free 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 odvisno kaj bo njegov obisk prinesel... torej kaksen rezulatat je biu dosezen s tem omenjenim vlozkom energije oz. denarja!?kaksna duhovna olimpijada? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 tovarish drnjovshek bil na duhovni olimpijadi v indijiplachal so mu hotel visoke kategorije....in srechal se je z parimi bogatunibljaknej bi raj ta dnar dal za svoje lachne v indiji....k jim jih itaQ ne manjkame pa zanima s kerim avionom se je dol pelu barabato biu prvi prispevek.....drugi pa govori o tem, kako so naivni slovenci zbrali 130 milionou za darfura se kdo spomni, koliko je bilo zbranega za posochje? zlomk....tralalano tale baraba je mim (zakaj? pac neke stare navlake ki jih furas).Kdo je placal? ('placal so').. sam ves kaj - on je predsednik!!!ni en prostovoljc, ki bi na lastne cashe z ruzakom se odpravil na misijo neko...pismu valjda da si vzame, kar mu dajo.. nek osnovni paket, ki lohk pritice.. skromnemu celo mroda... predsedniku.da ne bo na shtop rinil..saj morda bi on clo bolj gibljivo sel, pa, kaj jaz vem, morda celo nekaksen protokol sploh 'ne dovoli' - ali pac ni primerno... al kaj tacga...a duhovniki shtopajo?sem vidla enga v hudem bemvlnu, rodeta morda, ko se ni bil tak jack, pa je ipak mel hud car... :||| ne vem, no, nisem vidla - tegale indijskega stosa ..pa ocitno ne spremljam dovolj (torej kaj se pol usajam - sam po 2. strani, saj pac tu izvem pol, saj je ok, saj je medij pac, svojstven). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 no tale baraba je mim (zakaj? pac neke stare navlake ki jih furas).Kdo je placal? ('placal so').. sam ves kaj - on je predsednik!!!ni en prostovoljc, ki bi na lastne cashe z ruzakom se odpravil na misijo neko...pismu valjda da si vzame, kar mu dajo.. nek osnovni paket, ki lohk pritice.. skromnemu celo mroda... predsedniku.da ne bo na shtop rinil..saj morda bi on clo bolj gibljivo sel, pa, kaj jaz vem, morda celo nekaksen protokol sploh 'ne dovoli' - ali pac ni primerno... al kaj tacga...a duhovniki shtopajo?sem vidla enga v hudem bemvlnu, rodeta morda, ko se ni bil tak jack, pa je ipak mel hud car... :||| ne vem, no, nisem vidla - tegale indijskega stosa ..pa ocitno ne spremljam dovolj (torej kaj se pol usajam - sam po 2. strani, saj pac tu izvem pol, saj je ok, saj je medij pac, svojstven). to, da je "baraba mem" se popolnoma stinjam.....chist je mem.... kaj "kdo je plachal"???plachal so indijski davkoplachevalcibi blo zanimivo slishat njihovo mnenje o tem.... to da se duhovniki v hudih karih okol vozjo je chist OK, sej jim jih mi plachamo....prostovoljno, s prispevki RKC-ju pozabla si pa komentirat onih 130 miljonou.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 hja... zanimivo. a lahko mal bolj podrobno in konkretneje pises? sicer se strinjam, a ce narod strada, zakaj bi se voditelj vozil v nad dragem avtu, saj se lahko tudi v manj dragem.sicer pa, so atentati, je bolan rabi udobnost, so protokoli kto pravi marsa, je neko potrebno prilagajanje... mislm, jst ne poznam vsega da bi sodil cenil kaj je prav no. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 no....tovarish drnovshek se je tudi odlochil, da odpotuje v darfur s prvim konvojem pomochimogoche ga pa ugrabijo......in pojejo (krizhnar je prevech po bencinu smrdel) zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Heh, tovariš Rupel npr. pa se je bolj na bivše republike Sovjetske zveze osredotoču......Tadžikistan, Kazastan itd.......saj ga razumem, tam še ni bil na dopustu...... Folk se je sam odloču kam bo svoj denar dal, a ne Tko k tist k duhovnikom za hude avte dajo.......čeprav sn prepričan, da jih niso dali z namenom, da bi se duhovniki v hudih karih vozl.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 tut zvezi kinooperaterjev bi ga dal....che bi tovarishem kri pil zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Ja, verjamem. Ti pač nisi člouk, ki bi se lohk sprijaznu s tem, da smo na svetu različno misleči, verujoči itd. Sam mi je pa res smešn, ko nam tud sedaj tolk tovarišev vlada, pa se nč ne razburjaš.... Še podpiraš jih, slep kot si..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Ja, verjamem. Ti pač nisi člouk, ki bi se lohk sprijaznu s tem, da smo na svetu različno misleči, verujoči itd. Sam mi je pa res smešn, ko nam tud sedaj tolk tovarišev vlada, pa se nč ne razburjaš.... Še podpiraš jih, slep kot si..... mam pach raj desne tovarishe kot pa leveslepota se da oprirat.....tvoja glupost se pa samo poglablja zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Jaz rad nimam nobenih. Zlo podobn drug o drugem misliva...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Jaz rad nimam nobenih. Zlo podobn drug o drugem misliva...... hitr ti neki prilagajash svoje mishlenjeprej sm biu she slep zlomk...tralala slep kot si..... s tole ugotovitvijo ...pravzaprav trdish....da komunajzarji smrdite zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Pač nisi sam glup ampak tud slep. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 131 lijinovov tolarjev za durfur. drnovsek gre v durfur in nese prvo pomoc zdravila. zdej je po tv pika... porocila al kaj... problem so zelo nevarne situacije tam... zaradi bojev, vojne. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 131 lijinovov tolarjev za durfur. drnovsek gre v durfur in nese prvo pomoc zdravila. zdej je po tv pika... porocila al kaj... problem so zelo nevarne situacije tam... zaradi bojev, vojne. pa ljudozhrceu.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 brat, priporocam ti prebiranje svetega pisma! prekletstvo je zelo huda zedeva! sicer pa se tudi tvojega mnenja vesel, le da ni ponizevalno oz. nespostljivo. nespostovanje drugih pomeni nespostovanje sebe! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 za ta dnar bi zgradili objekt s cca 15-imi stanovanji v SLO...lih dans sn študiral en projekt v Celju... bebci pa ploskate temu idiotu... :xx!: prekleta raja zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 pravo sluzenje je, ko mislimo da nismo dovolj naredili - drnovsek Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 bo ze drzalo, ce ti tako pravis! sicer pa se res zamilim nad tem kdaj! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Jaz podpiram Drnovška. Pa tudi to je čudn. Če nekdo zbere denar za revne in pomoči potrebne, ga takoj napadejo ljudi, ki pravjo zakaj ni ta dnar šel v Slovenijo. Dejte se rajš znašat nad nekom drugim. Mogoče nad tistim, ki krade denar... teh je pa kr nekaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Dejte se rajš znašat nad nekom drugim. Mogoče nad tistim, ki krade denar... teh je pa kr nekaj. "tale" med "tistih kr nekaj" zlo dobr pashe :xx!: :xx!: :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 pravo sluzenje je, ko mislimo da nismo dovolj naredili - drnovsekpravo sluzhenje je, ko sluzimo s srcem. -marsa (*in ne z glavo - 'mislimo', to pa je z glavo, in ce nadaljujem 'analizo', gre tle za sluzhenje iz slabe vesti in ne iz cistosti in brez namena, pa recimo kazni, spokoritve, odkupitve... kar vse lohk vtaknem v 'mislilmo, da nismo dovolj naredili').o Pravem sluzhenju pa (vsaj zaenkrat) Drnovsek pac ne more govort. Res je, Matjaz, za karkoli bi sel cash, ne bi sel za pravo stvar, najverjetneje - vedno bi se nasel kdo, ki bi se mu pa boljs zdel, da gre pa tja pa tja, skratka, drugam. Res pa je, da so ze na nekaj volitvah vsi zivi OBLJUBLJAL, da bodo kaj nardil za zivali.in SE niso, azila se vedno ni, sramota. in ce Drnovsek ma filing za nemocne, nebogljene (kar je nenazadnje situacija darfur), se mi zdi, da bi blo dbest, ko bi kak svoj udarni in v deveto vas segajoci glas zastavil tud za kaj tacga. In, ponavljam, za invalide, otroke, zrtve zlorab, in podobne. Un k v bolnici (tamal) trpi - mu je vseen, kaj Drnovsek PRAVI o sluzhenju.ne bo bral njegovih misli, ki jih velikodusno in dobrohotno shiri.ga bo pa vesel, ko se bo oglasil pa mu prnesel en hlebec svojga kruha. sklep_ Drnovsek bo kaj kmal izdal knjigo - Moje modre misli...al pa kaj tacga. ziher bo sla za med. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 se strinjam stabo. s srcem. jst tut nisem (se) komentiral te njegove izjave.jo bom pa sedaj. se mi je useen kul, ce jo vzamem z dolocenega stalisca in ne iscem v njej pomanjljivosti. tut u glavi treba poslihtat stvari.kadar iscemo v nauku pomanjkljivost, lahko pomeni da zanj niso odprti in ga ne potrebujemo. ali pa govori tisto kar ne sprejemamo. pa cetudi mentalno. srce itak morda ne potrebuje besed... sigurno pa je, da se vsakdo najde v kaksnem nauku, ki mu je blizji kakor drug in ga v dolocenem momentu potrebuje in je zanj tudi odprt in vspodbuden.marsa razlicni smo ane, vsaj v nekem smislu, recimo dojemanja in nekaterih potreb. in vcasih potrebujemo nekaj kar drugi ne. vsakdo pa govori svojo resnico, ima svojo filozofijo, ki je morda zanj dobra, za druge neskladna. in ce bo sla za med in napolnila ljudi z upanjem in vero ali vspodbudno mislijo bo to verjetno dobro. in ce se bo vsaj ena misel razirila skozi obcutek do drugega cloveka bo morda se boljse. in ce bo tista oseba obcutek prenesla v dejanje bo morda zelo dobro. in ce bo to dejanje prineslo dober razultat, bo to morda odlicno. kar mislimo se odraza na obcutke, kar obcutimo se odraza na dejanja, dejanja pa vodijo v rezultate! - millioner mind (glej podpis) o vsem ostalem pa smo ze pisali... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Un k v bolnici (tamal) trpi - mu je vseen, kaj Drnovsek PRAVI o sluzhenju.ne bo bral njegovih misli, ki jih velikodusno in dobrohotno shiri.ga bo pa vesel, ko se bo oglasil pa mu prnesel en hlebec svojga kruha. A zdej bi moral Drnovšek za vsakega bolnega otroka spečt en kruh? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 kadar iscemo v nauku pomanjkljivost,ma daj... NE iscemo pomanjkljivosti, sam ce je nauk, MORA DELAT na vse...(* drugac pa, kaj morem, ce mam tak majnd, da mi IZSTOPI vse, kar ni pravo... takoj najdem tujek, napako, drugacnost, posebnost) to je v bistvu tko kot igra... tko si predstavljaj...najboljs igralc igra, ko ne opazis, da igra..cim z zivcem nekaj nauceno trza, ( ), cutis, da ni pravo... 'ne dela' (njegova igra) - z drugimi besedami. tko kot pri prevodu....al sam goltas knjigo, prevoda se opazis ne (razen da kok je recimo un dobr si zmislil ene skovanke)..cim pa opazis ene nerodnosti, ko kar vidis zadaj, kako BI MORAL BIT, PA NI - pa pac OPAZIS.najdes. ne da isces. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 sklep_ Drnovsek bo kaj kmal izdal knjigo - Moje modre misli...Ja, prav sodila bo v zbirko "Najtanjse knjige". Zbirko ji bodo delale: Slovenski atlasBosanska knjiga mudrostiSrpska junacka dela kroz historijuCrnogorske radnicke pjesmeSeksualni zivot Marije Terezije Albanski telefonski imenikKineska građanska prava Somalijska kuharicaCrnogorski "Uradi sam" Talijanske junacke pjesmeBosanski bontonAlbanski telefonski imenikEtiopska kuharicaUzorci sarenih carapa u HercegoviniPrva in zadnja sta mi najljubsi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.