Skoči na vsebino

Drnovšek ustanovil novo Gibanje..

Sprehajalec

Recommended Posts

sej te stekam. in se tudi strinjava v cem.

pac sej ce oba na svoj konc vleceva je tut za kej dobr ne. x:Dx

ma daj... :o|o:

NE iscemo pomanjkljivosti, sam ce je nauk, MORA DELAT na vse...

(* drugac pa, kaj morem, ce mam tak majnd, da mi IZSTOPI vse, kar ni pravo... takoj najdem tujek, napako, drugacnost, posebnost)

to je v bistvu tko kot igra... tko si predstavljaj...

najboljs igralc igra, ko ne opazis, da igra..

cim z zivcem nekaj nauceno trza, (xrolleyesx x:o)x), cutis, da ni pravo... 'ne dela' (njegova igra) - z drugimi besedami.

tko kot pri prevodu....

al sam goltas knjigo, prevoda se opazis ne (razen da kok je recimo un dobr si zmislil ene skovanke)..

cim pa opazis ene nerodnosti, ko kar vidis zadaj, kako BI MORAL BIT, PA NI - pa pac OPAZIS.

najdes. ne da isces.

:palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 563
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, prav sodila bo v zbirko "Najtanjse knjige". x8Dx

Zbirko ji bodo delale:

Slovenski atlas

Bosanska knjiga mudrosti

Srpska junacka dela kroz historiju

Crnogorske radnicke pjesme

Seksualni zivot Marije Terezije

Albanski telefonski imenik

Kineska građanska prava

Somalijska kuharica

Crnogorski "Uradi sam"

Talijanske junacke pjesme

Bosanski bonton

Albanski telefonski imenik

Etiopska kuharica

Uzorci sarenih carapa u Hercegovini

Prva in zadnja sta mi najljubsi xcivx

x:Dx :palec:

Possible—but highly unlikely.

A zdej bi moral Drnovšek za vsakega bolnega otroka spečt en kruh?

ne vem, kaj bi moral... saj gre zanj, men se sam ene misli pac zdijo premal.

torej, lohk zbere tud cash za kake aparate.

Lohk jih gre pa obiskat pa skup pecejo kruh....

od drnovskove MISLI ne bo imel noben bolan otrok nic - zdaj pa , a je na men, da predsedniku pamet solim, kaj naj naredi s tako aktualnim problemom?

kar naj se spomni in resuje, jaz sem sam ena marsa (in mam svoje poslanstvo, ki ga furam).

sej te stekam. in se tudi strinjava v cem.

v vecih postavkah kot si mislis...

jaz samo menim, da teh modrosti ne osvojis cez noc... se nihce jih ni in najmanj jih je drnovsek (nenazadnje ker je tolk cajta ze politik, tezko se vrze v drugacnejso perspektivo).

men je ze to, da govori sploh o sluzhenju, smesno in zal potrjuje mojo skepso.

kako lohk govori o iskrenem in pravem sluzhenju nekdo, ki so mu pol lajfa od spred pa zad stregl, mu torej DRUGI sluzhil???

se prav ce bo drnovsek enkrat uletel na LN v Malo solo al pa na forum astro al pa na eno astro predavanje pac, bo imel stoposto cez en teden predavanje o astrologiji. :o|o: x:o)x :vragec: x;)x

Kroki! x:Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

1) jaz samo menim, da teh modrosti ne osvojis cez noc... se nihce jih ni in najmanj jih je drnovsek (nenazadnje ker je tolk cajta ze politik, tezko se vrze v drugacnejso perspektivo).

2) men je ze to, da govori sploh o sluzhenju, smesno in zal potrjuje mojo skepso.

kako lohk govori o iskrenem in pravem sluzhenju nekdo, ki so mu pol lajfa od spred pa zad stregl, mu torej DRUGI sluzhil???

O služenju govorijo vse vere - tudi Sai Baba med drugim. In tudi o 1. je moč marsikej prebrati v budizmu. Tko de...

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

O služenju govorijo vse vere - tudi Sai Baba med drugim. In tudi o 1. je moč marsikej prebrati v budizmu. Tko de...

ja in?

saj me ne moti, da VERE govorijo o tem, pac pa da Drnovsek.

se mi zdi boljse sluzhiti kot pa govoriti o sluzhenju.

sai baba.. je pa poglavje zase. in ravno njega omenjas v tem kontextu, zanimivo v bistvu...

Bi se pa dal tud na to precej rect.

tudi o astrologiji je tisoce knjig in sistemov in vsi se ukvarjajo z vplivi nebesnih teles...

kar pa se ne pomeni, da lohk zato Drnovsek organizira predavanja - ce se je nenadoma navdusil nad njo (po enem schnel kursu).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... Drnovškove spremembe sem navdušeno in veselo pozdravila in mi je blo res všeč, da je mal zdrmal vse okol... :palec: x^x za njegove preobrazbe... sam se ne strinjam zdaj kar z vsem, kar reče ali napiše (kao a priori, ker se gre duhovnost zdaj po novem... )... ampak okej, je pa velik dobrih sprememb in to je fajn in meni je vedno fajn videt takšne spremembe pri ljudeh zato ga v tem smislu podpiram x^x

:palec:

in več takšnih ki mu bodo sledili, mogoče se odpira na politični sferi čas za srčnost, sočutje, dobroto...

in kako pa veste kdaj se je on odločil za "duhovnost" in kaj je zanj "duhovnost"

od kdaj me vikas? x;)x

ne vem tega (kdaj? in zakaj?, to tu in zdaj niti ni tako pomembno - bolj je bistveno KAJ) - a TO njegovo pot pozdravljam. :palec:

vendar saj mora (zarad SEBE) vsakdo slediti svoji osebni resnici. Kul.

In to je njegovo osebno dozivetje, njegova duhovna pot.

zakaj tud slednjo naredit politicno, marketinsko?

Da bi drugim govoril, kaj je sluzhenje, se najprej rabi mal prakse. Za vse, kar se uci, se rab mal praxe...

osebna izkusnja je najvec vredna, ni pa -zgolj lastna izkusnja- dovolj za postavljanje teorij in tud ni nek temelj, da bi na njem ucil druge.

torej to so samo okoliscine. Fino, mamo predsednika, ki je zacel zdravo razmisljat.

ampak zdaj me pa zanima predvsem, KAJ bo s tem pocel. da ne bo okoliscina ze sama po seb vsebina.

Ni dost predsednik, ki sam lepo govori, je pa velik in korak v pravo smer. :palec:

zame pa sicer to, da se leta 2006 tko fura (zdravo, duhovnost....), tud al pa se posebej za predsenika ene sodobne in razvite drzave, ni nikakrsen nadstandard, ampak nekaj popolnoma in najbolj naravnega. skratka ne predmet kakih kampanj al pa cirkusov okol tega.

Picasso

ne vikam te ampak sem razmišljala na splošno ;)

ne, ne strinjam se z vsako njegovo izjavo in nisem ovca (nikdar ne bom), vendar recimo da poznam njegovo zgodovino in srčnost njegovega očeta, ki je zelo vplival na njega...

in resnično upam, da je tole nov veter v politiki (ne njega osebno) ampak da bodo dobili možnost "glasanja" tudi takšni politiki, ki "živijo duhovnost". ma neprespana noč za menoj, verjetno nisem napisala razumljivo... in ja popolnoma se strinjam s teboj, vprašanje je kaj bo s tem počel.

ma saj sem postekala, da ocitno nihce ne steka, kaj hocem povedat, da vsi vidte to moje modrovanje kot napad na drnovska al pa pretirano zahtevnost.

morda je t(k)o.

a jaz se vedno mislim, da je to tko, kot da bi blo najbolj pomembno za nas, a se je Drnovsek vceraj vpisal na jogo al pa da je zacel delat tibetance al pa da je sel na ociscevalno kuro nekam... to je dost vseen... njegovi motivi, vzgibi, razlogi (ki so posledice posledic... ker ce zdis 20 let po sestankih in si ves ambiciozen, je jasno, da lohk udar na zdravje, in ce nekaj udar na zdravje, je tud jasno, da probas to spedenat, tko al pa drugac).

ker men se zdi bolj pomembno, kaj dela. ce pa se je vpisal na jogo in mu slednja pomaga, da lohk boljs vodi drzavo, pa dbest - sam bolj me zanima, kaj je kaj naredil Drnovsek danes v smislu drzave kot pa kolikokrat je izvajal jogo in kolk cajev je spil - to je njegova stvar - tole je pa tud moja, saj gre cash zanj tudi iz mojega zhepa, torej se tice tud mene.

in ja, nisem kar z vsem zadovoljna.

se celo ce je dobro, hocem se boljse.

kaj sele, ce je samo povprecno.

jaz sem do navadnega cloveka zlo zahtevna (saj ves/te) - pa ne bom do predsednika.

Picasso

Ej Marsa, ti znaš stvari tko zakomplicirat, in vsak drugi post je protisloven s prejšnjemu... Idealno za politika.

Enkrat si omenla da je Sai Baba zlorabu otroka.. Kej več o tem?

Se spomniš tisto, kako prideš v Rim? Rekla si, da slediš intuiciji pa to, da ne bereš knjig.... Po drugi strani pa daš tolk velik na ASTROLOGIJO. A ni to mal paradoksalno?

Pa to - osebno izkustvo. Kaj pa duša, pa prejšnja življenja, in to da smo vsi ENO - a to pa tukej ne šteje?

In probi gledat na politiko kot nekej pozitivnega..

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Marsa, naj povzamem če razumem - veseli te, da imamo takšnega predsednika, da je zadnji čas in normalno, da se stvari premikajo v tej smeri (sicer pa res leto 2007 ni daleč ;)), da pa naj svoje besede in razmišljanja tudi dokaže... da naj iz teorije preide v prakso, recimo z izboljšanjem hrane v bolnišnicah ;) in da naj bi bili ljudje takšni kot je on zdaj že dolgo časa, on pa to obeša navzven... da tisti, ki ve, ne govori (al kako že gre tisto) ? sem kaj zadela? Se popolnoma strinjam s teboj, če je to to , sedaj pa moj Ampak men je pa kul da govori, da pove, razmišlja na glas, pojasnjuje svoje misli, ideje, ... (plus da tudi še kaj dobrega stori),da bodo tudi drugi začeli brez skrivanja živeti svoje življenje, da ne bo prišel trenutek ko bo nekdo in z njim vsi ostali označili jogo za satansko delo... da kako že gre tisto - bodimo pozitivno naravnani in bodimo hvaležni...

grem drgnit poden in se spokorit za grešne misli :vragec:

Po drugi strani pa daš tolk velik na ASTROLOGIJO...

dam manj kot se tebi zdi....

najvec dam na svojo intuicijo.

pa tud na svoj majnd.

sploh ne stekas mojga pointa.

na politiko ce lohk gledam kot na nekaj pozitivnega... hmm...xscratchx a ves da mas prav, res zlo tezko.

vsi smo ENO - steje, hvalabogu je leta 2006 tud Drni prisel do tega. x;)x x:Dx

cak ti bom dala link.

Se bos navadil (na *mojo protislovnost*) - jaz ubesedujem misli, ki se pojavljajo, ne pa tud nujno ubesedijo (s strani drugih, ki prav tko razmisljajo) - nisem pa jaz sama vse misli, ki grejo cez mojo glavo.

zakomplicirat znam res, znam pa tud poenostavit zakomplicirano, pravzaprav jemljem to kot dar.

Kajti kaj se potrebuje, ko stvari postanejo prevec zakomplicirane in ce je prevec neznank?

poenostavit jih je treba, najt skupne imenovalce.

in, nasprotno, ce so stvari zelo poenostavljene, jih pa ne kupim kar tko, jih pa zakompliciram, da se lohk sploh poglobim:

ce bom mela daljsi text, bom vsega prebrala in naredila povzetek - torej bom 'poenostavila komplicirano'.

nasprotno pa, ko bom videla/slisala misel: 'bistvo je ocem nevidno, treba je gledati s srcem' - je ne bom kar slepo ponavljala, pac pa bom o njej razmisljala in jo torej zakomplicirala, ker se bom skusala priblizat njenemu izvoru recimo.

se en primer...

bom sla na pico, pa te bo zanimal, kaksna je in bom rekla: ful pecena, velik sira, kapre dobis, olive, stane tolk pa tolk.

ti pa bos rekel: ja, ampak - A JE DOBRA??

ce pa bom rekla, ja sem bla, dobra je bla...

