Ksenia 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 ne povem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Za prakso seksualnih/neseksualnih aktivnosti ("Devetke", "Molitev", "Vaja Jelen I. Del_za ženske,Veliki Krog/Makrokozmična Orbita, Mali Krog/Mikrokozmična Orbita, ...):treba biti "odprt, pretočen" v glavo, teme glave; srce, timus, prsni koš.V nasprotnem so lahko kake težave (možne migrene, glavoboli,...).Svetuje se ph uravnotežena prehrana pri presnavljanju (Makrobiotika).V nasprotnem se znajo čutit blokade v predelu ledvic, križa, srca (napetosti, bolečine).Te prakse so za relativno prečiščene ljudi (telesno, mentalno, čustveno). Odprte in pretočne.Kateri se Zavedajo, kaj se dogaja v njih, izven njih. Svojih ravnanj, misli, čustev in nagonov. Znanec je pred leti 2x seksal s sodelavko. "Devetke", Improvizacija po feelingu.Trajalo vse skupaj nekaj ur vsakič. Potem jo je odslovil. Dogovorjena sta bila za avanturo.Ona, da dobi zadoščenje kot varana žena. Za njega ni problemov poseksat ali ne poseksat.Ženski je seks sprožil vse, kar se je v njej nabiralo leta. Bila psihiatrično zdravljena. Zgubila službo. Mož jo je znogiral. Z njenim jebačem sta pa z možem še vedno frenda. Nauk zgodbe:Ni vsaka stvar za vsakega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 a mene opozarjaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Tantra,se popolnoma strinjam s teboj.Sicer meni te vaje sploh niso potrebne Kar se tiče hujšanja je pa enaka zadeva. Vsak človek reagira na svoj način, prav tako telo, kako se bo odzvalo na hujšanje. Torej 100 ljudi 100 čudi. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 vse kar mi je bilo zanimivo, da me v dveh dneh Tantra dvakrat napoti na te vaje, nato pa še na tv gledam to vajo... zanimivo...Audente, levinja resnično ne rabi tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 ha ha ha, saj sem takoj zaštekala v čem je point Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Ženska neodprta, nepretočna, klasično hranjena (mleko, masti, ...) zna met probleme z ledvicami,srcem, emocijam.Osnova za te prakse je v nulo obvladat sproščenost, odprtost, pretočnost. Oz. se sprot odpirat,vzpostavljat pretočnost. Učit se sproščenosti, ne glede na to, kaj se počne.Osnova je pa Zavedanje misli, ravnanj, emocij,nagonov & njihovo preobraževanje.V nasprotnem utegnejo biti težave.Yoga se uri leta, preden gre učenec v yoga spolne prakse (če sploh kdaj), enako meditacijav Tibetanskem Budizmu, ...Zahodnjaki štartamo direktno na effekt in užitek."Po jebanju, ni kesanja. Kar je, pač je." ) To so prakse za tiste, kateri se zavedajo (mislijo, da se zavedajo), kaj počnejo.In so telesno, mentalno, čustveno na to kolikor toliko pripravljeni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Tantra ne skrbi zame ne igram se z ognjem (ali pa tudi kdaj no ) danes sem navihana samo to jelep dan želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 V kolikor je kdo pripravljen. Potem gre. Je zelo enostavno.Ko je odprtost, pretočnost, ravnovesje & Zavedanje. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Tantra ne skrbi zame ne igram se z ognjem (ali pa tudi kdaj no ) danes sem navihana samo to jelep dan želim jaz pa utrujena Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 ...Znanec je pred leti 2x seksal s sodelavko. "Devetke", Improvizacija po feelingu.Trajalo vse skupaj nekaj ur vsakič. Potem jo je odslovil. Dogovorjena sta bila za avanturo.Ona, da dobi zadoščenje kot varana žena. Za njega ni problemov poseksat ali ne poseksat.Ženski je seks sprožil vse, kar se je v njej nabiralo leta. Bila psihiatrično zdravljena. Zgubila službo. Mož jo je znogiral. Z njenim jebačem sta pa z možem še vedno frenda. Nauk zgodbe:Ni vsaka stvar za vsakega.Tantra, ti maš same "lepe" znance; en je večji biser od drugega Ksenia, vaje za joške...žal ni nobene vaje (za jelensko pa ne vem!) s katero bi se dal povečat oz napet joške, katerih intenzivno obdeluje gravitacija večino joške sestavlja maščoba - in ta je privlačna moškim ko se joška enkat povesi, je ni sile v tem univerzumu, k bi jo postavil pokonci neky nardijo leta, neky diete, neky Življenje...vse skupaj oblikuje (med drugim) tvoje prsi.Seveda se da stanje omilit, ga olajšat, totalno popravit pa ne. Prav tako ne morejo (smejo?) joške tridest-, štiridesetletnic zgledat tako kot joške dvajsetletnic. Ok, pustmo silikon, pa mašč.vsadke z riti ipd. Stanje se da zboljšat z redno, zdravo prehrano, telovadbo (si podala super linke glih za to področje, pa stiskanje teniške žogice med dlanmi v višini prsi...pa tale jelen mi ne da miru ) DOBRIMI modrčki (ki podpirajo prsi, jih ne stiskajo, tlačijo...sploh pa za tek so drugačni - tesni, stiskajoči, podpirajoči, kot uni za izležavanje doma - mehki brez ribjih košaric, al pa sexi - bra, bra, bra! sploh pa...dobr modrc najdt...je muka, ekvivalentna nakupu dobrih/sexi kopalk). Pa z obratom v programu glave/mišljenja naprej, jasno. Tantra, men pa ni jasna una smer z urinim kazalcem jebiga, sm bolj tumaste sorte, pa da si naum slučajno še zmanjšala joške predčasno, rajši tu vprašam; katera je pravilna smer urinega kazalca, pa če to poveš kr s svoje strani (npr, da si ti sam masiraš; a to v smeri trebuha s pričetkom od vrha proti grodnici al od vrha proti pazduham?) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 "Tantra, ti maš same "lepe" znance; en je večji biser od drugega" Moji znanci nekateri so "J" na dolge proge. Trpežen material. ) Jelen za ženske I. del:"...3. Položite tople roke na prsi in začutite, kako toplota rok prodira v kožo.4. Nežno masirajte prsi, krožne gibe usmerjajte navzven. Desna roka naj se giba v smeri, ki je nasprotna urinemu kazalcu, leva pa naj se giba v smeri urinega kazalca.5. S temi krožnimi gibi zmasirajte prsi vsaj šestintridesetkrat, vendar ne več kot tristošestdesetkrat, dvakrat na dan (Poudariti je potrbno, da po prekinitvi menstruacije krožnih gibov ni potrebno ponoviti tristošestdesetkrat. Ženska sama lahko najbolje oceni, kdaj ji ustreza prekinitev menstruacije in kdaj jo želi obnoviti. Menstruacija se pojavi ponovno, ko ženska preneha z izvajanjem te vaje.) Opomba A:Kroženje z rokami navzven se imenuje disperzija in pripomore k preprečevanju in zdravljenju cist in raka dojk. Gibi rok so lahko usmerjeni tudi obratno - navznoter. Desna roka se giblje v smeri urinega kazalca, leva roka pa v nasprotni smeri. To gibanje se imenuje stimulacija, njegova posledica je povečanje prsnega obsega..."Source:Seks, izmenjava energij??Svet pogovorov › General › Spolnost in odnosi,http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1045510362/45 Pri stimulaciji je menda več možnosti za tumorje. V kolikor ni ustrezne ph prehrane pri presnovi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 aha površnasem.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Tantra,se popolnoma strinjam s teboj.Sicer meni te vaje sploh niso potrebne Kar se tiče hujšanja je pa enaka zadeva. Vsak človek reagira na svoj način, prav tako telo, kako se bo odzvalo na hujšanje. Torej 100 ljudi 100 čudi. ma ne,ne, u koncentracijskih taboriščih ni blo razlik. Dosti delej, malo jej. Al pa samo delej, nč ne jej.Bolj tko enostavno ne more bit. Sam ne, ste lene prasice, česte jest še zmerm tko ku zmerm in bi tele bit suhe.Ne,ne tko ne gre. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 ma ne,ne, u koncentracijskih taboriščih ni blo razlik. Dosti delej, malo jej. Al pa samo delej, nč ne jej.Bolj tko enostavno ne more bit. Sam ne, ste lene prasice, česte jest še zmerm tko ku zmerm in bi tele bit suhe.Ne,ne tko ne gre. Bravo unis odkrivaš toplo vodo. Smo lene prasice, ki mislimo, da bo samo z masažo odplavlo kile, ampak jih ne bo.Maš prav, veliko, sexa, veliko dela in nič jela Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Vsak naj se izraža, kakor je to v njemu. V taboriščih je hrana bila minimalna. Sladkorne, celulitisa, ... menda ni bilo.Bile so pa smrti zaradi pomanjkanja hrane. V bitki za Stalingrad so med kasneje poraženo nemško vojsko evidentirali primere kanibalizmav boju ubitih. Oz. letalski nesreči preminulih čez desetletja v Andih,ko se je zrušilo letalo. Preživeli pa so bili prepuščeni na milost in nemilost Naravi nekoliko tednov, mesecev (se točno ne spomnim). Da so preživeli. Mimogrede:Ženske v 50., 60. letih in starejše so s prehodom na makrobiotično prehrano skozi čas izgubile vso odvečno težo,večino celulitisa, mione na področju urogenitalnih organov, ... (jih nekaj poznam osebno).Brez lakotenja. Unis lahko odpreš topic, kjer se bodo ljudje bolj svobodno izražali, bolj svobodno komunicirali.Da bodo to kar so. Brez "finoče" in "zategnjenosti". Lep dan še naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 Seveda se da stanje omilit, ga olajšat, totalno popravit pa ne. Prav tako ne morejo (smejo?) joške tridest-, štiridesetletnic zgledat tako kot joške dvajsetletnic. Ok, pustmo silikon, pa mašč.vsadke z riti ipd. Stanje se da zboljšat z redno, zdravo prehrano, telovadbo (si podala super linke glih za to področje, pa stiskanje teniške žogice med dlanmi v višini prsi...pa tale jelen mi ne da miru ) DOBRIMI modrčki (ki podpirajo prsi, jih ne stiskajo, tlačijo...sploh pa za tek so drugačni - tesni, stiskajoči, podpirajoči, kot uni za izležavanje doma - mehki brez ribjih košaric, al pa sexi - bra, bra, bra! sploh pa...dobr modrc najdt...je muka, ekvivalentna nakupu dobrih/sexi kopalk). Pa z obratom v programu glave/mišljenja naprej, jasno.hvala za tvoj prispevek... sej ne želim biti takšna kot pred 15 leti, ko sem bila stara 20 let, mogoče samo takšna kot sem na osebni fotografiji (dve leti nazaj), stvar je v tem, da zelo uspešno izgubljam kg, tek, prehrana, miselnost, hoja (lena prasica pač ) in sem v dilemi, nadaljevat s izgubo kg in se sprijaznit s tem, da se bo pač to na telesu poznal, prenehat izgubljat kg (ker trenutno še hujše škode ni), kar mi ne diši ravno ali pa pač z vajami preprečit da se ne zgodi hujša katastrofa... samo razmišljam in mogoče pravilno usmerim še katero dečvo, ki pozablja na določena dejstva, ki se lahko zgodijo ob izgubi kg...Unis, a bi bil moj osebni trener, rabim brco v rit...grem zdej tečt... veliko užitkov vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 V rit te tudi jaz lahko brcnem....sicer pa svaka ti čast Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 hvala za tvoj prispevek... sej ne želim biti takšna kot pred 15 leti, ko sem bila stara 20 let, mogoče samo takšna kot sem na osebni fotografiji (dve leti nazaj), stvar je v tem, da zelo uspešno izgubljam kg, tek, prehrana, miselnost, hoja (lena prasica pač ) in sem v dilemi, nadaljevat s izgubo kg in se sprijaznit s tem, da se bo pač to na telesu poznal, prenehat izgubljat kg (ker trenutno še hujše škode ni), kar mi ne diši ravno ali pa pač z vajami preprečit da se ne zgodi hujša katastrofa... samo razmišljam in mogoče pravilno usmerim še katero dečvo, ki pozablja na določena dejstva, ki se lahko zgodijo ob izgubi kg...Unis, a bi bil moj osebni trener, rabim brco v rit...grem zdej tečt... veliko užitkov vsemhejjj; nisem želela kritizirat (čeprav je tko izpadlo ) hočem povedat, da je to, kar se nam, ženskam dogaja, povsem normalno, realno in pričakovano; in da smo prav zaradi tega lepe, bolj izkušene, modrejše, bolj zrele. Če dam eno (sicer rahlo neprimerno) primerjavo s hruškami: eni strašno obrajtajo še rahlo nezrele, trde (in po mojem okusu totalno brez okusa) in trpke hruške. Eni obrajtajo zrele, sočne hruške, eni pa obrajtamo hruške šele, ko so že totalno mehke in tako sočne, da se kar cedi iz njih, izgled pa je vse prej kot "užiten", je prej na meji še užitnega, kot kar se reklamira (une brezvezne nezrele hruške). Ampak v reklamah vidmo samo une, na izgled perfektne, modelske, standardizirane, tipske (nezrele) hruške, noben pa nam ne pove, da so te hruške sčasoma še boljše, slajše...poveličuje se samo izgled. In tuky je narobe; družba (mi vsi) mislimo/poveličujemo, da so samo take, nezrele hruška oh, ah in sploh. Kar sploh ni res, je pa odvisno od okusa posameznika. O okusih pa vemo, da se ne razpravlja Največji sovražnik žensk ni čas ali moški. Same sebi smo največje sovražnice, druga drugi smo sovražnice, ker se ogledujemo kot konkurenca, ker so nam vcepili občutek manjvrednosti, slabšosti, ničvrednosti...in kar je še takih prispodob. Dokler smo biološko mlade, nas bombardirajo z reklamami o popolnem telesu/koži/laseh/nogah/trebuhu/ustnicah/ušesih/očeh/...pri 13 komaj čakamo da bomo 15, 16 let, nato smo neučakane na 18 leta (ko končno "odrastemo", lahko pijemo alko, kadimo ipd.,..) pri 19-ih nas pa že začne skrbet, da smo stare (samo še zadnje leto, k smo najstnice), pri 20-ih si ogledujemo kreme za nego oči, pri 21-ih se zavemo, da zdej smo pa že reeeesss stare (kt zemlja ) in da je skrajni cajt, da si najdemo enga resnga tipa, da ga v letu, dveh preizkusimo, in pol hajdi pred oltar pa obvezno frocovje nabavit Nato okoli 30-ega spoznamo, da to pa ni to, kar so nam ves čas našega obstoja vcepljali "rok našega trajanja". No, nekatere tuky zapadejo v depro "popolne žene/matere/družine", ampak tuky ni govora o tej sorti Spoznamo, da smo lepe, popolne, edinstvene, unikatne, božanske, Boginje. Me smo sposobne dajati nova življenja, me skrbimo, negujemo, hranimo, me dajemo toploto in domačnost ognjišču. Žal vse prevečkrat pri tem pozabimo nase, na svojo Ženskost, na svojo Božanskost, na svojo milino, mehkobo, gracilnost...ki pride z leti!!!! Zarad izkušenj, let, ki so nas utrdila tam, kjer smo bile mehke (prepričanja/značaj) in obrusile/omehčale tam, kjer smo bile trde/čvrste (telo). Žensko telo mora biti mehko, toplo, varno. Jst si takega telesa ne predstavljam pri 20, 30-ih Ženske smo pozabile na to vrlino/prednost/kvaliteto. Nihče nam ni tega povedal, ker tega naše babice, tete, matere, sestre tudi vedele niso (no, v ancient times -stare civilizacije - pa v matriarhatu..) reklame tumbajo neky povsem drugega, zgrešenega...in tako je potem hči konkurenca materi, sestra je sovražnica sestri, o sodelavkah pa sploh ne bi V rit te tudi jaz lahko brcnem....sicer pa svaka ti čast točno tako! in da si te nihče ne drzne niti ustaviti pri dosegu tvojega cilja! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 Cookie, Ti si kot Martin Krpan. Je kaj Primorke v Tebi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 ne, ne, sej nisem vzela kot kritiziranje, samo kot iztočnico ravno zaradi tega, ker se zavedam, da sem boljša tako v sebi kot z vsemi dodatnimi leti kot sem bila pri 20 ko sem bila vsa izgubljena siva miška, sem dala primerjavo, da želim izgledat kot recimo dve leti nazaj (pred operacijo), pa vendar sploh ni več cilj mojega teka hoje izgubljanje kg ampak uživanje, res pa je da ne bo nič napačno če pridem nazaj v svojo kožo kjer sem se odlično počutila, zato tudi razmišljam kako ustavit posledice izgube kg...ok, en moj bluzzzhvala vama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 Cookie, Ti si kot Martin Krpan. Je kaj Primorke v Tebi?Nula koma jozef ne, ne, sej nisem vzela kot kritiziranje, samo kot iztočnico ..te pa ql Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 Bravo Cookie Sama sebi bi lahko bila sovražnica, pa nisem. Sedaj ne več. In nisem lena prasica, sem kvečjemu zrela hruška.Počutim se krasno, tudi ko opazujem vso lepoto okoli sebe. Lepa sem tudi jaz. Predvsem sama sebi sem zelo všeč. Zjutraj, ko se pogledam v ogledalo in vidim smejoče oči, rahle gubice okoli oči in prevsem nasmeh, ki žari. Ko mi paše jem samo sadje, ko mi diši meso, jem meso. Rada imam sladkarije. Ne pretiravam v ničemer. Vsako jutro telovadim. Grem na sprehod. Tečem. Plavam. Kolesarim. Se vozim z motorjem. Skratka živim in uživam. Dovolj sem stara, da vem, kaj je tisto kar mi "sede"..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 Smo lene prasicene posplošuj...obstajajo tudi prasice...ki niso lene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 a misliš prasičke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.