AmonRaa 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 To je že res, da ljudje pretiravajo z zarotami, in se ne znajo ustavit, zato pa nastopa velika dezinformacija na medijski sceni po svetu. Za 911 je dokazano, da je mešanca Dick-a Ćenija in CIA-e. Še novico kar naglas razglašajo na CNN. Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Mogoče prvih 10 minut dokumentarca pol mi je šlol pa kr na kuzlanje kok ga je pluvov no.Sej Buš je res neumen,neinteligenten pa vse kar zna je nastopat.Sam dej no MOore, pretiravanje je pa pretiravanje.Sploh tm k je Bush zvedu da za dvojčka v šoli k je kao brov uno knjigo sej točn vidl kok se je usrov pa kuko je utrpnu za minuto k ni vedu kva naj nardi.Moore pa kr :....and he is reading the book when the attack happend...dej dej no.... Pa dober, mal je dramatiziral, sam un je pa tud reagiral k bebo......sedel tam k mutec še ne vem kolk časa, namest bi zginu na delo še v isti sekundi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 G.W.Bush je izjavil, takoj za tem, ko je prišel iz razreda da je videl prvo letalo treščiti v WTC, po TV? In še dejal sam pri sebi: Poglej tega kakšen slab pilot... Prvega letala sploh niso predvajali 48ur po nobeni od TV postaj. :xx!: Objavili so samo posnetek drugega letala na MSNBC... Stavba 7 je bila prazena v času napada....Kot slučajno je imela CIA tam pisarne. :xx!: En teden pred napadom je bila v WTC menjava varnostnikov.(FBI izvajal menjavo). :xx!: Ruševine(dokazno gradivo) so takoj po nesreči(ko so pospravili seveda) dali al prodali zlo poceni revnim državam za staro železo. :xx!: V času napada so imeli isti dan vojaške vaje, in seveda, dosegljiv je bil samo NORAD, ki so ga šetali naokoli, dokler ni bilo vsega konec. Bush starejši je vedel pol leta pred napadom, da se bo zgodilo 11 septembara.... 911 commission je tožila državo za oviranje preiskave in vložila tožbo za 911 milionov, kot povračilo za izgubo svojcem.. Tak in tak maste svojo debato....ajt čau... Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 9. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2006 AmonRaa - prejsnja ikona je bla nekako bolj prepoznavna Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 tema je: Drnovšek ustanovil novo Gibanje.ne pa WTC. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 tema je: Drnovšek ustanovil novo Gibanje.ne pa WTC. Tkoj bol zanimiv kej še mal "začimb" vmes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 preberem 500 solat, drnovsek nit z besedo omenjen, kamoli kaksno TAKSNO gibanje...(*ne glede na to, da je vseen cist zanimiva debata, vas je blo zanimivo prebrat - namrec jaz sem tud bla mal razocarana nad Moorovim filmom, ko sem ga koncno tud gledala, kar seveda ne spremeni dolocenih dejstev, a vseeno).... tko da - a je Drnovsek naredil kako novo potezo, imel kak kul intervju (in dajte link) itd.? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Jutri ima menda piknik na Zaplani z onimi darfurskimi pretepači Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 preberem 500 solat, drnovsek nit z besedo omenjen, kamoli kaksno TAKSNO gibanje...(*ne glede na to, da je vseen cist zanimiva debata, vas je blo zanimivo prebrat - namrec jaz sem tud bla mal razocarana nad Moorovim filmom, ko sem ga koncno tud gledala, kar seveda ne spremeni dolocenih dejstev, a vseeno).... tko da - a je Drnovsek naredil kako novo potezo, imel kak kul intervju (in dajte link) itd.? Ja no, vsaj si malo trenirala branje, kajne (s tem stavkom sem zajel "gibanje" - giblješ s prsti po miški in očmi po ekranu...) Kar se pa Drnovška tiče (evo tudi njega sem omenil) a je bilo zadnji teden kaj konkretnega? (mal so ga zeznli teli muslimani, razžaljeni bojda zaradi nekih karikatur... in mu odvzeli vso medijsko pozornost....) Konec koncev, lahko bi mel kako akcijo v muslimanskem svetu... tu bi res bilo potrebno kaj naredit, da se strasti umirijo...