Pujsita 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 [color="#6600CC"]Sem iskala, od kje mi toooooooook volje pa energije za delo v službi spet, res prav nesramno velik delam, kar vse se mi da spet in to full , no pa sem našla morebitnega krivca :[/color] podobno kot v prejšnjem tednu, umsko zelo dejavni Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2006 saj to v vodnarju ze itak, v temle obdobju pa sploh in se bolj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 U, Marsa, hvala! Če ti tako praviš, bova sigurno blesteli v ponedeljek, a ne, Sončk? Bikci počasni??? No ja, izjeme potrjujejo pravilo... Jaz sem vsa naspidirana, kar prasketa okrog mene, tako da... Pa tudi hitro se prilagodim in vse to...Hudo zelo ne-bikovska kar se tega tiče... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 tnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ker sem komaj zdaj prebrala napoved, sem sam preverila, kolk sme v skladu z... Čiščenje, renoviranje... mal zblojenosti ..tavam tukaj in včasih ne vem,kaj bi... odkritje jedrskega orožja v Iranu... verjetno sanjam, samo sem tolk utrujena, da ne vem kaj... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 [quote name='astra' post='629762' date='2. Feb 2006 ob 09:01']odkritje jedrskega orožja v Iranu...[/quote] nc slisala, kdaj so pa rekl? a sele dons si jo prebrala? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.