nosorog 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Nosoroga že ceu dan zob boli, zato gre spat. Ne gre k zobarju, ker je zob ceu - sam prehladu ga je, k hod zjutraj, ko je še mrzlo k prasica, peš v dolino po cajtnge. Jebeš rekreacijo koja ti zobe zjebe ... Nočko http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 glava me blazno boli - in vedno me boli leva stran tako nekje nad ušesom. sam zato, ker sem na faxu 30 sekund vohala hlape barve - skor 100 % sem, da je to krivo. pa vseeno sem se prisilila, da sem se dve uri učila. in se kakšno urco še bi, pol pa brat knjigo in spat. đizus, kakšen šok je bil, spet iti na predavanja po enem mescu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Nosoroga že ceu dan zob boli, zato gre spat. Ne gre k zobarju, ker je zob ceu - sam prehladu ga je, k hod zjutraj, ko je še mrzlo k prasica, peš v dolino po cajtnge. Jebeš rekreacijo koja ti zobe zjebe ...Nočko jebeš rekreaciju koja ti noge zjebe lajam v polno luno a je napoved že ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 lajam v polno luno a je napoved že ..jaz pa mijavkam... ....ni še... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Danes ob pol noči gre benzin gor, za okoli 4 s na liter. Če to komu kaj pomeni. Jaz grem pa počasi spat, je bil kar naporen dan pa služba pa predavanje, pa nova dognanja, sem pa nekako zadovoljna, da se je nekaj pokazalo na moji duši, kar jo mori, čisto srečna pa še nisem, ker je še malo ukleščena, ampak sploh ne dvomim vase. No nočko! Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Izraz, kar tako naprej ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Izraz, kar tako naprej Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Za menoj pa 5 dan ok 4 dan (prvi je bila samo solatka ) posta Kok si pridna...bravo Nažigam Đorđija in sekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa miiiiiiiiiiii. I'll be your sexual freak of the week. Si čist že v skladu z jutrišnjim dnem Sej, sej...sem si že dokazala, da 12 ur vzdržim brez čika....po 12-ih urah in eni sekundi, bi ga pa pojedla....ne samo prižgala....brez veze. imam enga točno takega doma....krščen matiček Nosoroga že ceu dan zob boli, zato gre spat. Ne gre k zobarju, ker je zob ceu - sam prehladu ga je, k hod zjutraj, ko je še mrzlo k prasica, peš v dolino po cajtnge. Jebeš rekreacijo koja ti zobe zjebe ...Nočko srota.... ja to so pa rovtarske dogodivščine, se boš vsaj utrdil in ne letal za vsako figo k dohtarju glava me blazno boli - in vedno me boli leva stran tako nekje nad ušesom.Pobože na bučko, naj čim hitreje mine lajam v polno luno a je napoved že Dej ne bevski s tole napovedjo! ..jaz pa mijavkam.......ni še...Ti si vsaj uvidevna *mal me rola, glih tko kt da bi hotla zbolet...ampak bom jutr po moje k nova, k se bom naspala. Dons končno dobila eno zadevo, ki sem jo naročila pred 2 meseci in pol z Japonske za eno XY gospo, ki me je prosila za uslugo. Sem jo danes poklicala, da držim zadevo v rokah, se greve lahko primopredajo.... je čist je mislila, da ne bo nikol dobila..... ma če rečem, rečem v glavnem je bila fuuuuuuul vesela. No sam, da sem ji polepšala dan, za svojo rit sem si pa priskrbela spet en dan sushi uživanja Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 daaannnnnnn..... cosma, kaj si ti faca.... .....meni pa začela pomlad tečt u žile....pravjo, da sveti valentin prinaša ključ od korenin....in počutim se glih tako....kot bi iz zemlje teklo v noge...in pol naprej....ma obožujem to življensko silo, ki se prebudi spomladi in me začne preplavljati....zelo slasten občutek....in zelo oseben....ena redkih stvari, ki ni odvisna od interakcije z drugimi...kaj se mi to fajn zdi.... naslednji teden pa dopust...njamsiiiii....zgleda, da se mi mal rola.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2006 tiste črne gobe so najboljše.....uuuuuuuu...sedaj bi pa res "lezance z lakci+crne gobe"...a res, ok, ti jih drugic prisparam... a ni dobra juha no? Nosoroga že ceu dan zob boli, zato gre spat. Ne gre k zobarju, ker je zob ceu - sam prehladu ga je, k hod zjutraj, ko je še mrzlo k prasica, peš v dolino po cajtnge. Jebeš rekreacijo koja ti zobe zjebe ...Nočko ja res, vcas te boli sam ker se premrazis...... upam da je ze boljs. glava me blazno boli - in vedno me boli leva stran tako nekje nad ušesom.mene je tud bolela, cist ves dan, no tiscala, tud vseen pisala napoved in se kaj... :|| a je napoved že skor. - tm nekje pr nasvetu se mi je mal zalomil.... :|||sorchy, a mi ni znesl, ceprav je bedast, ker so ostale ze, no pr soncu bom najbrz se mela kaj za napisat...saj bom no. sn ga žgau moram rect tumach pa vse to mislim halo 200, sam morm rect pa tud blagorcek. Danes ob pol noči gre benzin gor, za okoli 4 s na liter. Če to komu kaj pomeni. men, ker sem glih predvcerajsnjim tankala. saj ne da mi je tolk pomembno pridobit oz. prsparat onih 127 al kolk sit , sam trapast se ti zdi, da je pr teh stvareh vedno tale murphy... Dej ne bevski s tole napovedjo! x:Dxja, ne 'bevski' () z napovedjo. ma dej ne mi tezit folk no! je mitja vprasal dons, kolk jih srdito pise. cist besno. pa zlo mal, skor da ne dobim vec tega, no ne dobim, noben se ne buni vec, so veseli ce sploh je. mitja je sel v BG (rojstni dan firme), jaz bom pa revca sama na tko pomemben praznik. saj nom, dobim pomemben obisk. mejte se, jaz grem pa charat oni nasvet.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 - tm nekje pr nasvetu se mi je mal zalomil.... :||| A je tok strašna napoved, da je nasvet tak problem . Ti kar u izi, če je čudn teden, se ne mudi . Drugač pa tork že, sem si mal službenih delovnih ciljev zastavila, akcija Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2006 leti tut 215 če čem?pr men pa ne, ocitno nocem... ker sem pusi. babe se mi zdi da skor voham morje že, ko pridem iz štajerske x:Dx aja, a napoved je že skor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 spat sem se spravila že ob pol enajsthih , prej sem se še eno uro mučila s knjigo. zaspati nisem mogla pol ure, ker nisem vajena it tok zgodaj spat - že kako leto ne - hodim spat ob pol dvanajstih, opolnoči, enih, tole včeraj je blo zame "iti spat s kurami". glavobola pa ni več! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2006 (jaz sla tud zgodaj spat, ze kmal po 23. al kdaj, pa tud ni to moja navada), Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 jaz sem hodla ob desetih spat, ko sem še bla v internatu! ko sem šla živet za pol leta v študenta, so me razvadili in zdaj potegnem do polnoči, če je kak dober film, pa do enih. se mi pa zdi, da ko se enkrat začne jesen, rada grem spat malo prej; vem, da sem eno jesen hodila spat že ob devetih in mi je prav pasalo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2006 vis jaz pa tko maram svoje nocne urice.... tko da moram met mal noci. sam jasno, pozim navadno rabmo vec spanja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 s tem zadnjim se čist strinjam....pozimi mrknem in sem 3/4 dneva čist neuporabna.....zdej se bo dalo lažje žvet...pa manjša poraba spanja bo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 dobro, če veš, da si nočni ptič, jaz sem si tako zafrknila vse skupy, da ne vem več, ker tip sem in kdaj se najbolj počutim. nekoč sem bila absolutno jutranji tip. saj sem še vedno, no, sam se je vse premaknila za dve urci pozneje. najslabše se počutim tam od tretje pa do šeste ure popoldne. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2006 jaz tud popoldne mensezdi, sam mal kasnej, proti veceru nekak... jp amis, zdaj se jaz rabim mal vec spanja (zelo mal spanja rabim sicer, mam lohk dost ze 4 ure, ne rabim vec kot 6) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2006 kao ja, naj bi tud blo, no pr men dela (23:25), pr mitji tud (4:55) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 to pomeni, da se najbolje počutiš ob uri, ko si bil rojen? torej pri meni 13:30. ne vem, če bo glih držalo, glede na to, da sem takrat ponavadi na faksu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2006 no morda da mas najvec energije.no saj mitja je ima najvec zjutraj v bistvu bolj.jaz nisem nikol bla jutranji tip. ceprav lahko vstajam, ce moram. joj je mraz...sem zracila sobo od tamalga, pa pozabila, pa je zdaj totalna ledenica v flatu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 wiiiiiiiii, zdaj glih sem izvedela, da sem dobila svojo prvo desetko na faksu!!! obljubim, da se bom letos bolj potrudila kot lani! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Mačkonka čestitam! Jaz tud nočni tič bl, rojen okrog polnoči........čeprav zadnje čase me pa mal pogosteje "zmanjka" pred polnočjo..... Eh, dans pa ta dolg delovni dan.......ki bo trajal pozno v noč.......čudno bo to Valentinovo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 js definitivno nočni tip...pa je blo treba silom prilike mal zamenjat....se moram prav prisilit, da hodim prej spat, da nisem pol ves naslednji dan kot kadaver....sicer pa rojena mal po polnoči...povprečna poraba spanja okrog 5 ur....z izjemo zime..... mačona.....čestitaaammmmm you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts