Pika Pikica 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ti pa nis devica..... zlomk...tralalaNekje sm še. Ksenia....pridna si, ful. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2006 zdajle po0slusam, da bo ob nedeljah spet odprto... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Nekje sm še. a u kanti? zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2006 jst tud ananas kupila, za jutri danes zadnji - 7 dan posta, zadovoljna bravO! :palec: ananas je fajn, ja, ker ma velik Ca, sploh ce se postis, da nadoknadis snovi (ko mas tele krvne slike cudne vcas), plua olajsa mokrenje, po drugi strani pa blazi tud te tezave, pospseeno izlocanje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Lepotica, hvala za pojasnilo. Sem se že spraševal zarad česa se je cel Maribor stresel.. Vse dobro..DO TJA PA ŽE NI NESL. Ti, eno vprašanje mam zate...če sm jst lepotica, a pol si ti zver? Sam vprašam. Ja, jst tud z levim uhom slišala, da naj bi blo odprt, ampak samo z življenjsko nujnimi potrebščinami...sej, evrokrem je življenjsko nujna potrebščina, ne? Gledala zdej en film xx/xy...bedno...tip zaljublejn v eno žensko, ona vanj, pa sta mela že partnerej in pol sta se s partnerji poročila....raj sm sama, k pa da zatre svojo ljubezen in vzamem 2. violino. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Kva je zdaj folk Sem ze doma Prvi teden, pa je en kup vaj odpadlo Mela sem izpit v ponedljek, matematiko. Prvi izpit na tem faksu, ki ga bom GLADKOOOOO pogrnila Potem me je ena spravila v dobro voljo, peljala v kino, pa pijacko Vceraj pa tudi...faks, mal ven, ob enih domov, zjutri ob sestih vstat....tečno ugotovila, da so zaradi bolonjskega procesa zamenjali tu vse knjige in me bo ta semester prislo okol 40 jurjev za solske knjige :xx!: Dobila sem darilce za Valentinovo Od osebe, katere nisem to pricakovala in si ne bi mislila. Kaksno presenecenje! Nasplosno je folk pisal neka sms sporočila in e-kartice, jaz sem pa pridno bajkotirala vse Ah ja...fitnes pogresam. Grem jutri takoj! Lp Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 No in koncno mi je uspelo obiskati vodni park v Bohinju...... blo noro fajn..... 3 ure namakanja v jacuzziju in bazenu, noro...... ne morm verjet kako meni voda ustreza.... vsa negativna energija in negativne misli so odplavale v trenutku, ko sem se potopila v bazen..... mmmmmm http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_4_100v.gif skoraj popolno prezivet prosti dan Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 besna sem ko sto prascev!!!!!! jutri zjutraj ob sedmih mam izpit, na katerega sem se odlično pripravila, zunaj pa je taka poledica, da sem zdaj komaj prilezila po hribu navzgor. če grem jutri zjutraj po takem vklanec, padem in me kdo povozi, je slabše, kot če grem na ta izpit drugič. vseeno sem besna!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/s020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/s020.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2006 phe Liu. glih dons (al kdaj) sem nekaj o bazenu sanjala.a v bohinju si bla?bohinj mi je ful vsec. sem bil ves bolan, bled in bohinj. * kaksne povezave, macona! frka okol izpita - zarad poledice. zadrajsaj se po rit po klancu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Kva to dons? Posvalentinski stres? Folku neki na cukr seka! Bom še sladkorno fasu! :xx!: [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 nč, kaj mi preostane drugega kot da grem delat tiramisu , da bom pozabila na jezo. sam kaj se čem sploh jezit. saj je sam vreme. izpit pa nardim z levo roko, sam pač drug mesec. ma tako je, da se sosed z avtom ni mogu premaknit z mesta, ful je kopal. šit, najprej ena bzozba, čez pa led! :!!: tipson je reku, da bo šel z mano. jea vrajt, da bi še on tvegal život. ne in ne! kok sem bedna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Da nou pol to jezn tiramisu! Ne se jezit mačkonka to škod lepoti! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 lepota gor al dol, ne maram, da mi kaj prekriža načrte, sploh pa, če gre za fax, denar ia take zadeve. saj sem se že skulirala, sam žalostna sem no, učila sem se, rada bi pokazala staršem, da mi gre, da ne vlagajo keša zaman, pa tudi ravnokar sem dobila motivacijo za učenje, rada bi si dvignila povprečje, ... ma brezveze, vreme je pač tako kot je.aja, če si glih na forumu, bi te vprašala, ali ti tudi po tabletkah z najnižjo dozo hormonov kaj zrastejo joški? to se ti nabira voda? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Enga cmoka, da novš žalostna. Sej vem d si pridna pupa. Kr se tiče tablet, ne gre za rast al pa vodo. Z dodajanjem hormonov, pa tud če je količina minimalna, mlečne žleze nabreknejo to se včas kaže tud z mal bolečine tik pred ovulacijo, drgač pa ni panike! Če bi blo to tko, pol jih poznam kr neki k bi z veselem jedle tablete, če bi šlo kako cifro gor! je pa pr enih to bl očitn kt pr drugih! Pr poraščenosti se to bl pozna, tiste k so ble bl poraščene(več moš, hormonov) z dodatkom hormonov dlake zgublajo, lohk pa se zgodi tud kontra, sam bl redk! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 phe Liu. glih dons (al kdaj) sem nekaj o bazenu sanjala.a v bohinju si bla?bohinj mi je ful vsec.] sem bil ves bolan, bled in bohinj. Ja bohinj je men tud zakon.... pa nic ni blo folka, sicer, takrat ko sem jest prsla je prslo se en kup enih angleskih mulcev.... in sem mislna da bo en kup enga upitja in dretja in to.... sam so kar lepo vzgojeni teli mali anglezi So kar za pohvalt, samo enkrat sem skor leco po bazenu lovila, ko me je eden - ne zanalasc - posprical z vodo..... bla sem penzionerka dans * Aja pa btw. enga full luskanga resevalca iz vodo majo Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 A pol si se mal utaplala? Da b dobla umetn dihanje? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 A pol si se mal utaplala? Da b dobla umetn dihanje? hej triple neeeeee sit, niti na misel mi ni kaj tazga prslo jooooj kako sem mogla na kaj tazga pozabt nene sem se samo spogledvala je blo ze to dost, za mojo dusico Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Enga cmoka, da novš žalostna. Sej vem d si pridna pupa. Kr se tiče tablet, ne gre za rast al pa vodo. Z dodajanjem hormonov, pa tud če je količina minimalna, mlečne žleze nabreknejo to se včas kaže tud z mal bolečine tik pred ovulacijo, drgač pa ni panike! Če bi blo to tko, pol jih poznam kr neki k bi z veselem jedle tablete, če bi šlo kako cifro gor! je pa pr enih to bl očitn kt pr drugih! Pr poraščenosti se to bl pozna, tiste k so ble bl poraščene(več moš, hormonov) z dodatkom hormonov dlake zgublajo, lohk pa se zgodi tud kontra, sam bl redk! tenkju, miškec! jaz sem že enkrat imela diane 35, pa so mi joškice kar zrasle; še strije sem dobila, pa so pol čisto zginle. pri poraščenosti mi ni pa čisto nič pomagalo. Mascarpone je? ja, miškec! če rečem ne, me boš šeškal? tako kot ta? http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/p030.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 zdajle po0slusam, da bo ob nedeljah spet odprto......ja sej...toliko zmede in zapravljenega časa(da o denarju ne govorim).... Sem morala danes nekaj uredit na upravni enoti ...z davkarije...na sobo 18...pa na sobo 19 in od tam na 20...kjer je prijazen mladec poklical sodelavko iz sobe 21...pa beremo zakone in podzakonske akte..smo skoraj uspeli.....ampak "lokalni predpisi "tega ne predvidevajo...........ja halooooooooooooooo...želela sem rešit popolnoma običajno stvar...počutila pa sem se kot nezemljanka.... ...in SPET sneži....pa sem že ptičke slišala.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 'čer *men tud tale drajsnca pa dež al snega al kaj, ni ravn v veselje, ko se bom tud jutr 2x fjakala u lj in nazaj :xx!: *sem pa tud jaz (ne sam vreme) nekam meglena med vožnjo zadnje cajte... nej dobru, nej *z enim učem sem enkrat vmes vidla, da je marsa naštela svoj astro schtrau... pa čekiram zdele svojga, ker mal tumač dogaja {saturn op.saturn, pa konj. sev vozel; uran op.sonce in pluton, pa konj. jupiter in kiron, pa še trigon z asc; kiron konj. saturn; jupiter konj. neptun, pa trigon z asc in mc... jebela, cel kažin } *na valentinovo vse sorte **aja, Mick, dej nehi, a mene si iskal na mavrični ... mah, kje, veš kolk je bil lep vikend, ni šans, da bi se šla kam v kakšne dvorane tlačit in sedet not... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 **aja, Mick, dej nehi, a mene si iskal na mavrični ... mah, kje, veš kolk je bil lep vikend, ni šans, da bi se šla kam v kakšne dvorane tlačit in sedet not... Ja saj, jst tud prišo po poprejšnjem potepu.......sam na sstaneta, pa mal radovednost past, pa Berna pozdravt, sam k si omenla, pa sm gledau, če si kje.....No, pa drugič, mogoč v MB Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Sem slišal, da so v moji okolici našli poginulo ćapljo... Za mrhovinarja zelo zanimiva informacija... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2006 ...ja sej...toliko zmede in zapravljenega časa(da o denarju ne govorim)....... :xx!: ... pa čekiram zdele svojga, ker mal tumač dogaja {saturn op.saturn, pa konj. sev vozel; uran op.sonce in pluton, pa konj. jupiter in kiron, pa še trigon z asc; kiron konj. saturn; jupiter konj. neptun, pa trigon z asc in mc... jebela, cel kažin }a takle mas, ja ja vse sorte. ne, dans nisn mogo k je blo vse slinasto boljs. ja, mitja pa ze tud tamle izira. Sem slišal, da so v moji okolici našli poginulo ćapljo... Za mrhovinarja zelo zanimiva informacija...ne stekam? kdo je mrhovinar tle? vsekakor pa: ful ptic bodo zdaj spet pobil... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 vseeno sem si še enkrat ponovila za izpit. ker baje se da z avtom iz teh naših rovt čisto normalno priti v civilizirano Ljubljano. tako da vseeno grem na izpit. ima, da razturaaaaam! če bom pri volji, si grem dat pirs v popek. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2006 ja itak. kok si ti hecna macona. drz se na izpitu! * jaz pa se selim, se spravljam naredit kremo ali kremi (morda clo dve scharam, 'nocno' in 'dnevno'... kar sam pomen, da dam v dnevno vec olivca, v nocno pa olja psenicnih kalckov.. pa taksno,.. ta je bolj mastna, v ono dam pa se pomarancno et.ol. itd.)... sam je cela j*...pa pol je vse mastno pa taksno....ampak nekak sem se morda ufurala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts