Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

Jutro, vidim, da še vsi uživate v kulturi...no, če je spanje kulturno... x;)x

Engl, Aliana..točno to sem pomislila včeraj...če bi bila v lj, ne bi bilo problema... x;)x

Očitno sem precej zanemarila mb sceno, pa se mi zdaj kažejo rezulatati... :o|o: ...frendice so se naveličale mojega "nimam časa, ne da se mi"...

Valkira, mali čuti tvojo nervozo.saj poznaš tisto, ko gre otrok vsak dan normalno spat, potem pa en večer odhajaš ven...in je cel hudič, čeprav še tako poskušaš delovati mirno...sam potem te znervira do konca..in sta zdelana oba, ti i otrok.

Čestitam za službo...in za to,kako si se je lotila :palec:

poskusi se malemu posvetiti, malo mu razloži, da so se zdaj zadeve spremenile, da je mami v službi...brez skrbi, da bo razumel. Poskusi razumeti njegovo stisko, ko ve, da je nekaj drugače...in ga je strah, zato pa na ta način vzbuja pozornost. Boš videla, da se bo spremenil.Naj postane ponosen na to, da njegova mami hodi v službo...in te bo podpiral, ker bo imel občutek, da lahko pri tem sodeluje...

*

danes sem se odločila, da opravim zadnjo rundo čiščenja. xrolleyesx Gospod se zvečer vrača s službene poti v Španiji..in bi rada, da pride domov v sijaj in čistočo.

zebe me :o|o:

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Saj vem, da dojema, zato pa pravim, poskusaj v njem vzbuditi PONOS...da je pa njegova mami v sluzbi...in te bo zacel podpirati. Govori mu o sluzbi, ne da je to muka, ampak veselje in kako je to odgovorno in tako...pa ti bo zacel svetovati...in skrbeti, kako se pocutis...

Astra

Per aspera ad astra

Guest mačona
zdaj glih mi je tip zatežil, da sem tečna "s tem luninim netom". xrolleyesx smotko. pa komaj 5 minut sem gor. :C: on bo meni težil z luninim forumom, ko pa sam preživi ure na netu po cele dneve! jaz vsaj zraven še knjige berem in se učim. xrolleyesx

Dobro jutro!

Lep praznik vsem skupaj xrainbowx

Astra in ostali z totega konca. naredimo še mi kakčna srečanja, da ne bodo samo v prestolnici uživali... xrolleyesx

Lp. Myrjam xDDx

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

dan,

totalna gužva :o|o:

učenje, inštrukcije, kupovanje pohištva...

sploh ne vem več kje se me glava drži in mi gre total na živce, da spet nekaj norim pri stvareh, ki so zelo pomembne x!x

Včeraj sva kupila kavč, ni čisto tako kot sem želela, ampak se sploh nimam časa pritoževat in bunit (žalostno, ne?) Sem bila popolnoma stisnjena v kot, ker je bila akcija samo še včeraj. Bemu, sva rekla, da nauva dala ful keša za kauč, seveda je njemu všeč edino tisti kavč za 300 jurjev. Vse ostalo je grdo, ni komot in drži ksiht, k bi rekla, da bo na žaklu žagovine ceu lajf tv gledu...c c c c

Podobna varianta kuhinjo. Sva rkla, da dava za kuhinjo in aparati (elementi, hladilnik, plošča, napa, korito...pečka počaka) 1.5mio...Zdej bova dala samo za elemente 1.2mio :xx!: , ker je treba vse na hit. Gre za mansardno kuhinjo, ki ima 10kvadratov (vse skupi pride 6 omarc), se mi zdi znesek pretiran...

Polno je malenkosti, ki pa mi požrejo 1/4 dneva...npr. morm k steklarju, potem moram najti nekoga, ki mi bo odrezal napo (mansardna kuhinja) kar je skor nemogoče, tega noben noče x!x x!x x!x

Danes me čakajo še inštrukcij, potem ob 18.30 Salsa (yesssssss...končno), nato pa letim k moji varuški, da ji nekaj dostavim (sem ji kupila radiator za v kopalnico, da se bo lahko normalno kopala) in dneva je konec...

Do 16.00 pa učenje, ni kej... :xx!:

Neki me desna bezgauka boli...Se sploh ne čudim, če bi postala začasno popolnoma nema, saj ne izustim 1/10 tega kar resnično mislim...ker nimam časa x!x

Se grem sedaj malo za popoldne pripravit x!x

Sončke vsem (yes yes yessssssss....sonček se kaže)

:vio: :vio: :vio:

ej kva je s tem netom?

a sam men tkole paca črke?

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Eto, vstala sm. x^x Kok je fajn, k dons lohk mal bluzimo. :palec: Cew žur! x:px Prov paše mi, k se ponavad zmer do srede tooooooolk vleče tedn, pol sta pa četrtek in petek, kot bi mignil, fertik in že je pred nami vikend. x:px

Dons sestra pride, bm spet našo tamičkeno mečkala mal. :2src: Zdej že vsake tolk časa glasove mal spušča in je tooooook luškana...cuker moj. xsrcx

Pa ne vem, kaj bom še...jedla itak, pa kle gor visela...aja, pa na odbojko grem zvečer...smo se kr zmenl, da mamo, k je treba mal migat, nam paše. :palec: Pol pa še škorpije mal pridem pogledat za kako urco. Da mal uravnotežm tale miting, da se nov res sam kresal. x:o)x

No, lepo izkoristite dan. x:Xx

... se bo že navadu, nima druge... xsrcx

xyesx :palec:

Astra in ostali z totega konca. naredimo še mi kakčna srečanja, da ne bodo samo v prestolnici uživali... xrolleyesx

xDDx x:Dx

.....sem ji kupila radiator za v kopalnico, da se bo lahko normalno kopala

wow, to je pa zlo lepo od tebe. x8Dx :palec:

Ne sekiraj se, zdaj si tud zmatrana od vsega, se ti vse bolj crno pa taksno zdi kot je... pol bo cist lustn, velik bolj fajn kot se ti zdaj zdi. bos vidla... on je pa tud zmatran, to je stresno, kuhinjo da pedenas.....

Dobr pedeni! xupx

3x na dan pojej eno veliko zlico medu in/ali sok pol limone.

*

Mateja! xokx

dbest!!!!!!! x8Dx x8Dx :palec:

**

spala sem skor do 11h, ker sem sla spat ob 6h al kdaj.. mal sem tv gledala, pa Zajcje leto sem brala.

dons mam pa celga boga, ampak nc tacga groznega.

najprej me je stisnil, da moram napoved napisat x:o)x x:px, pol sem se pa spomnila da je sam sreda. xDDx

aja, kulturni praznik in sem zlo nekulturno se ze jezila, kajti shaltam programe in vidim neke cerkvene scene, kot bi bla nedelja al pa kaksno nebovzetje, ne pa PRESERNOV KULTURNI PRAZNIK! :o|o:

in jezi me, ko ne morem v trgovino, ko gremo nazaj, namest naprej...

pa policijska drzava bo ratala pa tak..

vse slabs in vse manj spodbudno...

enkrat mi mogoc pa res nou vec pasal tu zivet..

skoda, smo mel tolk lustno dezhelco, zdaj pa tkole. :V:

ja kaj cmo. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Cau,

vceraj sem imela preiskusnjo in informatike :xx!: V bistvu samo vaje, kar je 20% izpita. Sem samo polovico prav resila :xx!: Ocitno nisem za to preveč :sori:

Potem pa v kino, na pjačo...je bilo ful luštno :2src:

Premišljujem, če je dans sploh odprt fitnes...

skratka!

Uzivajte v frej dnevu!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

wOw, kok dober ogenj mam v kavi... (usedlini)... xokx

*spodaj je taka crna lunca, tko postavljena, da je v obliki posodice, iz nje pa v takih pravilnih vijugah ogenjcek gre ven, ki ima na vrhu nekaksen 'eifflov stolpich' oz. tako 'puscico', tocno na sredi ogenjcka.. huda scena! x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

in jezi me, ko ne morem v trgovino, ko gremo nazaj, namest naprej...

pa policijska drzava bo ratala pa tak..

enkrat mi mogoc pa res nou vec pasal tu zivet..

skoda, smo mel tolk lustno dezhelco, zdaj pa tkole. :V:

ja kaj cmo. :o|o:

To, da so trgovine zaprte me ne moti...BLAZNO pa me jezi, da je to stvar, v katero se je vmešala vlada in politika.O tem naj odločajo trgovci......

Ko smo že pri trgovini.....kje v Lj. je trgovina z indijskimi stvarmi..včasih je bil to Intershop v pasaži Maxija, pa v Plavi laguni in na Vošnjakovi- teh trgovin ni več.

ja no saj to, saj mene tud spet tolk ne mot, pac se prilagodim, ce ni ni... sam me jezi 'it nazaj' namest 'naprej'

pa to, ja. :|||

ves kje mas to:

v kosezah na trznici zgoraj cist v levem kotku (po mojem je sariko), v btc je tud sariko pa tud intershop - v oni hali a, al kaj je... tle nasprot citroena mensezdi, ko ma na drugi strani trznico...

Picasso

Hvala za hiter odgovor......

Ja sej to...razlogi, zakaj so zaprte me jezijo...nihče mi ne bo ukazoval, da naj se v nedeljo posvečam družini in grem v cerkev......

Jutrček x:o)x xnckrivx Kaj morm, moral sm si zaloge nardit, hih.......matr je fajn spat x:px . Zdaj pa zajtrk, kofe, pa zviz mal na potep.......bemu, glih je sonce zginlo. :o|o: Nič, kot sm reku, zajtrk, kofe, aja.....pa seveda lnf, da vidim mal kaj vam dogaja.....pol šele pa potep. x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, sploh pa to, Enja..

pa se zato se mi bedast zdi, ker je za vse slabo, ne da smo tolk razvajeni..

pac pa: folk HOCE da je odprt (saj dela folk do 18h med tednom, vsak komaj caka da gre dam :xx!:), na drugi strani folk HOCE delat ob nedeljah, ker dobijo dodatne ficke, turistov nou, nasi pa bodo cez mejo hodil.

Mislim ce drugega ne, je zelo BUTASTO. x:o)x takorekoc idiotsko. x:px skregano z vsemi logikami. ejjejejejj. xrolleyesx :xx!: x:o)x

Sebastijan, kje mas pa ikonco? :)

Pozabili? ah kje (sploh pa jaz, se hecas, se nisi nikjer porajtal, kolk dober spomin mam?)..

pac si, pac te ni.... mislim vsakdo pac. :)

je pa fajn, ko/ce si. :palec: x8Dx

Picasso

Jutro :) Že drugič.. vstala ob 11h, nahranla mačka, pomila posodo, se zleknila tle na posteljo in začela brat Marqueza.. pa me je po eni uri zmanjkal in sem se pred 20 miutami spet zbudila x:o)x

Pa ugotavljam, da kok fajn, da ne kadim redno (ok, da nisem odvisna od čikov).. pa da mi ni treba hujšat.. ker očitno nimam tko močne volje, kot sem mislila x:o)x zdele sem 28 ur na sadju in zelenjavi, pa set ko švohotno počutim x:o)x pa ko čist dobro vem, da je samo psihično.. koka xrolleyesx ampak sem pa tud trmasta.. :vtz:

Zmenjena zdele za trepalnice skraužlat, yes... Zdaj s temi ta novimi očali mi skoz trepalnice po steklih praskajo pa je treba.. ker strigla si jih ne bom x:o)x x:Dx

Uf, prav fajn blo, da sem šla še enkrat spat, prejle sem bla vsa mačkasta, zdej pa ful boljše volje x:)x x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona
prej sem podila mačka po kuhinji in hodniku :eek: x:Dx , za njima laufala s tepihom x:Dx , da bi ju spravila nazaj gor, od koder sta prišla. (s tepihom, ker se mi ni dalo vzet časopisa s police, pa sem kar pograbila tepih) lastniki majo drsna vrata in nonstop praskata po vratih, včasih si jih odpreta in pol se vedno zraven zadiham, preden ju spravim nazaj gor. finta je, da ju moraš udarit s časopisom po riti, jaz sem ju danes pač s tepihom, če pa maham proti glavi, pa začneta pihati in postaneta agresivna. x:Dx prokleti mački. x:Dx

Mačka nkol ne smeš po glavi, z ničemer! :xx!: x;)x Razn božat, seveda. Hahaha, res čudna mačka, namest bi glavo nstavla.... xcivx x:Dx

K. Čapek

Jutrček x:Xx x:Ix

Še en praznik, ki ga bom oddelal :xx!: ampak, ker začnem šele ob 19h, si bom pa mogoče še kavico s škorpijami privoščil x:px v upanju da ne bom spet edini tip

Zberite pogum lunatki, sej ne grizejo, vsaj v javnosti ne x:Dx

Včerajšnji žurček v temni kleti je bil xsuperx pa še v lepi družbi x:px sem moral obljubit da se dobimo v soboto že popoldan :eek: me punce sploh nočejo spustit, ker sem jim poleti ušel in so me do novega leta lovile in iskale xrolleyesx

Zdaj pa malo v banjo ležat in aroma terapijo zganjat, pa čajček pit medtem x:px jacuzi si moram omislit da bo užitek popoln x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Mariborska občina je odločila, da azil v MB (Društvo za varstvo in proti mučenju živali) ni več izvajalec za opravljanje dejavnosti zavetišča za zapuščene živali za občino MB. :xx!: :xx!: MO je sklenila pogodbo z novim izvajalcem, ki se nahaja.......v Dramlju (blizu CE) :eek: :eek:, ktermu bo plačeval oskrbovalnino (2400 sit na dan) za en mesec, če v enmu mescu žival ne bo oddana, bo verjetn večinoma usmrčena. :eek: :xx!: Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In to ob tem, da mariborski azil ni ukinjen. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!! Sramota! :xx!: :xx!: :xx!: Si zamišljam kaj bo, če bo neznanega psička al muco povozil in ranil avto.....Nimam besed. Sram jih naj bo, sram!!!!!!!

K. Čapek

Mick, to je pa res velika svinjarija! Mislim, da sem ravno zadnjič poslušala nekaj o "vašem" azilu...in je bilo rečeno, da se sosedje pritožujejo in nagajajo, čeprav je najbljižji sosed odaljen 200m.

Veterinar ne sme uspavat zdrave živali.....!!!!!....

Mariborska občina je odločila, da azil v MB (Društvo za varstvo in proti mučenju živali) ni več izvajalec za opravljanje dejavnosti zavetišča za zapuščene živali za občino MB. :xx!: :xx!: MO je sklenila pogodbo z novim izvajalcem, ki se nahaja.......v Dramlju (blizu CE) :eek: :eek:, ktermu bo plačeval oskrbovalnino (2400 sit na dan) za en mesec, če v enmu mescu žival ne bo oddana, bo večinoma usmrčena. :eek: :xx!: Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In to ob tem, da mariborski azil ni ukinjen. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!! Sramota! :xx!: :xx!: :xx!: Si zamišljam kaj bo, če bo neznanega psička al muco povozil in ranil avto.....Nimam besed. Sram jih naj bo, sram!!!!!!!

x!x :xx!:

Veterinar ne sme uspavat zdrave živali.....!!!!!....

x!x x!x x!x :palec:

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

lushtno blo ucheri v 4ki.... x:)x :vio: x:px

pa she afterchek pol... x:px x:px x:px

telim pichkicam se chist trga.... x:px x:o)x :vio:

jst pa dobra dusha...pa ne morm de ne bi pomagal... x:px

dons mal na izzyco...kak perchek zvecher....jutr pa jazzy... x:)x

pol pa spet nori vikend z zhurom... x:px xrolleyesx x:px

zlomk...tralala

in pa seveda da ne sme umanjkati vseh 777 x:Xx -ou tjakaj.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Politika je nekaj kar je teb potrebno, da realiziraš svoje osebne interese, ne men, torej.....migni in se uklanjaj! Al te ne šmirglajo za 5 posto? Župan pa je itak za minirat..... x^x In nea ti men z jokanjem, ko se z nečim ne strinjam....spet laziš za mojmi posti xrolleyesx ......Za azil pa sem že kar neki naredu, pa še bom, zato ne rabim sejnin in bluzenj....je moj čas predragocen.

Kak se mi le da.... :o|o: x:Dx

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...