Mick 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Bom, ob priliki..... Če maš rada sladkarije ti bo zagotovo všeč.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Rada mam čokolado. Dons grem najbrž na gonganje, se mal sprostit, k rabm....ta migrena, a še kej me muči in rabm pozabt na vse. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 morgen.... evo....dons se pa zachne akcijavikend..... dons en tak nezhen uvod v jutrishnjo nebulozo..... tko rekoch predpremiera... so mi ucheri svetval v 4ki de dobr de dons zachnem pomalem, de nom jutr na prazen zhelodec... skratka....kdor misl jutr uletet, SMS (ime pa priimk) de JO (ga ) dam na gesto... zlomk....tralalapa normalno de she 777 -ou....tja...... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Šikerjevo šarloto prvošču, ste že jedl? Nikoli slišala, bi malce opisal zadevco? Sem pa že večkrat slišala pripovedovati folk, ki hodi na Štajersko, da ki tam in tam imajo blazne šarlote... ..me prav firbec matra, kako je s temi šarlotami * Danes imamo v It 'Dan spomina' ;spomin na tiste hude čase, ko smo morilski in okrutni Slovenci vse špranje na Krasu zapolnili z nedolžnimi italijanskimi otroci, ženskami in betežnimi starci. Ne pomaga nobena žavba, jaz sem kot Primorka dalje bolestno občutjiva na taka bedna podtikovanja. Še od lani mi je ostalo nekaj žolča in želodčne kisline od tistega filmskega skropucala 'Srce v breznu'... Celo cincam, če bi šla na trening. Bojim se namreč sebe. Kajti, če bi tista fašistoidna Silvia samo zinila.... Lep vikend vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 aaaaaauuuuuu!!!!!!! mačku sem hotla dat tablet, pa me je v prst ugriznil.. ful.. skoz noht do krvi.. fak, boli... kaj se da gor na tako rano? pod mrzlo vodo, kaj pa pol? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2006 ce ne druzga, slanico, da mal razkuzis... razen ce mas jod al pa hipermangan... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 thanx. sem kar v fiziološko prst namočila.mater sem kokoš, mene pač ne izuči :xx!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2006 tebe? navduseno se cist, v prvi drugi fazi komaj, ko mas macjega mladenica?kaj naj pa jaz recem, ko mimi revi na njena zrela leta tezhim in kenjam in sem skoz vsa spraskana pa taka! enkrat sem mela ne vem ze kje, morda na vratu, tako blazotno prasko.. pa je rekla znanka joj kaj mas pa to, pa povem, pa prav aja skoda ( ), sem mislila da mas tolk divjega ljubimca. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ja sej... tolažba za povrh vsega.. je pa na koncu še tableto ven spluval... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2006 x:Dx joj kaksne sem jaz mela, lisica je postekala tud ce sem ji naturirala v hrano.. mislim, prav tko vijevaje, kot mas ti. tolazba ne? moja mat je znala rect (pa me je s tem ob zivce in ne v smeh spravla tedAJ navadno), ce me je kaj bolel al pa kaj tacga:"ves kaj je dobr?"da sem jaz ze: (ces zdaj bo provajdala ultranasvet)pa prav: "da mene ne". :xx!: ves kaj je tud dobr, sramota, na stari dobri propolis (in ze sam med) pa pozabila!!! :||skratka - propolis, ce ga ni, kar med - lohk tud na rano. (da ush vedla za drugic ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Drdan Uuaaa, dans šlo vse k po maslu, pa še petek je, vikend bo mi zlo prav prišel, bom ga zaužil v polni meri. Njamsi, dans si bom pa še Šikerjevo šarloto prvošču, ste že jedl? smo...ko smo bli mladi pa lepčkani jako pogosto.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2006 kaj pa je sploh to? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ---------...(da ush vedla za drugic ) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 kaj pa je sploh to?To je sarlota, iz gostilne Siker. (Ob cesti Maribor - Lenart, nad jezerom Pristava )Siker Se recept : klik(naj se vidi, da obvladam kulinariko v nulo ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 To je sarlota, iz gostilne Siker. (Ob cesti Maribor - Lenart, nad jezerom Pristava )Siker Se recept : klik(naj se vidi, da obvladam kulinariko v nulo )kroko...ti si prav neverjeten..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 za naslednjič, ja najhujš je to, ker sem precej prepričana, da tale naslednjič bo res... nimam joda, propolisa, nč tazga.. namakam prst v med no ja, vsaj kljuvat je nehal.. pa upam, da zverina nima stekline heh, luknjo mam v nohtu, za crknt Ma ja, veterinarka me je prepričala, da to mačku ful trauma, če mu oni tlačjo tablet v gobček, da mi ga bo dala s sabo, pa naj jaz polovico tablete sem dala v poli salamo (ki jo VEDNO napade..) se ni dotaknil, rajši strada cel dan. Pol sem pa rekla, OK, greva probat po unih navodilih iz knjige.. zaviješ mačka v veliko brisačo, da te ne more praskat in mu potisneš tablet globoko v gobček, čist na dno jezika, da ne more ven spluvat.. kul, sam zakaj nikjer ne piše, da te lahk žvau pri tem ugrizne!!??!! Drugač pa kuham korenčkovo juho po stanetovo (da vidmo, če stvar deluje, v pečici na 50 stopinj)se spravljam zavit darilo za strica, pa upam, da je kaj na TV.. Fajn se mam Aja, pa dons srečala eno punco v mestu.. eh, splet okoliščin, da se ne morva kej večkrat videvat, pa mi je ful ljuba.. ma ja, sicer pa.. kaj bi se oziral na okoliščine, bom ju povabla na drink, ko pridem iz potovanja... še dons sem na sadju, jutr pa kej normalnega pojem.. na čelu skor nič več mozoljčkov, očitno se res narobe prehranjujem še vedno.. pa se mi zdi, da sem tolk zrihtala prehrano odkar sama živim.. sam no way, mleka in mlečnih izdelkov ne skenslam, sem pa rajši mal pikasta WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 kroko...ti si prav neverjeten..... Res je, direkt iz glave klik pa se ta sodi zraven:klik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Res je, direkt iz glave klik pa se ta sodi zraven:klik ...pa čist brez teksta sem...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Uf, sm lihkar pršla iz meditacije z gongom...trajalo slabi dve uri. Kr noro...kaj vse se ti podi po glavi, Dobr je tole....prvoščte si kdaj, ni švoh. Zdej sm pa vsa pomirjena, pa u iber lačna....najraj bi šla na pico...tako morsko, s česnom, da se ga zadanem. Eh...bom še vidla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 haj, prejle sem mal čekirala, kaj je kaj novga in sem uočila na siolovih novicah, da se Drnovšek opravičuje, ker je Mladina objavila tisto sranje... sem tolk slabe ratala, da sem šla kar stran ... to je šit, ne pa čiki, naprimer... da se eni prepotentneži spomnijo, da bojo provociral in ves narod spravil v nevarnost. eh :xx!: funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Igrala scrabble pa kockala cel popoldne, pol pa ob 11h še na bovlingu pristala.. sicer sam gledala, ker ne morem igrat Kriza, mal mi je zatekel prst pa še vedno ful boli.. kri se mi čez četrt nohta razlila, noter.. heh, mi bo prvič uspelo videt kako je, če ti noht dol pade al kaj PA razmišljam.. a se je slučajn treba to kej cepit, če te žvau ugrizne? Saj če je hišni nima od kje dobit kake svinjarije, a ne? Eh, če se misli zagnojit al kaj, naj se do nedelje, ker pol grem, pa ne bi rada špancem tam v madridu razlagala, da me je mačk ugriznu.. Ajdi, spat, jutr rojstnodnevna žurka, pol predstava, pol pa mogoče še ena rojstnodnevna žurka, če bom sposobna še migat nočko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Prijeten večer oz. noč je mimo prijeten vikend pred mano Pa naporen bo tudi na srečo sem si uspel skrajšat službo v nedeljo Grem napolnit baterije Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Zdaj pa odhajam delat, sem lenarila tri dni pa je blo tako fajn, da bi to lenarjenje z veseljem podaljšala še za nekaj dni.Fajn se imejte. Pa uživajte v lepem vremenu. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Jutro,danes pride končno mami domov ( predčasno, naju pogreša ), grem ponjo popoldne x!x Je že mal moreče brez. Vsekakor sem v teh slabih 3 tednih ugotovila, da sem obupna gospodinja. Danes mi je ena lunatkica poslala Twin Peakse Hvala Bom gledala, cim se neham ucit. Se mal, se mal.V pondeljek pa ze predavanja in Ljubljana No sej, do 22. se imam itak se ful za ucit. En luskan tip me je povabu ven, pa ne grem. Ker sem mal depresivna, pa ker mi ni do tega, pa itak ne morem. Včeraj sem bila malce na Bledu. Na poti tja, sem se skoraj zaletela, ker je en Zagrebčan prehiteval v škarje, pa potem ni mogel, zabremzal in...ma groza :xx!: Vedno delajo pizdarije na cesti ( al mam pa vsaj jaz take izkušnje), naj bo smučarske sezone že konec, da bodo končno šli. Drugače pa pijačka do poznih večernih ur, nič novega, neokusno naličene 15 letnice v oblekah, ki niso za -4 stopinje. Grem počas delat lazanjo. Ah ja. Tud sonce ne pomaga mojemu bednemu razpolozenju. Uzivajte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Eh ja.. bla prepričana, da sem uro za 9 naštimala in sem se še mal valjala po postelji, kko sem se zbudila, kao da je itak še prezgodaj.. pol pa le prižgem mobi in pogledam na uro.. 11h No ja, ni panike, sam zdej mam sam še eno urco časa, pa spakirat moram vse za žurko in predstavo pol.. z očitom vmes samo avte zamenjava, ker rabmo kombi.. Prst mal boljš.. minimalno zatečen pa boli samo, če se ga dotaknem..Mogoče pa sploh ne bo stran padel WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts