Mick 1. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2006 Kaj si že spet sam Tripl, če bo vzrok prijetn se nem nič bunu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Vrjamem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Če je bolečina ponehala, potem je res razlog,ki ga je Triple navedel... če pa ni ponehala, potem pa bo trn, tako, kot so rekli nekateri, se spomniš, jaz sem pol leta šepala in trpela bolečine, najhujše so zjutraj... Mine pa samo od sebe..je pa opozorilo o nepravilnem izločevanju kalcija... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 Ma, je bolečina manjša, ni pa še ponehala..... Se spomnim, ja, mene tud zjutraj najbl žeža. Hm.....in kako pravilneje izločati kalcij? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Staneta vprašaj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Stanetovo sol mandžej! Če kej ni vredi s kalcijem boš vidu tud po nohtih in laseh(če se ti lomjo al pa cepjo) drgač pa ni to, nč bt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Cel let ne smeš sexat, pa bo. :OO!: Mal te pa morm hecat, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 Sstaneeeeeeeeeeeee!!!! Mhm, dober, z nohti pa lasi je vse ok....... Thx. Pika, a bi jih ti rada mal po pičkici dobla? .......... ja, ja, vem ja, verjetn tak - ........... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Pika, a bi jih ti rada mal po pičkici dobla? .......... ja, ja, vem ja, verjetn tak - ........... Kako s vedu? Sam od kakega ledik pa frej. Maš kej zame? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 Hm. A se "ločim" hiter? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Kva zdej to? ženitna posredovalnca? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 ...ti nimaš tu zdej kaj praskat. Si trdno zarinkan. Sam o peti še lohk kaj poveš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Nč se novš ti loču! Kr uno pedeni, k jo maš. Ti prov nč ne manjka. Jst rabm enga blizu...ne da se mi fjakat deleč. Najbolš, da se na kšnga soseda spravm, a? Tripl, kva je? Tih bod, k se neki duvaš, da mi boš unga zrihtu, pol pa nč. Zamerm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 Mhm. Dober. Se je še varianta B. K jih lohk tud več pedinam..... Kaj, kaj, sm pač hiperaktiven, no.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Tko se govori Pičkica! Kva sn zdej spet kriv Sn reku za koncert ne za u postlo, to bi mogla sama nadlvat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Joj, če te neb poznala, bi te zdele 2x okol kepe. Ti raj spedeni kakega fajn dedeka iz Lj. Joj, pa da nov res dedek...to je blo ljubkovalno. Kaj je zdej to, tema o peti al ženitna posredovalnica? Tripl, kako nej ga v postlo spravm, če ga sploh še poznam ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Sej nism kriu če je karto oddal! Se bom bl potrudu drugič! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 Joj, če te neb poznala, bi te zdele 2x okol kepe. ..kdo bi se kepal? A kepanje tud k pedinjanju spada? Dober, dober, bom porihtal, še nabrisal....(ups....naribal) te bom pošten pa vse.....pa petobol gor al pa dol........sam ob rob pojstle sstane prav, da je ne smem preveč rint, sam to morma mal pazit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Da te nou še druga bolela pol, če boš preveč prtisku! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 Dej neki še me zanima, s to peto pa to.....A je res tud ta kalcij lahko blem? In če je.....a to lahko pomen kako povezavo z nastankom ledvičnih kamnov in premal pitja tekočine? K ledvičn kamen sm že mel, pa neb več, haloooo, sm skor popenu čist......boli k satan. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Premal pitja tekočine je zihr povezan z ledvičnimi kamni, sploh če si jih že meu. Si zgleda bl dovzetn za to. Tko d najmn dva litra tekočine spit zdele pozim, pa ne alko polet pa vsaj tri litre. Če te pa kdaj kej u ledvicah špika pa enotednsko kuro z ursi čajem udar. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 Ja, to vem, k smo v familiji vsi bl taki tipi, da nimamo potrebe po pitju tekočine preveč, se mormo silit mal, ja....Sam mene zanima a bi ta peta tud lohk bla opozoriln znak? Al nima veze s tem? Grem si zdej po vodo sa okusom po jagod.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Peta ma drugo vezo sej sm ti povedu, nima veze z ledvicami. Ti kr pij, na zdravljot! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ne boš ti meni zizike majal, ne boš ti meni not pa vn ga dal, ne boš pri meni spal. Lohk pa še men eno vodo prnesš. Ej, oba sta ena velka nakladača. Tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Nabadača prou maš Pičkica! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.