Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Se nahitro pofočkam, so redki trenutki, ko to lahko med službo nardim x:)x

Včerajšnji Sco-date :palec: se moram vsem lunatkom zahvalit, ker mi dajo možnost biti edini moški v prijetni in privlačni družbi lunatk x:Ix

Žal zamudu Marso, ampak z njo se še največkrat vidim x;)x pa z Aliano sem imel čast se videt za časa dnevne svetlobe in celo dalj kot tri minute x:)x počasi napredujeva x:Dx

Mi današnji dan ni bil glih lep :xx!: eno uro nazaj mi je srna skočila pred avto xrolleyesx v bližini Zoo-ja. Na srečo sem jo samo spodnesel in je samo malo dlake zgubila ter odskakljala naprej v gozd x:)x na avtu pa tudi nič škode :inocent: skoraj, žmigavec je počil, ampak se mi to ne zdi prav hudo, itak kasko krije x;)x

Zdaj pa končat službo in na drinkec v 4ko x:px

x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Oba troje. x;)x Zdej bom en dobr vic povedala. Let poslušat. x:px x:Dx

Pazi se policajev, vice jemljejo zares x:Dx

...stara sem 25 let

nimam narejenega faksa

nimam službe

sem v 1. letniku faksa

nimam svojega fleta

nimam nekoga, ki bi mi dal flet

nimam staršev

nimam otrok

nimam domače živali

nimam denarja

nisem najbolj zdrava

imam eno samo prijatelico, pa še ta živi v Rimu

nimam nekih blaznih talentov ali pameti

skratka

total sem v pizdi

...to je to

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

si v najlepših letih...

imaš zdravo pamet....

lepo telo in krasne oči....

imaš dvoje pridnih rok....

ne rabiš skrbet za pet razvajenih mulcev , ni ti treba letat po govorilnih urah in podpisovat opominov in ukorov....

faksa ne naredijo najbolj pametni ampak najbolj vztrajni...faks ni zadostn pogoj za srečno in uspešno življenje...

ne sekirajo te starši ....

stanovanje se najde prej al slej....

ne rabiš razmišljat kam boš dala psa in mačka ko greš na dopust in ne bo ti treba gledat kako jim bo veterinar dal milostno inekcijo ko ne bodo mogli več dihat, ker so se zastrupili na sosedovem dvorišču.....

ne gnjavijo te prijatelji za drobne usluge noč in dan.....tako ti ostane najmanj štiri ure prostega časa ki ga lahko izkoristiš zase, na vseh svojih poteh, srečuješ ljudi, ki potrebujejo tvoj nasmeh, prijazno besedo in najdeš jih povsod...prijateljstvo je najbolj zlorabljena beseda in pravzaprav pomeni izkoriščanje človeka po človeku za plezanje po lestvici navzgor....

blazni talenti in pamet se kaj rada sprevrže v blazno svoje nasprotje....

vse poti so ti še zmeraj odprte.......

živa si....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jp, Mana.

Nimaš vsega tega, maš pa:

Zdrave ude, nisi invalidna!

Lahko govoriš, slišiš in vidiš.

Imaš hrano, toplo vodo, kje za bit, fanta, ki te ima rad in še veliko materialnih stvari, ki jih imaš za samoumevne.

Imaš internet in še marsikatero drugo sredstvo, ki ti lahko pomaga pri učenju.

Zdrava si...ne tega jemat za samoumeevno, k obstaja milijon folka, k bi z veseljem zamenjal s tabo.

Te pa čist razumem...jst mam tud taka nihanja...v tolažbo ti lohk to rečem, da je luna v raku in mene tud takrat ponavadi kr vrže in sm bl občutljiva. x:Ix

Ej, super bejba si in imaš nas, da ti to povemo. Zdej pa marš spat, pa glej, da čez noč te grde misli izginejo. xsrcx

Eto, jst pršla iz 2 ur pripovedovanja vicev v eter, vmes sm se 1x tok začela režat, da je dal kr muzko in sploh nism do konca povedala vica, sm jih pa mal tuki poiskala, v šali dneva. :palec: Ene par res hudih je blo. Upam, da sva polepšala večer komu, ki se je od srca nasmejal, vsaj jaz sm se. x:Dx

Nočko. xsrcx x:Xx

Mana, kadar ti je hudo, imaš tudi nas, da nam malo potožiš, in si olajšaš dušo. Nekateri nimajo nikogar, katerim bi zaupali svoje skrbi, non-stop nosijo svoje duševno breme, dokler se ne zlomijo pod njim.

Srček si, da veš x:Xx xsrcx

Aja, glede Potterja, meni zadnja knjiga ni bila toliko všeč, kot ostale. Zdela se mi je bolj dolgočasna xnckrivx....razen na koncu, ko je bilo nekaj akcije

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

daaannnnnn.....

mrzlo.....brrrrrr....

mana.... x:Xx ...kaj pa vem, so ti že vse napisali...sam poznam pri sebi...ko sem padla v kakšen "marianski jarek" je blo podobno...ne bi sicer naštela vsega kar si ti....bi pa kaj drugega....te pa z veseljem berem.... xsrcx

vesela, da je danes petek.....pa da je lažje si zmišljevat kaj bi počela za veselje....ker pozimi je to meni mukotrpno delo. vsa tista tema in mraz....zdaj je vsaj daljši dan....

mejte se.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Prevedena je 6. kjiga Harryja Potterja!!!!!! Kupte, preberte, dobra je! :palec:

Kva sm jst ena zagreta fenica...čeprov sm jo že v angleščini, jo bom pa še v slovenščini. Mater, kumi čakam, da bo zadn dew, čeprov sm neki slišala, k mi blo všeč. Nom nč rekla, k boste pol spet pizdil, da izdajam. xrolleyesx Aja, en pomembn umre v 6. delu. :inocent: x:Dx Šleka pac. x^x

Delam zdejle, pa se mi maw meša. x:o)x

Dobr tale ta zadnji del, a ne? Men je bil bolj všeč od Feniksa. Jst jih drgač tud vse kupim, že ko izidejo prek Amazona.

Kwa si slišala, kej o ta zadnjem delu že? :eek: x:px dej men povej x:px

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Dobr tale ta zadnji del, a ne? Men je bil bolj všeč od Feniksa. Jst jih drgač tud vse kupim, že ko izidejo prek Amazona.

Kwa si slišala, kej o ta zadnjem delu že? :eek: x:px dej men povej x:px

Tist, k noče vedet, nej ne bere...skrivnosti napisane z rumeno. Če boste pa vseen bral in me pol klel, vas pa klinc gleda, fibci! :vragec:

Se spomniš prerokbe iz petega dela? V bistvu je tko napisana, da se lahk tud tko razume, da bosta oba umrla in baje bosta. :C: Pa ne moj Harryyyyyyyyyyyyyyyyyy. :V: Upam, da si bo med pisanjem premisnla. Packa grda. :xx!: No, to je to.

Maw sm tko. Zamišljena. Pa mal jezna sama nase, k vedno nasedem na vedno ene in iste fore. Ne vem, kolkrat bom mogla še take lekcije met, da ne bom več napak ponavljala. :o|o: Pika, Pika, dej že odrast 1x in pogrunti, da življenje ni tolk pošteno, kt ti upaš, da je. Tole tvoje naivno upanje te bo enga dne pokopalo. :o|o:

Drgač je pa petek, ne? Super. :palec:

Pika Pikica:

sam še to o HP

Ma kr jajca, če bo to nardila x:Dx , drugač pa se strinjam f.a.k. brrrr me kr zmrazi. A potem naj bi 'you know who' x;)x preživel?

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Neeeeeeeeeeee. Oba umreta. Ampak v prerokbi reče tko...citiram v angleščini, k mam sam to doma: ''... and either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives. '' A ni to že tko, dost jasen namig? :inocent:

...čaka me dopust...pa tečaj iz bobnanja.........zdej sem pa tolk navdušena, da moram celmu svetu povedaaaaaattttt...... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:o)x

nisem vedela kje naj tole vprašam...pa da ne bi neke nove tem odpirala bom kar tule x;)x

Že nekaj časa se mi dogaja da pogledam na uro ko je 11:11 zelo velikokrat...zadnjič se pa peljeva domov pa ko res malokdaj pogledam na kilometrino...sem pa pogledala ravno takrat ko je bilo 111111 :eek:

Vem da sem že na forumu brala nekaj o podobnih zadevah...pa nikakor se ne morem spomnit katera tema bi bila to lahko :inocent: Bi pa zelo rada malo pokukala, ker se mi to že nakaj časa dogaja pa kot da bi mi želel nekdo nekaj sporočiti :eek: mah pa saj se lahko ful čudno sliši..ampak res sem firbec x:px x:o)x

Če mogoče kdo ve kje bi lahko kaj na to temo prebrala..s.e priporočam :inocent: x;)x x:o)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

xDDx to pa se jaz vem, pa me ze tolk dolg ni blo v temi.

to je bla ena tvojih prvih tem, Mateja, ce ne prva. :palec: xsrcx

..pa tečaj iz bobnanja.........

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xsuperx

dbest, uzivaj ko sus, ves kok je dobr!!!!!

Astra, jaz bla tud ze jokica zjutraj... sam ne zlo... pol mam gube pa zabuhle oci, tega pa ne maram. xDDx

petek je dons. x:o)x

ck pa bo nedela. x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
...stara sem 25 let

nimam narejenega faksa

nimam službe

.

.

.

stara bom 23 let in sem 2 letnik faksa, vprašanje, če bom do 2010 diplomirala, pol bom šla verjetno še zaporedno študirat - staršem bom še dolgo finančno breme, ker bom študirala tja do 30 let.

ne znam z denarjem, zapravim za lepe stvari, potem pa stradam,

sem nekomunikativna, zaprta vase, nimam niti ene iskrene prijateljice, vse je bolj tako občasno in še to ne dovolj pristno,

sem pametna, a zmedena in površna,

mam super flet, a ni ziher, da bom lahko not, dokler mi bo pasalo

nimam domače živali v Ljubljani :C: , mam pa odejo iz ovčje volne. x:)x

imam super fanta, super starša, super bratca, doma tudi 2 super mačka.

...

ni to še huje Mana? tako čudovite stvari imam, brez katerih si ne predstavljam življenja in če jih izgubim, bom na dosti slabšem položaju kot ti!

xDDx o pa res, sem se spomnila x;)x Pa še tam sem komentrirala prav to kar sem spraševala tukaj xDDx ...samo naslova teme se nikakor nisem mogla spomnit x;)x

Hvala Mateja x:Xx xsrcx

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

si v najlepših letih...

imaš zdravo pamet....

lepo telo in krasne oči....

imaš dvoje pridnih rok....

ne rabiš skrbet za pet razvajenih mulcev , ni ti treba letat po govorilnih urah in podpisovat opominov in ukorov....

faksa ne naredijo najbolj pametni ampak najbolj vztrajni...faks ni zadostn pogoj za srečno in uspešno življenje...

ne sekirajo te starši ....

stanovanje se najde prej al slej....

ne rabiš razmišljat kam boš dala psa in mačka ko greš na dopust in ne bo ti treba gledat kako jim bo veterinar dal milostno inekcijo ko ne bodo mogli več dihat, ker so se zastrupili na sosedovem dvorišču.....

ne gnjavijo te prijatelji za drobne usluge noč in dan.....tako ti ostane najmanj štiri ure prostega časa ki ga lahko izkoristiš zase, na vseh svojih poteh, srečuješ ljudi, ki potrebujejo tvoj nasmeh, prijazno besedo in najdeš jih povsod...prijateljstvo je najbolj zlorabljena beseda in pravzaprav pomeni izkoriščanje človeka po človeku za plezanje po lestvici navzgor....

blazni talenti in pamet se kaj rada sprevrže v blazno svoje nasprotje....

vse poti so ti še zmeraj odprte.......

živa si....

Lia, :palec:

Guest mačona

tako, oddelala sem svoje, zdaj pa upam, da bom hitro dobila denar nakazan. se že vidim, kako zapravljam. x:px

no, saj sem že danes zapravljala:

končno sem si kupila KOMPAS!! ker tako zelo rada kam zablodim in iščem nove poti s kolesom ali pa peš, pa vedno izgubim orientacijo - zdaj bojo moja raziskovanja šele užitek! x:px :palec:

bratkoslavu kupila prstan za rojstni dan, ker vem, da si ga želi, saj je čist zaljubljen v en moj srebrn prstan z yin-yangom, tega pa mu ne dam! x:Dx

nakupila tofuje, sejtane, sojino mleko, šampinjonovo pašteto, ..., sadje... kok sem vlekla tiste vrečke, da so se mi urezale v dlani. :sori: :C: sam to je že standard, če ne vlačim špecarije, pa vlačim knjige.

kok fajn je blo videt tok mladega folka po ulicah (informativni dnevi) - vau, sveža energija. :palec: xDDx pa čisto spomladansko je. :2src:

Drdan x:)x Uuaaa, dans šlo vse k po maslu, pa še petek je, vikend bo mi zlo prav prišel, bom ga zaužil v polni meri. Njamsi, dans si bom pa še Šikerjevo šarloto prvošču, ste že jedl? :yumy:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...