes visela velika bruna. (glede na besedilo - Kako moreš reči svojemu bratu: ›Pústi, brat, da vzamem iver, ki je v tvojem očesu,‹ če sam ne vidiš bruna v svojem očesu? Hinavec, odstrani najprej bruno iz svojega očesa in potem boš razločno videl odstraniti iver, ki je v očesu tvojega brata.« ) x:o)x

Iz stavka "Kar seješ, to žanješ" pa sigurno sklepaš, da tega včas niso vedel, dokler Jezus ni začel učit agrokulture :o|o:

Kakorkol, kdor ima (kaj svojga) mu bo še velik dodana, kdor pa nima (nič svojega) mu bo vzeto še tisto, kar ima.

Zato se raje vprašaj, kaj si naredil iz tistega, kar si dobil.

P. S.

Jezus ni učil bančništva in kmetijstva, ampak duhovnost.

she ena stvar, zakaj mi je amerika vshech

tam se tochno ve, da je predsednik ali katolik ali vsaj protestant

newage-arjev ne bi trpeli :xx!:

zlomk...tralala

Večinoma so protestantje.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...