te bo pa zanimal? a lohk vec poves? kok stane? kaj je gor? kok je zapecenA? itd. xDDx

zato sem tud analizirala drnovskovo misel o sluzhenju - ker mi je izskocila. ker sem not vidla: slabo vest do vsega, cesar ni... in podobno.. res da je to veckrat motiv za sluzhenje, vendar zadaj je ego, ne srce. prava pozitivna misel (ce o tem uci, bi to lohk ze vedel) ne vsebuje nikalnic. 'nismo dovolj naredili'. OK - ampak dajmo pa ZDAJ - sluzhenje ni odkupovanje za nazaj, pac pa zadovoljstvo dushe in ce je tako, ce je iz Resnice in Cistosti, NE vsebuje - *necesa nisi dovolj* (ker ce si dal VSE OD SEBE, potem si pac dal dovolj, ce pa resnicno sluzhis, pa dajes vse od sebe in o tem niti ne razmisljas). :palec:

sam zdaj najverjetneje spet ne bos razumel. :|||

no tko.

Picasso

Marsa, naj povzamem če razumem - veseli te, da imamo takšnega predsednika, da je zadnji čas in normalno, da se stvari premikajo v tej smeri (sicer pa res leto 2007 ni daleč ;)), da pa naj svoje besede in razmišljanja tudi dokaže... da naj iz teorije preide v prakso, recimo z izboljšanjem hrane v bolnišnicah ;) in da naj bi bili ljudje takšni kot je on zdaj že dolgo časa, on pa to obeša navzven... da tisti, ki ve, ne govori (al kako že gre tisto) ? sem kaj zadela?

seveda, tako nekako.

Tud ce je predsednik, naj kar shiri to misel se dalje, s tem ni nic narobe, nasprotno, kot pravite, vecina, se njegov glas bolje slisi.

ja, ampak rekl bomo lohk pa cez 1 let....

torej kaj se je pa se DELALO, ne sam mislilo in govorilo in ne osebni lajfstajli.. :) :palec:

zaenkrat mamo Darfur pa pomilostitvi. pa velik gostovanj oz. intervjujev. Torej, blazno velik je blo govora, manj pa akcije (ker saj tud tiste pomilostitve niso kake strasne akcije z namenom skluzhenja recimo).

pereci problemi:

pediatricna

posocje

zivali

ekologija

aktualne tezave (plinske zadeve v jadranskem morju)

revscina...

hendikepirani...

slabo urejeno zdravstvo...

...

...

Picasso

pravo sluzhenje je, ko sluzimo s srcem. -

marsa

:palec: x;)x

Oziroma; delavec, ki dela za plačilo, si plačila ne zasluži!!!

Verjetno je v tem smislu treba razumet tudi tole:

21 »Ne pojde v nebeško kraljestvo vsak, kdor mi pravi: ›Gospod, Gospod,‹ ampak kdor uresničuje voljo mojega Očeta, ki je v nebesih. 22 Veliko mi jih bo reklo tisti dan: ›Gospod, Gospod, ali nismo v tvojem imenu prerokovali in v tvojem imenu izganjali demonov in v tvojem imenu storili veliko mogočnih del?‹ 23 In takrat jim bom naznanil: ›Nikoli vas nisem poznal. Pojdite proč od mene, kateri ravnate nepostavno!‹«

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

jaz samo menim, da teh modrosti ne osvojis cez noc... se nihce jih ni in najmanj jih je drnovsek (nenazadnje ker je tolk cajta ze politik, tezko se vrze v drugacnejso perspektivo).

:

Pravjo, da se more dober vladar zavedati, da je v službi ljudstva, in ni sam sebi namen.

Tud tist, ki mu "strežejo od spredaj in zadaj, lahko služi ljudstvu.

In po moje je Drnovšek mal zamenjal perspektivo; iz sklepanja kompromisov in prikrivanja, ko je vse podrejen karieri; v večjo odprtost in izražanju tistega, kar res misli.

Sicer pa duhovnost niso sam ene delavnice, ampak življenske izkušnje, če človek iz njih potegne pozitiven nauk.

Marso sem zaštekala zakaj tako komplicira, vedno pač gre do dna.

Malo me je zmedlo tisto o modrosti, ki jo dobiš čez noč. Modrost v bistvu niso lepe besede o duhovnosti, niso samo takšne in drugačne tehnike in je nimajo le ljudje, ki se kažejo tako na zunaj.

Mi ne vemo koliko je sploh nek človek doživel izkušenj in kako zna biti spreten, se naučiti iz tega in popravljati stvari na boljše. Ljudje smo se to naučili skrivati stvari, ne biti odkriti in odprti, ker ponavadi ljudje stalno sodijo in še ponavadi so radi zavistni in nevoščljivi. :xx!:

Zato, stvari se bodo pokazale po določenem času, zato je čist logično da gledamo na stvari malo kritično, z eno oko. Odvisno je, koliko ima nek voditelj kapacitete. Pa mi smo tam, tisti ki bomo sploh stvari popravljali. Saj ne more v bistvu nič delovat brez nas. Torej, če od drugih dosti pričakujete, od sebe lahko še malo več. :inocent:

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

Verjetno je v tem smislu treba razumet tudi tole:

21 »Ne pojde v nebeško kraljestvo vsak, kdor mi pravi: ›Gospod, Gospod,‹ ampak kdor uresničuje voljo mojega Očeta, ki je v nebesih. 22 Veliko mi jih bo reklo tisti dan: ›Gospod, Gospod, ali nismo v tvojem imenu prerokovali in v tvojem imenu izganjali demonov in v tvojem imenu storili veliko mogočnih del?‹ 23 In takrat jim bom naznanil: ›Nikoli vas nisem poznal. Pojdite proč od mene, kateri ravnate nepostavno!‹«

jp. :palec:

...In po moje je Drnovšek mal zamenjal perspektivo; iz sklepanja kompromisov in prikrivanja, ko je vse podrejen karieri; v večjo odprtost in izražanju tistega, kar res misli.

Sicer pa duhovnost niso sam ene delavnice, ampak življenske izkušnje, če človek iz njih potegne pozitiven nauk.

ja, zamenjat perspektivo je vcasih vse.... vendar to je tko kot ce hodis po poti... in si dolgo hodil proti jugu (namenoma nocem uporabit vzhod zahod xDDx), to, da si se za 180 obrnil in zdaj gledas proti severu ni dovolj, je pa zlo veliko - ce bos naredil korak v to smer tud... ne pa ce se bos tja samo obracal... (*kompliciranje, a ker si govoril o perspektivi, govorim iz tega stalisca) xDDx

Marso sem zaštekala zakaj tako komplicira, vedno pač gre do dna.

x8Dx :palec:

Tako je. xyesx

Mi je vsec tvoj post, cel, sicer. :palec:

Picasso

morda... toda jaz te energije pri njem zazanvam ze od nekgaj. :vio:

morda se pac ni tolk izpostavljal prej... saj ne vemo tosno kaj je res ane...

ne vem, kaj bi moral... saj gre zanj, men se sam ene misli pac zdijo premal.

torej, lohk zbere tud cash za kake aparate.

Lohk jih gre pa obiskat pa skup pecejo kruh....

od drnovskove MISLI ne bo imel noben bolan otrok nic - zdaj pa , a je na men, da predsedniku pamet solim, kaj naj naredi s tako aktualnim problemom?

kar naj se spomni in resuje, jaz sem sam ena marsa (in mam svoje poslanstvo, ki ga furam).

v vecih postavkah kot si mislis...

se prav ce bo drnovsek enkrat uletel na LN v Malo solo al pa na forum astro al pa na eno astro predavanje pac, bo imel stoposto cez en teden predavanje o astrologiji. :o|o: x:o)x :vragec: x;)x

Kroki! x:Dx :palec:

kot smo ze povedali. morda on ne bo storil veliko, bodo pa drugi zaradi tega, ker bodo razumeli sporocilo, se v njem najdli, najdli sebe, slisali sporocilo in naredili akcijo.

that's it. zakaj bi moral biti politik vedno tisti, ki daje 100% vzgled, sej je clovk in verjamem da se trudi tudi z akcijo.

samo, ce bomo mi vsi samo kritizirali ne bo akcije. bo samo on tisti ki jo bo sprovajal, ce jo bo, in ce jo bo sploh lahko, glede na zdravje, uajmo da. in je tudi ze aktiven, kar je ocitno.

od kdaj me vikas? x;)x

ne vem tega (kdaj? in zakaj?, to tu in zdaj niti ni tako pomembno - bolj je bistveno KAJ) - a TO njegovo pot pozdravljam. :palec:

vendar saj mora (zarad SEBE) vsakdo slediti svoji osebni resnici. Kul.

In to je njegovo osebno dozivetje, njegova duhovna pot.

zakaj tud slednjo naredit politicno, marketinsko?

Da bi drugim govoril, kaj je sluzhenje, se najprej rabi mal prakse. Za vse, kar se uci, se rab mal praxe...

osebna izkusnja je najvec vredna, ni pa -zgolj lastna izkusnja- dovolj za postavljanje teorij in tud ni nek temelj, da bi na njem ucil druge.

torej to so samo okoliscine. Fino, mamo predsednika, ki je zacel zdravo razmisljat.

ampak zdaj me pa zanima predvsem, KAJ bo s tem pocel. da ne bo okoliscina ze sama po seb vsebina.

Ni dost predsednik, ki sam lepo govori, je pa velik in korak v pravo smer. :palec:

zame pa sicer to, da se leta 2006 tko fura (zdravo, duhovnost....), tud al pa se posebej za predsenika ene sodobne in razvite drzave, ni nikakrsen nadstandard, ampak nekaj popolnoma in najbolj naravnega. skratka ne predmet kakih kampanj al pa cirkusov okol tega.

zdaj si tocno potrdila njegovo izjavo: pravo sluzenje je, ko mislimo da nismo dovolj naredili - drnovsek; - ko pravis, da hoces se bolje! x;)x

to je zelo pomebno kaj on pocne, v nekem smislu, ker je predsednik in daje vzgled. kaze nacine, skozi kacijo, skozi razmisljanja... tudi razmisljati in to povedati je akcija.

sicer pa se strinjam v nekem smilsu s tabo in tudi ni narobe ce hoces vec.

vprasanje pa je, ali si taka tudi do sebe?

oziroma te raj drugace vprasam: kako vidis predsednika drnovska, kako ga dojemas, kaj ti kaze kar ti sama ne sprejemas pri sebi!

morda se tu najde odgovor.

ma saj sem postekala, da ocitno nihce ne steka, kaj hocem povedat, da vsi vidte to moje modrovanje kot napad na drnovska al pa pretirano zahtevnost.

morda je t(k)o.

a jaz se vedno mislim, da je to tko, kot da bi blo najbolj pomembno za nas, a se je Drnovsek vceraj vpisal na jogo al pa da je zacel delat tibetance al pa da je sel na ociscevalno kuro nekam... to je dost vseen... njegovi motivi, vzgibi, razlogi (ki so posledice posledic... ker ce zdis 20 let po sestankih in si ves ambiciozen, je jasno, da lohk udar na zdravje, in ce nekaj udar na zdravje, je tud jasno, da probas to spedenat, tko al pa drugac).

ker men se zdi bolj pomembno, kaj dela. ce pa se je vpisal na jogo in mu slednja pomaga, da lohk boljs vodi drzavo, pa dbest - sam bolj me zanima, kaj je kaj naredil Drnovsek danes v smislu drzave kot pa kolikokrat je izvajal jogo in kolk cajev je spil - to je njegova stvar - tole je pa tud moja, saj gre cash zanj tudi iz mojega zhepa, torej se tice tud mene.

in ja, nisem kar z vsem zadovoljna.

se celo ce je dobro, hocem se boljse.

kaj sele, ce je samo povprecno.

jaz sem do navadnega cloveka zlo zahtevna (saj ves/te) - pa ne bom do predsednika.

zdaj si tocno potrdila njegovo izjavo: pravo sluzenje je, ko mislimo da nismo dovolj naredili - drnovsek; - ko pravis, da hoces se bolje! x;)x

ce hocem se bolje, nikakor ne pomeni, da mislim tud, da sem premal naredila.

naredila sem najvec.

dosegla sem rekord.

in zdaj hocem se boljsga.

ce gre za ambicijo.

pri sluzenju pa ne gre za ambicijo.... gre za pot..... ko hodim in delam korake, medtem ko jih delam, ne razmisljam, ali je tale moj konkretni hipni kroak brezvezen ali zadosten (v tem primeru ga ne naredim in se morda s tem celo onemogocim za pozitivnejsi izhod).. torej ko delujem, DELUJEM - NE RAZMISLJAM.

ko ~hodim lepo po svoji poti, kot hodi bojevnik, se ne obremenjujem s skrbmi in pomisleki~.... kajti sem ze na poti... nogo premaknem, s tezavo, vendar ne mislim, da ne delam dovolj.. hodim, se matram... najvec dajem, vso sebe... mislim pa kasnej... al pa prej..

sluzhenje pa je dusha, je resnica, je ljubezen, in to je lahko samo tukaj in zdaj...

jaz se VEDNO identificiram s svojim srcem, a ne pa vedno z mislimi. :vio:

in - tle ne gre za nikakrsne misli - sluzhenje niso misli..... to je vse...

je pa res, da je VSE ENO.

xDDx

Picasso

ja, zamenjat perspektivo je vcasih vse.... vendar to je tko kot ce hodis po poti... in si dolgo hodil proti jugu (namenoma nocem uporabit vzhod zahod xDDx), to, da si se za 180 obrnil in zdaj gledas proti severu ni dovolj, je pa zlo veliko - ce bos naredil korak v to smer tud... ne pa ce se bos tja samo obracal... (*kompliciranje, a ker si govoril o perspektivi, govorim iz tega stalisca) xDDx

:

Govoru sem o perspektivi, ker si ti govorla o perspektivi x:o)x

Drugače pa, ko prižgeš luč, je svetlo, čeprav je bila prej tema! x;)x

Drugače pa, ko prižgeš luč, je svetlo, čeprav je bila prej tema! x;)x

jp...

drugac pa (citiram svoj post z dne 13.3.):

... je pa res, da ni vazno, kdaj prizgemo luc, ko jo prizgemo, je pac svetlo. No in seveda je najbrz res tko, da je pac prizgal luc.

...

Picasso

Drugače pa, ko prižgeš luč, je svetlo, čeprav je bila prej tema!

Ja, lepa misel.. Sam bi blo fajn, če bi tko tud v praksi blo. Kar je pa zdaleč od tega. Vsi vemo, da če bo temna soba postala svetla, bo preteklo še precej časa, da bodo ljudje uvideli, da je soba svetla... Nekaterih bo pa še vedno strah, ker je ta soba bila nekoč temna, spomini še živijo...

"Potovanje dolgo tisoče kilometrov se začne z enim samim korakom."

Tud res. In nadaljuje se tudi z enim samim korakom. Prvi korak je pomemben, prav tako so pa pomembni vsi nadaljni koraki. Še posebej če potuješ po težavni pokrajni...

Prvi korak je narejen, pa še vedno čakamo kakšen bo naslednji korak...

Marsa, se strinjam - da moreš zakomplicirat stvari, da ti je jasno poenostavljeno - tko vse deluje, in prov je tko. Moreš pa vedit, da nek politik si ne sme privoščit, da bo o nečem naglas razmišljal če se mu kje zatakne. Tko da, nekatere stvari je prov da se zakomplicira, druge pa ne - tud pomembno je, kdo to nardi. Nekdo, ki le bežno bere poste, lahko dobi precej drugačen vtis - tega se moreš zavedat. In če bomo mi tukej nasprotoval, nič naredli in samo čakal - kdo pa bo potli kej naredu?

Skor pozabu. Če nekdo uporablja svojo moč in vpliv, da pripelje ljudi na pravo pot, kaj je tukej napačnega? Če ovce sledijo pastirju po pravi poti, zakaj bi se pritoževali nad pastirja.. To, da pa "takoj uporablja naučeno" pa lahko gledaš z vidika, da je treba spremembe narest čimprej. Da če čakaš, da boš popolen, bo takrat lahko že prepozno - konc koncu, kdaj pa si popolen? Vedno si lahko boljši.

Poglej marketing. Microsoft nardi program, in ga s polno napakami pošlje na tržišče. Zakaj? Zato, da prehitijo konkurenco, ker bi za izboljšave porabli preveč časa če izdelka nebi dali na tržišče, in bi v tem času že nekdo drug prevzel kupce. Tko pa prodajo program, uporabniki sporočajo napake, in izboljšave so dokaj hitro odzunej.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...