aakhut 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 ...Za azil pa sem že kar neki naredu, juhuhu.....mick-eni gre v azil.... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 ...grozn si! Raje mi povej kaj poslušaš trenutn najraj, rabm neko novo muziko..... pa da te slišim..... Pismo, pa taki seksi film gledam, tepa tu bluzim zravn..... Veterinar ne sme uspavat zdrave živali.....!!!!!.... Ja, sam ne vem.....če ne bodo več prejemal keša za živali, ne vem......a misliš, da jih bodo entuziastično na svoj račun oskrboval? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 ...grozn si! Raje mi povej kaj poslušaš trenutn najraj, rabm neko novo muziko..... pa da te slišim..... ni to zate kar jaz poslusham....si pretumast za kej tazga zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Ne seri.... .....nič tazga torej? Pa nič.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Ne seri.... .....nič tazga torej? Pa nič.... hyperspatial chrysalishttp://www.ketuhrecords.com/ zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Mhm.....thx.....no, da vidim kaj to za eno čudo..... Faaak, ful sm se vrezal v palec...... :xx!: ......sm se takoj na Marso spomnu ....au! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Ja, sam ne vem.....če ne bodo več prejemal keša za živali, ne vem......a misliš, da jih bodo entuziastično na svoj račun oskrboval? Objavi njihov transakcijski račun Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Raj od mb azila......saj ni ukinjen, sam občina ga ne bo več so-financirala...... :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Raj od mb azila......saj ni ukinjen, sam občina ga ne bo več so-financirala...... :xx!:Saj to sem mislila..... ... dokaži, da si borec z j.... in nekaj konkretnega naredi! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Že ves čas počnem! Številko TRR še najlažje gor dat......bo jutr. Močno dvomim v kak poseben odziv, sicer..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Marija, kok se pozna da so škorpilje, kakšen mir!!! No saj sem jaz tudi premišljevala, če bi prišla vendar mi ni bilo do džumbusa. Presneto srečna sem, ker se stvari odvijajo tako kot sem si želela. Neki osebici, bi sporočila, da sem prebrala sporočilo. Cool, cool, happy, hapyy. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Joj, sm razpeizdena. So me na odbojki tok v slabo voljo spravl...igrala z enimi nesposobneži, pol pa neki pametujejo zravn! Za popenit! Njabolj me razpizdi, če mi nekdo, k nima pojma, neki govori, k jih vse tko narežem, da se vn ne bojo vidl! Zato sm tud skenalala škorpije in šla raj domov, k se mi ne da trenutno ukvarjat s folkom in bit prjazna, če mi kipi. Sej se bom pomirila. Drgač sm bla pa na eni zelooo najs pijačko, z eno zelooooo prijetno lunatko...je 2 uri minilo, ko šus. Sem vesela, da sva se bolj spoznali, ker je res fajn osebica! Obvezno še kak sprehodek pade. Nč, grem neki pit, k sm žejna. Sm že bolš volje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Mačka nkol ne smeš po glavi, z ničemer! :xx!: Razn božat, seveda. Hahaha, res čudna mačka, namest bi glavo nstavla.... saj res, kok sem neumna, to bi mi lahko bilo jasno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 kaki dnevi postavla ene stvari na svoje mesto, razpucala pa to.......pa dobila jih fajn s kolom po buči, ker sm trola neumna naivno verjela da so stvari drugačne....pol pa tup....z direktno po betici, da so se mi kr tla pod nogami zamajala no ja....idemo dlje, tole bom pač požrla, no hard filings......sam tista oseba je pr men odpikana......ker to je pa višek svinjarije :xx!: drmam pod polno u bistvu ugotavljam da me takala negativna presenečnja ne vržejo iz tira prevč, čeprov jih niti slučajno ne pričakujem, tud preventivno ne.....ma klinc gleda lajf je čist lep, če ga hočeš tak videt......mejte se KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 prlečka, nkol ne veš, komu kaj je jasn in kaj ne . Ampak muce so za to še posebn občutljive, sam tolk.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 kaki dnevi postavla ene stvari na svoje mesto, razpucala pa to.......pa dobila jih fajn s kolom po buči, ker sm trola neumna naivno verjela da so stvari drugačne....pol pa tup....z direktno po betici, da so se mi kr tla pod nogami zamajala no ja....idemo dlje, tole bom pač požrla, no hard filings......sam tista oseba je pr men odpikana......ker to je pa višek svinjarije :xx!: drmam pod polno u bistvu ugotavljam da me takala negativna presenečnja ne vržejo iz tira prevč, čeprov jih niti slučajno ne pričakujem, tud preventivno ne.....ma klinc gleda lajf je čist lep, če ga hočeš tak videt......mejte sePridi v soboto na tortice, da te potolažimo, tudi Mick bojda pride Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Pridi v soboto na tortice, da te potolažimo, tudi Mick bojda pride sm te glih v tortožerkah napadla KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Drgač sm bla pa na eni zelooo najs pijačko, z eno zelooooo prijetno lunatko...je 2 uri minilo, ko šus. Sem vesela, da sva se bolj spoznali, ker je res fajn osebica! Obvezno še kak sprehodek pade. Bi lohk še mene z njo spoznala.