Skoči na vsebino

Drnovšek ustanovil novo Gibanje..

Sprehajalec

Recommended Posts

jp...

drugac pa (citiram svoj post z dne 13.3.):

Saj to si večkat napisala (al pa podobn) x:o)x

ravno zato sem to uporabu, lih sem lepo spada ta citat, po moje. In če to rada citiraš, še tolk bolš x:)x

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 563
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

da. slovneci ze itak premal povejo kar mislijo, svoje obcutke, svoje tezave... glasno in jasno. da se da ven. vsaj en k govori! z enga vidika je to dobro.

vseen pa je bols kej nardit. sam trba pa tut um praznit, pa izkomunicirat, pa povedat, pa ven dat... pol pa akcija.

Marsa, naj povzamem če razumem - veseli te, da imamo takšnega predsednika, da je zadnji čas in normalno, da se stvari premikajo v tej smeri (sicer pa res leto 2007 ni daleč ;)), da pa naj svoje besede in razmišljanja tudi dokaže... da naj iz teorije preide v prakso, recimo z izboljšanjem hrane v bolnišnicah ;) in da naj bi bili ljudje takšni kot je on zdaj že dolgo časa, on pa to obeša navzven... da tisti, ki ve, ne govori (al kako že gre tisto) ? sem kaj zadela? Se popolnoma strinjam s teboj, če je to to , sedaj pa moj Ampak men je pa kul da govori, da pove, razmišlja na glas, pojasnjuje svoje misli, ideje, ... (plus da tudi še kaj dobrega stori),da bodo tudi drugi začeli brez skrivanja živeti svoje življenje, da ne bo prišel trenutek ko bo nekdo in z njim vsi ostali označili jogo za satansko delo... da kako že gre tisto - bodimo pozitivno naravnani in bodimo hvaležni...

grem drgnit poden in se spokorit za grešne misli :vragec:

fajn razmislanje.

sam vedno ni cist tko ane?

mislim da ga ni cloveka v sistemu, ki ne bi rekel, da bi se lahko v neki zadevi bolj potrudil. cetudi si oprosti.

potem paje tukaj se vest. ne samo taka vest, ki rece: premalo sem storil- ampak obcutek, vest, obcutek do drugih, ki ti veli da nekaj pocnes. in to je ponavadi iz modre energije. vest, ki veli da pomagas, ker tako cutis. no, te energije pa je se precej manjko v tej ljubi sLOVEniji ali bolje sploh v zahodnem razvitem svetu, ki je predvsem usmerjen materialisticno.

ni receno da je ravno zaradi neoproscene si vesti iz preteklosti.

tukaj se ucimo dajati tudi 100% sebe. tudi zato smo tu.

...

zato sem tud analizirala drnovskovo misel o sluzhenju - ker mi je izskocila. ker sem not vidla: slabo vest do vsega, cesar ni... in podobno.. res da je to veckrat motiv za sluzhenje, vendar zadaj je ego, ne srce. prava pozitivna misel (ce o tem uci, bi to lohk ze vedel) ne vsebuje nikalnic. 'nismo dovolj naredili'. OK - ampak dajmo pa ZDAJ - sluzhenje ni odkupovanje za nazaj, pac pa zadovoljstvo dushe in ce je tako, ce je iz Resnice in Cistosti, NE vsebuje - *necesa nisi dovolj* (ker ce si dal VSE OD SEBE, potem si pac dal dovolj, ce pa resnicno sluzhis, pa dajes vse od sebe in o tem niti ne razmisljas). :palec:

..

res je, sam ce predstojnik klinike ali pa pac nekdo, ki ima voljo, ljbubezen nekja spremeniti v smeri pomoci potrebnim, so mu lahko njegove besede v spodbudo!

mnogo dosedanjih politicnih bojev iz ega pa so ljudje siti. kar vodi v brezup tudi tistih, ki so imeli dobre namene... in parv to tudi poudarja nas president.

druga zadeva: ce novinarji iz besed delajo slona to ni samo njegova stvar. gre tudi za samo osvescenost ljudi. ce bi ljudje delali kacije, se sigurno ne bi pisalo samo o njegovih komentarjih in durfurju. tako pa jih pac premalo in se pise pac o tistem kar je. to pa ni samo nejgov rezulata, temvec rezulatat nase zavesti in dejavnosti.

ce je vojna, se pise o vojni, ce je zatisje se pisejo traci!

seveda, tako nekako.

Tud ce je predsednik, naj kar shiri to misel se dalje, s tem ni nic narobe, nasprotno, kot pravite, vecina, se njegov glas bolje slisi.

ja, ampak rekl bomo lohk pa cez 1 let....

torej kaj se je pa se DELALO, ne sam mislilo in govorilo in ne osebni lajfstajli.. :) :palec:

zaenkrat mamo Darfur pa pomilostitvi. pa velik gostovanj oz. intervjujev. Torej, blazno velik je blo govora, manj pa akcije (ker saj tud tiste pomilostitve niso kake strasne akcije z namenom skluzhenja recimo).

pereci problemi:

pediatricna

posocje

zivali

ekologija

aktualne tezave (plinske zadeve v jadranskem morju)

revscina...

hendikepirani...

slabo urejeno zdravstvo...

...

...

a past pa ni ce razmisljas negativno! govoris o dvojnosti, v dvojnosti obstaja negativno in pozitivno. v enosti tega ni!

vseeno pa se lahko vprasamo kaksni so rezltati ce razmislajmo venomer negativni ali ce razmisljamo pozitivno! mislim da je jasno!

strah je kljuc. strah pred tem da smo ovce, strah pred spremembami, strah pred tem da spoznamo kako velicasti smo kot cloveska bitja! ni nas strah nase majhnosti, temvec velicine!

tako mocne sile ki se jeniti ne zavedamo ljubezni! tega nas je strah!

to pa je egu najvecji trn v peti.

Razumem tvoj optimizem, Sprehajalec. A prav v tej izjavi je past in na to vabo nas ulovijo vsake volitve.

:palec:

:palec: x;)x

Oziroma; delavec, ki dela za plačilo, si plačila ne zasluži!!!

Verjetno je v tem smislu treba razumet tudi tole:

21 »Ne pojde v nebeško kraljestvo vsak, kdor mi pravi: ›Gospod, Gospod,‹ ampak kdor uresničuje voljo mojega Očeta, ki je v nebesih. 22 Veliko mi jih bo reklo tisti dan: ›Gospod, Gospod, ali nismo v tvojem imenu prerokovali in v tvojem imenu izganjali demonov in v tvojem imenu storili veliko mogočnih del?‹ 23 In takrat jim bom naznanil: ›Nikoli vas nisem poznal. Pojdite proč od mene, kateri ravnate nepostavno!‹«

veliko teze obesamo na njega. veliko veliko. ce toliko tega kar smo tukaj napisali pricakujemo venomer tudi od sebe.... nosimo veliko tezo.

teza pa ni dobra vedno, saj lahko zamaje sprejemljivost kakor tudi akcijo in ciste energije, da se spustijo skozi nas in prizemljijo. pomeni, da smo odvezani od vijega jaza, saj mu le tako lahko sluzimo, torej brez vezave.

kaj je on zamenjal in ne, niti ne morem soditi, sigurno pa ima od vseh nas vsaj 100x vec izkusenj v politicnih krogih, kot mi.

in kdo smo mi da lahko sodimo njega! ali smo ga glasovali, izbrali, smo! ali smo mu dali moznost da nas zastopa, smo! torej smo dali moznost sebi.

strinjam se, zivljenje je sola in celo menda vec zivljenj. pridobljena zavest, modrost.

Pravjo, da se more dober vladar zavedati, da je v službi ljudstva, in ni sam sebi namen.

Tud tist, ki mu "strežejo od spredaj in zadaj, lahko služi ljudstvu.

In po moje je Drnovšek mal zamenjal perspektivo; iz sklepanja kompromisov in prikrivanja, ko je vse podrejen karieri; v večjo odprtost in izražanju tistega, kar res misli.