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 gibanje? ne nisem imela prstnega v mislih... jp, drnovska si pa tud omenil - evo jaz pa tud. menim da caka da se strasti umirijo... ne bi mogla tolk poment njegova beseda zdajle, bo v mirnejsem cajtu z mirnejso besedo na bolj plodna tla naletel lahko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 gibanje? ne nisem imela prstnega v mislih... jp, drnovska si pa tud omenil - evo jaz pa tud. menim da caka da se strasti umirijo... ne bi mogla tolk poment njegova beseda zdajle, bo v mirnejsem cajtu z mirnejso besedo na bolj plodna tla naletel lahko... Hja ne vem, če se lahko strinjam s tabo... zdaj je čas... kasneje lahko, da bo prepozno..... (ej si pa hiper aktivna danes...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 eh dons nic bolj kot drugac, sam se ne srecava, drugac se pa sam spomni levov - nekaj mescev nazaj. ja, zdaj bi bil lahko pravi cas... sam dvomim da bo izkoristil - ze tako je dovolj 'shokiral' slo javnost - tale je se bolj delikatna zadeva...ne vem, no... morda pa bo kaj.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 eh dons nic bolj kot drugac, sam se ne srecava, drugac se pa sam spomni levov - nekaj mescev nazaj. ja, zdaj bi bil lahko pravi cas... sam dvomim da bo izkoristil - ze tako je dovolj 'shokiral' slo javnost - tale je se bolj delikatna zadeva...ne vem, no... morda pa bo kaj.... Ej kaj če bi mi tukaj vzeli stvari v svoje roke... recimo, da na vse muslimane, ki jih kdorkoli tu pozna naslovimo eno tako noto v smislu opravičila in hkrati tudi nestrinjanja z nasiljem, ki je bil odgovor na karikature...a? Drnovšek... no ja pa bo prišel na koncu na vrsto, ko mu pripravimo teren.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 hmmm... kdo Mi?na kaksen nacin, komu?'na vse muslimane'...... ne vem no....bi se rajs oglasala pa bunila, ce bi se, v kaki drugi zadevi, ki sem z njo bolj seznanjena al mam bolj oblikovano mnenje...ne vem tocno, zakaj oz. cemu naj se opravicujem, nisem vidla karikatur (torej ne vem, ce so sploh res ble zhaljive oz. v taki meri itd.)...pa opravicevat se zdaj, ko so se ze 100x vsi opravicili, pa ni nic pomagal, sam shtale so totalne, kljub temu..... tale bes pa vso to sceno je zlo tezko zajezevat.....oni so pa itak ogrozheni od nas - in kdo bi jim zameril.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 hmmm... kdo Mi?na kaksen nacin, komu?'na vse muslimane'...... ne vem no....bi se rajs oglasala pa bunila, ce bi se, v kaki drugi zadevi, ki sem z njo bolj seznanjena al mam bolj oblikovano mnenje...ne vem tocno, zakaj oz. cemu naj se opravicujem, nisem vidla karikatur (torej ne vem, ce so sploh res ble zhaljive oz. v taki meri itd.)...pa opravicevat se zdaj, ko so se ze 100x vsi opravicili, pa ni nic pomagal, sam shtale so totalne, kljub temu..... tale bes pa vso to sceno je zlo tezko zajezevat.....oni so pa itak ogrozheni od nas - in kdo bi jim zameril.... ehh, chaki, a so tole izgovori, da nč ne naredimo al kaj???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ja nared, jaz dajem plac.izgovori... sem ti povedALA, kaj je...tule si nisem cist na jasnem, nisem ne na eni ne na drugi strani, je vse prevec kompleksen tale problem, z muslimani...tko da kar eno zijalasto vmesavanje entuzijasticno morda ne bi dalo pravih rezultatov, glede na resnost in srditost, kako se jemlje, pa se mi zdi mal zadrzanosti tu cist ok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Menim, da muslimani tokrat izrazito pretiravajo, njihovi verski vodje pa to "objavo karikatur Mohameda" zlorabljajo in se gredo sila nevarno igro. Je pa res, da bi mogoče tudi evropejci lahko bili pametnejši in ne preizkušali njihovih reakcij na pač pri njih, kot izgleda, sila občutljiva verska čustva. Menim pa, da bi lahko muslimani povsem drugače reagirali, se pa je seveda za zamisliti, ko vidiš tolk fanatične vernike.......teh ne maram v nobeni veri. Aja, Drnovšek pa je vredi ded. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Aja, Drnovšek pa je vredi ded. Pravi, da religija ni več opij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Hja moje izkušnje z muslimani so (Turškimi) take, da so me želeli prepričat, da je Islam miroljubna vera, krščanstvo pa zelo agresivno... moram povedat, da sem bil daleč od civilizacije, da sem bil na azijskem delu Turčije in da sem se po ulicah gibal neovirano (podnevi in ponoči), prej bi rekel, da so me prijazno ogovarjali in mi pomagali (že od daleč se je po zunanjosti videlo, da sem drugačen od njih), skratka, res je, da se nas bojijo (kar je razvidno tudi iz tega, da poskušajo v principu črednega nagona z masami pokazat, da so močni), da se čutijo ogrožene, zdaj je prilika, da jim povemo, da se nas ne rabijo bat, da smo prav tako miroljubni..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 jest pa mislim, da fo še fejst burkal duhove (kar nekaj jih je k se jim fejst hlače tresejo)....včeraj je izjavil, da ni predsednik vlade, da se njega ne more odstavit...........škoda, da j sam še par mescov mandata...sam če je Bajuhovi vladi v parih mesecih vladavine uspel cel kup manipulacij narest, bo tud Drnovčku kaj popravt.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Saj ima na razpolago še en mandat.......a vidiš koga, ki bi ga lahko na predsedniških volitvah premagal, če ga bo zdravje služlo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 , da j sam še par mescov mandata...Kaj misliš, da je župan Zaplane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 He he.Je že zasledit pr debatah z različnimi ljudmi o Drnovšku...." ...pa temu sej čist zmešal" hehe. Nažalost je res tako mišljenje ljudi.Drnovšek je sicer na pravi poti v katero gre ta svet, vendar je prehiter.Bojim se da Slovenija tega ne bo prebavla kar počne...od navadnih ljudi do pravosodja and Comp.In da bo revež tabritko potegnil...čeprav ga odobravam 100000000000000000000000% Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 A je podpisal zakon? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 A je podpisal zakon? Pomoje da še ne Menim, da muslimani tokrat izrazito pretiravajo, njihovi verski vodje pa to "objavo karikatur Mohameda" zlorabljajo in se gredo sila nevarno igro. Je pa res, da bi mogoče tudi evropejci lahko bili pametnejši in ne preizkušali njihovih reakcij na pač pri njih, kot izgleda, sila občutljiva verska čustva. Menim pa, da bi lahko muslimani povsem drugače reagirali, se pa je seveda za zamisliti, ko vidiš tolk fanatične vernike.......teh ne maram v nobeni veri. Aja, Drnovšek pa je vredi ded. Problem tega Islama je v tem ker je preveč povezan z oblastjo in ga oblast iskorišča v svoje namene.Vera bi mogla bit ločena od oblasti kot je pri nas in bi blo čist drgač tut pr nih kot je zej.Žal je Islam zdaj tok močn kokr je bla Katoliška cerkev pri nas leta 1500Ja sej čej Islam nastal leta 600 pol bo kr prbližn prov glede razvoja tako močne cerkve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.