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 včeri smo spet imel vajo od šestih do enajstih...pa samo en komad za festival...bi bilo za popenit, če ne bi več debatiral, kot vadili.Danes pa spet na šihtu...si ne predstavljam, kako delat tako 40 let. Si bo treba najti kak drug način življenja, da bo dovolj financ in tudi jutranjega spanca ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 daannnnnn..... megla, dež....in nekaj snega celo.....vreme za :xx!: ....ma važno, da je počutje ok.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Morgen , kok je dons luštn dan . Mali petek . Včeraj svinjsko izkoristila dan . 3 x bila zunaj na Cyber sprehodu, sonček sijal, konje srečala. Do konca prebrala eno knjigico, astrologijo gledala , zlikala, gledala svojo limonado, res prav zadovoljna . Bi bil vsak teden loh kulturnin dan v bistvu , bi pasal . Dons pa nič hudega sluteča peljem Cyberčka ven na WC, pa slišim grtalico , pogledam, 15 cm snega . Kaj sem hotla, en krog z lopato , saj je šlo hitro, ker je bil čist lahek, pol pa na WC, pa službica . Sicer pa zadnji dan posta tudi , pa glih navadla sem se nanj, od včeraj sem se ob vodi in čaju 20dag zredila , no saj to ni bil namen itak, sam tko, špasno , se pa fuuul fajn počutim in polna energije. Na postaji ne spim več stoje . Naj se vam naredi en prikupno navihan dan, pa puščam tule 666 notranjskozasneženih Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 dan-n-n-n-n Včeraj vse popedenala kot se spodobi Na salsi je bilo ZAKON...Res mi je všeč, kr je dinamično, hitro, sproščeno (veliko miganja z boki, kar zahteva določeno stopnjo sproščenosti) in mislim, da se bom mogoče celo naučila slediti x!x Imava jutri spet. Tako fino imajo narejeno; srda vaja, petek ponavljanje,čez vikend pa salsa žuri (matr, sva že čist salsa fanatika ) Radiator dostavila. Upam, da ji bo koristen. Potem letela 21.45 še na eno pijačo s kolegico, ki se je rabla mal zlajat (zanimivo, da smo se potem tudi o psih pogovarjali). Sem se ful nasmejala, ker je total posebna ženska. Danes me čaka še boj s kuhinjo...Sva se pogovirla in sklenila, da če nama ne res ne bo 100% "THE" kuhinja se ne bova silila. Potem pa učenje, knjižnica, zvečer mogoče ven Enkrat sem tukajle na LNF-ju brala nekaj o postu in me je res pritegnilo. Razmišljam, da bi se začela pripravljati na kak 3 dneven post (s sokovi), samo ravno sedaj padajo ravna kosila in večerje in svašta!Se mi zdi, da sem zrela za en krajši post. Da bi rabila eno očiščenje. Post pa se mi zdi čiščenje telesa in duha skupaj (saj mogoče se motim, ampak tako čutim). Ko pomislim, na post postanem kar vesela Če jaz nisem psiho, potem pa noben ni Ljudeki moji: želim vam dan poln sončkov Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Jutrček Dan se je začel z dobro in slabima novicama. Slaba, tik pred sem dobu neko delo in zdej sm ga naj......še ena slaba....ne morem verjet kak podn zna bit folk, skratka zvedu sm, da nekdo rovari proti meni in mi skuša škodovat..... :xx!:...pa ne iz lnf, da neu kake pomote. Naj kar. Na zunaj se hinavsko vede-ta prijateljsko do mene, od zadaj pa mi hoče-ta zarinit nož v hrbet......hehehe, sam imam železni, zdaj ko sem dokončno seznanjen (slutil tak sem), jekleni zaščitni pas na hrbtu! Ne mislim reagirat drugače, ko le sebe zaščitit, biti bolj previden, ne da se meni več energije trošit za hepane, niti širiti negativne energije, to prepuščam njima, slej ko prej se jima bo brez moje pomoči itak vrnilo kot bumerang.....Dobra....pri svojem projektu sem dobil vso potrebno podporo od tistih, ki mi pri njem lahko odločilno pripomorejo....al ornk škodijo. Kul. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 HUdo, kak večer bil včeraj.. noč v bistvu Naključja, da dol padeš Najprej šla škorpijice pogledat, nas je blo bolj malo, ampak luštn. Končno Mačono spoznala Pa z Onixom se vidla v svetlobi (da ne bom rekla podnevi ).. Valkira in Marsa pa.. ko sta prišli v element.. smo ostali samo še poslušali Vmes enkrat sem dobila idejo, da grem v kino.. In se peljem po avtocesti, kliče en frend, ful dober, ga mam ful rada, sam vidiva se pa ravno 2x na leto.. Se nisem uspela oglasit in kličem nazaj in se on ne oglasi.. Ma ja, pridem do kina, stopim skoz vrata - hahaha On tam, pa še en kul sošolc iz gimnazije, pa še ene par folka.. 'smo te klical, če greš v kino'.. hehe, jaz sem se pa kar prikazala In sem spremenila program, šla gledat Munchen namest Strtih cvetov.. odštek... Zdajle se pa komaj zbrcala s postelje, šibam delat, če mi mogoče uspe vse naredit do 12h, 1h grem pol v savno, pol pa varstvo popoldne.. Divji dan bo, v glavnem.. pa še vedno na sadju, yes Je že lažje.. mejte se fajn WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Bi lohk še mene z njo spoznala.... Ne, ji ne privoščim tazga hudiča. No, pa je že skor petek. Dons spet neki vsa pridna v službi. Eh, ne da se mi nabijat kle. Ajd, lep dan, pa pocajtite se in vse ok. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts