Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

Gospodinja Marsa.. :palec: x:px x:Dx

Jaz pa čist raposajena x:px ...in same p**** mi gredo po glavi...valentin pustil pečat :inocent:

take miselne akrobacije ustvarjam danes, upam, da mi ostane dovolj energije, da spravim kaj pametnega na papir, bi bilo skoda, če bi samo nekoga v smeh spravljala, pa bi šlo v pozabo z odloženo slušalko...

In nad dobro knjigo berem Skrivnostni primer ali kdo je umoril psa, mislim, da je bila že omenjena v knjigah :palec:

vmes pa še mal o disleksiji brala in mi je dalo misliti, sam ne bom zdaj o šolskem sistemu težila... :o|o: sem pa dobila preblisk, kako naj sestavim prošnjo za opravljanje strokovnega izpita za Jana...

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ne razumem popolnoma ne razumem, kako se nekomu ljubi skoraj tedensko dajat prijave .....

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx same kozarije se ti dogajajo xupx , saj kolikor sem razumela, si uredila, samo enrgijo ti je pa vseen požrl :sori: .

Svinjsko pridna tule v službi x^x , delo steklo, ampak bom pa še v računovodstvu drugi teden :xx!: :o|o: :xx!: poleg mojega delovnega mesta , no ja, itak je treba dopust nadomeščat xrolleyesx , pa bo potem vsaj 1 teden letos že mim x:Dx .

777 x:Xx bralnemu Zlomčiju :vragec: xbookx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx same kozarije se ti dogajajo xupx , saj kolikor sem razumela, si uredila, samo enrgijo ti je pa vseen požrl :sori: .... :vragec: xbookx x;)x

:sori: :palec: ksenia, nisem bla pozorna prej.....

a tkole se da enmu drkat! xrolleyesx

:xx!:

upam, da si ok, da je vse ok. xcrossfingx

a dons ze jes? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hvala vam. mah niti energije mi ni tole vzelo, samo ne razumem ga, ker mislim da vem kdo je... čeprav ne bom obsojala nikogar... tudi če je to on, škoda da njemu naše delo jemlje energijo, mu povzroča jezo in zavist... lahko pa da ni on... ja škodoželjnost in zavidanje je huda bolezen...

ja jem, ananas x;)x

wow valkira! xokx

nek traje! xokx

*

jaz pa tkole, s propolisom na ranah totalnih..

na sliki sploh ni tko grozn kot v resnic. :V:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ejj, kakšen tempo xhypnox :switz: ... sam je kul, tko kot pravi Valkira, mi je fajn (pa nisem kozorog)... kolk sem učinkovita dons :vtz: ... delam za dva x:Dx (nadomeščam še kolega), ful enih kontrolk in vaj in vsega boga sestavla, bla do 3h v službi, šibala v Kamnik po Dašo in nazaj v LJ, prišla domov ob 5h in popravla za dva razreda kontrolk, pospravla, zmetala za tavelko vrečo enih stvari za v kontejner, že omako za jutr skuhala, zdej pa še par strani prevedem... pih xmusicx xzobkox

Marsa kaj se greš pa ti xcivx ... zgleda, kot bi kakšno žilrez muzko preveč doživet poslušala xDDx ... škoda, ker nimaš nonija (ker sploh ne veš, kaj je to) x:px x;)x x:Dx ... se mi je včeraj zagnojilo ob nohtu, ker sem si gricknila obnohtno kožico (vse rdeče in otečeno in bolelo) in gledam, kaj imam kaj za gor dat, pa nič kaj takega ne najdem, pa se spomnim, da je free nekaj nakladal ( x:Dx ) o tem in dam malo tega soka gor in evo, konkreten dokaz, da za take reči je ful dobr tale noni x^x :palec: ... v parih urcah kot da ni nič, sam mal se še ena pikica vid...

en večerni pozdrav...

sicer ne pišem v dnevnik, vendar je danes en poseben dan.

danes sem postala teta male dojenčice stele :2src:

tako se ji je mudilo, da je prišla kar mesec prezgodaj, samo se prav

dobro drži, tako kot njena mami.

lep preostanek večera vsem.

xsrcx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

buuu kakšna scary slikca :sori: a je to zapestje??? upam, da se čimprej pocajta xwizardx

*zdelele uletela z ženskega krožka, trebuh boli od smeha jojli .... taotroške prjatelce, vedno privlečejo na dan une tanajbolj nesramne zgodbe xg:Dx krščenmatiček x:Ix in vsa resnica je kronološko zapisana v več kot 20 zvezkih, prijateljice, ki je tudi novinarka in upam, da ji nikoli ne zmanjka materiala in ne uporabi kaj iz stare zaloge xredx ....so me spomnile na stvari, ki so nekako že utonile v pozabo :vio: recimo, od tega kako sporazumno smo si delile enega fanta, pa se nikoli skregale x:Dx ali pa kako ljubosumje zganjale do resnejših prestopkov :inocent: smo živele res eno tako malo komuno vsa ta mladostniška leta in se jim lahko večkrat nasmejemo ....đizs, ubogi naši starši x:o)x

No tko...lepo spite x:Xx

*za stelo x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

evo, sej sm vedu da mas ti mene rada! x:Dx :palec:

jst sm lih dans unga kupu k se sam nakapla... sam se nism probu... k je biu res 1 tak bussy day...

sm pa piu se precisceno vodo iz enga aprata, k nardi celo -130 ORP; torej naredi zivo vodo! :palec: preciscevalec pa stane cca. 250 do 300 tisoc :eek: ...

voda pa je bila, kot bi bila iz cistega izvira... res dobra. fajn zedava.

baje je najboljs reverzna osmoza.... kljub temu da vodo 100% precistimo, le ta nosi s seboj lahko se kup drugih informacij; recimo rudnin, zemlje, kamenja in iz povsod kjer tece... lahko so tudi cloveku manj prijazne informacije.... zato sm zacel vodi govort ljubezen, preden jo spijem :vio: tko, kt poskusi japonca Emoto govorijo, ko je delal kristale....

zih mam pol vec ljubezni u seb x:Dx .. no ja, nekako treba harmonizirat, uskladit + in - x;)x x:Ix tisti, ki ima dost +, pa itak ne rabi ane.

-----------

....Marsa kaj se greš pa ti xcivx ... zgleda, kot bi kakšno žilrez muzko preveč doživet poslušala xDDx ... škoda, ker nimaš nonija (ker sploh ne veš, kaj je to) x:px x;)x x:Dx ... se mi je včeraj zagnojilo ob nohtu, ker sem si gricknila obnohtno kožico (vse rdeče in otečeno in bolelo) in gledam, kaj imam kaj za gor dat, pa nič kaj takega ne najdem, pa se spomnim, da je free nekaj nakladal ( x:Dx ) o tem in dam malo tega soka gor in evo, konkreten dokaz, da za take reči je ful dobr tale noni x^x :palec: ... v parih urcah kot da ni nič, sam mal se še ena pikica vid...

Hvala Marsa x:Xx ... a ti si pa kar dokumentirala rano x;)x ... xwizardx za okrevanje x:Dx

thanx, je ze skup skocil, sam me ful boli, ker je glih cez zhile... :||

... zgleda, kot bi kakšno žilrez muzko preveč doživet poslušala xDDx ... škoda, ker nimaš nonija (ker sploh ne veš, kaj je to) ...

xDDx x:px

v resnic hujs zgleda, tle je sam praskica, v resnic je pa cist nabreklo pa taksno.... ampak saj propolis tud pomaga. x^x

Kir del telesa pa je to? :eek:

xDDx

Picasso

en večerni pozdrav...

sicer ne pišem v dnevnik, vendar je danes en poseben dan.

danes sem postala teta male dojenčice stele :2src:

tako se ji je mudilo, da je prišla kar mesec prezgodaj, samo se prav

dobro drži, tako kot njena mami.

lep preostanek večera vsem.

xsrcx

x8Dx :palec: cestitke!!

xrosex

(* xokx to s(m)o dbest tamali, taprezgodnji, 'tahitri', mi smo bli vsi skor 1 mesec prezgodaj xDDx)

buuu kakšna scary slikca :sori: a je to zapestje??? upam, da se čimprej pocajta xwizardx

*zdelele uletela z ženskega krožka, trebuh boli od smeha jojli .... taotroške prjatelce, vedno privlečejo na dan une tanajbolj nesramne zgodbe xg:Dx krščenmatiček x:Ix in vsa resnica je kronološko zapisana v več kot 20 zvezkih, prijateljice, ki je tudi novinarka in upam, da ji nikoli ne zmanjka materiala in ne uporabi kaj iz stare zaloge xredx ....so me spomnile na stvari, ki so nekako že utonile v pozabo :vio: recimo, od tega kako sporazumno smo si delile enega fanta, pa se nikoli skregale x:Dx ali pa kako ljubosumje zganjale do resnejših prestopkov :inocent: smo živele res eno tako malo komuno vsa ta mladostniška leta in se jim lahko večkrat nasmejemo ....đizs, ubogi naši starši x:o)x

No tko...lepo spite x:Xx

*za stelo x:Xx

x:Xx thanx! :vio:

rana je ze boljs, sam kozho mi skup vlece pa me boli, pa ce se dotaknem kaj, tko ko zadrsi blago, rokav, me ful boli.

prav mi je, kaj pa mucim mimi. :o|o: x:Ix xyesx

(*ne morem se upret no :o|o: :8):)

*

prijateljice...

dons sem dobila en mail glih o tem....

jaz pa nisem tak tip, da bi se tko dobivala... pa se mi to zdi lepo sicer...

mam ene par prijateljic, ene se med sabo sploh ne poznajo....

ti si taka druzinska Cosma..... x:)x

saj je fajn se povezovat...

ne vem zakaj sama nimam tega... al pa zakaj nimam mal vec tega...

Picasso

...in oblak je zagrnil zemljo....

...bliskalo je...treskalo....in grmelo....

...strele so rezale temo zgodnjega jutra.....

...in tako naprej in tako dalje....mal drame za zjutraj x:Dx ...tako je namreč vreme pr nas x^x :vragec: .....js pa zaspana 100 na uro....pa zapestje me boli za pop*....glih študiram , če je možno, da od ploskanja na koncertu (ker me je že včeraj)....pa enih gibov sploh ne morem prav nardit....na srečo na levi roki....čeprav ni tolk bistveno, ker sem tud z levo zelo spretna....je pa moteče. nardiš kakšen gib pa zraven pozeleniš od bolečine.....bedasto.

marsa ...za zdravljenje....xwizardx

druidka....naj vam bo lepo in steli tudi.... xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

xcivx morning ....vat a day....

zbudil me strašen nebesni fleš, keep smiling the cosmic camera watching me x8Dx

za novopečeno tetko druidko :palec: pa novo bejbiko xwizardx :flower: xrainbowx

čitam v cajtengih da nataliteta pada, ampak kamorkoli se ozrem vsi bejbe čakajo al pa prevažajo v vozičkih, de se ni trend obrnil :inocent:

:eek: gledam tole fotko, a si opečena al si popraskana.....

xcivx sej se komaj zadržujem da ti ne svetujem kaj je treba vse nardit x^x

vat a day....mi sme tud na bolovanju...vat a spešl tajm kavčiranje ol inkluziv uživancija....nisme nič sitni prav uživame x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

lia...na bolovanju.... :eek: :sori: ...evo mal xwizardx ...pa uživaj še naprej....pišuka, glih si skomine delam kolk bi blo fajn se zavlečt pod odejo in odžagat en sonetni venec..... x:px ...al pa dva.....

x:Dx :palec: sej bi.... sam če barabe slikajo z neba...ne sam da fleš skoz zaprte oči seka....še bobni zraven :o|o:

:inocent: sej teb se pa dopust obeta :palec: to bo šele uživancija xwizardx :onfire:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

sej bo res....bo pasal odklop.....trenutno čist besna na službo in bo fajn, da mi jo en teden ne bo treba gledat..... :vragec: x^x

Morgen :hepko: ,

dons sem pa mal prej vstala :lol: :P , ob 2.45 x:Dx . Jah, včeraj mi nikakor ni ratalo stuširat se, pa lase oprat, se je blo treba pa dons x:o)x .

Mam že 3/4 dneva v bistvu za seboj x:Dx , me zanima, kdaj bom dons zvečer pol dol padla.

Marsa :sori: , ti maš kar naprej neke mačje poškodbe :o|o: al pa opekline :o|o: , xupx za pocajt x;)x .

Dobim obisek v službo, grem na eno mehiško enolončnico :yumy: , zdejle pa še ekšn prej x:Dx .

666 x:Xx za :vragec: , ko odpre polknca

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pujsa 2.45 :wOOt:

Jaz bi si morala tudi danes zjutraj oprati lae in tako vstati ob 7.00...pa sem zaspala...in spala do 9.00

Grozna sem, res x!x faks zaspala

Ponoči je tako grmelo, da sem dragego skoraj s postelje zrinila dol, tolk sm vanga tiščala :mezik:

Ob 14.00 imam zorabja..jojojojojojoj...sem že čisto trda...

sončkeeeeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Marsa :OO!: Pobož. x:Xx

Druidka, čestitam, te kar vidim, kako boš ponosna na svojo nečakinjo, tko, kot sem jaz. xsrcx

Lia, teb tud x:Xx , da se pocajtaš...al spet sam blefiraš? :o|o: x:Dx x;)x

Amis, ne govor...pr nas je bil tud sodni dan...zdej se pa neki sonček kaže. :onfire:

Ej, Pika je zadnje dni nekaj sumljivo srečna. :inocent: Naj traja. xsrcx :2src: x:)x x:px

Lep dan vsem! PETEK JEEEEEEEEEEEEEEE! xsuperx x:px x:Dx

x:Dx :palec:

:wOOt: počasi se te bom začela bat, tih bod :frog: da nau šef kej na uhe dobo x8Dx

Pika je zaljubljena :2src: xcivx xwizardx :hepko:

:onfire: xsuperx jzt mam pa novo frizuro x:Dx x:Dx :palec:

sm še sama sebi danes ful všeč x:px x:o)x

sva šli skupaj z mami, sem jaz bila že naročena v torek, potem pa me mami kliče, češ, če bi mogoče spremenili pa šli skupaj v četrtek x;)x pa meni je še tako bolj pasalo je Marsa omenila, da so te dni boljše planeti postavlejni tam gori za take podvige x:Dx x;)x

Kaj vse je razlagal tale frizer ma kolk folk daje za frizerja :eek: tud po 60.000,00 xrolleyesx :eek: naj bi bile neke kitke in podaljševanje las fulll drago :O: Ma meni so pa všeč moji lasje, si jih za noben denar ne dam podaljševat al pa neki...je reku, da imaš potem kr eno plastiko v laseh in še ne moreš se z normalnim glavnikom česat :xx!: rabiš posebno krtačo...

sm hotla dat v temo Fotke mojo novo frizurco...pa mi nekako ne rata ker se probam slikat s telefonom, pa mi noče potem slikce na mail poslat...kr skoz pošilja pa pošilja... xnckrivx

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...