Sicer pa duhovnost niso sam ene delavnice, ampak življenske izkušnje, če človek iz njih potegne pozitiven nauk.

um nima dna!

tako je, ce mi od njega veliko pricakujemo, pricakujemo veliko od sebe! in na tej tocki bi bilo morda bolej da se ukvarjamo s seboj in naso akcijo oz. sprejemljivostjo, kot z njim.

on je dal, je spomnil, je povedal, je pojasnil, komu tudi ozavestil, nekaj naredil... kaj pa mi!

da... scasoma... ce mi ne bobo s tem nekaj naredili se tudi scasoma ne bo dogodilo prav nic!

to je tako, kot da nekdo dvigne glas, potem pa vsi cakajo naokoli kaj se bo zgodilo! zalostno hkrati. v tem casu ap se kritizira, dela polemike, razglablja ali je prav ali ne ipd... x:Dx :sori:

dokler energija ne gre... gre drugam, tja kjer je doborodosla, kjer se lahko giba naprej in jo sprejemejo ter z njo ustvarjajo boljsi svet okoli sebe.

in cetudi je to le lepse lezisce za svojo macko ali igrisce za otroka ali zdravila za tisoce bolnih.

Marso sem zaštekala zakaj tako komplicira, vedno pač gre do dna.

Malo me je zmedlo tisto o modrosti, ki jo dobiš čez noč. Modrost v bistvu niso lepe besede o duhovnosti, niso samo takšne in drugačne tehnike in je nimajo le ljudje, ki se kažejo tako na zunaj.

Mi ne vemo koliko je sploh nek človek doživel izkušenj in kako zna biti spreten, se naučiti iz tega in popravljati stvari na boljše. Ljudje smo se to naučili skrivati stvari, ne biti odkriti in odprti, ker ponavadi ljudje stalno sodijo in še ponavadi so radi zavistni in nevoščljivi. :xx!:

Zato, stvari se bodo pokazale po določenem času, zato je čist logično da gledamo na stvari malo kritično, z eno oko. Odvisno je, koliko ima nek voditelj kapacitete. Pa mi smo tam, tisti ki bomo sploh stvari popravljali. Saj ne more v bistvu nič delovat brez nas. Torej, če od drugih dosti pričakujete, od sebe lahko še malo več. :inocent:

mas prou.

morda pa on tudi deluje in ne razmislja.

zavedati se misli in jim ne pustiti prevladati je tudi lahko sluzenje. sluzenje samemu sebi. ali pac delo na sebi, tudi tako lahko sluzimo.

in strinjam, fajn si napisali mi! :palec:

ce hocem se bolje, nikakor ne pomeni, da mislim tud, da sem premal naredila.

naredila sem najvec.

dosegla sem rekord.

in zdaj hocem se boljsga.

ce gre za ambicijo.

pri sluzenju pa ne gre za ambicijo.... gre za pot..... ko hodim in delam korake, medtem ko jih delam, ne razmisljam, ali je tale moj konkretni hipni kroak brezvezen ali zadosten (v tem primeru ga ne naredim in se morda s tem celo onemogocim za pozitivnejsi izhod).. torej ko delujem, DELUJEM - NE RAZMISLJAM.

ko ~hodim lepo po svoji poti, kot hodi bojevnik, se ne obremenjujem s skrbmi in pomisleki~.... kajti sem ze na poti... nogo premaknem, s tezavo, vendar ne mislim, da ne delam dovolj.. hodim, se matram... najvec dajem, vso sebe... mislim pa kasnej... al pa prej..

sluzhenje pa je dusha, je resnica, je ljubezen, in to je lahko samo tukaj in zdaj...

jaz se VEDNO identificiram s svojim srcem, a ne pa vedno z mislimi. :vio:

in - tle ne gre za nikakrsne misli - sluzhenje niso misli..... to je vse...

je pa res, da je VSE ENO.

xDDx

:palec:

in pol smo poslusni zajcki za MCSOFT x:Dx x:o)x

sam useen bols kt pa da programa sploh ni. se vsaj premika.

Ja, lepa misel.. Sam bi blo fajn, če bi tko tud v praksi blo. Kar je pa zdaleč od tega. Vsi vemo, da če bo temna soba postala svetla, bo preteklo še precej časa, da bodo ljudje uvideli, da je soba svetla... Nekaterih bo pa še vedno strah, ker je ta soba bila nekoč temna, spomini še živijo...

"Potovanje dolgo tisoče kilometrov se začne z enim samim korakom."

Tud res. In nadaljuje se tudi z enim samim korakom. Prvi korak je pomemben, prav tako so pa pomembni vsi nadaljni koraki. Še posebej če potuješ po težavni pokrajni...

Prvi korak je narejen, pa še vedno čakamo kakšen bo naslednji korak...

Marsa, se strinjam - da moreš zakomplicirat stvari, da ti je jasno poenostavljeno - tko vse deluje, in prov je tko. Moreš pa vedit, da nek politik si ne sme privoščit, da bo o nečem naglas razmišljal če se mu kje zatakne. Tko da, nekatere stvari je prov da se zakomplicira, druge pa ne - tud pomembno je, kdo to nardi. Nekdo, ki le bežno bere poste, lahko dobi precej drugačen vtis - tega se moreš zavedat. In če bomo mi tukej nasprotoval, nič naredli in samo čakal - kdo pa bo potli kej naredu?

Skor pozabu. Če nekdo uporablja svojo moč in vpliv, da pripelje ljudi na pravo pot, kaj je tukej napačnega? Če ovce sledijo pastirju po pravi poti, zakaj bi se pritoževali nad pastirja.. To, da pa "takoj uporablja naučeno" pa lahko gledaš z vidika, da je treba spremembe narest čimprej. Da če čakaš, da boš popolen, bo takrat lahko že prepozno - konc koncu, kdaj pa si popolen? Vedno si lahko boljši.

Poglej marketing. Microsoft nardi program, in ga s polno napakami pošlje na tržišče. Zakaj? Zato, da prehitijo konkurenco, ker bi za izboljšave porabli preveč časa če izdelka nebi dali na tržišče, in bi v tem času že nekdo drug prevzel kupce. Tko pa prodajo program, uporabniki sporočajo napake, in izboljšave so dokaj hitro odzunej.

vir

"...Nove družbene ureditve ne moremo graditi od zgoraj navzdol, z odredbami in s silo. Lahko nastaja samo od spodaj navzgor, z dvigovanjem splošnega nivoja človeške zavesti.....

Z zavedanjem, z majhnimi, a pravilno usmerjenimi koraki, lahko postopno spreminjamo svet v bolj pravičnega, brez, da bi zato morali porušiti obstoječe sisteme in s tem vzpostaviti kaos, kot so to na svojem začetku počele revolucije.

A potrebno je zavedanje in kritična masa ljudi. In to želimo doseči z našim Gibanjem."

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

...Kaj lahko zato storimo v našem Gibanju? Tako kot na drugih področjih bomo poizkušali tudi tu še naprej dvigovati našo zavest. Zavedali se bomo, da je naše okolje največje bogastvo, ki ga imamo. Da nam noben avtomobil ne more nadomestiti zraka, ki ga uničujemo z izpušnimi plini. Da nam nobeno golf igrišče ne more nadomestiti polj in gozdov. Da nam kmetijske kemikalije uničujejo zemljo in vodo, pa še hrano. Na naši spletni strani bomo odprli rubriko, kjer bodo naši člani, pa tudi vsi, ki želijo ohranjati okolje, lahko posredovali svoje ideje, predloge, opozorila. Lahko se boste dogovorili za posamezne akcije v okviru Gibanja ali pa v sodelovanju z drugimi organizacijami s področja varstva okolja. Ker vemo, da se ne moremo izolirati od mednarodnega okolja, bomo opozarjali na širše dimenzije ekoloških vprašanj in na potrebo po ohranjanju planeta....

(delček njegovega razmišljanja dne 17.03.2006)

vir: Gibanje za pravičnost in razvoj,

tole rubriko bi lani potrebovali ko smo spremljali onesnaženje voda, poginule ribe, zrak...

resnično si želim, da bi tole Gibanje potegnilo v pravo smer...

zdaj si tocno potrdila njegovo izjavo: pravo sluzenje je, ko mislimo da nismo dovolj naredili - drnovsek; .

Tukaj imam občutek, kot da bi moral vedno imet slabo vest, če ne nismo v redu.:sori:

"Mojim služabnikom in hlapcem povej: Moje službe niso menjalniške in prekupčevalske! Kajti kdor Mi služi zaradi denarja, Mi ne služi iz ljubezni; kdor pa Mi ne služi iz ljubezni, Mi je njegova služba tuja, in Jaz mu bom povsem tuj, saj Mi ne služi iz ljubezni; z njim sem že obračunal."

J. Lorber

tako je, ce mi od njega veliko pricakujemo, pricakujemo veliko od sebe! in na tej tocki bi bilo morda bolej da se ukvarjamo s seboj in naso akcijo oz. sprejemljivostjo, kot z njim.

on je dal, je spomnil, je povedal, je pojasnil, komu tudi ozavestil, nekaj naredil... kaj pa mi!

Nimamo vsi take možnosti.

Eni mormo tud kaj drujga delat za lastno preživetje.:sori:

Jest bi šu tud mal v Indijo, pa Peru - na državne stroške x:)x

In če bi Drnovšek skoz take govoru, ne bi nikol prišel do tega, kar je. In kdo bi ga potem sploh poslušu?

Sicer pa na njegovo delovanje gledam pozitivno, ampak v političnem pogledu sem pa vseen mal skeptičen!

to si delas sam.

Tukaj imam občutek, kot da bi moral vedno imet slabo vest, če ne nismo v redu.:sori:

"Mojim služabnikom in hlapcem povej: Moje službe niso menjalniške in prekupčevalske! Kajti kdor Mi služi zaradi denarja, Mi ne služi iz ljubezni; kdor pa Mi ne služi iz ljubezni, Mi je njegova služba tuja, in Jaz mu bom povsem tuj, saj Mi ne služi iz ljubezni; z njim sem že obračunal."

J. Lorber

itak.

vsi moramo prezivet.

i jaz bi seu.

strinjam.

fajn.

In če bi Drnovšek skoz take govoru, ne bi nikol prišel do tega, kar je. In kdo bi ga potem sploh poslušu?

Sicer pa na njegovo delovanje gledam pozitivno, ampak v političnem pogledu sem pa vseen mal skeptičen!

lej kak ovi spet bluzi :xx!:

kaj ti maš tu svoj speech corner al kaj jebo te slina xrolleyesx

:eek: :eek:

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

vir

"...Nove družbene ureditve ne moremo graditi od zgoraj navzdol, z odredbami in s silo. Lahko nastaja samo od spodaj navzgor, z dvigovanjem splošnega nivoja človeške zavesti.....

Z zavedanjem, z majhnimi, a pravilno usmerjenimi koraki, lahko postopno spreminjamo svet v bolj pravičnega, brez, da bi zato morali porušiti obstoječe sisteme in s tem vzpostaviti kaos, kot so to na svojem začetku počele revolucije.

A potrebno je zavedanje in kritična masa ljudi. In to želimo doseči z našim Gibanjem."

Tu je napaka in ključni dokaz, da ne misli resno. Vse naše sedanje stanje temelji na gnilih in napačnih temeljih, katere je treba uničiti, da se lahko rodi nekaj novega, novi človek in novi svet. In to moje gledanje ni negativno, temveč stvarno. Kdor pozna zakonitosti samospreminjanja ve, da je treba vse staro odstraniti in dovoliti, da te iditozme zažge ogenj Ljubezni. Drnovšek je s to izjavo točno povedal, da bo samo hodil okoli, govoril lepe besede, naredil nekaj dejanj, ki bodo zgledala kao vzvišena, pozitivna, dobra, humanitarna, da bo zgledalo, da tudi nekaj dela, ne samo govori, a resničnih sprememb ne bo. Važno, da lahko sedaj ljudem govori nove pravljice.

Da, revolucije so res povzročile kaos in kmalu za njimi je bilo spet isto ali malo manj isto sranje (če ne še hujše). A tu je treba najprej narediti zavestno revolucijo v nas samih, šele nato spet res postopno in kolikor se da, delovati navzven; a če bomo hoteli res novi svet, bodo obstoječi tiranski sistemi, ki vladajo na svetu vključno z demokracijo, in vse vere, morali oditi. Treba je pač odstraniti, kar ni v redu.

A kot vidim, spet tega nočemo. Važno, da pastir svojim ovčkam govori, kaj je pozitivno in kako se jim je obnašati.

Possible—but highly unlikely.

ojoj... :xx!:

vse vere morale oditi.... kam pa ? to je utopija. nemogoce. vere je gonilo za vecina prebivalcev zemlje.

menim da ni prava pot odstranjanja, temvec zdruzevanja, ki spontano vodijo v spremembe. sprejeamnje ki vodi v akcijo ki vodi v spremembo.

ojoj... :xx!:

vse vere morale oditi.... kam pa ? to je utopija. nemogoce. vere je gonilo za vecina prebivalcev zemlje.

menim da ni prava pot odstranjanja, temvec zdruzevanja, ki spontano vodijo v spremembe. sprejeamnje ki vodi v akcijo ki vodi v spremembo.

Nisem bil natančen. Mislil sem, da bi morale propasti vse institucionalizirane religije, ker zasnjužujejo ljudi in v osnovi širijo sovraštvo, čeprav govorijo in imajo zapisano v njihovih kao svetih knjigah ravno obratno. A štejejo baje le dejanja; ta pa so več kot 2000 let skozi ista z manjšimi variacijami.

Sicer pa ne zagovarjam niti ver, temveč zaupanje v življenje in védenje.

...... Da nam noben avtomobil ne more nadomestiti zraka, ki ga uničujemo z izpušnimi plini.
x:o)x

bom jaz tud cez ene 20 let, ko se bom ze dodobra zvozila v vseh merdjotih pa falconih kej tacga provalila...

zdaj mam pa premal cajta izpit pa avto, medtem ko sem 35 let pesh hodila in "skrbela s svoje strani za zrak, da ni bil dodatmno obremenjen se z mano z izpusnimi plini"...

On pa tud, posteno, saj se je dolg fijakal oz. bolje - pustil fijakat okol.

...Na naši spletni strani bomo odprli rubriko..

Freeja in ene vedno blazno mot in veckrat slisim: "pametni, res pravi Jacki, nimajo cajta za net pa za forume" (*mi gre to sicer vedno v nos, ker pomen da se sama sam mal afnam tule al kaj)

...,bomo opozarjali na širše dimenzije ekoloških vprašanj in na potrebo po ohranjanju planeta....

to pa le naj, itak, saj se to tud prcakuje, zaenkrat se govori. upam da ne bo ostal v prihodnosti.

Se podpisem. xyesx :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no, sej ti ze ves kaj govoris! x;)x

mene to sploh blazno ne mot :eek: men je net zlo nad dobra zadeva, ce se jo uporablja v zame primerne namene, kakor vse drugo.

tega tut jst nism reku, ceprou sm se kdaj strinju s tako izjavo.

ha ha x:Dx hm, to je tvoja stvar kako ti to dojemas ne...oz. pac ti tko dojemas... jst ne. zakaj pa ti gre sploh v nos? :vio: se morda raj vprasas.

hm, sicer pa se afnamo tule skor vsi povrst. ker ce se ne bi, sploh kle ne bi bli v vecini, ce nam ne bi blo vredu. itak.

...

bom jaz tud cez ene 20 let, ko se bom ze dodobra zvozila v vseh merdjotih pa falconih kej tacga provalila...

...

Freeja in ene vedno blazno mot in veckrat slisim: "pametni, res pravi Jacki, nimajo cajta za net pa za forume" (*mi gre to sicer vedno v nos, ker pomen da se sama sam mal afnam tule al kaj)

zakaj pa ti gre sploh v nos?

zato ker se mi zdi bedast, prvic zato, ker ze od samga zacetka LNF to govoris (pa si tle in sodelujes, pa tud kaksen pameten najbrz, ki ne bi rabil, pa bi prav tako lohk delal *pametne* stvari - torej kot oni, ki *nimajo cajta za..*), s cimer pa dajes v nic moje delo in tistih prejle omenjenih (hkrati pa TI govoris o sluzhenju, pac citiras drnovska v zvezi s tem), ki tle sodelujejo s cim dobrim, to je pa drugi razlog.

**

pozabim vsakic dodat nekaj:

jasno je tud, da predsednik spet nima takih kompetenc kot si mislimo, saj kaj dost ne mroe naredit - sam podpisuje pa lohk pomembne dokumente, torej je najodgovornejsi, pa je zato zlo pomembno (men), kok stoji za tem, o cemer govori.

sem pa razmisljala se o Sprehajalcevi (mensezdi) izjavi, da ne mroem gledat na politiko kot na nekaj dobrega...

pa sem mal iz razlicnih kotov si ogledala, pa se zmer ne najdem dobrega...

moram se kake druge kote najdt*... xDDx

(shit je, ko je politika pravzaprav vse... :o|o:

smo pa na nivojih kjer smo)

*haha, da nou pol tko kot v soli, ko sem si zbrala bedast kot (ko je blo lohk poljubno) perspektive, pa sem morala pol celga boga, dolepljat papir milimetrski pa to, da sem na vec solatkah pol tisto oddala... :D

In ce bi kdo tist zagledal in bi se ga vprasal, a je to v perpsektivi, zihrer se nobenmu ne bi zdel. x:o)x

pa je blo pravilno, sam tak blesav kot sem sla izbrat glih. x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hudo! x:Dx kako dojemas stvari... sorry sam se da tut drgac tole dojet ne.

sicer pa ce ze tako dojames, da kao nekdo daje v nic tvoje delo.... a ni ocitno da temu ni lih tko, ce tolk kle gor visim x:Dx ne vem no, za penzijo mi lih naus dala, glede nato kolk nadur sm kle naredu ne x:o)x

a stekas... govorim o tem, da ce hoce en lacne nahrant pa jim obleko poslat tega nau lih mogu na netu nardit, (cetudi) ampak bo mogu ustat in it tja pomagat direkt. to je tko, kt bi ena bejba govorila da bi mela otroka, a sploh nima tipa, namest da bi ustala iza compa in se s kakim tipom tut u resnic dobila. sam tko je blo misljen in 0 drgac! sicer pa sej ves sam neki ti je x:Dx

tretje... pa cetudi kdo popljuva tvoje delo... a te mot al kaj? zakaj pa? sej ti sama ves al je al ni. kaj ti ma sploh kdo za govort. kaj sploh koga briga pravzaprav.

itak. perspektiva tvojega gledanja... prav tako kot tole z bedast bit na netu... x:Dx x:o)x

ni kle kej, taki cudni dnevi so... x:Dx

zato ker se mi zdi bedast, prvic zato, ker ze od samga zacetka LNF to govoris (pa si tle in sodelujes, pa tud kaksen pameten najbrz, ki ne bi rabil, pa bi prav tako lohk delal *pametne* stvari - torej kot oni, ki *nimajo cajta za..*), s cimer pa dajes v nic moje delo in tistih prejle omenjenih (hkrati pa TI govoris o sluzhenju, pac citiras drnovska v zvezi s tem), ki tle sodelujejo s cim dobrim, to je pa drugi razlog.

sem pa razmisljala se o Sprehajalcevi (mensezdi) izjavi, da ne mroem gledat na politiko kot na nekaj dobrega...

pa sem mal iz razlicnih kotov si ogledala, pa se zmer ne najdem dobrega...

moram se kake druge kote najdt*... xDDx

(shit je, ko je politika pravzaprav vse... :o|o:

smo pa na nivojih kjer smo)

Ljubljeni vodja ima še veliko dela (združiti bo treba obe koreji, kambodžo in urediti filipine, osvoboditi aung san su či v burmi, obračunati s pedofili in uničiti lds press)

http://www.mladina.si/tednik/200611/clanek/uvo-rolanje_po_sceni--rolanje/img/m-rol-2_display.jpg

Vir: Mladina.

... pa cetudi kdo popljuva tvoje delo... a te mot al kaj?

pravzaprav me ne, ves, ce (kar) KDO... xDDx

mislim ker kaj? xnckrivx

brez veze - ce mi nic ne pomen, mi ne more nic pomenit. xDDx

medtem pa ko/ce TI popljuvas moje delo, pa mi ni vseeno in "me mot" x;)x. xDDx

združiti bo treba obe koreji, kambodžo in urediti filipine, osvoboditi aung san su či v burmi

x:Dx x:px xcivx

Picasso

• 7 months later...
Oj, tamala pravi, da je na tv zasledila na temo o Drnovšku in njegovemu psu komentar, kjer je bil pokazan ta forum in celo nekaj delčkov naših postov. Je kdo videl to slučajno? Marsa, Tami misli, da je bil en delček tvojega komentarja, vendar se tvoja slikca ni videla v celoti. Za tvoj komentar ni prepričana za forum pa.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...