Skoči na vsebino

duhovnost in politično angažiranje

bendži

Duhovni razvoj človeštva skozi politično preoblikovanje družbe  

24

1. 1. Ali menite, da je pravičnost in duhovni razvoj človeštva možno doseči ob nespremenjeni politični in gospodarski ureditvi?

• DA
      6
    • NE
      18
  2. 2. Ali menite, da je prišel čas za politično udejstvovanje duhovno ozaveščenih ljudi?

• DA
      20
    • NE
      4
  3. 3. Ali menite, da je za to potrebno novo politično gibanje ali pa se je potrebno le vključevati v obstoječe stranke?

• Potrebno je novo politično gibanje, z novim programom, izhajajočim .
      16
    • Dovolj možnosti je za uveljavljanje pravičnosti in duhovnega razvoja človeške družbe v okviru obstoječih političnih strank.
      8

Recommended Posts

Peacehiker ima usodo, kakršno sem si jaz osebno vedno želela imeti. :)

Hahahaha... Z mojo sicer ni nič narobe - le drugačna je. Vsak tisto, kar je potrebno, da se celota harmonizira v vsakem trenutku.

Tudi jaz pozivam vas vse, da vsaj preletite stran, ki jo je Bendži omenil. Vsekakor je to vsaj izredno blizu TEMU, če ni že kar TO - TO.

Imam težave z izražanjem zadnje čase, vendar vem, da me boste razumeli.

Angažiranje za učenje tujih jezikov je tudi v redu zadeva - me osrečuje, ko mi uspe koga prepričati, da "angleščina je pa jezik, katerega je treba poznati - vsaj osnove", kajti svet je vse manjši. Vse več ljudi bomo srečevali tudi v vsakdanjem življenju, ki govorijo drug jezik.

Ne delam reklame za angleščino iz kakršnegakoli drugega razloga, kot je povezovanje.

Slovenščina je krasen jezik! Slovnice sicer nikoli ne bom obvladala, ker mi nikoli ni bila jasna, a vedno znova sem hvaležna, ker mi je bilo dano roditi se staršema, ki sta mi (med drugim) podarila prav znanje tega jezika.

Sicer pa, če se povrnem nazaj k temi:

ne vem, kako se bomo lotili sprememb. Verjetno je najbolj naravno, da se prepustimo valovanju in ne preslišimo glasu notranjosti - glasu, ki Ve.

Suzana

*Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.*
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...