Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

Risala, barvala x:)x x:Ix

.

x8Dx

hehe, kaka barvna kombinacija... zeleno-rumena.. čist ne moje barve, zanimivo.

xokx

cist 'moje' kombinacije. ;) :) :D

kakrsna ti 'nikol ne bi sla ven'. :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Drdan x:)x

Lia, tebe reš še sam pir z mano.... x:px :inocent:

Ma nič, dogaja. x:o)x Sam, da ne bom preveč hvalisav, bom raj tih. :inocent: x:Dx Še en pomemben dogodek v mojmu lajfu se obeta, pol pa mam razburkanosti življenja v zadnjih dveh letih za nekaj časa zadost. No, treba si bo še brlog najt, pa z aakhutom z vozički na pirček it x:o)x , pa dober, za to je še čas..... x:o)x Nič, aakhut, če nas ne farbaš, želim teb in miceni zlomkinji vse dobro. :detelca: Če pa nas......pa pač samo teb. x;)x x:Dx

:palec: trofo u iber ja...en dober jezični dohter bi mi prav prišo..tak k se na luknje v zakonih spozna x^x

xcivx :wOOt: :switz: pa ne da boš ti tui foter postal x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

A sam na one v zakonih? :vragec: x:px x:Dx A si kaj všpičla?

Za one v duši je tud fajn s kom na pir it..... :inocent: x:Dx

Hehehe, ma nem. Saj pravim, da je še čas. Mal sm še premlad. x:o)x B)

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx :palec: xscratchx premlad praviš...jst ti mam pa tok za povedat x:px

sej nam upala...k s pa še tok nedolžn x8Dx x:o)x xflirtx

v bistvu bi bil ti odličn kaplan xcivx take mam najraj k so v spovednici čist xredx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

...jaz sem tako zjebana, da že par dni samo berem kaj pišete in nisem sposobna popolnoma nič skracat skupi :eek:

povzetek:

1. eksplikacijo oddala...komi (same komplikacije)

2. nič ne spim ponoči (ne morem zaspat :O: )

3. Matijev plašč nesla popravt včeri

4. danes imela inštrukcije

5. učim se, ker mi že vode teče v grlo :o|o:

6. jutri imam spet inštukcije (bi rada danes že malo pripravila)

7. zjutraj moram biti že ob 9.00 na faksu (upam, da bom danes spala) :ermm:

8. glava me hoče bolet

...in še polno je tega...

čestitke očkatu

xvrtcx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

novi dnevnik....

iiiiiiiii :2src:

dans bla fuuuuuuuul pridna.. opraula marsikaj...sem predougo odlasala, pa se mi je aza dans nabralo tolko, da sem zdaj tak out, da grem kr spat.....

ajdek :8):

ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. :)

Jaz imam pa jutri preiskušnjo. Sem hotela danes malce ponavljat, pa ne bom. Ker sem samo živčna. Pa sej znam. Samo ta "cmok" moram ven dobit :sori: Mogoče me je toliko bolj strah, ker gre za predmet, ki ga nočem narest, ampak ker me zanima tud v prihodnosti :o|o: No sej bo. Note to myself:pomir se x;)x

Sej potem pa kmal spet pridem domov in se grem učit dalje :xx!:

Tim tace smrdijo. Pa jih umivam po vsakem sprehodu. Ta sol pa vse....groza. :sori:

No ja, nič nimam :sori:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Sploh ne vem, če bi... mah bom no. Neke bolezni, pa poškodbe so se lotle letos naše hiše - vse tko mal v opozorilo al kaj. Pa ne de morem spet jest kej spucat? Sej nisem hotla tolk pacientov imet, ha, ha. Jutr bo tamala doma, k se je na športnem dnevu zložila grdo. Bomo vidl. Pismo, midve z mami sva edine pravzaprav, k nama ni nč.

Na šiht pa ne vem, kje nej se lotm. Spet sem u tist film padla. Ma sej bo, sam da dragi pride nazaj in me toplo objame.

Do konc feb. hočem spedenat vse - pravilnike, protokole, lastništvo, kva bomo gradil in selil,...

Pa no more fear - govori pošteno po svoji vesti. Enkrat bo že resnica prišla na dan in bom carica.

Imam se rada in grem spat.

Sonček naj vas greje!

eksplikacijo... same komplikacije

x:Dx (vidim, da je blo Marsi to tud všeč)

*

madona šibate z dnevniki... da zej sploh ne vem, a sem aliani že čestitala al sem sam prebrala, pa v mislih rekla 'bravo' xsuperx

**

eno celo uro sem pestvala Matevža :2src: xsrcx :hepko: , skor prvič, če odštejem tistih par minutk, ko sem mela masko čez faco... kaj me je gledal - ko se je zbudil, pa kar ena faca tam pred očmi neznana :wOOt: xnckrivx x:Dx ... po moje sem dobr vtis nardila xflirtx - odpela ves svoj repertoar (zgleda, da mu improvizacija najbolj sede) xsingx, mal je gube na moji face preštel in prečekiral s prstki, preveril, kako sem ritmično-plesno spretna, če ga znam nafutrat, pomižiknil, se zasmejal in zadremkal dalje... upam, da tole ni blo mišljeno, da sem zej bonus za februar že porabla :sori: xcivx

oj, pomivalni stroj, zakaj ti zdele nisi v moji kuhni x?x :wacko: :xx!:

x:Dx (vidim, da je blo Marsi to tud všeč)

*madona šibate z dnevniki... da zej sploh ne vem, a sem aliani že čestitala al sem sam prebrala, pa v mislih rekla 'bravo' xsuperx

***oj, pomivalni stroj, zakaj ti zdele nisi v moji kuhni x?x :wacko: :xx!:

Jaz imam dostikrat tak občutek, da kar vse mimo mene drvi in se potem ne spomnem a sem to rekla ali sem si samo **mislila** :inocent: Bilobil, se priporoča :vragec:

Matevžku x:Xx heheh samo polulal te pa ni, ni fora x:Dx tko v loku ponavadi prileti, na najboljšo bluzo ali pa polover, pa seveda malemu xsrcx ne moreš nič zarenčat, ker se je bucibuci blagovolil polulčkat x;)x ravno nate, pač se je čist sprostil x:Dx

Oda pomivalnemu stroju me je pa ful x:Dx in spomnila na Vogonsko poezijo, en tak stil....

Dons mozak zablokiral, k poslušam od vseh za vse..cel dan uradovala po telefonu, še pr frizerju s folijo na glavi :madpro: pa k sem priletela domov in dosegla polnilec se je spet usulo, ker mi je vmes mrknila baterija, pa potem ena oseba 3x klicala, da mi je isto stvar ponovila kok to mrzim :bomb: pa vmes druga plozala, pa spet prva vmes uletela :wOOt: ....frendica potem odrecitirala 1.20h odisejado.....pa potem me je spet druga oseba klicala, se mi je pa že mal pokrov dvignil...mal znorla, mal pare spustila, nosnice prezračla in grleno čakro prepucala....pa lubi ljudje res se mi ne da ukvarjat z drugimi 24h na dan...pa šab me gabri kaj delajo in kaj ne.... xrolleyesx ....

Pa eno dobro delo vmes naredila....

A dons planeti kj preskakujejo? Vsaj oni za komunikacijo? Najbrž je že včeraj začelo....

Utrujena od brezveznih stvari v bistvu sem slabo spala in se nekako cel dan spljoh zbudila nisem :rolleyes:

Knjižničarka se zmotila v knjižnici in mi eno knjigo kar podaljšala, čeprav sem jo vrnila, pa spet plačala zamudnino :angry: čeprav je bila ena izmed svetih zaobljub na novega leta dan, da ne bo več zamudnin v knjižnici....no ja vsaj 1 mesec sem zdržala...doma ugotovila, da se je knjižničarka zmotila, pa ponavadi nikoli ne gledam listka kaj je gor, danes pa nekak nisem imela dobrega filinga.....no sem poklicala je preverila in je bila res knjiga tam, tko da mi jo je odknjižila.... no tolk...evo kok se ti zgodi samo z enim obiskom knjižnice in 26 telefoni :blink: ...ne bom več morila...se pa priporočam Vsevišnjemu jutri za en lep zbran dan in da opravim zadane naloge....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Danes sem pa krasno izkoristila luno v ribah.

Mi je frend tako terapijo naredu, da se počutim da best. Meditacija, polaganje rok, zvok. Uporabil je 5 pojočih skled, 3 zvončke, potoček in pa še dva različna Didjeridoo-ja, al kako se že to napiše. x:px x:px xDDx Luxuz!!!

No grem spat, da se to vse uleže!! xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

x:Dx tudi sama se ta Višnjevemu priporočam za bolj zbran dan....da opravim zadane naloge.....in zaključim dvoboj pri Ok Corrallu...

*

bla pohvaljena na orientalskih kok ful dobr delam.... xcivx ampak sam zato k me tace tko bolijo da sem vsa mehka in ne stojim k kol....

*

x^x pišuka o otrocih se pa vzdržim komentiranja :vio: vidim da ste razpisal....zlomk sprožu plaz x8Dx

*

:o|o: drgač pa ljudje so čudni, iskreni, pravični in vsi povprek skregani ....zadnje čase sam še poslušam....ne dajem mnenj spljoh xrolleyesx

*

Pazite nase,kdo pa bo, če ne vi x8Dx

Idealn rojstn dan.. Viški so hitr šli, pol pa nas je ostal šest komadov, od katerih smo štirje vrgl tarok za keš. Sm za zaključek še tri čuke pa pol zaslužu.

lalala

P.S. - bene klavnice ni blo; vsi majo jutr neke šihte, jst mam pa zjutri en sestank, pol grem pa v Piran. To me bojo na sestanku vesel, k' 'm prsmrdu po cvičku.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

dannnnnn......

pa res že rahlo po dnevu diši zjutraj, ko se u službo vozim....prav zanimivo....sicer pa je svet pol nenavadnih reči.....sej vektorski predznak ni tako pomemben....sam da gre in se spreminja....

mejte se....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Morgen x:)x ,

dons že Aiwo obiskala x:Dx , sem jo spet prestrašila :OO!: , pa sem včeraj povedala, da pridem, pa ji prinesem knjigico, pa 5x na glas :att: dobro jutro rekla. No sva šle pol skup s trolo x^x .

Sicer pa dons v planu Kitajska - delovno službeno kosilo na Gorenjskem, pa že res ne pomnim, kdaj sem bila v Kitajski :8): . Fajn danček se skratka obeta, poleg tega še MALI PETEK :2src: xsrcx :palec: .

666 x:Xx Zlomčju, ko se polknca odprejo x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

a veš, da sem se včeraj zvečer spomnila nanjo, k je ni več nič naokoli.

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

daaan!

Evo mene, spet sem povezana s svetom x^x

bemti, kolk pišete, kako pa naj zdaj vse to pokomentiram?

Čestirke za izpite, pa komplikacije ups, eksplikacije x:Dx ..in se za Mich danes xcrossfingx

Mateja :2src: jaz bi tudi enega takega malčka popestovala...in da ga lahko potem spet odložim x;)x

ksenia :detelca:

Jutri bodo malarji gotovi.Oni ja, jaz pa z mojim delom bogvekdaj :o|o: Moški del je danes skesano priznal, da res ni v veliko pomoč...ampak da jaz to vse sama tako odlično opravim, da se nočejo mešat... x:Dx xrolleyesx

gospod je odkril, da ima neverjetno veliko prijateljev s katerimi se mora glih zdaj dobit, je mal gostilne za dom zamenjal... :xx!: ..potem pa pride sred noči domov, ker doma ni pravega vzdušja... x:Dx ..in vzdihne...a še ni gotovo??????..nekam počasi se premika.... x:Dx

Ful sem natančna...vsak delček obrišem in pregledam...in če najdem kak skrit prahec....sem prav vesela, ko ga odkrijem...aha :vragec: , si mislil, da se boš lahko skril... x:px

grem brat, kaj ste načvekali v zadnjih dneh, so me zaprli v sobo, pa moram eno uro bit tu noter zaprta, da hodnik pošpricajo... men pa težko... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Včerajšnje Novice...

Od tragedije pred Lipo je že več kot en mesec

In včeraj v Novicah preberem

Isti inšpektor(Valič) ki ni mogel ali znal ali HOTEL zapreti Lipe in odstraniti na črno zgrajenih prizidkov

je pred leti dal odstraniti(porušiti) nadstrešek in varovalni zid ob cesti ki nista bila NIKOMUR napoti in nikogar nista ogrožala, prav družini ene od žrtev(Anje)

In še en biser:

Zavašnik kar iz zapora podal ovadbo zoper neznane storilce ki so po njegovem z "potiskanjem ljudi in fizično silo" povzročili prerivanje ki je pripeljalo do tragedije... :vragec:

Brez komentarja... :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

dannn,

jaz se že od 8.00 pridna učim (nimam namena več dolgo biti tako pridna, ker mi gre tale literarna teoija na bruhanje :xx!:...bom še kakšno urco držala ).

potem se moram pipravit za inštrukcije (sem še od unih učeri čit izmučena) pa še nekaj bi zase rada prebrala danes (vmes skočim v knjižnico po to knjigo in dve vrnem).

čaka me še cela telefonjada, med drugim tudi zobar :xx!: , ker zdej se morm pa res že spravit tja

zjutraj nisem šla na faks, ker se tista, s katero sem bila zmenjena, ni javila...in še dobro, da nisem zastonj hodila v mesto xnckrivx

zvečer me čaka še en miting (me je dragi povabil) in mogoče bo celo zabavno :OoO:

zebe me,,,imam prste na rokah že čist vijolčne

čakam na sonce :2src:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...