NajStnIca 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 napiši na kaj misliš zaj ko preglejuješ ta forum! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sotlerx 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Mislim in premišljujem na kaj si ti mislila pri odpiranju te teme. Citiraj DELITE SVOJE ZNANJE Z DRUGIMI, TO JE DOBER NAČIN DA DOSEŽETE NESMRTNOST! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 jaz ne razmisljam o nicemer Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Mislim na svojo 666to objavo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Mislim na svojo 666to objavo huda Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Mislim zakaj imam občutek, da se mi nekdo izmika in si želi, da me nebi nikoli poznal ali pa mu je nerodno, ampak mu nima biti zakaj. In zakj mi preprosto ne reče ali lahko prosim greš. To bi tudi storil in za seboj bi tudi zabrisal vse sledi! Ampak ker mislih drugih ne znam telepatsko prepoznavati mi neostane nič drugega, kot da še malo počakam, potem pa raje kar sam vprašam! Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Mislim na... sladko spanje lupčkanje s... jutranji kapučino Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Mislim na... sladko spanje lupčkanje s... jutranji kapučino hahaha...ja ja jutranje kapučino...mmmmmmmmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janča 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Razmišlajm kaj sem naredila narobe, da je moralo priti do tega prepira. Ampak zakaj za vraga moram biti zmeraj jaz kriva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 V tem trenutku mislim, kako je lepo to življenje. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Kako lepo je to življenje. Kot seks in kapučino. Mmmmmm Kdo je to na ikonci, Seal? Kaj naj si mislim. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Kako lepo je to življenje. Kot seks in kapučino. Mmmmmm Kdo je to na ikonci, Seal? Kaj naj si mislim. hmmm kera primerjava kot sex in kapučino no ja... življenje je še lepše kaj naj si misliš? ma kaj vem, js to nism na ikonci, pojma nimam kdo je to, en model k sm ga na netu staknu p.s. kaj naj si pa js mislm glede tvoje slikce, k maš tko lepo eno roko tm eno pa tm... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 hmmm kera primerjava kot sex in kapučino no ja... življenje je še lepše kaj naj si misliš? ma kaj vem, js to nism na ikonci, pojma nimam kdo je to, en model k sm ga na netu staknu p.s. kaj naj si pa js mislm glede tvoje slikce, k maš tko lepo eno roko tm eno pa tm... Še lepše je ..to življenje.. a občutki so podobni kot pri seksu ali kapučinu ko je lepo Moški na sliki je wau. Tvoja slikca..where is..let me look. Jaz mam en prstek v ustih, drugo roko pa na stegnu. So what? Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Še lepše je ..to življenje.. a občutki so podobni kot pri seksu ali kapučinu ko je lepo Moški na sliki je wau. Tvoja slikca..where is..let me look. Jaz mam en prstek v ustih, drugo roko pa na stegnu. So what? fajn Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Tvoja slikca Seal? Jaz bi to vidla. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Tvoja slikca Seal? Jaz bi to vidla. so že bile... ena je še med fotke3, sam tm me boš bolj slab vidla Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 kje natančno, seal spet imam lepe misli. 'can't get you out of my head Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 uh, rajši ne povem, na kaj mislim ta trenutek... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 uh, rajši ne povem, na kaj mislim ta trenutek... zej pa lahko, ker ni več "ta" trenutek Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 zej pa lahko, ker ni več "ta" trenutek o, pa je še vedno... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 o, pa je še vedno... to pa je dolg trenutek Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 to pa je dolg trenutek Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 od nečesa se nekaj oddaljuje precej daleč ne ve kam gre saj ni važno pot je pot kamorkoli greš tam si in saj ni važno kako in kaj in tako in tako ker v viškorši se nekaj dogaja nihče ne ve kaj in vrti se in vrti v krogu začaranih nevednosti ker preveč mislimo mišljenje misleca ki misli da misli misli vem da ne razumeš le jaz postavlja jaz sem torej mislim jaz te postavljam in misli bežijo nekontrolirano v tri ronke za italijansko mejo mej izmišljenih narodov različnih narodnosti ki se streljajo in ubijajo v imenu življenja in trst je naš in svet je naš in tokio je naš in slovenija se piše z malo ker itak smo vsi sami kmeti ki nimajo listov in ne petsto jurijev da bi jih kupili čuti se del mene na papirju zelje ob cesti ful smrdi da še fazan pade v nezavest in avtomobil se zaleti v avtomobil in še sreča da imamo supermana ki nam pomaga ob hudi uri ko ni ničesar drugega Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
starry 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 spat bi šla, ampak ne morem zaspat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 spat bi šla, ampak ne morem zaspat jst bi tut šla spat.. premišlujm kuko bi blo lpo da bi zaspala...pa se mi ne da ugasnt kompa... preveč je zanimiu... Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.