Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

Danes sem imela predavanje iz Nemščine.

x8Dx Pih! x^x

(a takle mas! ;) :))

aha pol sem si prav zapomnila; dvojna devica, 3. pa je sco a ne?

mas glih obratno kot jaz, no ne.... 'osnovo' mas isto. :)

jaz sem tud mislila se kaj gledat, zdaj pa tu bluzim... sam bom sla 'tja', ker je tu ene par stopinj manj... v tej sobi...

drugac je pa pr men ze minus dvanajst spet.

(*aja ne v sobi! :O: :lol:)

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
Danes sem imela predavanje iz Nemščine. :fiju:

Ne smem si več dajati negativnih afirmacij.

Nemščina je zakon, je the best, je full lahka pa še uporabna. Ljubim sklone, Prateritum pa še Perfect zraven, pa da ne rečem, besede so pa itak čisto lahke za zapomnit. Ich liebe Deutsch zu lerne. x:Dx

Baje, da imam kot dvojna Devica talent za jezike. No sedaj je pravi čas, da se pokaže. x^x xsrcx

hihi, ich studiere Deutsch! x:px xDDx ich finde es toll, dass wenigstens jemand sagt, dass Deutsch leicht zu lernen ist und sogar verwendbar ist! :wOOt:

talent za jezike majo Strelci in tisti s polno 9. hišo. x:Dx

Ja danes ponoči, bo spet žur oz. je že. x^x

Daj pokažive sami sebi, da sve karakter, pa pejve gledat televizijo. x:o)x Dej no. x^x

No jaz si bom, prav sedaj si grem umiti zobe in obraz in grem.

Ciao, lepo noč!! Lepo je bilo s tabo, kakšno konstruktivno rečt!! x:Dx xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

saj se mi je zdel da men govoris. xDDx x8Dx

jp, enako, grem ja, pocas, mas prav, hvala za brcico. :) (pa ne brchico x:o)x)

mal se ke v hladilnik zavijem... :P

ne ne smem! x!x

joj sam ko je pa tolk lustn ponoc jest. x:px

nc, grem tud jaz, jp, lahko noc, sanje bodo po mojem ultra dons! :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mal se ke v hladilnik zavijem... :P

ne ne smem! x!x

joj sam ko je pa tolk lustn ponoc jest. x:px

x8Dx

Hahaha, ja, prav nesramno grozn lušn x:px x:px Verjetn tud k ne smemo..... x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sstane
Hahaha, ja, prav nesramno grozn lušn x:px x:px Verjetn tud k ne smemo..... x:Dx

Dokler je sneg, lahko x:Dx

Oj! Evo me s tarok večera...najprej 3/4 igre vodila ko nora, pol pa bla 3. :xx!: Zgleda, da bom fasla. x:px x:Dx x;)x

Razstava je bla lepa! amis, res 1 A slike. Zelo ble všeč, sploh, kako si barve skombinirala in noro, kako znaš iz enga brezveznega detajla nharest hudo sliko! Svaka čast! Ko bom velika in bogata, kupim kaj zase. :palec: x;)x

Dej, Marsa, prov fejst si bla...ful ti paše zelena barva in tako postavco maš, da se je marsikatera najstnica ne bi branila! Men je blo tud fajn, tko u izi eno srečanje, par znanih obrazov, celo eno novo lunatko spoznala-tinko-slončica. x;)x :palec: Kul je blo.

Zdej pa ne vem, a bi šla spat al bi še kej pojedla? Tale tarok me je čist zmatru. :inocent: x:Dx x;)x

No, bomo še vidl. Ne da se mi spat, hkrati morm pa ob 7h vstat! xrolleyesx Hvala bogu, da je v sredo frej. x:px

Razstava bla fajn, smo jo ravno dobr zaključili x:Dx ...no saj bo še trajala......

Amiski :palec: x:Xx za delo

Lunatke itaq vse dobr zgledale...joj Marsa kok si hecna, glih ti zgledaš najbolj nežna in tak piščanček x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja, Piky, thanx za povabilo in prevoz x:Xx v bistvu nisem nič vedla in me ne bi blo, če me ne bi Piky odvlekla tja x:px x:Dx x:o)x

Pogledala še enga iz Almodovarjeve kolekcije, ko sem ravno v filingu.. (skor brez podnapisov, sam parkrat sem šla ponavljat prizor še z podnapisi zraven x^x ) Pa ni bil tolk fajn no, sem tud boljše njegove že vidla.. Entre tinieblas (Dark habits v angl..)..

Pa tlele sem si kavč pod mizo privlekla in sam miško v naročje in mal brskala po forumu, maček se valjal po meni.. pol sem pa mogla na en komentar odgovorit in se mal dvignit, da sem do tipkovnice prišla.. ful dober položaj drugač, morm se spomnit naslednjič...

Mačk pa spet dol iz mize meče stvari.. Kok je pa smešen, no.. vsede se tle na mizo, pa gleda en svinčnik, pa ga mal s taco bocka, dokler dol ne pade.. pol pa zagleda lak za nohte, pa ga bocka, dokler dol ne pade.. pa kovanc.. pa še en svinčnik.. pa ... je miza pospravljena x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

hihi, ich studiere Deutsch! x:px xDDx ich finde es toll, dass wenigstens jemand sagt, dass Deutsch leicht zu lernen ist und sogar verwendbar ist! :wOOt:

talent za jezike majo Strelci in tisti s polno 9. hišo. x:Dx

Mačona, kaj ko bi se midve spoznale?! xflirtx x:Dx xflirtx

Ja, sevede da je lahka in še uporabna. x:Dx Sploh če imaš pri sebi slovar. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

sanje bodo po mojem ultra dons! :palec: x8Dx

x:Dx x8Dx

res so ble. x:px

se mi je o dreku sanjal. x^x (x;)x)

**

ahoj there! :vio: :palec:

o, smo se mal vcerajsnji, fajn... xDDx

O, kok lusten, piscancek, pilence, Cosma? xDDx xflirtx hudaosh pintosh... xDDx

(seb se zdim taka groba pol pa taka v primerjavi z neznimi alianami, pikicami in cosmicami in tinkami... xDDx)

Ja, Cosma, super si zgledala vcer, ena a, blazotno ti pase zelena in glih ta kombinacija - s crno in s tako barvo las! xokx

(pa taka vitka si mi bla vidt, ceprav si rekla da nisi shujsala xyesx)

Tinka se je polepsala, take sijoche kozhe bolj, drugac pa ista, taka prijetna in tud v zelenem in tud ti pase x8Dx

Aliana taka nezna z lepimi ocmi, poudarjenimi z uhani in barvo pulovercka, drobna in ful ti pasejo te barve kot tud frizura. x8Dx

Pikica tud taka nezna, zlo cedna punca (zadnjic na mitingu smo tko sedel, da sva bli cist na drugih koncih pa s strani, tko da je nisem mela prilke tolk vidt) in zlo ti pase crna barva, tud las, zlo cedna skratka, z zlo lepo poltjo... x8Dx

Amis v crnem, itak, najbrz tud ce ne bi bil tak event, 10x bolj si mi vsec s tkole kratkimi lasmi, zlo lustna frizurca (tko sem bla jaz vedno, 'na fantka' kao) pa tud take sijoche kozhe.... drugac pa cist flegma pa skulirana in obvladatorska... :vtz:

(ce bi jaz imela tak event, bi bla cist zivcna pa hiperaktivna pa kot strela bi letala med folkom in tko...)

jaz... mam pa pac suhe noge, Pikica (pac tolk okol 'postave'), res pa mi pase zelena. (xokx se mega pocutim v njej)

sam vcer res nisem bla v najboljsi izvedbi... cist zabuhla sem bla okol oci, sem kar meglen vidla (zato sem si pa tud dala ocala gor, ker jih ne nosim velik), pa tko.... ampak kar se pa tice imidza (recimo tega vceraj), sem pa zadovoljna s sabo, to mi pase in to sem res jaz. x^x

Ful sem se zagrebla za hrano, navalila kot da 5 dni ne bi jedla.. :lol:

drugac pa, velik prostor, pa ornk scena, svaka cast amis.. programcek pa to, no!! xsuperx hudo!

*

ih shtudire? :D ;)

ajn flajsh bite. :P :lol:

(*mam eno tako zgodbo, pa se mi je ne da nalozit pa se... v bistvu ni primerno... xDDx)

**

jaz pa ze od 7h budna.

minus petnajst.

Picasso

daannnnn......

že od jutra zaposlena s pripravo enih gradiv za šefa....ker sem za včeraj skenslala sestanek z njim zarad razstave....pa moram zdej nadoknadit x:)x

hvala vsem, ki ste prišli....mi je blo ful lepo in sem vas bila vesela x:Xx .....valkira, prav škoda, da ni zneslo....pa saj štekam.... xsrcx

ne bom naštevala vsake posebej, ker vas maram glih take kot ste...in itak ste mi dbest :palec: .....končali v nekem lokalu še potem...za nazaj pa skor zaspala kr v avtu.....danes imam spalni primanjkljaj in me kr mal zebe od tega...sem pa vesela, da so vam ble slike všeč....in organizator se je ful potrudu.... :2src:

....ma ja...kaj čem rečt....navdih za novo delo....in gremo dalje....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

AMIS

mene pa zanima kje se lahko tvoje slike pogleda?

Nisem vedla za razstavo, če bi vedla bi gotovo prišla.

Sončkeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

... ne bom naštevala vsake posebej....

ma saj vem da je bedast... sam si nisem mogla kaj, vtisi so pac vtisi... xDDx xnckrivx

Lokalcek? xsuperx

itak, ce mas tak event!

(*ampak zame pa vseen kar prav da sem se spokala)

Picasso

mana...cankarjev dom na vrhniki.... x;)x

marsa, sej vem....pa men je blo fajn, k si nas tako lepo opisala....sam js sem nekam nerodna pri pisanju tega, pa raj u živo pokažem, kako sem vas vesela....sej sem se menda ves večer sam režala.... xDDx

hvala za knjigico....tole bo zdej super branje ....komaj čakam.... x:px

:2src: Keri lepi komentarji že navsezgodaj zjutraj. xsrcx Kaj če bi ve punce mal moške v šolo vzele, da bi tud kdaj z njihovih ust kej tazga prišlo? Prov pogrešam na trenutke to, da mi kdo reče: Ej, tamala, kok s pa dons fejst. xflirtx Eh, pol morm pa sama sebe v špegu gledat in si zatrjevat, da še nimam gub, pa da sm lepa. xrolleyesx x:Dx

Ja, hvala, no. xsrcx Sej pravm, včas moj videz ne sovpada s pisanjem glih, pa taka u iber grobjanka izpadem, ampak sm to res sam verbalno...nobenga še natepla (škoda :o|o: ). x;)x x:px

Joj, jutr je pa frej dej. :onfire:

Kmal bojo maškare...čez dobra 2 tedna! Kumi čakam. :palec:

Aja, Aliana, valda, da sm te s sabo vzela, zdej s mi itak čaj pa muffine dolžna, davš vedla. :vragec: x:Dx x;)x Prov fajn je blo, no. Sm tko dobrga piščanca jedla. Marsa, mi je blo prov všeč, k s tko ke uletela in si šla nadevat, k jst sm tud taka...ma, kaka finoča...če je futr, ima, da se je. x:px x:Dx Pa še takoj se je treba zagrebst, da česa ne zmanjka. :inocent: x:Dx

Ja, Amiska je pa men tud taka nežna dušča...lušna bla včer, poseben sijaj je mela.

Ok, spet sm se ful razpisala....bom nehala. Dons mam pevske. xsingx Cew žur. Ne, sej dons se mi pa da, za spremembo. Vsaj zdi se mi. :inocent: x:Dx

No, pridni bodte, pa zdržte še teh par ur, k jutr itak spimo dolg. x:px

če je futr, ima, da se je. x:px x:Dx Pa še takoj se je treba zagrebst, da česa ne zmanjka. :inocent: x:Dx

x:Dx x:Dx ...s temle si me pa prov presenetila... koncno tut iskrenost iz tvojih ust... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

pika pikica..... x:Ix ...hvala....a zdej mi bo pa še nerodno...pa pr teh letih..... :vragec: x:Dx

js pa skor nč jedla, k sem sam okrog folka hodila....pa še celo cviček pila včeraj k ga drgač nikol...sam priznam, da je bil dober....

a ne no (da a bo komu ne vem kaj z glave al odkod padlo, ce bi kaj lepga izustil kdaj xrolleyesx)? xDDx

jaz pa rada lepe stvari povem folku...

ce se mi ne bi zdel tolk kul, bi bla pa pac tih. xDDx

ce pa je fajn, pa rada povem.

pa saj sem ze vcer po mojem skor vsaki vse to rekla, sam ono lohk zgleda tud... civ civ, dobr zgledas, cmok cmok mimo lica. xDDx

tko frazasto... ce pa se napisem, pa to se bolj resno mislim. x:)x

tko da, lusten eventek. x8Dx :palec:

ja, fajn so zrihtal, pa tud ta gostinc mi je bil simpaticen. xDDx

Picasso

Ja, k bi tipi vedl, kake čudeže delajo komplimenti...pa sej ni treba pretiravat, sej ni nbena popolna, sam vsaka pa ma neki na seb, k je vredno videt, in pač rečeš...joj, kok maš lepe učke dons al pa kok si fejst oblečena, lepo dišiš, kok se ti lasje svetjo...dejte mal domišljijo zdrmat, no. :o|o: Grrrrr. :vragec: x:Dx

Eh, sej po moje nima smisla. :xx!: Na začetku še pali, k je treba osvojit bejbo, pol je pa itak kao samoumevno, da če je s tabo, da si mu všeč. No, nam to NI samoumevno! :att: POVEJTE NAM! Ma, kaj se sploh kurčim, itak sm samska. :o|o: x:Dx

Amiska, bravo za razstavo

Jest sicer zamudila uradni del, pa večino lunatkov tud,..žal..ampak no, Amisko pa slikce sem pa "ujela",

......a pa cosmo tud. Slike :palec:.......eno bi res s stene snela pa odnesla......me je "držal",...no sej me še! x:)x

...res :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pikica x:Dx x:px

a daj silki a res!!! :o|o:

si za vogalom cakala, da bomo vse sle. x:px x:Dx x;)x

Picasso

silki, važno, da si prišla.... :palec:

men se je u bistvu ful fajn zdelo, da vas je tolk pršlo....je en tak poseben filing....pa rada mam ljudi v živo, ker je komunikacija pospremljena z vizualno podobo, pa vso mogočo govorico telesa, pa intonacijami raznimi, pa z vsem zrcaljenjem v očeh....nobel, res.... :2src:

Pikica x:Dx x:px

a daj silki a res!!! :o|o:

si za vogalom cakala, da bomo vse sle. x:px x:Dx x;)x

x:Dx x:Dx

...japajade xDDx .....hih, kok veš?.....sem čakala, da bo gužva mim, pa da si lepo v miru ogledam razstavljene eksponate,...... pa ja, tak sem pa glasbenike stran od slik rinla, da sem mela taprav kot za ogled,.....heh, ogledala sem si pa vseen,.....pa kofe tud dobila xDDx

Resno, ....ni mi uspel pravočasno pridet,....žal šele z zamudo okol osmih,.....ampak tud z zamudo,....vseen sem "morala" pridet,....nekak sem "morala" videt, tko. x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...