Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

še tole - pride sosed danes mimogrede s šopkom - pljučnika. Jaz pravim..o fino..hvala..glih te rabim za čaj x:Dx x:Dx on kar v šok(jaz pa sem mislil jih za vazo prinesti x:Dx x:Dx )

x:Dx x:Dx x:Dx

daj sem one orhideje pa vrtnice, da jih bom pol ure kuhala s kakim orehovim listjem in koprivovo korenino, da bom dala na lase! ;) :D :P

*

ejjj.. sploh ne mroem tipkat ker mam cist olivaste prste..

HALO KAKSNE OLIVE PA JEM NO!!!!! :2src:

kaj tacga pa.... zlo redko. xDDx

ker tle sem pa res strucko... povsod lohk priznam da nisem... (pa ce se tolk ven mecem kao.. sam tle pa ne priznam pac x:o)x)

ne sam da shizim pa to... ampak vem - z Rave so tko... pa lohk jih v jekleni.. al pa v kameni.. en je boljs za to, drug pa za to. niso vse grenke, ker nepravilno to ono... pac pa... vse sorte je. xDDx

lohk so trpke sam ker so lastavke (lastovo) in so take drobckane.... se morjo bolj... borit.. no oljka se mroa bolj borit...hkrati pa tud niso jedilne... so skor nekak... 'samorasle'. zato so pa hvarske od dalmatisnkih najboljse... ker majo to kulturo... in jedilne so... oblica pa to..

no, crnogorske pa... xcivx xsingx x;)x

skratka, jem skor najboljse olive na svetu! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pri vsem tem dogajanju danes čist pozabla, da mam jutr zobarja x:Dx Sej bo kul... sam da sem se končno spravla..

Pa napisala maile na par koncev v Londonu.. Hihi, v Harrods sem pisala x:Dx Grem mal ribi pomahat, da bo kej sodelovala pri temle shopingu...

Požrla zdele pol kozarca oliv, grem rajš spat preden mi slabo rata x:o)x

Pa kruhki so pečeni za jutri za zajtrk :palec: uspelo s polovico kvasa :switz:

Nočko x:Xx

(hmm.. aakhuta pogrešam mal.. hihi, zanč v varstvu se je tamal neki igral z mojim mobitelom in mu je en SMS poslal.. rajs sploh nisem pogledala kaj je napisal x:o)x Aa.. je pač prvi na seznamu.. xrolleyesx )

:D Marsa tud olive je... naj ti tekne x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Požrla zdele pol kozarca oliv,

xsmx

nakladas! x:Dx x:px

kopiras! xsmx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

OK, priznam... x:Ix ni bil kozarc..

so v neki plastiki pakirane, Olive verdi di Spagna, pa sploh ne ful dobre.. sam so mi zadišale prejle, ko sem šla v hladilnik gledat :vio:

x;)x

loesje

Spet nazaj -

no ja, sam sva bli v stosu. xokx

moje pa drgac tud pakunge ne cist prave za tako klaso, sam smo ze zboljsal - vtaknil v steklo, preostanek (cca 25) pa popapcal, kar pomen, da sem dons pojedla ene 37 oliv. x:o)x

ene kalamate mal manj nadsuperfine in ene prve klase. xokx

pol pa tam ene... 40.. no 30 - 40 recimo. x:px pol kile pa to. :lol: (*pol pa kao "nic ne jem" xDDx)

men je to dbest... ne onih blazot kolicinskih napihnjenskih, kolicin pa tega.. ampak sitno i dinamitno... kot mandlji, sam zadnjic sem zato, da sem 4 ven dobila, eno uro se ufuravala in ze bla cist besna na konc in poleg tega sem staknila zhulj (kjer pa je vskocila liina cudezna krema xokx)

mislim mimi se pa kukr mal kao nekaj trga... mal blefira.. ces blazno mamo energije eno minuto nekaj. :P :D

Picasso

mislim mimi se pa kukr mal kao nekaj trga... mal blefira.. ces blazno mamo energije eno minuto nekaj. :P :D

:P x:Dx x:Dx kok luštkan stavek x:Dx kukr mal kao nekaj.. x:o)x resetiranje na mačji način x:)x

Mene pa Tristan še zdaj ignorira, ker je užaljen, ker sem ga not prinesla... zdej bo pa težil celo noč, ga že kar vidm..

No, jaz se pa končno čist zares spat spravljam..že 25-ič....

* jaz mam tud še celo vrečo mandeljev.. ker se mi ne da jih tret...

loesje

Spet nazaj -

dobro jutro... pri nas ful grmi, verjetno tudi dežuje, se mi ne da pogledat ven...

razmišljam o postu, glede na to, da imam danes dvojno službo... bom videla.

Ful sem mirna ampak nekako vem, da se bo nekaj zgodilo...

naporen teden imam, fulll

naj Pujsa fajn uredi danes xsrcx

Jao, kakšna noč xrolleyesx Nisem in nisem mogla zaspat, po dveh porcijah baldrijana me končno mal zmanjka ob 2h zjutraj, čez pol ure začne dež po roleti ropotat.. tko, divje, ful na glas, da me je zbudil in spet nisem mogla nazaj zaspat.. Še mačk bil ves živčen pol in kar nekaj skakal okol in mijaval.. Pol sem se spomnila na čepke, v temi brskala kje so, si jih zatlačla v uhe in končno zaspala.. Ampak neeee, takrat se je šele začel.. Ene odštekane sanje za drugimi xrolleyesx

Obup xrolleyesx x:Dx x:Dx x:o)x

Mah še zmeraj sem se rajš eno uro bolj zgodaj iz postelje spravla, da lepo počasi k sebi pridem.. Ena ura takega spanja gor ali dol.. V bistvu sem pa ful dobre, tlele jem une kruhke za zajtrk, polnozrnati, s semeni, taki čist mini, kok so pa dobri x:px

Grem pogledat, če smo mel kej naloge za lektorske...

Pujska :detelca:

loesje

Spet nazaj -

jsz se sploh spat nims sou... :eek: ponoc mi je ptic uletu u sobo... pa ene 10 krog naredu in izginu nekam... ka pa vem kam.. nism ga vidu, da bi skoz vrata sou, od tm kjer je prou... ce je sploh od tam prosu... :eek:

sm lih neki pisu o ekologiji in evo uljetila tica ... :eek:

mal prej je pac cuk nabiju ke u ozracje... :eek:

:inocent:

aja, evo ze spet nabija...cukoslav :vio:

Mater, vam je dogajal...od oliv, mačk, ptičev in morastih sanj. Jst sm tud kr neki sanjala, sam se ne spomnim kaj. Zjutri mal težko vstala ob 5h, ampak je šlo. :palec: :U: Neki se mi zeha....ampak zdej, k morm ob 5h vstajat, grem popoldne kr za kako urco spat, če mam cajt, k me res zmanjka. :o|o: Dons pa spet faks in odbojka. Sej mi sede. Bo dobr. :inocent: x:Dx

Joj, nej bo že 12, da se dam poberem, neki pojem in grem spat. x:px x:Dx x;)x

Ksenia. xsrcx

evo, danes mi pa ven tolce! prejsnji mrk mi je bil kot, da ni nic, tale bi pa kar :mrko: :shuriken: :opica: :OO!: :wacko: :O: :V:

evo, vse to. tecna, zivcna, nestrpna, zalostna, jezna, navelicana,....

pa v bistvu niti ne vem, ce je res mrk kriv xscratchx

najboljse, ce recem pa je xnckrivx

bo treba nekaj narest. za post nisem. nimam niti volje niti posebne motivacije, se mi zdi. bom pa kaj pomeditirala, malo joge, ce mi bo ostalo kaj casa sploh od vseh teh *obveznosti*, ki jih kao moram :xx!:

ja, lahko bi rekla, da sem malo v depri :C:

bo ze bolje :vtz:

vcasih pogresam kako fajn punco kt si ti :inocent: :vio:

pa vec zavesti pri sebi in v svetu in lepih energij.. pa malo vec discipline pri meni in morda vzroke za nedisciplno... ipd... x:Dx

teb pa res ni dolgi čas :lol: :vio:

sej bo ze cez 1 uro bols! :vio:

ene prkrat glubok udihn... na zraku, pomisl name, pa bo! x:o)x

evo, danes mi pa ven tolce! prejsnji mrk mi je bil kot, da ni nic, tale bi pa kar :mrko: :shuriken: :opica: :OO!: :wacko: :O: :V:

najboljse, ce recem pa je xnckrivx

bo treba nekaj narest. za post nisem. nimam niti volje niti posebne motivacije, se mi zdi. bom pa kaj pomeditirala, malo joge, ce mi bo ostalo kaj casa sploh od vseh teh *obveznosti*, ki jih kao moram :xx!:

ja, lahko bi rekla, da sem malo v depri :C:

bo ze bolje :vtz:

vcasih pogresam kako fajn punco kt si ti :inocent: :vio:

pa vec zavesti pri sebi in v svetu in lepih energij.. pa malo vec discipline pri meni in morda vzroke za nedisciplno... ipd... x:Dx

x:Ix x:Xx :vio:

ma prveč zavesti ni nikoli dobro...treba je pač enostavno dat možgane na of in slediti notranjemu glasu :palec: x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

prevec je pomoje nkol ni! :vio:

mozgane na off.. to pa ja... :vio: sam, to pa je ze malo tezje...meni. :sori:

sicer pa sprostitev v dva vcasih prav tko pomaga mozganom pocivat :vio:

verjetn bi blo fajn zivet 1 dan kot kit orka! x;)x

x:Ix x:Xx :vio:

ma prveč zavesti ni nikoli dobro...treba je pač enostavno dat možgane na of in slediti notranjemu glasu :palec: x^x

x:Xx x;)x

sem pomisnla nate, ko sem sla v trgovino x:)x in lej ti to: pride mimo en tip, tvoje starosti, temnih delno skodranih las pa mal indijanskih potez je mel. ti jih sicer nimas, se mi zdi, indijanskih namrec, ti je pa bil definitivno podoben. x:px x;)x

kaj si mi hotel s tem povedat xscratchx :irs:

HA! x8Dx

vids.. k si name pomislla ...

kaj sm hotu povedat, ja pac dobre volje sm biu, pa mal te energije zajames... x;)x

sem pomisnla nate, ko sem sla v trgovino x:)x in lej ti to: pride mimo en tip, tvoje starosti, temnih delno skodranih las pa mal indijanskih potez je mel. ti jih sicer nimas, se mi zdi, indijanskih namrec, ti je pa bil definitivno podoben. x:px x;)x

kaj si mi hotel s tem povedat xscratchx :irs:

prevec je pomoje nkol ni! :vio:

mozgane na off.. to pa ja... :vio: sam, to pa je ze malo tezje...meni. :sori:

sicer pa sprostitev v dva vcasih prav tko pomaga mozganom pocivat :vio:

verjetn bi blo fajn zivet 1 dan kot kit orka! x;)x

mogoče bi kdaj porbal pobarvat kakšno mandalo(v mladinski knjigi majo dve pobarvanki) s tem treniraš obe možganski polovici hkrati :vio:

ljudje smo angeli z eno perutjo, letimo lahko le objeti :vio: x;)x

probi, zato so pa sanje x;)x x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest mačona
v ponedeljek sem bila tako čudna, mislila sem, da me bo vreme in pritisk kar potlačilo. vse mi je šlo na živce, še samo sebe bi najraje fentala. čisto sem pozabila, da je mrk. :o|o: upam, da bomo preživeli brez večjih posledic. xyiyax

dobro jutro... pri nas ful grmi, verjetno tudi dežuje, se mi ne da pogledat ven...

razmišljam o postu, glede na to, da imam danes dvojno službo... bom videla.

Ful sem mirna ampak nekako vem, da se bo nekaj zgodilo...

naporen teden imam, fulll

naj Pujsa fajn uredi danes xsrcx

jaz tud ponoc na Pujso mislila (xcrossfingx)....

ti kar mal papcaj Ksenia. ;) :)

Jao, kakšna noč xrolleyesx Nisem in nisem mogla zaspat, .... Ene odštekane sanje za drugimi xrolleyesx

jaz tud, sam rpemetavala sem se, pa vroce mi je blo, pa sem vse s sebe zbrcala, pol me je pa zeblo pa taksno.... pa tolk je 2x se zabliskal, da sem vidla kot od zarnice ono v uchu, pa ceprva sem v postli mizhala. cist odstekano..... sodni dan, konc sveta pa taksno. :)

ponoc mi je ptic uletu u sobo... pa ene 10 krog naredu in izginu nekam...

he.... vidis, zivali majo cist zmedene radarje (bogve ce je tedaj tud bil mrk, ko mi je netopir v sobo uletel, drugac so mi pa tud ptici ze uletel veckrat). cukoslav... :)

ampak zdej, k morm ob 5h vstajat, grem popoldne kr za kako urco spat, če mam cajt, k me res zmanjka

pametno. tega se tud naucis - ko sem bla mlajsa, pa ce sem sla pop. spa, se mi je vse cist pobrkal, sploh mi ni znesl, pol sem se pa 'naucila' in grem lohk za pol ure in je ful koristno, mam ful od tega lohk. x^x

jasno da je, + pomladanska utrujenost. xupx xcrossfingx

:palec: x^x

če bi blo zmer tako, je lahko vsak dan mrk.... x:Dx x:px

xokx

Picasso

Guest mačona
he.... vidis, zivali majo cist zmedene radarje (bogve ce je tedaj tud bil mrk, ko mi je netopir v sobo uletel, drugac so mi pa tud ptici ze uletel veckrat).

očitno res. včeraj, ko sem stala ob oknu v kopalnici, se je en ptiček zaletel v okno. dobro, da ni bil golob.

Oj Macona, sva istocasno pisali...

ves da bomo. xcrossfingx xupx

Ptic? tud teb? zanimiv....

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...