Skoči na vsebino

Drnovšek ustanovil novo Gibanje..

Sprehajalec

Recommended Posts

Oj, tamala pravi, da je na tv zasledila na temo o Drnovšku in njegovemu psu komentar, kjer je bil pokazan ta forum in celo nekaj delčkov naših postov. Je kdo videl to slučajno? Marsa, Tami misli, da je bil en delček tvojega komentarja, vendar se tvoja slikca ni videla v celoti. Za tvoj komentar ni prepričana za forum pa.

Ja res je

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 563
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sam se, vsaj jaz, premalo zavedamo, da gre tole dejansko v eter... mislim, svoja prepričanja, včasih prav iz sebe vzeta, damo svetu na razpolago. Za djabe... pa smo do prenekaterega prišli s krvavim potom x:Dx x:px Hmmm.... x8Dx

Ampak, ok, če je Janez na mene naletel si je sigurno mislil... ja, ja, ego bo treba še božat x:Dx x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Je ja....blo je oz. bla sta omenjena in pokazani dve objavi, ena od Marse (spozal po slikci, čeprav ne v celotni videna) in pa še en (pa nevem od koga..) ......

...se je pa navezovalo ja na njegove mrcine :2src: ...po tem, ko mu je umrl tudi sedanji, zaradi bolezni...

Ksenija, ja, hvala za opombo, sem vidla tud tle al v dnevniku (LNF, ne v porocilih TVS x:px x;)x)...

sam to je dost nepomembno, pac... eni komentarji na enem forumu.

BOLJ me zanima, KAJ je blo, v KAKSNEM kontextu, kaj je blo receno, zakaj so dal LNF komentarje itd. xnckrivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 months later...

Drnovsek je The Best!! x8Dx :palec:

Hvala Bogu, da imamo taksnega predsednika!!! :vio: :palec: http://dne.enaa.com/upload/janez_drnovsek.jpg

A je kdo gledal vcerajsnji intervju na Pop TV v/po Dnevniku? Zelo zelo prepricljivo in umirjeno. S tako energijo in ubranostjo besed, je se upanje v boljsi svet! x^x

Najboljsa mi je bila ta, ko je rekel, da se ljudje cudijo zakaj pozornost posveca okoljevarstvu, ozonu, ekologiji ipd... in pravi, da se on cudi, kako se lahko oni sploh cudijo, da to pocne, ko je naravnost ocitno da smo ozon skoraj unicili!

Da smo nedavno mislili, da bodo zaradi tega trpele neke generacije v prihodnosti, sedaj ap lahko dejasnko vdimo, da bomo zaradi tega trpeli ze mi sami in predvsem najbolj nasi otroci!

To je to ja, okoljevarstvena daljna prihodnost (tja do 2200, 2300, se ne bo še nič videlo in tak larifari)... :D je že tukaj, kje je freakin snegec pegec...

Fajn je tale Drni,

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

sedaj ap lahko dejasnko vdimo, da bomo zaradi tega trpeli ze mi sami in predvsem najbolj nasi otroci!

:vragec:

ne da shele bomo.....ZHE trpimo

le kaj nam je tega predsednika treba bilo.... :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Drnovsek je The Best!! x8Dx :palec:

Hvala Bogu, da imamo taksnega predsednika!!! :vio: :palec: http://dne.enaa.com/upload/janez_drnovsek.jpg

A je kdo gledal vcerajsnji intervju na Pop TV v/po Dnevniku? Zelo zelo prepricljivo in umirjeno. S tako energijo in ubranostjo besed, je se upanje v boljsi svet! x^x

Najboljsa mi je bila ta, ko je rekel, da se ljudje cudijo zakaj pozornost posveca okoljevarstvu, ozonu, ekologiji ipd... in pravi, da se on cudi, kako se lahko oni sploh cudijo, da to pocne, ko je naravnost ocitno da smo ozon skoraj unicili!

Da smo nedavno mislili, da bodo zaradi tega trpele neke generacije v prihodnosti, sedaj ap lahko dejasnko vdimo, da bomo zaradi tega trpeli ze mi sami in predvsem najbolj nasi otroci!

Upam, da se šališ, Free x:Dx x:Dx x:Dx x?x

Drnovšek RULEZ :onfire: :onfire: :onfire:

And You can't do much about it... x:Dx x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Yeah... :P točn tko, upam da bomo kmalu dobili kako stranko "takega" formata pri nas v Sloveniji, da se malo uredijo stvari,...

:P pol pa namest Socialna Država, napišemo Pozitivistična Država.... ;) wuhu.

:)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

A še vedno mu kar verjamete? xrolleyesx

Lih sem te dni malo pogledoval v te "njegove" misli in zlate misli o zavedanju, življenju in bistvu sveta in si mislil: le koliko prepisovalcev ima, koliko so plačani -- ah ne, niso plačani, to mu kakšni navdušenci zastonj delajo, mogoče pa celo sam prepisuje. x^x

Possible—but highly unlikely.

S kakšno metodo se je Janez pozdravil oz. zazdravil...?

s pozitivno energijo in tako,da je ignoriral v mislih bolezen..to meni tudi pomaga.

poskusite kdaj,...ko vas boli glava,poskusajte pozabiti,da vas boli in poskusite preusmeriti misli..

xsrcx

ko bi le vsi bli taksni... ne pa da politiki vidijo samo denar in s kaksnim davkom ga bodo se vec dobili..

VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM.

Ti kar odmisli da imaš rak-a ni tko lahko. No odvisno od zadetosti z zdravili, potem ti mogoče uspe. =P Večini ljudi ne moreš tko pomagat, in to da odmisliš neki lahko vodi v to da ignoriraš npr. bulo v prsih in ta rase in rase ter se širi, in kje pristaneš? Na britofu. :o|o: Kot prostovoljka na onkološkem se srečujem pogosto z rakavimi bolniki, ni tako lahko ozdravet.

p.s. rak ne boli dokler ni zares hudo.

Kot prostovoljka na onkološkem se srečujem pogosto z rakavimi bolniki, ni tako lahko ozdravet.

p.s. rak ne boli dokler ni zares hudo.

jaz pa se srečujem z rakom izven bolnišničnih sten in se ne strinjam - rak lahko zelo boli tudi če ni hudo in tudi če je za teboj že operacija in dostranitev rakastega tkiva... in rak lahko povzročajo misli... in misli lahko prekleto bolijo... in še enkrat - kakršno koli mnenje imam o Drnovšku (zelo se nagibam da bi ga šla v prihodnjih dneh poslušat v našo knjižnico, da si ustvarim svoje mnenje - ne mnenje preko medijev) še vedno se nagibam k tem, da je odprl pot...

in glede prepisovanja knjig pa misli in podobnega - je kdo bral knjigo Galeb in knjigo Delfin?

odkril ni ravno tople vode, je pa tisto kar je nam že poznamo približal tudi tistim, ki jih ta tematika ni zanimala - izkoristil je moč svojega imena.

Rakovem bolniku ne pomaga sedenje v čakalniki ko čaka na obsevanje in posluša zgodbe drugih rakovih bolnikov - kolikokrat so že tu, kateri rak je sedaj, kje vse so ga že premagali... to jim jemlje pogum... rabijo besede ki jih bodrijo, ne pa da reče zdravnik - gospa iz tega se bo definitivno razvij rak ali pa kot sem sama slišala - gospa ste v rizični skupini, bodite zelo pozorni... ogromna verjetnost je da tudi vi dobite raka. ne rabim tega...

da, in ce nekaj pove ali napise predsedni drzave, ga slisi in bere tisoce ljudi, kar je najpomembnejse. tako se besede, energija, idej,a zavest razsiri... neglede na to ali je napisano isto ali ne. Dejstvo je, da pride tja kamor morda sicer ne bi prislo!

Itak. x;)x :palec:

razlika je govoriti kar smo IZKUSILI in VEMO o cem govorimo ker smo taisto tudi OZAVESTILI.

Kakor govoriti nekaj kar smo prebrali ,se nam dopade, dejansko pa ne raumemo.

No, malce laicen primer: zadnjic sem z nekim dekletom govoril o nejnem potovanju po spaniji in portugalski... nakar mi pove, da sele sedaj razume kaj pomeni 'spanska vas' ker je pac videla kaj resnicno pomeni spanska vas in zakaj ter odkod izraz, ki ga neredko uporabljamo tudi pri nas.

Torej splosni izraz ki ga uporabljamov nekem kontekstu besed in izrazanja, katerega dejanski pomen pozna le tisti, ki je v spaniji tudi bil in obenem dojel kaksna spanska vas tudi je.

Sem bila malo čudne volje, ko sem tisto pisala. x:Ix V bistvu vem koliko pomeni dobra volja, pozitivno mišljenje in drugo. In to da nosi s sabo rak stigmo smrti, nekateri postanejo prepričani da bodo umrli, oziroma ko te drugi gledajo kot da te pol manjka. x:Ix Ksenia verjemi rak-a poznam iz precej bližje perspektive kot si misliš, ne samo kot prostovoljka tam, ki uživa v pogovorih z bolniki. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...