Skoči na vsebino

Humor

skokecx

Recommended Posts

Živjo!

ima ena sošolka nove kavbojke(brez žepov) in to opazi sošolec pa jo vpraša: kwa je Lenča a ti je zmanjkal dnara za žepke? pa se oglasi drug ne ne, zihr je eden dau roko notr,pa je trznla in so se potrgal....

ali pa: Kako si Lenča?...mal mi mede!...a pridem mal pokidat? xDDx ..............no to se mi zdi tko prisrčno in lahko popestri pogovor oz situacijo v kateri si.

Zdj pa mene zanima, kako pridet do takega preprostega ampak zelo zanimivega humorja?

jaz sam imam občutek, da se tako ne morem/znam šalit. Saj se pohecam, vendar pa je moj humor drugačen, tak ki ga zastopijo samo nekateri (najboljši prijatelj pa še kšn posebnež).

Kaj menite, kje začet, se da to naučit....??

Deli na socialnih omrežjih

Ja hvala za link, ampak jaz nisem misnu vicev in podobnih šal, ki jih vsi poznajo!

Me bolj zanima, od kod folku taka domišljija, ker se men zdi, da se js neb nkol tega spomnu!

Ma kdo kašno idejo?

lp

x;)x

Jest pa vem, kaj misliš...moj fant bi reku, da je to improvizacija, eni znajo ful dobr improvizirat

AMpak lahko kmalu s takim načinom postaneš žaljiv, nehote, tko da je treba res prava mera prijaznega humorja...

lep primer prekoračenja meje sta alf in bobnar, pejt si ju mal prebrat v teme jekleni konjički ali pa majhni in varčni... deca ne morta požret svoje moškosti, očitna imata res veliko!!!

Lahko tle treniramo če hočeš...ampak če te to muči, ti bom rekla tole, upam da bo pomagal:

Bodi zainteresiran, ne interesanten...z zainteresiranostjo postaneš tko al tko interesanten!!! Štekaš, skokec xDDx

ENJOY!

Skokec,

en moj namig, če ti bo kaj pomagal:

Jaz ful rada berem ali poslušam vice in si jih zapomnim. Sicer si ne zapomnim vseh vicev v celoti in dobesedno, ampak poanta pa mi le ostane v glavi, ker mi je smešna. Potem dostikrat to poanto uporabim v vsakdanjih pogovorih, seveda ko me neka stvar spomni na nek vic.

Enkrat sem na primer kupovala zadrgo, dolgo 20 cm. Trgovka mi prinese zadrgo, ki se mi je zdela na oko prekratka, pa sem ji rekla, da ta ni 20 cm. Trgovka je vzela meter in izmerila 18 cm ter rekla: "Pa res ni 20!" Jaz pa sem se v trenutku spomnila tistega vica ("zakaj imamo ženske probleme s parkiranjem") in sem ji rekla: "Ma mene ne more noben nasrat, da ga ima 20 cm, če ga nima!" x;)x

Seveda sem si dovolila to reči, ker to trgovko poznam in je približno mojih let, pa še trgovina je bila prazna, tako da sva se lahko obe na glas narežali...

A ja, če slučajno ne poznaš vica, ti ga povem.

Torej: Zakaj imamo ženske probleme s parkiranjem?

Zato, ker nam moški stalno govorijo, da je tole... 20 cm (in pokažeš s palcem in kazalcem razdaljo par cm)!

Druga stvar je ta, da moraš biti sproščen in drzen. To pa seveda ne moreš biti v vsaki družbi -> in v vsaki družbi se niti ni primerno takole hecati. V družbi svojih vrstnikov, kjer se lahko tako hecaš, pa si lahko tudi tako sproščen in drzen, da ti take smešne stvari sploh padejo na misel. Torej moraš nekako dihati z okolico, v kateri se nahajaš. Normalno, da ne boš dajal kakih smešnih izjav na pogrebu recimo... :o|o:

Tretje: Ne smeš biti obremenjen s skrbjo "kaj, če bom izpadel glup". Tudi, če ti kak štos ne uspe, moraš biti pripravljen na to, da se potem narediš norca iz sebe, saj norčevanje iz sebe zna biti velikokrat še najbolj smešno. Verjetno tukaj prispeva svoje dobršna mera samozavesti.

Predvsem pa takih smešnih izjav ne moreš načrtovati, ampak ti pridejo spontano v glavo, iz glave pa na jezik... Enostavno moraš biti dovolj igriv in ne preveč osredotočen na situacijo ali temo pogovora, ampak mora tvoj um seči malo čez rob - mogoče za začetek na področje vicev, kot sem zgoraj omenila. Včasih pa se zna zgoditi, da se ti posreči kakšna čisto tvoja lastna smešna izjava, ki se ne nanaša na noben vic...

Ne vem, če sem ti tole dobro razložila in če ti bo kaj pomagalo. Probaj trenirati. :vio:

Bravo Tamara in Lara Joy, to sta mi zelo lepo razložili! :palec:

Popolnoma se strinjam s tem, da mora biti človek predvsem sproščen v okolici kjer se nahaja. Če pa zna še malo improvizirati je pa sploh dobro in zanimivo.

Opazil sem da sem postal v razmišljanju preveč tog in premalo aktiven (odkar sem na faxu, no mogoče že kako leto prej,ampak na faxu se je ta problem povečal ).

Po smrti matere pred nekaj leti, si je oče na hitro dobil drugo žensko, in jo meni nič tebi nič kr naselil v našo bajto. Šok,šok,šok... je bil to zame. Ona je zdaj pri nas že 4leta, ampak jaz jo še vedno ne prenesem. Zaradi tega sem se še malo bolj zaprl vase. To je bil še en korak stran od moje sproščenosti, odprtosti in igrivosti.

Potem sta prišli še dve ponesrečeni ljubezni, ki sta me prizadeli veliko bolj, kot sem si kdajkoli mislil da je to mogoče.

Da pa to nebi bilo dovolj sem se pa še zakompleksal, da je moj tiček premajhen(povprečne velikosti 15). Tole je pa zdj tut moja nočna mora, ki se je nikakor ne morem znebit!

Tole kar sem napisal so tiste glavne zadeve( predvsem pa zadnja), ki me morijo in se zarad njih preveč ukvarjam sam s sabo. Sigurno da zarad tega, potem tudi v družbi ne funkcioniram tako sproščeno, igrivo, drzno kot bi lahko!?

...mal mi je nerodno ker mam pri 24letih še tako razmišljanje x:Ix , sam kaj čmo... a lahk še mal pokomentirate to zadevo, pa čeprav je malo zašla od teme o humorju,samo mislim da je to ful povezano vse skupi!

lp od skokca x:o)x

kaksna lustna tema (ceprav imamo poleg vseh teh vicev in shal se smeh in vsega boga, sem ziher, tud humor, morda zdruzim), haj Skokec! :palec: xDDx

Tamara, tebe je v teh zivljenjskih tolk fajn brat, sem zlo vesela, ko te spet vidim in berem. x8Dx

Skokec, ti si tud hecen, tak iskren...

sam hecno sprasujes, tega se ne mors 'naucit', kot je rekla Tamara super, mors 'dihat z okoljem'..

zato tud mamo pol te interne stose razne.

recimo a ves kaj pomen schtraufenpacht? x:o)x x:px x;)x

aja ono, centimetri pa to, ni vse v velikosti, plus s kom, cim primerjas ... mislim kaj pa ves, najverjetneje je vse tko kot mora bit in cist normalne velikosti in vse to... si se po mojem kar nekaj ufural...

ves kaj je, ocitno mas tezave s samozavestjo, v bistvu je sam v tem point.

recimo jaz si upam ful duhovicit...

tud v 'neprimernem okolju' (no recimo razen na pogrebu pa taksnem)...

mors bit mal tud tak tip, da rad prevzame iniciativo, ker se vsa koncentracija vate usmer - v druzbi.

aja in seveda, ce jaz rada duhovicim, se ne pomeni, da sem duhovita, sam ves - pa kaj pol. ;)

saj jaz se smejem zarad sebe, ne zarad drugih...

velik point pa je seveda smisel za humor na SVOJ racun...

torej recept: zacni mal bolj s humorjem gledat na VSE, pa bo duhovitost prej prisla sama od sebe... ker bos sprosceno, z distanco in humorjem gledal, bos dobil tud tak nacincek. x;)x xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ne vem kolikokrat sem to že napisal... :eek: x:Dx x:o)x

Boljši slab original kot dobra kopija.

Kaj?

Bodi original, bodi TI!

Tisto kar nekoga naredi duhovitega bo pri tebi zgledalo butasto(verjetno... x:Dx )

In obratno.

Delaj na sebi, ne skušaj posnemati drugih, nauči se biti sproščen.

Opazuj

Ljudje nismo vsi enaki(kako oguljena fraza... x:px )

Poznam človeka ki je ponavadi duša družbe, zabaven, duhovit...

Ampak vica ne zna povedati tako da bi se kdo smejal(razen njega)

To je to... xDDx

Nič ne gre na silo v tej stvari

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

hja saj morem bit iskren, če hočem kj napredovat in osebnostno zrast!

Že nekaj časa berem ta forum in sem se zato tuki odloču napisat, tko kt je v resnic z mano, ker vem da bom dubu pametne in dobre odgovore.

Drgač sem se pa ful prerežal včeri ko sem bral tiste vaše smešne prigode na linku, ki ga dala cocinelle.

res zanimvo!!! x:Dx

T a m a r a

hojlahoj! aloha!

O Piko, :2src: !!!

Marsa, tudi mene veseli, da sem se spet ufurala. Ma sem bila pa včasih že čisto zasvojena s tem forumom, tako da bi kmalu rabila komuno za odvajanje od odvisnosti! x:Dx

Skokec, pa menda ja te ni tista moja zadrga od 20 cm spomnila na tvoj problem, dolg 15 cm!!! Saj 20 cm je pretirano - da ne boš mislil, da babe rabimo toliko!!! Samo zadrgo rabimo včasih tako............. x;)x

no me veseli da nis rabla komune, pa da si ipak spet tle. x^x

ne res, prav dbest se mi zdi, sem veckrat pomislila nate, nekak se mi je pa zdel, da bos ze se uletela. x8Dx xyesx

levi ste taki zvesti nekak. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hja saj morem bit iskren, če hočem kj napredovat in osebnostno zrast!

Že nekaj časa berem ta forum in sem se zato tuki odloču napisat, tko kt je v resnic z mano, ker vem da bom dubu pametne in dobre odgovore.

Drgač sem se pa ful prerežal včeri ko sem bral tiste vaše smešne prigode na linku, ki ga dala cocinelle.

res zanimvo!!! x:Dx

:eek: x:Dx x:Dx To pa sigurno... x:Dx xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

• 8 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...