Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sem zdele gnal psa na pašo, pa so bli zunaj na travniku dve srni in srnjak. Sploh niso spizdili. Pavle je že star, na en uč ne vid in ne sliš, jih itak ni registriral in je začel iskati plac za srat čist na drugi strani, mi smo se pa mal gledal. Zdele je zima itak že praktično mim, za naslednjo jim bom pa krmilnico naredu.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

fočk x:)x :palec:

sem sam prišla aakhutu zaželet hepi brzdej x:Xx :palec:

(pred enim mescem sem paničila okol tega, kdaj ima rd, zdaj pa zamujam :8): x:Ix xcivx )

jaz cist isto... skoz mam ze v glavi, vcer pa je slo kar tkole mim mene...

cist pozabla skratka...

Vse naj, Aakhut!!! xcheersx xrosex xbendx

dons pa masta astrina sara in robiee williams r.d. :palec: xDDx

*

Dobro jutro, glava me boli mal, napovedi se nimam skor nic ker sem delala nekaj druzga, mach pomembnejsega.... :)

zdajle tud nekaj delam se, pol se pa spravim do konca napisat.

Prijeten teden vsem! :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Br'dan! x:)x

Nič vas ne berem, ni časa :xx!: Upam, da ste vsi super dobro! :vio: x8Dx

Učim se "ko luda", upam da se bo obrestovalo! :detelca:

Eh, če smo tolk, bomo pa še malo zdržal, a ne! :o|o:

Ko se vse tole konča, vam bom pa durh morila tlele, bom napisala 1000 objav dnevno! x:Dx :vragec:

Lepo se imejte, še malo slinastih-ne-ptičje-gripjih:

x:Xx x:Xx x:Xx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Boh lonaj... x:o)x Pismo, mi je ta vikend minu k blisk, sm kar mal tečn. Včeraj pa bil na mačji razstavi :2src: No, avto mi je crknu tud.......glih tko, da sm še pred razstavnim prostorom parkal lohk.......pa bla že tolk ura, da kar na razstavo spiču......naredu kr neki fotk, sam k so v "kletkah" v glavnem jih je težko poslikat, mislim kake face so, neverjetno kaj vse narava nardi..... x:)x :palec: Mogoč kmal eno nabavmo, kartuzijsko se mi zdi, ful faca, pa taka zlo prijazna maca, prav ta, ki jih vzgaja, da ima na pol pasji značaj.......pa lepotička :2src: No, pol pa smo se avta lotil......spet vžgal, pa po par metrih riknu........bemu, enih 500 m od AMZS........sm bil trapast, pa sm jih poklical, namest bi avto tja nekak spravu......pride model, se priklop na akumulator, pa prav, dost bo za teh 500 m, sam pozicijske luči pol kar pelte......na AMZS.....heh, me je ta njegova intervencija stala 5x več k popravilo, sm mislu, da bom popenu, sam mi je pametno dal račun preden so začel popravljat, pa si nism upal ponort preden ga ne popravjo, da neb še pol za popravilo dobu tak račun, da bi me infarkt.....No, tko, smo pa porihtal......pa uzput ugotovil, da se mi je tud jermen nacefral, bo treba na pregled ga mal dat, avteja, pa tak me tehnični v marcu čaka.......Bemu, vikend, ki si...... :C:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

E, Mickeni, sej bo 1, 2, 3 tuki. x;)x Ja, sej si mel res fletno družbo in ko je najlepš, gre cajt najhitrej mim. :o|o: Poskrbi za avteka. x:)x

Dons me je navsezgodi ''hefe'' poklicu in prec siku po fonu, tki, da sm se odločila, da bo jutr en pogovor padu. Mal preveč poba misl, da sm jst en fizički delavc, k lahk prenaša njegove kletvice, izpade in živčne vojne. Nak, poba, ne bo šlo. Tko da... študentskega dela je še velik in če se ne mism svojim letom prmerno obnašat in brzdat svoj temeperament, bomo menjali službo. Že tko mam dost dretja doma, pol pa še v službi...ne, ne, mi je mal preveč zadnje čase do ljubega miru in se tud sama brzdam z nadpeklenskim trudom, tko da... :o|o: Ne grem se več. Sploh pa nateguje in ni pošten in mi je zoprn. Zdej bo pa treba mal kompromise sprejemat. Sm mela že velik delodajalcev, pa ni bil noben tak prostak in živc. :xx!: Dost o tem.

Dons mam po čudežu še ta drugo službo, pa zobarja, pa najbrž grem še mal pogledat za krst svečko in prtiček. :2src:

Bo kr naporen dan. :o|o:

Aja, pa da nom glih jutr rekla, k bo ful corny izpadl...rada vas mam....nekatere zelooooooooo, nekatere mal manj, nekatere se pa trudim tolerirat....načeloma ste pa vsi fejst, ker skupaj tvorimo ta forum, ki mi je všeč. :palec: xsrcx x:Xx

E, Mickeni, sej bo 1, 2, 3 tuki. x;)x Ja, sej si mel res fletno družbo in ko je najlepš, gre cajt najhitrej mim. :o|o: Poskrbi za avteka. x:)x

Ma ja, ful ste bli fajn vsi, sam mene je pol po večerji okol polnoč začel zvijat......sm postal tak zaaaaaaspaaaaaaaaaaan :o|o: Pa pošlji mi mejl, da ti fotke pošljem, k jih spacam na pc..... x;)x :palec:

K. Čapek

Dons mam po čudežu še ta drugo službo, pa zobarja, pa najbrž grem še mal pogledat za krst svečko in prtiček. :2src:

Bo kr naporen dan. :o|o:

Poglej na stran Karmeličank v SORI....dobiš vse kar ti srce poželi za krst :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ma ja, ful ste bli fajn vsi, sam mene je pol po večerji okol polnoč začel zvijat......sm postal tak zaaaaaaspaaaaaaaaaaan :o|o: Pa pošlji mi mejl, da ti fotke pošljem, k jih spacam na pc..... x;)x :palec:

A te je zvijal po hrani al od napora? :inocent: x:Dx Ja, sej si moral bit kaznovan mickeno. :palec: x:Dx Dobiš prec mail...pa lahk tud filmček pošlješ, da ne bosta mela samo vidva kaj od tega. x:px x:Dx :palec:

Lia, hvala za namig...so mi pa že predlagal v lj, blizu gimnazije ledina, da imajo tud tako štacuno...bom pogledala in če mi ne bo nič všeč, grem na lov za tvojim predlogom. xsrcx

A te je zvijal po hrani al od napora? :inocent: x:Dx Ja, sej si moral bit kaznovan mickeno. :palec: x:Dx Dobiš prec mail...pa lahk tud filmček pošlješ, da ne bosta mela samo vidva kaj od tega. x:px x:Dx :palec:

Mogoč od unga, k bi me še naj čakal do 3? :vragec: x:Dx Ma, cel dan sm ga peglal okol, pol k pa smo se napapcal, pa me je mal zvil......Bom, vse dobiš, če ne prej, k mujcika to porihta, če men ne bo ratal.....Hm, a tiste erotične ti tud pošlem? xcivx :vragec: x:Dx

K. Čapek

Marsa x;)x

res je, moj mali otrok ima danes 7 ups... :eek: 17 let xsrcx :palec:

pa da ne bi kdo pripomnil, da sem se v teh 10 letih tut jaz za deset let postarala... :o|o: ..ker men leta že mal drugače tečejo... x:Dx

Aakhut :flowers:

Onix, a ne, kako pride samo, ko najmanj misliš, da te bo doletelo... :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Lia, hvala za namig...so mi pa že predlagal v lj, blizu gimnazije ledina, da imajo tud tako štacuno...bom pogledala in če mi ne bo nič všeč, grem na lov za tvojim predlogom. xsrcx

:eek: ma ti povem,da se ti splača....

lepo naštimajo gor ime, pa datume pa kar češ....lep spomin... x8Dx pa še lepe so....

včasih dobiš tak kič da se ti kr zasuka....te tete karmeličanke pa tak z okusom nardijo... :palec:

jst jo mam z Lurda, mi jo je stara mama prnesla...jo še hranim, pa sem taka stara bajta....

če jo morm nabavt....jo grem v Soro x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

sem že prej napisala, pa me je ven vrglo med objavljanjem.. :o|o:

... in robiee williams r.d. :palec: xDDx

x8Dx x:Dx x;)x mu morm SMS poslat, da se dobiva na večerjici v Londonu nekje... x:px x:o)x

Pa aakhutu in Sari tud x:Xx

Evo, bla že na shopingu, dala kar narezat pršut, da bo tak, kot je treba, pa teran kupila.. Zdaj naj bi nekak stlačla v ruzak 3 litre vina + darila za mojo najljubšo vodnarko + moje stvari xrolleyesx

Jem ful dober tunin sendvič za kosilo x:px

Kul, pa še eno urco časa mam, da lepo na easy, pol me pa bratec pride iskat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x;)x saj sem se nate tud spomnila v tej navezi. xDDx

kam sibas? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

3 dni londona, 3 dni madrida.. x:)x eno tako hitro turo, mal pogledat frende pa nabavit v madridu študijsko literaturo...

še sošolka, njen fant in sošolc grejo zraven, bo ful luštna družbica po moje... smo za noro smešno ceno dobili tele lete - saj sem pisala.. 23000 4x na letalu...

loesje

Spet nazaj -

No tako folk ... saj verjetno bom še danes kaj gor, ampak nisem šur. Lepo vas pozdravljam do nadaljnjega.

Grem na "lepše". x:o)x x:o)x x:o)x

Mejte se radi. x:Xx

o, wow, fajn se mej! :palec: x8Dx

3 dni londona, 3 dni madrida.. x:)x eno tako hitro turo, mal pogledat frende pa nabavit v madridu študijsko literaturo...

še sošolka, njen fant in sošolc grejo zraven, bo ful luštna družbica po moje... smo za noro smešno ceno dobili tele lete - saj sem pisala.. 23000 4x na letalu...

opsala, dbest! x8Dx :palec: - nisem porajtala da si napisala da gres (al pa, sam tko pac 1x al kaj xDDx)

Super se mej! :palec: xcheersx

Picasso

Bom, hvala x:)x

Sej tokrat zadnjič verjetno tale London.. frendici se marca selita naprej, verjetn na Irsko, tko da ne bo kje za spat, pol je pa takoj predrago vse skup... Tko da sploh treba izkoristit :palec: x8Dx

loesje

Spet nazaj -

Bom, hvala x:)x

Sej tokrat zadnjič verjetno tale London.. frendici se marca selita naprej, verjetn na Irsko, tko da ne bo kje za spat, pol je pa takoj predrago vse skup... Tko da sploh treba izkoristit :palec: x8Dx

mej se max fajn!!!

a ni to super, da gresta na irsko....lahko london zamenjaš, pa si še irsko mal ogledaš..... x:px .......js bi tudi.....bi mi irska sedla, se mi zdi...tako, po filingu....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:px .......js bi tudi.....bi mi irska sedla, se mi zdi...tako, po filingu....

Jao,...ne prjavli mi tega,...a teb tud??? :8): .....men tud "sede" irska duša xDDx

Aliana uživej! :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

silki...nama je ostalo še kaj iz "siamskih" časov iz kakšnega prejšnjega "poslovnega načrta".... x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

silki...nama je ostalo še kaj iz "siamskih" časov iz kakšnega prejšnjega "poslovnega načrta".... x:Dx :palec:

xDDx ....zgleda,....oziroma čedalje bolj se mi "dozdeva"... :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ma daj beda! :xx!:

pet ur ze sedim pred enim odstavkom, pa vse se mi bedast slis... :||

ko je merkur v teh bluznjenih ribah... :o|o:

prejsnjic oz. clo 2x sem jo iz rokava stresla, ko merkur v vodnarju, zdaj pa... :switz:

brez veze...

pa se glava me ze vse dopoldne boli, kot bi mi jo s primezhem stiskal (aja mars v op asc)..

skratka, nic od nic se.. tko da silki upam da si kavo vseen pila, reva, ker ce bi mene se cakal, ni ravno najbolj zanesljivo vedno ob tehle pondelkih. x:o)x xrolleyesx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...