Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

Joj, še to moram dodat...

na nosu se mi je naredil en zoprn mozolj :xx!: ...na notranji strani, na zunaj se vidi samo rdeča oteklina.uporabila sem vse znanje, da sem tole lepo zakrila...in bila seveda prepričana, da mi je ratalo...

Potem pa stopim k Marsi...in prvo kar reče..o živjo, kaj pa imaš na nosu?... x:Dx :o|o:

______

ja, ja...jaz se pohvalim, kako se znajdem v lj, da se celo z avtobusom pripeljem, ti pa cel straufen....no, kako že gre ona beseda. x;)x

prisežem, da te še nikoli v lajfu nisem videla toliko pojest :eek: ...ko sem videla tvojo porcijo, bi dala roko, da ne boš pojedla...sam si pa fajn gostilno zbrala, nič posebnega na prvi pogled, sam blo pa je dobro, pa mir, da smo lahko čvekali... :palec:

ma ne, saj sploh ni zgledal kot mozolj, pac kot odrgnina, ce bi misla da je mozolj, bi mroda bla tih. x:o)x x:px

saj vem, sam si tko napisala, da sem morala civknit. ;)

jp, fajn je blo.

ja, jaz lohk blazno pojem (sploh ce cvekam zraven, pa se zlo pocas jem - to je mensezdi cist edino kar delam pocas x:o)x x:px)... res je zgledal blazotno, sam sem res brez vsakih tezav zmazala, pa se pol so se mi zvecer spet mal sline cedile po tem... :D

ja, vincek je bil tud dober...

onega pa se nisem probala (itak), ga bom zvecer al pa pac mal kasnej.

sem ga na balkon postavila mal, saj najbrz ne zmrzne ne, ma tolk alkota (ker pivo zmrzne, ki ga ma manj)..

Marsa čist naključna, sem sklepal po opisu umetniške kritike tvoje mame, x:Dx x:Dx x:Dx

he.

no pol pejt pa pogledat moje slike (en majhen izbor njih):

juhuhuu

dobo nov služben telefončič xDDx

prve tri cifre mam iste k privat :eek:

kak jim je to ratalo...

wow! :palec:

kako pa 'jim' je pr men, ko mam PRVI CIFRI osebne IN vozniske (x!x xyesx) 13... :eek:

mam ful pric, morda si clo ze tud ti videl...

a ni mega no ko shus! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Spet imamo kot pri norcih...

ceu dan na faksu, zdej morm neki na hit pojest, vsaj 1 urco še za faks delat, pol ob 17.00 inštrukcije, ob 18.30 pa že na salso šibam do 21.00

:switz:

jutri podobna varianta...faks, inštrukcije, učenje

....

c c c c c

Boby, ko si ravno v Lj, bi se lahko na kaki hitri kavi ustavu, če ne že šou z mano kuhne kupvat :vragec: x:o)x

ej...zjutri je biu sonc, k sem pa s faksa ven pilezla pa takle vremenski pasulj :xx!:

nič...letim...na krilih srečeeeeeeeeeee (karkoli naj bi že to pomenilo)

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

..."ko pr norcih" je zgleda en tak virus....napadel tud našo službeno sceno....čisti kažin....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

sploh nimam več časa živet...šiht, pa bend, pa fitness, pa šiht, pa bend, pa bend, pa šiht, pa fitness...pa vmes še petje... :vragec: x:o)x in harmoniko sem dal uglasit, bo v petek gotova, in bom ob 100k ...no, glavno, da bo pela, tako kot more x;)x kje je še diploma! :eek: v naslednjem lifeu :vragec:

danes igramo še na otvoritvi nove gostilne, harmoniko si bom pri bratu izposodil, sicer je za en k...ampak za folk, ki nima pojma od muske, bo dobra x:Dx

prej pa še kosilo in fitness x:px

lep pozdrav...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

amis....res je virus...ni kej xnckrivx

'mam filing, da se ogrevam že za pomlad, ko vedno šibam 200/h...

zgleda, da je kr pri vseh tkole x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

jp...zelo divja kombinacija...pa tako je nedolžno zgledalo na začetku....no, vsaj bolj kot sedaj....zdej pa sam še šibanac..... :o|o: ...heh, čez pomanjkanje dogajanja se pa ne bomo mogli glih dost pritoževat.... :vragec: x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Spet doma. xsingx Crka. Presing ne nehuje, men je pa počas dost. Že dva dni se slabo počutim, k da bi napoved preveč resno vzel. x:o)x Al pa sm ptičjo gripo fasal.... :O: Prihaja un čas, k si ga vsake toliko vzamem, mi je nujn, da se kakih 10 dni odklopim. Sam k ni prave priložnosti, upam, da ne bo komaj za 1. maj. Jutr pa spet.......vse živo. Dans priprave.......ni da ni. :o|o: Je pa fajn, da imam občutek, da mi je v lajfu nasproti prišel en moški, ki bi znal postati moj prijatelj, tko ga čutim.....bomo videli, že jutri mi bo jasn al mi intuicija še služi. No, je pa odšla ena prijateljica......ne vem točno zakaj, sam sprejemam, očitno je tako prav, čeprav meni kdaj tudi ni.... x:o)x Grem si kosil pripravt.......dans bo tudi pranje posode neizogibno. :o|o: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

morgen..... x:)x x:)x x:)x

bil vcheraj na pjachki z osebo ki je kar nekaj chasa nisem videl.... x:)x

mal sm sicer cvikal, kaj bo...ampak se izkazalo da brez veze si delat slike vnaprej... :vio:

blo megakulsko...pa toooooolk sva si mela za povedat.... x:)x x:)x x:)x

sva se zmenla za redno enkrat na teden.... x:)x x^x x:o)x

aja...hehe....pa astra je hudo alergichna nanjo.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

pa itaQ de 777 x:Xx -ou tja.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona

danes se bom malo považila x:Dx :

dobila od dragega likalnik za lase (končno!!!) x:Xx x8Dx bom mela tiste cik cak "kodre" - kot ovčka. x:Dx pa tudi polizano čupo rada nosim. x8Dx

kupila sem si zgornji del trenirke. mujcek je rekel, da zgledam v kavbojkah pa v tej novi trenirki kot iz 70-ih. x:Dx meni pa je itak kul, če zgledam iz 70-ih al pa kakorkoli iz drugega časa. me ni sram, če mam rada na sebi kaj staromodnega, če je meni všeč, rada nosim - to smo pa Device. x^x včeraj pa sem si kupila spodnji del - v bistvu so hlače za fitnes, kupila pa sem si jih za jogging, jogo, fitnes - vse - ne maram komplicirati glede tega. ko dam keš za športno opremo, dam, pol pa mir en cajt! drug teden pa še nove superge - prejšnje so mi zdržale dve leti in pol, pa sem kar precej v njih prekolesarila, prelaufala, delala v skladiščih, ... :palec:

grem na jogo - začnemo 2. stopnjo

Prihaja un čas...

aham prihaja ribji cas... bluzantska scena. :)

men je itak tud tko, vsak let...

pa saj to je nekak naravni ritem, torej je vse tko kot mora bit. :)

*

uh saj res, dons sem pa clo telovadla spet... sem se ze zredila pa vse....

ce skoz nekaj gledam za kaksno hrano.....

res zadnje cajte mam pa prav prehrambeno obdobje. xDDx x:px

kar nekaj jem no skoz...

uh jes!!! xsuperx dons sem kupila ananas! xokx

njami...

ravnokar pa sem pojedla en kos kruha z enim sirom plesnivim, belim... ej ti siri, tumach, v bistvu ne maram tega zapackaraja, sam... ce cist shizim, no, :2src: xrolleyesx pol ze moram (saj vcas pa mi prav zasmrdijo in prav ono, :sick:, se prav je ze kul)..

u njami in zdajle bi mi pasal kaksen... hm, buenno al pa oni kaj je ze rocher...

sam ko sem v trgovini, tud pomislim ne.....

jogurt pa sir kupujem pa tak. x:)x

a ni hec da ce si lacen, pa se nalasc o nekih teh scenah pol pogovarjas...

mmmmm, a si rpedstavljas zdajle kislo pekoco juhico? x:px

al pa ono gobovo v kruhu? x:px

al pa kaksno hudi ribo, recimo onga gofa al kaj je ze bil z morja.....

al pa pico s sparglji pa tem al pa margarito s kaprami in olivami....

al pa stotine lonckov raznih na ogromni mizi, da sam pikas, mazhes, se mastis,... take posodice, sto njih, vse pisano... :yumy:

joj in blitve razne z ribetkami kaksnimi hudimi... :yumy:

pa razne zhar zelenjave al pa spesl pripravljene, kaj srbskega, pecene paprike, prebranac pa taksno... xokx

wuah, kok je ene hrane za shizit lohk. :2src: x8Dx x^x xcivx

dezuje! :sori: :xx!:

mislim tko nekaj mokrastega, nedolocljivega se - sam sneg ni, to vem. xDDx

boby da ne bi 200, mitja pa tud upam da se srecno vozi nazaj.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, ribji bluz... xrolleyesx letos sem si ga jaz malo prestavila, pa sem ga imela čez zimo... x:px

Sam, ni da ni, če ni riba, je pa luna v ribi...

x;)x x:Dx

*Mick...prijatelji se pojavijo, ko je takšno obdobje, ki ga lahko deliš...in gredo, ko svoje opravijo....ali pa mislijo, da so opravili...

kr pogumno naproti novim ljudem :palec: ..prinesli ti bodo nova spoznanja in nove izzive...

* Aakhut, pol tolk ti neb blo fajn, če si neb predstavljal, kako bom jaz zdajle okol padla... x:Dx ...sam na zalost mi je popolnoma vseeno, čudno, da teb ni x:px

Ziher sta si mela velik za povedat, recimo lahko sta ure in ure razpravljala o tvojem otročičku... x:Dx

itak je vedno vse popapala, zakaj neb še tega x:Dx

nekaj je v luftu :2src: :inocent:

Astra

Per aspera ad astra

J

itak je vedno vse popapala, zakaj neb še tega x:Dx

seveda je vedno rada popapala (za razliko od tebe), sploh k je mela zadeva po ananasu okus.... x:px x:px x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

*Mick...prijatelji se pojavijo, ko je takšno obdobje, ki ga lahko deliš...in gredo, ko svoje opravijo....ali pa mislijo, da so opravili...

kr pogumno naproti novim ljudem :palec: ..prinesli ti bodo nova spoznanja in nove izzive...

Astra

Ja. :palec: Sam, saj veš, Mick je en čudn strelec........rad gre nasproti novim, težko se odpove starim..............kokam. :vragec: x:Dx x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

šibam na salsooooooooooo...yessssssssssss

x:Xx x:Xx x:Xx

afriški pregovor

:2src: :palec: uživačkaj :palec:

jst pa zblojeno zvezdam primerno....tud šiiiiiiiiiibam...pa oslarije počnem x;)x x:Ix

x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:2src: :palec: uživačkaj :palec:

jst pa zblojeno zvezdam primerno....tud šiiiiiiiiiibam...pa oslarije počnem x;)x x:Ix

x8Dx

glede na to, kako stojijo zvezde.....se ti ni treba niti ne vem kuko matrat... x:Dx :vio: x;)x

zlomk....tralala

...luna v devici je zakon!!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

sm se zložila k kanta....

a pa mate ve kante kak poseben nachin zlaganja... x:Dx

zlomk...tralala

...luna v devici je zakon!!! :palec:

da o kurcu ne zgublamo besed.... x:px x:px x:px

zlomk...tralala

Ole x:Xx kaka zblojada dons kr neki, eni glavoboli usekal, pa neke mračnjaške, turobne misli že od zjutraj v glavi...sem na vodi očitno čutila, da se bo vreme tkole sfižil :vragec: ... no ja potem pa uleti moj mali bratranec, me x:Xx za Valentina, ziher je mislil, da stara koka ni dobila nobenega voščila x;)x ... no in čvek, čvek se je mladec naredil v uspešnega biznismena, bil pa tak mali razbojnik, so vse mame svoje otroke skrivale, k je naokrog prišel, seveda je on najbolj obirana tema na družinskih happeningih, kakšne scene je uprizarjal, pa še vedno mu pošiljam čokolino, k ga ima tako rad in potem ne moreš verjeti, da potuje po svetu in služi svoje denarce, se fajta v neki MMA varijanti, k so združene borilne veščine boxing/muay thai/brazilian jiu jitsu -tole bo najbrž Santos vedel, jaz sem bila modro tiho in samo kimala, ko kaka stara tetka x:Dx .... pol sem še vse zvedla o svetovnih scenah kako je s puncami :inocent: madonca je bilo v mojih časih velik lažje tole pecanje.

Mi kr xsrcx napolni, k vidim tele svoje mladiče, kako so že tapravi desci postal :vtz: se še vedno raznežim, ker ga imam v spominu kot hiper-hiperaktivca seveda tazga luštnega.

No zdej grem pa na cigu-migu, razbijam čaše xsingx

...lep večer vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

da o kurcu ne zgublamo besed.... x:px x:px x:px

...ne bi mogu boljs povedat!! x:Dx :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...