Marsa 13. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2006 thank you... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Mars, nč sekirat, kavo pila, pa ne eno,....skoz hodm po njo oz mi jo dotakajo, da jo bom mela ko bo "čas" Pa za glavobol...upam da ne boli preveč ...glede stavčnih zvez,...ma ne sekiri se,...tale merkur vpliva verjetn tud na branje ne sam na pisanje,.....tak da smo kr na isti valovni Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 sem bil na fitnessu, in bi me moral nekdo oreng za ušesa....pozabil sem ključ v garderobni omarici, tako, da je bila dobro uro izpostavljena vsa vsebina z denarnico, dokumenti, bančno kartico in avtomobilskimi ključi No te bom jaz za ušesa. Nastavi!!! iiiiiii ok! No imaš pa srečo, lepo!! Kolikokrat sem jaz že pustila avto odklenjen, pa me tudi ni noben za ušesa. Seveda ni bilo nič vzeto. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2006 ko bo "čas" ne ne, ni strahotno, da ne bi blo za zdrzat, da bi bla v blaznih bolecinah, sam stiska me, ful napetosti mam not.... ni tko za tableto vzet (no saj jaz je zlepa ne vzamem), zdajle si another kavo kuham, morda bo kaj boljs (pa se pashe mi).hvala za skrb! ma saj vem, sam..... na kolzanje mi gre ko vidim one besede ze, ki jih lajnam..... ce mas se tak besedni zaklad, mas za povedat pac to kar mas za povedat in uporabis pac besede.... pol sem jih pa vcas tolk sita, teh besed... bi morala 1x jo tko naredit:stiska, veselje, praznovanje, tesnoba, druzenje, spolnost, bluzenje...pa na konc, vstavi po zhelji v dneve, ure. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Sem zdele gnal psa na pašo, pa so bli zunaj na travniku dve srni in srnjak. Sploh niso spizdili. Pavle je že star, na en uč ne vid in ne sliš, jih itak ni registriral in je začel iskati plac za srat čist na drugi strani, mi smo se pa mal gledal. Zdele je zima itak že praktično mim, za naslednjo jim bom pa krmilnico naredu. lalala Ha, ha pravi lovec tale tvoj mrcinar. To je mogel bit lušten za gledat, vse skupi in tvoj na drugi strani in one na tej. Moj zaenkrat lovi samo pripadnice nasprotnega spola iste vrste. Zadnjič je prišel pogrižen domov, izgleda da ni bil izbranec. Pa sva šla k doktarju. On si je že opomogel, moj proračun mesečni pa je malo upadel. Kaj češ. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 bi morala 1x jo tko naredit:stiska, veselje, praznovanje, tesnoba, druzenje, spolnost, bluzenje...pa na konc, vstavi po zhelji v dneve, ure. ..in zakaj misliš, da take napovedi ne bi razumeli? ...Tvoj glavobol je "znanilec" prihajajočega ciklona(nizek pritisk) ....če nisi za kemijo...kaj pa C- vitamin?... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Marsa, en orgazem pa bo boljš, brez heca. No ti lepo naredi napoved, jaz pa sedaj lepo delam meni priljubljene potne naloge. Spet sva se ujele v času. Pomisli kako se tudi jaz sedaj "mučim". Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 morgen..... falabogu konc vikenda pa zhura.... uprashane kuko bse kunchal cheb she mal trajal.... zdele bo pa en tak pochivalski teden.... sara od astre.... zlomk....tralalapa vseh 777 -ou tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Zanimivo da tihe in zadržane punce ob meni postanejo zgovorne takoj, ko se spoznamo velja tudi za Mačono pri tebi nisem dobil občutka o zadržanosti in zaprtosti resda se nisva veliko pogovarjala, ampak so ti besede lepo tekle Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Eto, pršla dam od zobarja...kok se mi fajn zdi, k hodm in sm pridna in tud bojim se u iber manj...zdej sam še ene 20% rečmo. Ja in dons že cel dan nism nč jedla, k mi je bedno, če mam zobarja in mal prebliske dobivam, da bi mela post, k je polna luna, a ne? Pa najbrž nom zdržala...sej bi mogla sicer sam še do polnoči, sam...klinc, me ful morska pica mika in sam še počakam teli 2 uri, da otrdi plomba la kaj je že za en hudič, pol grem pa žderat. Aja, kaj to slišm neki, da ma astrino dete tud dans r.d.? Ja, pol pa še njej enga Sm kr dobre vole neki...kr brez veze, k sm pač faca. joj, alianca je že na pol poti tm, najbrž....uživi, bejbi, pa ne pozab, da s mi še čaj dowžna. Pa moj Mystk gre tud izležavat mal. Sej veš bejbi, če ti bo dolgčas, sam hit en sms napiš. No, ludeki, pridni bodte....se še čujemo kej dons. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2006 ja mej post, ce zdrzis... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ja mej post, ce zdrzis... :xx!: Pa sej veš, kak sm...nemorm bit pr mir 5 min, težko se zamotm...pica me kliče, mami, vabi, prosi, moleduje, nej si jo vzamem takoj zdaj, tukaj, to minuto. No, sej še nism jedla nč. Ob 6h lahk. Nč ne oblubm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2006 ja no kot zelis... je pa zlo gud, ce bi se... je dost kul luna....ti bo dobr nardil..velik boljs kot pa ena pica, ki te bo v teh dneh polnolunskih se bolj zapackala. sam ce si lacna, si lacna, ce ne mors, ne mors.. saj stekam...sam proby. pojej jabuk, popij jogurt, magari pojej sam solatko (sam ne s polivi blazotnimi pa tem pol vsem raznim ) sploh se pa bojda* prevec vtikam... (*pa tud res je)... tko se ne cudit, ce se ne bom vtikala in pol pa torej tud v vse taksno, kjer se pa bolj hoce vtikanje. aja to ne leti nate pikica (ti se pravzaprav se nikol nis res prav pritozla ker sem se vtaknila vate... ZATO ker sem se - si se pa V to, s cimer sem se... ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Ma ne, kul, ti se kr vtiki...mislm, sej veš kaj mislm, da nov spet kdo pametn. Ma, jst sm taka ždera, da se res zelo težko zavestno odpovem hrani in glih zdej, k se tolk pogovarjava o njej, mi je še težje in pol vsake pol minute gledam, če je že 6, da grem. Brez veze. Ratal bi mi edin, če bi cel dan delala in neb mela cajta jest, pol mi pa itak ne bi pasal zvečer in bi se direkt v postlo zvalila. Pa nč trdga nočm spet, k je lih na frišn neki na zob dal...ala plomba, k mi ga zdrav, una pica je pa toooooooook mehka. Za po rit sm, no. Znaš me ti, a ne?. Pa še zebe me. In najbl v roke in če bom mogla rezat, bo eno delovanje v rokah, pa se bojo pogrele. A niso tole zdej bli zadost tehtni komentarji, da se lohk peljem na pico? Aja, še to...una fora tvoja mi je bla všeč...če ne morš, ne morš...tako podtalno namigovanje, da bi pol jst rekla...eto, zanalašč bom, k s rekla, da ne morm. Sam, ne grem se jst s tabo tegale...me lohk kamot naserješ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2006 ...če ne morš, ne morš...tako podtalno namigovanje, da bi pol jst rekla...eto, zanalašč bom, k s rekla, da ne morm. Sam, ne grem se jst s tabo tegale...me lohk kamot naserješ. haha, pejt enkrat PREBRAT (ne sam preletet) moj text o postu - namrec natancno to pravim - da s tem svoj um vrzemo na finto - ker si dovolmo, pol pa NALASC ne naredimo (v tem primeru ne jemo). v tem je finta (no, tud). ne saj je vseen, res... saj ne rabis hujsat pa nic, kozho mas tud lepo, zdrava si tud ocitno.., tko da, zakaj, pravzaprav?sam - nekaj je ze, da sploh pomislis na to..pa ce si zdaj reces, ne nc, sem lacna.. je drugac kot pa ce se kar bashesh...tko se pa odlocis, ker si RES lacna. al se pa ne. (ne saj ne, zdaj se pa hecam )sam hocem rect - naslednjic pa si bos mroda rekla, evo zdaj pa bom res....al pa tud ce ne...glavno da se zavedas, kaj jes in da je fajn se mal precistit...ni treba vedno prav zdaj post za to - je lohk dan mal lazje hrane recimo sam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 No, to mi je že bl všeč...dan lažje hrane...sam res ne dons. Ma, a veš, zakaj se vedno spomnm....zato, k se mi zdi res nemogoče, da bi se zavestno odločila za dan, kaj šele več dni, posta. In pol berem po forumu, kako so ene pridne in se postijo, tud po več dni, in sm jim po eni strani prov fovš, da majo tok močno voljo, a veš. Res, svaka čast, punce! Pa pol še veselo čebljajo, da kok se fajn počutjo...ma, sej se jst tud, no...nimam kakih hujših težav, razen evom, migreno. In prov poznam eno gospo, k mi je povedala, da je mela ful hude migrene, zdej ma pa 2x na let post in to ful dolg obdobje (mislm, da 3 tedne) :OO!: in od takrat jih nima več. Ampak jst res nism zadost močna za to...evo, če bi se mogla odločt al post al telovadba, grem raj par km prelaufat. Taka sm. Sej nism ponosna na to, pa nom rekla, da si ne morm pomagat, k če bi res hotla, bi najbrž lahk, sam, ta želja je v men tolk tiha, da.... Joj, skor je že 6, grem. Pica je zmagala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 In prov poznam eno gospo, k mi je povedala, da je mela ful hude migrene, zdej ma pa 2x na let post in to ful dolg obdobje (mislm, da 3 tedne) :OO!: in od takrat jih nima več. Ampak jst res nism zadost močna za to...evo, če bi se mogla odločt al post al telovadba, grem raj par km prelaufat. Taka sm. Sej nism ponosna na to, pa nom rekla, da si ne morm pomagat, k če bi res hotla, bi najbrž lahk, sam, ta želja je v men tolk tiha, da.... Začneš od začetka, 1 dan, pol 2, drugič morda že tri.... Pussy. Zakaj pa potem ne greš laufat? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2006 Pica je zmagala. jaz pa ze navduseno popala: ker (povrsno) prebrala, PIKICA je zmagala. dober tek.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Začneš od začetka, 1 dan, pol 2, drugič morda že tri.... Pussy. Zakaj pa potem ne greš laufat?A greš z mano? jaz pa ze navduseno popala: ker (povrsno) prebrala, PIKICA je zmagala. dober tek.... Mmmmmm, je bla dobra, sej sm sam ta mini pojedla, k itak več ne zmažm...še ta male ne. K en otrok pol tm naročujem ''eno mini pico, prosm''. Ampak so me že navajeni. Sej vem, da sta mi oba fovš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 No, to mi je že bl všeč...dan lažje hrane...sam res ne dons. Ma, a veš, zakaj se vedno spomnm....zato, k se mi zdi res nemogoče, da bi se zavestno odločila za dan, kaj šele več dni, posta. In pol berem po forumu, kako so ene pridne in se postijo, tud po več dni, in sm jim po eni strani prov fovš, da majo tok močno voljo, a veš. Res, svaka čast, punce! Pa pol še veselo čebljajo, da kok se fajn počutjo...ma, sej se jst tud, no...nimam kakih hujših težav, razen evom, migreno. Joj, skor je že 6, grem. Pica je zmagala. Pikica ...da ne boš rekla, da se vtikam ........ko sem trenirala gimnastiko, sem bila suha...pa je trenerka rekla.."še deset kil dol!"....v življenju nisem pojedla tolko kremšnit in buhteljnov in šamrol....kot takrat.... ....in je bilo obdobje, ko mi ni nihče nič rekel ...pa sem shujšala, ne samo za deset...za petnajst kil......veliko dela, skrbi.... Zakaj se obremenjuješ s tem.....si super, takšna, kot si.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Pikica ...da ne boš rekla, da se vtikam ........ko sem trenirala gimnastiko, sem bila suha...pa je trenerka rekla.."še deset kil dol!"....v življenju nisem pojedla tolko kremšnit in buhteljnov in šamrol....kot takrat.... ....in je bilo obdobje, ko mi ni nihče nič rekel ...pa sem shujšala, ne samo za deset...za petnajst kil......veliko dela, skrbi.... Zakaj se obremenjuješ s tem.....si super, takšna, kot si....Eh, pa kje si vidla, da se obremenjujem. Vse najine poste preber...ne gre za to, da si mislim, da moram, ampak rada bi si1x dokazala, da lohk en dan post furam. E, mene pa kremšnite in šamrole spploh ne ganejo...če ni čokoljat zravn, sploh ni sladica. Ježek, ti si tud fejst. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Za menoj pa 5 dan ok 4 dan (prvi je bila samo solatka ) posta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2006 a dej nehite s to hrano! namrec... tule se bodem z napovedjo (mater mi nagaja) in vmes razlagam petstotisoc stvari na vse konce.... in skratka nekam blazno lacna ratam (ratatatatatam )..in ravno razmisljam.. ojoj kaj pa da bi...pa, med pisanjem napovedi, mal osvezim forum, pa dnevnik, pa nabasem direkt na hrano. pice in taksno. joj sem lacna. ma kaksen post, dej nehy, se ti mesha?! pet pic prosim in tri prebrance, pa deset kislopekocih juh. sam brez onih ta crnih grozotnih gob. pa epruvetkice (°stanislavsky) - da je brez onih nitratskih scen. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Vseeno bom hvaležna za kakšen sms, da ne bom tako osamljena. Dobiš...sm si prov post it nalepla na comp, da se bom zihr spomnla. Za menoj pa 5 dan ok 4 dan (prvi je bila samo solatka ) posta Kaj, a zdej se boš pa še važla kle? Pridna si, res. Jst se pa ne premaknem nikamor...sm si misnla pisker umit, preden se tris na Popu začne, pa se mi ne lub....bom pol al pa jutr. Nažigam Đorđija in sekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa miiiiiiiiiiii. I'll be your sexual freak of the week. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Eh, pa kje si vidla, da se obremenjujem. Vse najine poste preber...ne gre za to, da si mislim, da moram, ampak rada bi si1x dokazala, da lohk en dan post furam. E, mene pa kremšnite in šamrole spploh ne ganejo...če ni čokoljat zravn, sploh ni sladica. Ježek, ti si tud fejst. Sej, sej...sem si že dokazala, da 12 ur vzdržim brez čika....po 12-ih urah in eni sekundi, bi ga pa pojedla....ne samo prižgala....brez vezea dej nehite s to hrano! namrec... tule se bodem z napovedjo (mater mi nagaja) in vmes razlagam petstotisoc stvari na vse konce.... in skratka nekam blazno lacna ratam (ratatatatatam )..in ravno razmisljam.. ojoj kaj pa da bi...pa, med pisanjem napovedi, mal osvezim forum, pa dnevnik, pa nabasem direkt na hrano. pice in taksno. joj sem lacna. ma kaksen post, dej nehy, se ti mesha?! pet pic prosim in tri prebrance, pa deset kislopekocih juh. sam brez onih ta crnih grozotnih gob. pa epruvetkice (°stanislavsky) - da je brez onih nitratskih scen. tiste črne gobe so najboljše.....uuuuuuuu...sedaj bi pa res "lezance z lakci+crne gobe"... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts