Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

halo.

včeraj meu neke nočne seanse, dans cel zblojen :o|o:

niks gut.

pa dela vrh glave... :sori:

kak reagirat v primeru da maš neko mnenje o človeku, dokler ga ne poznaš čist osebno, potem pa ko prideš malo bliže, pa se odpirajo malo manj svetle zadeve iz preteklosti...pa nisi pripravlen...hm

:palec: vzami ali pusti....v paketu

kolikor je svetlobe....toliko teme.....

kakor visoko, tako padeš globoko......

za mlačno vodo pa tak nisi....to pa že tak sam veš x^x

jst tud nočne seanse

pa dela čez glavo....nč kr grem x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ciao vsi! x:)x :palec:

:switz:

cist ded, od 6:50 sem pokonc, ze pred pol osmo sem se ven spokala, pol vmes dam prisla, pa v manj kot pol ure spet ven odletela..... vsega boga zrihtala, bla na stotih koncih...

zdaj sem pa cist sesuta... sem glih dobr sele dam prisla.

si grem kar se eno kavo skuhat. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

kwa pa ucheri dogajal.... x:)x

gren zvecher kokr na EN izzy perchek...ma ja!!!!!..... :vio: :inocent:

srechu ful folka k ga 10 let nism vidu....blo prou fletno.... x:)x

pa eno novo bejbiko spoznal.... x:px x:)x

bomo vidl, kaj bo iz tega.... x:o)x

dons pbo patak jazzy vecher...mal vsakovrstne muzike......(tko na izzy x:Dx )... x:)x

zlomk...tralala

pa 777 x:Xx -ou v zasnezhenonotranjsko x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona
Vmes enkrat sem dobila idejo, da grem v kino.. In se peljem po avtocesti, kliče en frend, ful dober, ga mam ful rada, sam vidiva se pa ravno 2x na leto.. Se nisem uspela oglasit in kličem nazaj in se on ne oglasi.. Ma ja, pridem do kina, stopim skoz vrata - hahaha x8Dx On tam, pa še en kul sošolc iz gimnazije, pa še ene par folka.. 'smo te klical, če greš v kino'.. hehe, jaz sem se pa kar prikazala x:)x In sem spremenila program, šla gledat Munchen namest Strtih cvetov.. odštek...

xDDx :palec:

aaahhhhhhh....kakšno vreme imamo zdej popoldan..... :2src: x:px

sem šla na sprehod, sem celo delček poti tekla :2src: sem sedela na travniku (na bundi, na spodnji strani poti sneg), sonce je bil tko prijeten da sem si noge sončila :2src:

Življenje je lahko lepo x;)x

uh uh :switz: :switz:

prejle spet dam prisla (*sem zjutraj frendico k mehankarju peljala pa pol v sluzbo, pa sem si zorganizirala opravke tko, pol sem jo sla pa se iskat v sluzbo in jo peljala k mehankarju, da dvigne avto, no in vmes in pol pa schtraufenpacht... kje nisem vse bla!!!

in cesa vsega nisem!!! xokx (kulare, placala vse racune + kazen >, vrnila ves cash, tankala in vse, birokratski opravki v centru clo... trgovine, lekarne in trznice in vsega boga.... no saj zdaj bom pa spet brez casha sam... dbest!!! da lohk diham, pa 100 drobnih stvari sem se tkole ck usput nardila... pa ful enmu folku sem neke drobne brezvezne uslugice nardila, nic tacga, nekdo je rabil kako cifro, nic tacga... sam tko... da jih ne delajo sam drugi men.,... xDDx)..

skratka, zlo kul..

sam sem pa cist izmucena... ni tole moja scena... pred 7. ze okol sponat pa tolk enih odnosov pa sctraufenpachtov.... :wacko:

Ko sem nekje zavijala levo.... mi je blo kar cudno... kot da bi bla v drugem spejsu.... pa zlo slabo sem vidla... pa vsi nekaj brez luci

... tumach, skratka, mislim da se mi se ni nikol to zgodil... da bi prav ta neptun bil v igri - na TAK nacin - v igri... prav tko... zmedeno... lohk bi pa tud isti hip zaspala na trenutke.... pocasna scena, prva druga ler... sonce v glavo, v volnenem plascu v nekih pulijih... kar uspaval me je... ne od zaspanosti al utrujenosti... ampak od monotonosti... nekak...

pa vsi sunkoviti in odstekani...pas menja v sekundi brez zmigavca... parkrat je blo kar... gusto.. se dobr da mam intuicijo in rpevdidevanje.... skratka, zoprn promet...

tko da sem hepi ko sem doma in da se lohk mal usedem in si mal oddahnem.... :)

... zadnje case opazam.. da mam se prav posebej vroce roke... mislim prav *vrele* x:o)x.. ker... vedno mam tople roke, tud vroce dostkrat (vcas pa ni blo tko, sem mela veckrat mrzle).. sam zdaj mam pa prav vroce... da... je prav odstekano... bumf!!!! kar buta in valovi mi v njih, tkole: xsrcbumx xredx :bomb:

take roke mam. xDDx

mogoce bi morala kake blazotne glinene kipe v momentu se spravt delat. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa :palec: hiperaktivna.....

Danes sem razmišljala:

....s starši sem živela v hiši, ki je stala v slepi ulici...

....preselila sem se k možu, hiša stoji v slepi ulici...

...ko smo hišo obnavljali, smo se za eno leto preselili v vikend, ki stoji...v slepi ulici...

xDDx ..je prišel čas, da se malo zamislim.....

...ali je bolje, da neham misliti :ermm:

oj, kakor vzames... xDDx

men bi blo morda pa vsec.. kaj pa ves.. si cist na konc, k teb ne vodijo avenije, mas mir.. pa tko.. si tam zavijugan nekam... se morjo potrudit, da te najdejo... ni kar tko, da ko pades v mest, pa si na udaru. x;)x men cist ok tole. ;) :)

a ves al pa vlaki... rece kdo, 'joooj, mam zeleznico bliz' al pa kaj jaz vem.. al pa neke industijske cone..

jaz pa to maram.. blazno mi je vsec, da so kaki vlaki v blizini (pa se sploh ne vozim z njimi, torej ni 'to').. no mroda ne glih tko, da mi je tolk vsec da me tud to ne mot, da se mi zdaj zato cela bajta trese x:px.. sam tko... me ne mot tolk no...

pa taksno...

nekdo misli, da bi vsi hotl tko kot ma on... vrticek, blizino narave in tako dalje.

ja, saj, blizino narave, prosim lepo, sam.. vrticek? x;)x :sori: to je pa ze obveznost recimo tud...

bi mel clowk barko, barcico, pa b tkole mal jadral? njami pa to...

men pa ne glih...

jaz v morju plavam, mam rada da me voda obliva.. hm, 'telesno', ne pa da je les al pa plastika al pa kovina vmes.... no in mi ni.

plus odgovornost in vse to...

ponoc lohk klice telefon - joj v barko ti je udaril v... 'dalec dalec nekje'..

in tako dalje.

jaz mam pa rajs cimmanj skrbi.

ze tale ln je vcas cela j*. x:px xDDx x:px

Picasso

No, fajn sem si scmarila tale dan... :xx!:

Sem se že navadila, če zjutraj :C: ..gre potem lahko samo xupx ..si potem rečem, no fajn, tole smo dali skozi.. x:Dx ..pa gremo dalje...

Danes pa... xrolleyesx ..tisto zjutraj je bila rosica...proti temu, kako se je nadaljevalo...sem popoldan hodila po mestu, nujno sme morala nekaj opravit in nekaj kupit...pa so mi solze vedno bolj lile... :xx!: ...iz tiste mal vlažnosti zjutraj nastala cela ploha...

Nisem imela kam, pa sem se v cerkev zatekla... :eek: ...tam pa padem v mašo...še dobro, da je bilo proti koncu,.Potem pa sem hotela eno svečko prižgat, pa pravijo, gospa, to pa ne gre...mi jih ponoči ugasnemo, zdaj jih ne morete prižigat... :xx!: .Sam še ni bilo dovolj...ostala sem po maši, da se mal pomenim z onim zgoraj x;)x ...in medtem izhode zaklenejo,pa nisem znala ven, sem iskala povsod ključarja, da me je ven spustil...

No, vsaj nekaj, solze so se med tem posušile... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

Astra

xrainbowx xupx x:Xx solze so pa res nekaj lepega. Pa še tako lepo si zaključila svoj jok :v cerkvi x;)x

Neki bom povedala, kar so mi govorili, ko sem bila majhna...pa ne se smejat, ker jaz še sedaj mislim tako

Bogu lahko podariš vse, vse kar te boli, veseli...še solze so zanj največji dar...

Sprememba plana glede nakupa kuhinje...

Verjetno grem na drink zdejle...mogoče 2

xcheersx

Jutri spet tak fajn dan, ko mi še dihat nau ratal sprot

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:OO: kaj dogaja? Sm kar zaspal na kavču....... :o|o: Grem se skup zložit......Kaj to Olimpija igra z neko žnj ekipo Benettona? Ajd, se že zlagam.... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Uf... sam spat bi šla...

Delala dopoldne, pol šla v savno, 3 ure in pol uživala, sam ko me to tolk utrudi.. Pol pa še k staršem po ene papirje in tko.. Pa neki iskat za punce v Londonu.. pa je blo konc dneva..

Zdajle si grem jajc na lase dat pa kapo čez pa v posteljo. xcivx

ne smem pozabit it darila kupit jutr za strica.. pa po fotke it.. pa knjižnica..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Marsa: saj me je samo misel, da že vse življenje živim v slepi ulici...nekako nasmejala x^x

Zanimivo razmišljanje...če imaš, moraš skrbeti.....

Lansko leto sem posvojila dva mucka(namenjena sta bila v azil)...in kmalu sem bila posvojena še od dveh muckov (kar prišla sta)....tako sedaj hranim 4 mačke....sem ravno danes računala, da porabim 40 kg mačjih konzerv na mesec....pa dobijo še druge "posladke"...

Astra :palec:

Kdo ti pa Batmana čuva Valkira?

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pismu, že zdavnaj moja spalna ura, jst pa še kar rogovilim tlele x:Dx . Tale post je res mega, pismu, spet sem pri svoji energiji x:)x :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:unsure: ...saj ne vem, če sem prav slišal......50 državnih poslancev (baje bo to storil tudi predsednik države), je pozvalo župana Soviča, da prekliče odločitev o praktično uknitivi azila v MB. Super! :onfire:

K. Čapek

:unsure: ...saj ne vem, če sem prav slišal......50 državnih poslancev (baje bo to storil tudi predsednik države), je pozvalo župana Soviča, da prekliče odločitev o praktično uknitivi azila v MB. Super! :onfire:

Res super...

...sem čakala, da objaviš(obljubljeni) TRR....

Ja. Sm mel tako gužvo v službi, da sm pozabu...... :sori: Poglej na njihovo spletno stran......če ne, pa v ponedeljek. :palec:

K. Čapek

Guest mačona
direkt iz joba letela na grafologijo (smo od Samsiča pisavo obdelval)...

drugič nesi mojo pisavo, da bojo vidli, kako zgleda pisava potencialnega depresivneža. xrolleyesx x:Dx Valkira, to bom morala še dobro premisliti, zakaj mi vrstice padajo. ker nisem po difoltu depresivna. v fazah že. ali pa, da mam upad življenjske energije? težko rečem, nasprotno, navzven že mogoče delujem pasivno, v resnici pa ni tako. ne vem no, ni tako enostavno ...

Prevedena je 6. kjiga Harryja Potterja!!!!!! Kupte, preberte, dobra je! :palec:

Kva sm jst ena zagreta fenica...čeprov sm jo že v angleščini, jo bom pa še v slovenščini. Mater, kumi čakam, da bo zadn dew, čeprov sm neki slišala, k mi blo všeč. Nom nč rekla, k boste pol spet pizdil, da izdajam. xrolleyesx Aja, en pomembn umre v 6. delu. :inocent: x:Dx Šleka pac. x^x

Delam zdejle, pa se mi maw meša. x:o)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...