aakhut 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 morgen.... ja...ja....sej vem de je prezgodi..... sam ne morm spat....neki prehlad, pa shvicanje.... se bashem z vitamini....upam, de she hipervitaminoze ne fashem.... pa poun kurc mam postle....predvsem takrat k sm frej pa bi lohk spau kokr bi hotu.... no ja....bomo zhe kuko.....dan prezhvel... zlomk....apchih....tralalapa she 777 apchih.....apchih..... -ou.....apchiiiiih...... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 666 jutranje kihalnih Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 odločitev je padla, Ksenije od 11.05.2006 do 14.05.ni, je na dopustu, rezervirano, plus tega pa tole darilo za prijateljico... torej darilo za r. dan + jaz v paketu za dopust se moram pa še dogovorit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 odločitev je padla, Ksenije od 11.05.2006 do 14.05.ni, je na dopustu, rezervirano, plus tega pa tole darilo za prijateljico... torej darilo za r. dan + jaz v paketu za dopust se moram pa še dogovorit Darilo + ti v paketu?ekhmm jaz imam kmalu RD.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 ane da se noro sliši Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 ane da se noro sliši noro dobro... ja..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 smotko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 smotko Hehehe itak Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2006 Pofock! Net mi ni delal od ponedeljka zjutraj (od kakih 5, 6h zjutraj)...Pridem v pondeljk zjutraj gor (na rac.), nic ne dela.. ne LN ne LNF.. recem, ok, morda je pa siol dol padel, kliknem na siol, ne dela. OK, siol je dol padel... pa me klice frendica, pa pravi, aha sem vidla da nisi napovedi napisala, sem rekla, sem, sam ne morem je dat gor, ker ne dela ln, pa prav, meni pa dela... no, pol smo pa ugotovil, da je modem fuch.Zdajle mi ga je prisel majstor zamenjat.Zdaj pa najbrz sibam v mesto. Prej sem eno uro avto izkopavala izpod snega, tko da me vse boli, pred tem sem pa totalno odletela, s celim telesom direkt na bok... sem nekaj casa prav tko lezala pol tam. se mi je zdel nemogoce ob takem padcu, da si nisem nic polomila.smeti sem mela tezke, pa se je med stengami za gor pa za v klet naredila taka luzha in je 1 kvadratni meter ledu.. in ker sem z obema rokama drzala vreco s smetmi, se mi je to zgodilo.. se nikol do zdaj.. mislim tko, kar od zgoraj, bumf na tla. saj me vse boli, sam ne vem, al je od padca al od kidanja. drugac pa dbest; ker mi net ni delal, sem vse zivo zrihtala. *nisem nic brala, ker sem sam uletela dat napoved gor, pa je 6 strani neprebranih tem, ful osev in 350 mailov (v glavnem jasno spam, sam locit ze je cela j* ) mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 marsa...wb.... napoved grem brat... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2006 vazi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 napoved je prav kul.... .....pravi balzam glede na prejšnje mesece....tebi je pa nepredviden odklop tud dobro del .... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 A je možno, da je dobra? Pol grem pa še jst brat! Marsa, wb. Zdej se mal smejim, ko si te predstavljam, kako si talebnla...sam ne na privoščljiv način...sam, sej veš, najbrž je smešn zgledal. Sam, da je vse ok...sej, najbrž si se ti tud pol režala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2006 ma niti se nisem rezhala... kar pr mir sem bla, se mi je zdel, da ce bom karkoli, da mi bo kar kaj stran padlo al pa da se bo izkazal, da mam ne vem kaj zlomljeno.ja, najbrz je blo hecno, kaj za vidt pa to..... mene je predvsem presenetilo, ker se mi to nikol ne zgodi, ker mam super reflekse pa zlo malkrat padem (joj lani sem v kakih 2 mescih 3x al 4x tkole padla, saj res...).upam da ne bom sele kasnej cist boga..ne res nisem stekala, da mi nic ni.. ker sem tud tko glasno priletela, kot da sem se cist rautrescila.ha! a je kdo gledal? Top secret (morda filmski debi vala kilmerja).. cist nore fore, to morte gledat, cist bedast, sam ne na 'ali je pilot v letalu' ampak se bolj, bolj bizarne fore...recimo en strazar pade dol iz straznega stopla, blazno z visokega, na tla in se - raztresci.. kot porcelanasta vaza. prav tko taki koscki so, razbitine. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Dobra si, da se tkole hecaš , ziher ni blo kaj preveč smešno gledat enga, kako pade, pa ne veš, če je sploh še cel, al ne več . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ma, ne, Pujsa...sej res nism nč slabga misnla, sam vem, kako je pr men, k pogrnem kdaj...najprej bl debel pogledam in prečekiram, če so kosti cele, pol se pa režat začnem sama seb. Taka sm. Sm pa vesela, da je vse ok z Marso. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 O, lej jo Marso Čist šibam, zadržala se pri veterinarju ful dlje, prišibala domov, spackala skup na hitr neke špagete, mam 3 minute časa, da jih pojem.. evo, že šibam, mejte se! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ma, ne, Pujsa...sej res nism nč slabga misnla Ne, Pika, sej verjamem, da nisi nič slabega mislila, sem se sam v situacijo postavla, če bi blo men smešn, pa sem ugotovila, da ne Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2006 a si ze gledala Ta mracni predmet pozelenja? pa saj je praxa, da sem storasta, sam padem pa res skor nikol ne...lan na balkonu 2x, ko sem bedasto letela ven neke cunje pobirat, zijalasto, ko je pet kapljic dezja priletel na ene stumfe, big dil,. jaz pa navalila v copatkah, pa me je sam odneslo po balkonu. ja, seveda, zdaj se smejem (tedaj se pa nisem, mi je kar sape zmanjkal na en zivc priletela, da sem se kar tresla, me je mitja odvlekel not). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ne, Pika, sej verjamem, da nisi nič slabega mislila, sem se sam v situacijo postavla, če bi blo men smešn, pa sem ugotovila, da ne no...ponavad je res tko, de tam kjer men ni smeshno, se drugi nebeshko zabavajo.... zlomk....apchih....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 naj bo še en pofočk semle... vas skoraj nimam več časa brat, malo pa sem si tudi vzela čas za druge stvari. poleg vse gužve v službi (za katero upam, da se bo počasi umirila) sem se lotila enega čisto osebnega projekta na haikujski sceni, za katerega ne vem, kaj (če sploh) bo prinesel... morda je vse skupaj zgolj velika neumnost. drugače pa pozdrav vsem, pobože vsem bolečim delom teles... mejte se ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2006 Ne, Pika, sej verjamem, da nisi nič slabega mislila, sem se sam v situacijo postavla, če bi blo men smešn, pa sem ugotovila, da ne men tud ne bi blo, recimo sem pomislila, joj ce bi ena stara bakica TKOLE padla, ode kolk po mojem... res ne stekam, ker nisem imela nic moznosti lovit ravnotezja z rokami, ker sem mela tezke smeti v rokah.nevarno, res....no ce jaz padem, pa ce mi pol nic ni, se mi zdi bolj smesno, kot ce bi gledala nekoga pred mojim nosom, ki bi tkole padel. ma saj ni vazno, ce lohk tkole, ocitno ni nic.. sam upam, da me ne bo jutr kaj zacel bolt. :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Marsa, a ti tud na kolk padla... kot jest v ambulanti, pa še zdej ne morm na boku na tisti strani spat hvala bogu, da ti nič ni....če bi tebi kaj bilo, bi tudi kmalu naši alter-egoti na lnf-ju pocrkal ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Drdan Kak ste? Mal mi zmanjkuje časa za lnf, kar je kar ok, mi kaže tud, da mi v real lajfu dovolj dogaja. Sicer pa končn mal k seb prihajam, zdravstveno ni blo glih naj obdobje........da se mi je mal poslabšalo sm dokončno ugotovu k sm šel v teater Rigoletto poslušat No, pa sploh ni blo tko slabo. Se pa seveda velik bl Lou Reeda veselim Zdej sem dva dni u nonstopu sestankoval, ugotovil, da se še vedn nism nauču obvladovat stresa, katerega posledice se pokažejo, ko je delo mim. Sam blebetam in nič na tem ne nardim, niks gut. Dans pa se bom spravu flat-generalko delat, pucat pa tako, bo verjetn tud o posodi spet treba kako napisat...... Pa počas bo treba cote za čistilnico pripravt.........pa šuhe spucat......pa položnice plačat........pa dohodnino skup sklanfat.......pa knjige pa cd-je vrnit......pa avto bi morau mal spucat, je k da bi mickeno bombo vanj vrgu.......bemu pa jermen bo treba menjat, pa svečke, pa auspuh nekam čudn tuli, tak športno .......bemu, pa tehnični me čaka.......ajajaja, puno tega, ko če to vse sfolgat.......pa še en kup stvari, ki jih bom raj na spisek ruknu, da jih nem pozabu......Nič, dost bluzenja......akcija! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts