Skoči na vsebino

Samozdravljenje

sotlerx

Recommended Posts

seveda, jaz se ze skoz tko zdravim (in tud svoje bliznje), o tem pa imamo ziher ze kup tem (ni pa nic hudega, ce je se ta, ker je aktualna in morda bolj atraktivna zarad Drnovska)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Zbolim vedno takrat, ko si nalagam, nalagam, nalagam in si ne upam mal preložit drugim. Potem ne mine dolgo, ko me nekaj položi za kak teden v posteljo. Torej se sama zbolim. In se tud sama pozdravim, druge ni. Pred desetletji se enkrat nisem hotla pozdravit in se nisem, dokler se nisem premislila.

Sej vem, lohk je men govort, k nisem še nikol nič smrtnonevarnega fasala. A verjamem, da je princip isti - dlje, ko si počneš stvari, ki so v nasprotju s tvojo naravo, bolj zboliš. Prej in močneje, ko dojameš vzroke (in jih seveda tudi začneš odpravljat), hitreje stopaš po poti ozdravljenja.

Sonček naj vas greje!

Seveda obstaja, samo gledat je treba pričet na drugačen način. In ne padat na vse zelo prepričljive fore farmakomedicinskega lobija, FDA in drugih inštanc.

Vsi, ki so si pozdravili raka, so to lahko storili le z generalnim zasukom - v glavi.

(O samozdravljenju smo pred časom v naši reviji pisali v seriji desetih ali celo petnajstih člankov (Nerina Darman)).

:palec: vsem!

Vsak se lahko sam zdravi, skrbi za harmonijo s svojim Bitjem...smo pa ljudje že toliko zašli s prave poti, da je vse manj tistih, ki poznajo pot kako predramiti mehanizme v sebi...teorijo verjetno vsi bolj ali manj poznamo toda težava se pojavi ko je treba to tudi ŽIVETI!

V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI.

Michael newton

oduim.p.'s Blog

Lepo pozdravljeni vsi, ki ste do sedaj napisali te svoje misli zelo pozitivno.Jaz bom povedal nekaj, mal drugač, ampak upam da boste vsi to tudi tako razumeli. Poglejte prvi post (sotlerx) in poglejte na levi tega medvedka.Na ušesih ima slušalke ,torej posluša muziko,usta ima od ušes do ušes in mislim da ta medvedek ne more zboleti od nobene bolezni.

Lep večer in sončen jutrišnji dan vsem. :2src: :palec: :2src:

sotlerx

DELITE SVOJE ZNANJE Z DRUGIMI, TO JE DOBER NAČIN DA DOSEŽETE NESMRTNOST!

Vsak se lahko sam zdravi, skrbi za harmonijo s svojim Bitjem...smo pa ljudje že toliko zašli s prave poti, da je vse manj tistih, ki poznajo pot kako predramiti mehanizme v sebi...teorijo verjetno vsi bolj ali manj poznamo toda težava se pojavi ko je treba to tudi ŽIVETI!

sorči. odium, da se še jaz malo prislinim.... a mi lahko mogoče ob priliki odgovoriš na ona vprašanja (v bistvu sam 2) nedolgo nazaj pri "kako se odvadim kajenja"..

thanks..

http://waltm.net/mermaid.gif

Dyamant

Zelo enostavno je:1. Ali res želim prenahat kaditi. 2. Greš v kopalnico in tistega na drugi strani butneš v nos in rečeš

sebi, kratko in jasno.NIKOLI VEČ NE BOM KADIL . 3. To obljubo dato sebi ne prelomiš. Po takem receptu jaz že 13 let

ne kadim. Važno je pravilo pod točko 1 in ali imaš toliko moči in karakterja da to narediš. V vezi s tim povem vam

eno lepo misel.NAJTEŽJA STVAR NA SVETU JE SPOZNATI SAMEGA SEBE.Še nekaj , če bi prej vedel tole kar vem danes,

nikoli ne bi začel kaditi.Ob 6 uri zjutraj pa še vedno spijem kavico,ker vsejen, dan je lepši z njo.

Upam, da bodo tole prebrali tudi teški kadilci ki imajo voljo da nehajo.Prvi korak je najteži,po tem pa ...........

Lep sončen dan brez cigareta želi

sotlerx :2src: :2src: :2src:

Dyamant

Zelo enostavno je:1. Ali res želim prenahat kaditi. 2. Greš v kopalnico in tistega na drugi strani butneš v nos in rečeš

sebi, kratko in jasno.NIKOLI VEČ NE BOM KADIL . 3. To obljubo dato sebi ne prelomiš. Po takem receptu jaz že 13 let

ne kadim. Važno je pravilo pod točko 1 in ali imaš toliko moči in karakterja da to narediš. V vezi s tim povem vam

eno lepo misel.NAJTEŽJA STVAR NA SVETU JE SPOZNATI SAMEGA SEBE.Še nekaj , če bi prej vedel tole kar vem danes,

nikoli ne bi začel kaditi.Ob 6 uri zjutraj pa še vedno spijem kavico,ker vsejen, dan je lepši z njo.

Upam, da bodo tole prebrali tudi teški kadilci ki imajo voljo da nehajo.Prvi korak je najteži,po tem pa ...........

Lep sončen dan brez cigareta želi

sotlerx :2src: :2src: :2src:

SOTLERX, thanks, thanks......

AMPAK.... jaz sploh ne kadim!!! oziroma si prižgen kakšen čik na par mesecev. včasih (ko grem ven) pa takrat lahko tudi 30 na noč. (včasih me že prav folk opozarja: "ej, da ti ne bo slabo"). lahko kadim kak teden skup in naslednji dan in naslednjih par mesecev si sploh ne prižgen. ni opcije, da bi se zasvojila. sicer pa ludo: lahko vedno kadiš, pa se nikoli ne zasvojiš. nikoli tudi nisem nehala. (sem pa redno več kot škatlo na dan pokadila v gimnaziji. vsak dan.).

ful zanimivo: vedno začnem fajn kaditi, ko spoznam kakšnega novega tipa. to traja kak teden, da kadim skupaj z njim. ko mine prva luda fascinacija nad njim, (zgleda) mine tudi želja po tem, da bi kadila z njim..

no, dovolj brezveznega nakladanja. postopki, ki jih je omenjal Odium me pa pač zanimajo iz drugih energijsko-mentalnih razlogov. zanima me metoda Smiljanića. in to fuul.

zanima me tudi (ful) hipnoza... tak, da ...

imam pa en konkreten problem---> redkokdaj uspem vsati ob 5h zjutraj.. čeprav je plan tak. ponavadi grem prepozno spat (2,3 zjutraj), da bi to sploh fizično lahko uresničila. vsekakor mi manjka SAMODISCIPLINE... če imaš kak nasvet zame... x:Dx x:Dx x:Dx

vseeno pa thanks, da si se potrudil in vse to napisal..

Samozdravljenje je itak v nas. Samo je pa pogojeno z samozaupanjem.

Če sam sebi ne zaupaš, pozabi na samozdravljenje.

Jaz se samozdravim, tako rečeno, vendar grem vedno še k zdravniku, če ne že zaradi drugega, zaradi papirja, ki ga potrebujem za formalnosti.

Sem pa zelo redko bolana, to že prej uredim. Se mi je pa v preteklosti raje zgodila kaka nesreča, ki pa ni bila naključna, sem jo z svojim načinom življenja ustvarila. Zaradi zloma itd, je pa kar fajn, da greš k zdravniku. x:Dx

Tako daleč kot avstralski domorodci v knjigi Imenovali so jo dvoje src pa še nisem, opa, zaenkrat. x^x x:Dx

Kako čemo? Lako čemo.

Guest sstane
Vsi, ki so si pozdravili raka, so to lahko storili le z generalnim zasukom - v glavi.

Genau, možgani so v glavi, ne v želodcu.

dyamant

Ja prav imaš,pomanjkanje samodiscipline.Če moraš ustati v 5 zjutraj,se zbudiš in ob 5 uri ustaneš.Nič še mal še mal pa

tko do 8 ure.Ali ustaneš ali ne.Moram reč da že 20 let ustajam ob 5-6 ure ,kermislim da je škoda pol življenja prespati.

Tako imam nekaj od dneva....

LP x:px xrolleyesx :palec:

dyamant

Ja prav imaš,pomanjkanje samodiscipline.Če moraš ustati v 5 zjutraj,se zbudiš in ob 5 uri ustaneš.

LP x:px xrolleyesx :palec:

pa saj ne "še malo se malo", če sem pa čisto zjebana.... komaj izpod odeje pokukam..

problem je v tem, da sem še uradno študentka (s statusom), torej mi pač za zdaj še zares nič ni treba...

ma, jaz tudi mislim, da je škoda laif prespati, zato imam pa takšne visokoleteče plane (spat greš on 3h in vstaneš čez 2 uri). imam recept, plan.. samo štos je v tem, da je neizvedljiv. (treba je iti prej spat, pa konec).

lepo se imej! ej, si faca, če 20 let že vstajaš 5 in 6h!!! waw!!! :hepko: :hepko: :hepko:

dyamantka

No, še enkrat, če se nekaj naučiš,navadiš in če ti paše ni problem se tega držati.Saj poznaš tisto NAVADA JE ŽELEZNA SRAJCA.In ni mi žal da je tako.Lepe navade naj trajajo čim dlje,slabih pa se čimprej odvadit.Lepo je bilo kramljati s teboj.

Lepo sanjaj in čim prej ustani ,živi življenje,ker na koncu ugotovimo,kako je življenje bilo kratko.

LP xrolleyesx

o, thanks, sotlers.. s tabo je tudi ful fajn kramljati.

ej, ti moram povedati še sam to, da imaš ful specialno ikono. ful tako optimistično in nasmejano..

(sicer je menda neka tema na to temo x:Dx x:Dx , sam je najbrž ne bereš...)

pozdravček!!!

Hi lepotico morska,čas leti ,moja ikona je moja podoba saj zmiraj iščemo nekaj kar bi nadomestilo tisto kar nimamo.

Ne nires, ikona mi je bila izredno všeč ker je nekaj v njej da kar ižareva. Prav za prav saj smo vsi lahko taki če ne pustimo zunjanji vpliv na nas same.Vsakega ali bolje vsako osebo vzemi za tako kakšna je z vsemi dobrimi in slabimi

napakami in nobeden na tem svetu ne bo imel problemov.

Tvoja sirena je prav lušna ,enkratna to tudi nisi dala gor kar tako?

LP x^x

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...