Skoči na vsebino

CarTattoo

Lara Joy

Recommended Posts

Jaz sem čisto proti kranclanju.

Zadnjič sem videla nek avto, k je mel spodaj modre luči ( čez cel avto..niti ne vem, kako to naredijo...). Ne mislim ksenonk, ampak spodaj! Kako obupno :xx!:

Razne nalepke, tatooji in vse to pri meni odpade. Razen tiste, ki morajo biti.

V bistvu ne vem za avto, k bi mu to pasalo. Mogoče Beetle. Vse ostalo je mimo. Čim manj take navlake.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Če bi se že mogla odločat ane za car tatoo x;)x :2src:

http://www.bavarianfolkart.com/images/MG5_web.jpg

http://www.bavarianfolkart.com/images/MG4_web.jpg

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

tinal, cashy - hudo!!!! :2src: :palec:

ceprav imata oba isti tatoo xsrcx

men so pa uni ful hudi k jih na discoverju prerihtujejo..oki sam tist je tu mach, da mas v avtu pink ponk mizico pa kaksn fliper x:Dx porisejo pa ful dobr! iscem kaknso fotko pa je ne najdem :xx!:

aja pri nas (v slo) veckrat vidim, ceprav ne spada pod tatoo k ima avto na luckah trepalnice lol, to je men tolk grdo...najboljs, da se se maskara kupi pa se gredo tiste trepalnice namazati, da bo prslo do vecjega ucinka za eh... x:Dx

ta mi tud ni slabo tetoviran x:px

http://www.shrani.si/pics/neimenov254371.jpg

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

men so pa uni ful hudi k jih na discoverju prerihtujejo..oki sam tist je tu mach, da mas v avtu pink ponk mizico pa kaksn fliper...

:palec: res so nori, kaj vse delajo ... sej ni 2krat za rečt de bi se tile naši avtofriki ala alf in ostali tut kr v avto rajš preselil... x:Dx

ENJOY!

• 2 weeks later...

:palec:

"samo" 13,7 l na 100km mestne vožnje j... cesta :D kak avto ne pa tisti hummerji ki jih je nekdo omenjal k rabijo 20l na 100 potegnejo pa kvečemu kako prikolico ...

He,he,he tale je pa od mojega soseda! x:Dx Sem jo že peljal,oziroma letel z njo!Ta je pravi M3 killer machine!Končna je 300+ :vragec:

ja valda :D sej pr 362km more it tam 310, 320 mogoče ... hahahaha :D ajajajajaj :D a take sosede imaš ti :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 4 weeks later...
:palec:

"samo" 13,7 l na 100km mestne vožnje j... cesta :D kak avto ne pa tisti hummerji ki jih je nekdo omenjal k rabijo 20l na 100 potegnejo pa kvečemu kako prikolico ...

ja valda :D sej pr 362km more it tam 310, 320 mogoče ... hahahaha :D ajajajajaj :D a take sosede imaš ti :D

Tehle 13,7 je kar realnih,ker ima avto kompresor,ne pa turbo polnilnik,torej deluje neodvisno od izpušnih plinov.

Več k 300 pa ne more zaradi menjalnika in vzgona x:Dx Je pa občutek ko pohodi pri 200,tko kot pri mojem pri 80 x:Dx

sploh nisem se opazla tele teme.

men ni vsec, ne bi imela, morda kakega hudega (by moi x:px x;)x), a mislim da tud to ne.

redkim avtom tud pase.

cist odvec, v glavnem..

pa kao da kok si dzazen, tajgr pa to. x:px xrolleyesx

nisem za.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

cartattoo men osebno total kič, vse kar je več od enih dobrih felgic na avtu je kič (razni pregovi in spojlerji) :xx!: tko za vesele bosančke al pa otroške dušce oz. nekje sm slišal da se to tisti tipi ukvarjajo k jim manjka ženske družbe ali konkretno sexa x:Dx
honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...