Mateja 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 tudi letos je bil 8. marec v znamenju redovalnih konferenc ... skoraj 12 ur službe za mano ... sem pa srečala prejle eno ženo (mal opotekajočo) z nageljnom v gumbnici Tim, vse najboljše! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Prvi dan v sližbi, po bolniški, je za mano . Full sem delala, nekaj sem zajebala in moram jutri še enkrat . Domov sem ušla že ob pol 3h in bila mal čez 5 že na Kriški Gori. Se tok dobro zdej počutim, po skoraj dveh tednih, ko sem več ali manj samo se prekladala po stanovanju, če odštejem izlete do zdravnice :xx!: . FAjn je blo mal telo v pogon spravit Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 mi smo pa moral še enkrat snemat komad, ker pevcem ni ustrezala lega....pa še instrumentalni solo smo morali nekaj spreminjati....sedaj pa le še pomiksamo in pošljemo... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Eeej, še vedno dobre volje, ne morem verjet Ja, Marsa, vidla Tima takrat enkrat na pikniku pri Eleni, sva se še nekaj pogovarjala, mensezdi.Sam ga itak ne bi spoznala, če bi ga zdaj vidla.. mam bratranca tolk približno starga, ga parkrat na leto vidim in vsakič čist šokirana Pa sestrična je 16 bla včeraj.. Jao, pol človk ugotavlja kako hitro gre čas.. Se staram Sošolc me peljal na palačinke za 8.marec, na Kongresnem dobila nagelj, en simpatičen veterinar mi je čestital, za konec sem pa še tulipančka dobila ful lepo Mami sem pa poslala LNrazglednico Pa šele 8 je, kok fajn, lahko še posodo pomijem, nardim nalogo in se pol 100% posvetim Tristanu mal.. je bil od 11h sam doma.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Prsvinjala domov sama, me je pričakala vrtnica v avtu na sedežu , mi je všeč taka mal divja romantika - ne ona sladkobna pa taka, mi ne spada zraven . Gledala svojo limonado , zdaj imam pa psihične priprave na eno salso z likalnikom . S kuhanjem nisem nič komplicirala, ker je sreda , tko da zdej iz svinjske šalice (pa ne umazane, da ne bo pomote) pijem z medom sladkan čaj . 666 večernih , ga slišim, ko kiha za svojim Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 no matter if you're black or white (michaela jacksona poslusamo ze par dni)..bli na vecerji (se nam ni dal vmes popoldne divjat)..haha, sem rekla, ziher bo pica, no, onadva sta jedla njoke (ki si jih je tim zazelel), jaz pa pico. je ze dolg nisem.in to z jajcevci in mozarello.onadva pa se tiramisu na konc, jaz pa dve zlicki pri mitji, pa zdaj komaj diham. Men je pa tamal darilo za 8. marc prnesu. milka cokoladke 2,3 cm, v obliki srcka, modro oranzne barve. aja, CIST vse me boli... ampak vseen se migam. Thanx vsem za cestitke timu! xrosex (*prej sem cez okn pogledala, pa ga flih vidim, ko gre dam, se spostljivo umakne enemu starejsemu, ko je bla stezicka sam za enga, se mi je tolk dobr zdel, sem bla tolk ponosna.. pa ni me videl... ) Mater. kok se je fajn naredil. tok je samostojen pa fajn clowk. sem mu rekla zadnjic, da najrajs mam pr njem to, da mu lohk tok zaupam in da upam in tud vem, da bo vedno tko. evo ga, takle je dons (ene 1.72... )(*takle pa pr enih 5 letih al kdaj ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 666 večernih , ga slišim, ko kiha za svojim z vsakim apchih se spomnim nate.....pa ni vrag de jih ni blo zhe 777..... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Marsa, nista obe od dons, a ne . En pobož na vse boleče predele , mal bolj počas pospravljaj, saj te bo vse počakal Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Si lahk ponosna, Marsa pa fajn je slišat da si Aakhi, sej nisi ti kakega papagaja pojedu al kej WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Aakhi, sej nisi ti kakega papagaja pojedu al kej zlomki se ne hranmo s perjadjo (obchasno samo uzhivamo v njej) ti raj na svojo machko paz..... zlomk....pa machje brzhole.....njamnjamnjam tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 Si lahk ponosna, Marsa pa fajn je slišat da si res sem... moj najvecji dosezek... poleg da vozim... vozim svoj lajf... tko nekak..sem tolk nekak.. v nekem smislu neuravnovesena v bistvu.. pa mi je to res... fajn no. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 zlomki se ne hranmo s perjadjo (obchasno samo uzhivamo v njej) kako točno nej tole razumem? Al boljš, da ne razmišljam preveč... Sva zmenjena s Tristanom, da prinese ptiča men, če ga ujame, pa ga skuhava.. pravjo da virus crkne po 15 minutah kuhanja... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 kako točno nej tole razumem? Al boljš, da ne razmišljam preveč... raj ne razmishli prevech....lahko zachne bolet.... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 Marsa, nista obe od dons, a ne .ne ne, obe sta od dons, sam se je vmes preoblekel. Sva zmenjena s Tristanom, da prinese ptiča men, če ga ujame, pa ga skuhava.. pravjo da virus crkne po 15 minutah kuhanja... tam se mi je nekje hecno zdel, ko si napisala, da ti si mela tolk pa tolk score, tristan pa tolk pa tolk. gay-o-meter morda. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 huh, Marsa, sej sploh ni več fant, sej je že čist ta prav moški se boš mogla sprijaznit, da boš kmal imela kako žensko konkurenco v stanovanju ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 se boš mogla sprijaznit, da boš kmal imela kako žensko konkurenco v stanovanju marsa nima konkurence(hvala bogu) zlomk....tra....apchih......lala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2006 huh, Marsa, sej sploh ni več fant, sej je že čist ta prav moški se boš mogla sprijaznit, da boš kmal imela kako žensko konkurenco v stanovanju mah, ne to, sam: :OO!: a se ti blede??? saj ze itak nimam nic placa!!! joj. sam res... hmm... marsa nima konkurence(hvala bogu) zlomk....tra....apchih......lala pih. razen ce tolk schtraufenpachtsk, da je pac ni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 ...stara sem 25 let nimam narejenega faksa nimam službe sem v 1. letniku faksa nimam svojega fleta nimam nekoga, ki bi mi dal flet nimam staršev nimam otrok nimam domače živali nimam denarja nisem najbolj zdrava imam eno samo prijatelico, pa še ta živi v Rimu nimam nekih blaznih talentov ali pameti skratka total sem v pizdi ...to je to Mana, sicer pozno, ampak: en zate, aja pa še to: še zdaleč nisi edina. Kar pa se tiče zgoraj naštetih stvari si v maričem veliko na boljšem kot jaz... Sicer pa pozdravček Lunatkom, k so me že pogrešal. Moje izginotje je bilo pravzaprav posledica podobnih stvari, kot jih je opisala Mana, pa vam nisem hotla kr naprej morit, zato sem se odklopla. Hmmm..., očitno se bom mogla še mal, ker kr vidm, kako spet začenjam težit, pa še pozdravla nism orng. Ja, hudič je, če je človk sam (pa čeprov si je največkrat sam kriv za to). Da bi se kr nekam ugriznla od besa in razočaranja nad sabo. Grem, ker vam nočem morit. Nočem vam pokvart lepih trenutkov s tem pisanjem, ki bi vam lahko slučajno padlo v oči. Mogoč me pa depresija kmal spusti iz svojih kremlpjev in se vrnem spet prerojena in polna dobre volje in (samo)zaupanja. Do takrat pa - živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Marsa - sinek ti je lepo zrastel! ***** hehe hehe hehe - retro merkur - mačoni crknil mobitel - mačona ne komunicirati po mobitelu - biti odrezana od sveta. spomnim se, ko je bil retro merkur kako leto nazaj (lani aprila menda), da me je tudi zafrkaval, pa eno super službo sem hotela, pa nisem mogla kontaktirati po telefonu, ker je enostavno blokiral. in ni bilo iz te službe nič. **** danes je bilo ne jogi prav fino, ful sem zadovoljna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Retro merkur? Heh, mick ne komunicirati nikak........ Zgubu kompas.......Če se ti zdi, da nikak ne ugotoviš kaj v bistvu hočeš..... kak že to ugotoviti.....kaj hočeš? Pismo, me zanima mal kolk vas res ve kaj v lajfu hoče......k tem kar zavidam. K če veš kaj hočeš v tej smeri tud ukrepaš, če pa ne....sam bluziš nekaj :xx!: Jao..... Tak počas me mal depra hvata....... Bluz ekspert.... Tim Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Mana, sicer pozno, ampak: en zate, aja pa še to: še zdaleč nisi edina. Kar pa se tiče zgoraj naštetih stvari si v maričem veliko na boljšem kot jaz...Sicer pa pozdravček Lunatkom, k so me že pogrešal. Moje izginotje je bilo pravzaprav posledica podobnih stvari, kot jih je opisala Mana, pa vam nisem hotla kr naprej morit, zato sem se odklopla. Hmmm..., očitno se bom mogla še mal, ker kr vidm, kako spet začenjam težit, pa še pozdravla nism orng. Ja, hudič je, če je človk sam (pa čeprov si je največkrat sam kriv za to). Da bi se kr nekam ugriznla od besa in razočaranja nad sabo. Grem, ker vam nočem morit. Nočem vam pokvart lepih trenutkov s tem pisanjem, ki bi vam lahko slučajno padlo v oči. Mogoč me pa depresija kmal spusti iz svojih kremlpjev in se vrnem spet prerojena in polna dobre volje in (samo)zaupanja. Do takrat pa - ne seri to je sam marketing, če kdo tu napiše da se ma fajn.... življenje se ti še začelo ni.... vse je v paketih... ti se kr prepusti razočaranju pa besu...problem je sam to ker si tega ne odpustiš in ne dovoliš....pa kaj .....pol če si ga polomila...naredila si vse kar si tistem trenutku zmogla in znala....življenje je prekratko da bi se prepustila žalosti in črnogledosti, dvakrat se boš okoli obrnila in že bo tu čas sivih las in potem ti bo žal da ga nisi lomila še bolj **** ha...Marsa to je kriza ne , ko začnejo sinovi čokoladke pa vrtnice nosit.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 in že bo tu čas sivih las in potem ti bo žal da ga nisi lomila še bolj Jst pa ga neb več lomu, sm že cel polomljen ............ Verjetn bom v naslednjem lajfu nuna. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Pismo, me zanima mal kolk vas res ve kaj v lajfu hoče......k tem kar zavidam. K če veš kaj hočeš v tej smeri tud ukrepaš, če pa ne....sam bluziš nekaj :xx!: Jao..... Tak počas me mal depra hvata....... Bluz ekspert.... :Dxmikoslav, to je dobro vprašanje. saj vsi vemo, kaj hočemo, ampak nas okolje prepriča v nekaj drugega, "pomembnejšega" in na žalost večina dela v tej smeri.ah, depra. mene že en cajt ni dajala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 mikoslav, to je dobro vprašanje. saj vsi vemo, kaj hočemo, ampak nas okolje prepriča v nekaj drugega, "pomembnejšega" in na žalost večina dela v tej smeri.ah, depra. mene že en cajt ni dajala. Grrrrrrr..... Jz sem mam na sumu, da bi vse.........vse pa ne gre, ne. Pol pa tehtam k najhujša tehtnica Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Grrrrrrr..... Jz sem mam na sumu, da bi vse.........vse pa ne gre, ne. Pol pa tehtam k najhujša tehtnica a ti tudi tehtaš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts