cashy 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 nene sej se z duhovno hrano tok bl futram. anoreksična pa aiwa ne more ratat... ni pogojev... hehehe huh, hvala bogu...glodanje kosti je za pse, ne za moške Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 hahahaha maš prov. sam nč bat. mam dost zaloge. ampak un vic gor je pa dober. sem se oreng narežala... hahaha Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Okej zdej bom pa še jaz shujšal par kilogramov maščobe. Mam zlo zanimivo težona višino (165 cm), sem napovedal že avgusta ampak še nisem imel čiste volje: 66kg sem mel lani po morju in sem bil malenkost zavaljen, nato sem shujšal na 47 kilogramov, predvsem zaradi teka potem sem se zaradi motnje prehrane zredil na 54kg, vendar s precej velikim odstotkom maščobe, cilj mi je čimhitreje shujšati nazaj na 47 kg in nato začet dvigovat kakšne uteži, ker imam roke res nerazvite, noge pa oreng kite. J Ne vem sicer še točno kako ampak se odločam med čisto presno prehrano za čas hujšanja ali pa za zelo skromne tri obroke kakršnekoli hrane (cilj recimo 500 kcal). Ob tem še kakšnen tek ali pohod v gozd in žongliranje z žogo in poizkušat dosečt 1500 deficita na dan in do novembra mi bo verjetno že uspelo. Običajne diete z 5 obrokov meni pač ne ustrezajo. Mogoče je celo lažje kot 500 kcal na dan imet 50 dnevni post, ampak za to pa nimam dovolj izkušenj. ZEPO: A si opazil da je maščoba, ki jo na novo pridobiš nekako bolj mehka in ne kompaktna kot starejša? Koža postane vsa mehka, zanimiv občutek. Al se mi pa sam zdi Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 1500 kcal je tvoj/ ali malo manj/ bazični dnevni metabolizem . zate je to too much - 500 kca na dan zmqanjšaj pa bo v redu. Pa svetoval bi ti , da začneš kvihtat kar med hujšanjem - ker dvigovanje uteži vzpodbudi porabo tudi do 800 kcal na uro pa vsaka mišica, ki jo pridobiš porablja /tudi v spanju / energijo. Več imaš mišic , višja je poraba energije pri mirovanju, za razliko od špeha. Ja, tisti občutek, novonastali špeh je morda mehkejši, ker še ni toliko časa deponiran, in mislim , da se tudi hitreje skuri- stari je precej trdoživ. Nikakor pa ne hujšaj brez pojačanega gibanja, ker boš izgubljal le mišice in malo špeha. fajn bodi Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 47 kg za fanta??? Saj nisi resen. Hehe, mam bol švoh kosti pa mišice mi je precej pobralo. Itak pa je super občutek imet malo kilogramov, kar letiš po svetu. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 eh nč ni luštn. kašne pa kvasiš! morš bit dec. ne ser ga! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 ah dej no a tak k ma sod spredaj pa k prdi ves čas? Ne ne ženske majo rade suhe tipe. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 hahaha da me ožuli al kaj. rada mam da je deca mal več skup ne pa da je bajs. da me lahk lepo objame in se počutim varno. če je suhec me je strah da ga bom polomila... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Šema si ja. Zepo hvala, mam tako čudno telo, zelo težko dobim mišice, če jih dobim jih pa z maščobo vred. Pri vrstnikih je ponavad tko da jedo čist neurejeno pa še zmer nekako dobijo mišice in ostanejo suhi. Mah kurc sosedu bom šel hišo zidat pa se bo poznalo. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 ...jaz sem pa spomladi z OHji hujšala...nič beljakovin, ful malo presne hrane...da kao želodec razbremenim in sem res shujšala takrat zdaj pa vse nazaj dobila :xx!: vsak ljubi dan grem v trgovino po čokolado in jo pobašem tut, če mi sploh ne paše me živci izdajo in potem napadem hrano Misty sem vidla, da si v temi POST o grenivkah pisala res je, da žlica limone po obroku pomaga prebavit in tako prepreči ostajanje hrane v želodcu....probajjaz prakticiram in je ok...sploh, če kaj mastnega pojem, potem limona res pomaga, da se ne počutim težko, zaspano ma bom zdej začela spet mal na hrano gledat...drug tedn razmišljam pa najprej o 3 dnevnem postu, da sploh lahko zaštartam...kot pravim: drug tedn Aiwa verjetno sama veš kolk hrane ti paše...verjetno se brez hrane bolš počutš maticml, ne ga srat...tipi z gištelom ja, ne pa okostnjaki pravilna prehrana, športna aktivnost, pa boš meu gištelček za popapat Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Hujšanje brez beljakovin je povsem mim. Ravno v času zmanjšanja količine prehranjevanja je vitalnega pomena- voda, dovolj beljakovin/ ali več kot dovolj, povečan vnos vitaminov in mineralov . To so osnovne smernice- maščobe niti niso toliko pomemebne , ravno od Oh se ljudje redimo, predvsem od takih z visokim glikemičnim indexom- monosaharidi....Telo brez beljakovin pospešeno izgublja mičišno maso, kar pomeni, da še tisto malo kar imaš- izgubiš...treba biti realen, ne pa gledat vago kot kakšno božanstvo in računat kilograme- sem že povedal, da je pomemben videz . počutje, zdravje in pa obseg pasu in drugih delov, kjer se nabira špeh. Pomembna je sestava telesa, ne pa količina.tko...lepi bodite- vitki... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Aiwa verjetno sama veš kolk hrane ti paše...verjetno se brez hrane bolš počutšma ja zdej je bil tak obdobje. sej zdej spet počas jem. normalno. prvič v življenju normalne količine - brez nažiranja upam, da bom dolg pridna oz. da mi pride v navado (+še mal telovadve) pa bom hmal na cilju Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 YES še pol kilce dol in vzdržujem!!!Pridna sem Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Hujšanje brez beljakovin je povsem mim. Ravno v času zmanjšanja količine prehranjevanja je vitalnega pomena- voda, dovolj beljakovin/ ali več kot dovolj, povečan vnos vitaminov in mineralov . To so osnovne smernice- maščobe niti niso toliko pomemebne , ravno od Oh se ljudje redimo, predvsem od takih z visokim glikemičnim indexom- monosaharidi....Telo brez beljakovin pospešeno izgublja mičišno maso, kar pomeni, da še tisto malo kar imaš- izgubiš...treba biti realen, ne pa gledat vago kot kakšno božanstvo in računat kilograme- sem že povedal, da je pomemben videz . počutje, zdravje in pa obseg pasu in drugih delov, kjer se nabira špeh. Pomembna je sestava telesa, ne pa količina.tko...lepi bodite- vitki... Manka nam mal bolj enostavna razlaga kako se izgublja maščobo in kako telo energija uporablja iz katerih virov nasploh. Recimo primer da jaz jem takole: samo OH ali samo beljakovine ter maščobe brez oh. Maščobe, ki jih zaužijemo se direktno shranijo v špeh in sproti kurijo ko ni oh? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 YES še pol kilce dol in vzdržujem!!!Pridna sem priiiiidna jz tut pridna. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Manka nam mal bolj enostavna razlaga kako se izgublja maščobo in kako telo energija uporablja iz katerih virov nasploh. Recimo primer da jaz jem takole: samo OH ali samo beljakovine ter maščobe brez oh. Maščobe, ki jih zaužijemo se direktno shranijo v špeh in sproti kurijo ko ni oh? Kako ,bolj enostavna-saj sem lepo enostavno naširoko razložil v tej temi. Maščobe se nikakor direkt ne shranijo, ampak so izvor-surovina za energijo , predvsem v pomanjkanju OH. Pa ne vem kaj kompliciraš- jej vse, malce manj, pa veliko več migaj- pa zate ne velja, ker sploh nisi ne predebel, ne pretežak- matic...ne ga srat.... jutri ti napišem več, če boš kaj hotel, zdaj grem v bad. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Vem ja sam hočem vedt o stvari vse pa zakljčit z njo. Ker je preveč "strokovnih" informacij, ki se razlikujejo že v osnovi. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Vem ja sam hočem vedt o stvari vse pa zakljčit z njo. Ker je preveč "strokovnih" informacij, ki se razlikujejo že v osnovi. V tej temi na 2. strani 27.avgusta sem napisal precej obširno osnovne smernice normalnega prehranjevanja .Tam so 20 letne izkušnje, ogromno pridobljenega znanja, pogovorov , podatkov itd. Če se pa hočeš zatopit v "vse", kot praviš -se pa pripravi na nekajletno izobraževanje pa velik volje boš moral imet. Vse podrobnosti ti pa tkole ne morem pisati, če ne vprašaš konkretno. Omaščobah smo napisali že dovolj, kar se pa tvojega vprašanja- od včeraj tiče- je tko- maščobe so izvrsten vir energije, ker dajejo dolgotrajen občutek sitosti in tudi dlje traja , da se uskladiščijo v telesu kot salo, kot pa Oh- predvsem enostavni sladkorji. Maščob se ni za bati glede debelosti, temveč nasičenih maščobniih kislin zaradi bolezni ožiljai in srca . Nenasičene in enkrat nasičene so pa tako in tako nujno potrebne in obenem zdrave kot take. Problem debelosti je dosti bolj kompleksen -je količina in Oh - nepravi - pa pomanjkanje gibanja, pa splošno prenažiranje, pa enolična prehrana, pa nepravi čas za uživanje neprimerne prehrane / za tisti čas/ pa pomankljivo število obrokov razdeljenjih čez dan... pa tko.. ne misli, da se boš zredil glih od maščob... Če te kaj zanima- vprašaj bolj konkretno- vsekakor pa je najboljša pestra prehrana, ki vsebuje hranilne sestavine iz virov in v razmerju kot sem napisal na 2 strani te teme. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 pomanjkanje gibanja, pa splošno prenažiranje, pa enolična prehrana, pa nepravi čas za uživanje neprimerne prehrane / za tisti čas/ pa pomankljivo število obrokov razdeljenjih čez dan... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jst sem se pa odločila ne več sekiranja zaradi teže... če ne gre več dol ne gre... se bom probala vzljubit takšno kot pač sem... glede na to, da spremljem hudo bolezen mami ni šans da bi se žrla zaradi kg... ok, ne bom zdej se prenažirala, pa nič gibala, ampak ne bom nezadovoljan več s seboj... obljubam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jst sem se pa odločila ne več sekiranja zaradi teže... če ne gre več dol ne gre... se bom probala vzljubit takšno kot pač sem... glede na to, da spremljem hudo bolezen mami ni šans da bi se žrla zaradi kg... ok, ne bom zdej se prenažirala, pa nič gibala, ampak ne bom nezadovoljan več s seboj... obljubam Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Men se na kg sicer ne pozna kj dost - se pa počutim precej bolje to je pa tut bil moj cilj (no, en izmed!) Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 jst sem se pa odločila ne več sekiranja zaradi teže... če ne gre več dol ne gre... se bom probala vzljubit takšno kot pač sem... glede na to, da spremljem hudo bolezen mami ni šans da bi se žrla zaradi kg... ok, ne bom zdej se prenažirala, pa nič gibala, ampak ne bom nezadovoljan več s seboj... obljubam Mislim ,da sem ti enkrat že dejal, da pri " hujšanju " ni obvezno ,da zmanjšaš prehrano- dosti bolj zdravo je , da dodaš v življenju nekaj novega glede gibanja .Nov napor- aktivnost. Pa kako je zdaj s tisto hitro hojo '?Tole z gibanjem je dolgotrajen proces, samo se splača, ker izgubljaš težo/ oz. spreminjaš strukturo telesa/ ne da bi vsak dan buljil v vago.Pol pa čez kakšen mesec ali tri pogruntaš , da si kar cool. Zame je to najlažje pa najbolj mimogrede...-ugodno s koristnim. Svetoval bi ti , da ne gledaš na vago, morda si pa v redu, pa imaš le vzorec glede teže tak... včasih je to mim. Jaz se pod 92kg počutim švoh in slabo/ pa naj to razlagam ljudem- se čudijo/ , torej moram imeti več , pa kva če pol nimaš manekenskega pasu... jebi to... počutje je zakon... Pa tudi vsak je po svoje narejen- rojen. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 nič ni s hitro hojo ta teden (ampak zame je vseeno tek ), totalno natrpan urnik, pa nimam rada, da ko moj pride domov pozno popolne iz celodnevnega dela, da ga pričaka prazno stanovanje (takšna pač sem) ker sem jaz nekje v hosti....zjutraj tibetančki, včasih popoldne malo joge in to je to... in ne nimam vzorca takšnega, ampak realna sem ko se pogledam v špegu - vse razen nog je ok... noge so problematične... ma ni frke, počas se daleč pride, ker ne želim da je dan skoncentriran samo na to, da bom ptoem si lahko eno uro ukradla zase nekje v gozdu in potem ker sem v gužvi ne uživam tistega kar počnem... tko da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Hehe zepo prečital še enkrat tvoj roman. Sam res se obnašam kot kak politik tolk padem notr v stvar pa iščem vse malenkosti, da ne vidim da je vse skupaj precej nepomembna zadeva. No pa kot zanimivost čist sem zgubu apetit zdej zadnje 3 dni, reku sem si ne bom tolk jedel (mal mam preveč ker imam pas 80cm moral bi ga met pa okrog 70 vsaj = če ne bi mel številke neb sam seb verjel ), sicer pa pri meni je itak problem tudi marsikje drugje, ukvarjanje z hrano je le posledica. Sicer pa obstaja tudi dieta z alkoholom, poznam enga modela ki je imel nekej čez 100 kil pri precej nizki višini pa je potem na alkoholu živel pol leta pa se pošteno skrčil. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.