enja 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Hvala bogi, da sm štajerc ......ker imate tičjo gipo? Enja, hvala matr sem jezna nekaj sem šla kopalnico rihtat, sem obupala s svežimi rožami, ker kar naprej crkujejo..pol pa sem motovilila tam s svilenimi vrtnicami...in zakačila za edini parfum, ki sem si ga kupila v zadnje pol leta... 1. ostala sem brez parfuma2. steklenička razbita na drobne koščke, nimam pojma, kako bom to v nulo počistila3. cela bajta smrdi po parfumu, da mi je slabo zdaj pa še stari pride domov, sam naj kaj reče... :!: Astra....ma ja, škoda parfuma...pa vseeno bolje to, kot pa vonj po zažganem kosilu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 ...ker imate tičjo gipo? ......a jo imamo sam mi? Pa tud, če.....je samo vprašanje, kdaj bo od nas pri vas Sranje to, tak al tak.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 ......a jo imamo sam mi? Pa tud, če.....je samo vprašanje, kdaj bo od nas pri vas Sranje to, tak al tak.... Mi smo naše tiče zaprli in uvedli strogo karanteno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 ...moj tud komaj čaka, da se ga osvobodi....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 ...moj tud komaj čaka, da se ga osvobodi....... ...(ircanje ni dovoljeno)... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 v 20 min mi je 4 zobe spedenAL... če to ni zobar, potem pa tut ne vem....samo zdej me cela glava boli še hujša stala z mojim nečakom...enega fanta tako natepu, da je imel lažji pretres možganov...jaz res ne vem zakaj se mu ni pomagalo takrat, ko se mu je še lahko...sedaj bo imel sodnika in verjetno ga bodo zbasali v kak prevzgojni dom sestra pa tudi nič ne more...komaj seb gor drži...čist me ubije, ko mi take stvari poroči... to sploh ni fer x!x fotr otrok ju pa še povoha ne, kaj šele da bi kaj plačal za njiju...pa sta oba šolarja in imata tudi poštene materialne potrebe...pa vsak otrok si želi včasih kake malnkosti zase... super sistem smo si ustvarili...s tole demokracijo si lahko lih še kej ubrišemo x!x reven bo v vsakem primeru kratko potegnu...un se pa lahko zdej goni okol in mu v naši demokratični državi že 3 leta ni treba preživnine plačevati, saj smo pač pravna država, ki takim izmečkom dovoljuje pisati pritožbe in ugovore in celega boga, da lahko 3 članska družina živi z eno plačo (120.000sit) :xx!: :xx!: prou na bruhanje mi gre Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 čudn...men so pa rekl, da sklad plača, pol pa država terja od zaploditeljev menda jako nadležna stvar....pol alimenti z obrestmi, pa za nazaj... mislim da se mora tvoja sestra sam na socialno delavko obrnit in ji bo dala vsa potrebna navodila...vsaj to drgač je pa to jako nadležna stvar..... neprijetno do skrajnosti..... :xx!: na drugi strani se pa oče in mat ob ločitvi cotata za enega, da ga dobesedno razkoljeta ********** zmahana, izmozgana...sitna...sita jamskih čovekov :xx!: in njihovih ozko specializiranih pogledov na tehnično, znanstveno , kulturno, kadrovsko ,marketinško problematiko, etc... .*** čeprav sem si že tisočkrat obljubila, da se ne vtikam v zadeve, ki se me ne tičejo...počnem oslarije in vtikam glavo tja, kjer ni treba što sam ja munjena če jih petsto taužentkrat dobiš po piskru....morš še 5001 bučo nastavt, da te še enkrat kresnejo....sam da ostaneš v kondiciji *** kar se ne uporablja zakrni **** Po drugi strani pa ,če smo vsi eno, pol je menda jako važno, da se kdaj vtakneš, če vidiš, da drug trpi Pa ni treba da je lačen, žejen, pretepen včasih je bolj bit lačen pa na mrzlem, kakor da si v ansamblu ki ima nastop pred nulto publiko..... in bila sem edina ki jim je zaploskala.....ma fantje so prav fajn igrali.....ta svet ni čudno da gre kamor gre, saj smo mi taki otopeli avtomati je ena deklica ki je bila ves čas tam , rekla vi ste edina ....ki jim je zaploskala....ljudje hodijo mimo njih kakor mim koša za smeti ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 neprijetno do skrajnosti..... :xx!: na drugi strani se pa oče in mat ob ločitvi cotata za enega, da ga dobesedno razkoljeta ********** ja tole je res ena velika žalost. ....morš še 5001 bučo nastavt, da te še enkrat kresnejo....sam da ostaneš v kondiciji *** hehehe zveni tko znano ....ljudje hodijo mimo njih kakor mim koša za smeti ja tako hodimo.... *dans dobila željeno zadevo, od brata naše lunatke .... jutri predam zadevo naprej, upam, da bo prižgalo zvezdice v očeh Hvala, obema Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 jst grem ležat....dost mam hoje ...dolg dan je bil....bemu se sploh ne smem spomnit jutra...skoz zaprte veke mi je zabliskalo grom in strela, pa take lepe sanje so ble da sploh nisem mogla k seb, ne kje sem, ne kdaj sem in če sploh še sem..... grem sanjat drugi del *** ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Uuuuuuu, bil žur dan......bil-a na Predinu ....pa mal v Satchmo....pa mal v KGB....zdej je pa čas za še mal postle......nočko Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 da bo prižgalo zvezdice v očeh Hvala, obema ***kolk sem fajn spala ... cel luksuz to zadnje cajte ta teden je bil ena sama akcija nonstop ... včerej sva takoj, ko sem prišibala iz službe, še našga škratka peljali na špancir ... pol se pa celo pot drenjava okol vozička, kera ga bo vozila. ena moja kolegica, skor mojih let, je te dni zvedla, da je noseča in da bodo dvojčki ... si še ni opomogla od šoka, pravi, da ta trenutek še ne more skakat od sreče. čist zastopim. **zdej pa najprej 'bajto' mal v red spravit, ker za tak ni blo cajta, pol pa en teden lep vikend vsem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 hm..veš kje je strojni fax? oz picaso gostilna? no to je skoraj nasproti te gostilne, če greš malo bol proti dravi There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 ja točno tako...na drugi strani je pa satchmo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 ... men se je že navsezgodej čist odpulil (kaj nardi en dobr spanc)... do fula nabijam Gotan Project (v živo s koncerta)... kera muzka!!!! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 ma sej tam sem iskal ker vem katera ulica je samo to na drugi strani ne vem kje je., Nč se bom bolj potrudil naslednjičv bistvu je tam en tak mali parkec in ko predeš tje se gre gor po stopnicah in to v eku, če ne poznaš točno tiste lokacije komot zgrešiš evo link kjer je zemljevid http://www.jazz-klub.si/ There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 ... men se je že navsezgodej čist odpulil (kaj nardi en dobr spanc)... do fula nabijam Gotan Project (v živo s koncerta)... kera muzka!!!! Jst pa Robbija (onega en malo od Aliane tudi ), pa Al Bana in Romino . Mal prej po nekih čudnih sanjah, ta drugič dons vstala . pa pojedla zajtrk. 100-letni kruh , sem že pozabila, kako zelo mi je všeč . Po mojem ga že par let nisem jedla. Sem se pa spomnila nečesa v zvezi s tem . Ko sem delala ona leta v živilski trgovini, smo imeli kruh treh pekov v prodaji,ampak Žitovega pa ni bilo. In pridejo stranke pa sprašujejo po stoletnem kruhu. Pa sem jim odgovorila, da ga žal nimamo, da pri nas strežemo smao svež kruh Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 js nebi bla glih tak prepričana, da se boš preselil v maribor uuu bom držala pesti da se boš čimbol odrezal Vernon Reid bo pa še sigurno kdaj mel nastop There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2006 jaz pa nic ne poslusam, ker mitja se spi.tim se je pa ze na turnir odrolal. se zmer me roka boli (se nikol nisem mela tko hudo, se mi zdi), ko kaj jo prepogibam, se kozha nabere pa me boli, joj se dobr da sem si propolis dala (in to kakih 5x).... moram met skoz odvihan rokav, da mi ne praska blago oz. patent od majce tocno po hrasti. vcer se mi je cist utrgal in sem mela jedilni dan. najprej sva jedla joto, pa ne tolk mal (pa se s kruhom)...pa mi je se nekaj falil, pa sem se v shnite <*kruh v mlek pa jajc> ufurala ( - ne vem kdaj smo nazadnje to packarili) in smo ful teh shnit pojedl s 4 razlicnimi marmeladami (najbolj vsec mi je blo z ribezovo, drugac pa praviloma sploh ne jem marmelad, ker ne maram kuhanga pa tacga sadja)...in mitja ze cist sit, jaz pa se kar gledala nekaj po kuhinji.Pol sem pa se zmixala banano, kivi, mlek, med in skuto, mater je blo dobr.pol sem pa sam se dol padla. ni se mi dal nic ven, sem bla popoldne pri frendici na gorenjskem, ker sem ji dostavila joto (pa sol )....aja!!!!!! avto mi 2x ni vzgal!!!!!!! vcer! v petek! prav tko, sediva not s tamalim, obrnem kljuc, ck. nista, tko kot zadnjic. a dej nehy, pomislim! :xx!: (*ze v glavi, da nazaj gor v 4. stuk, pa mitjo pocakat pa z bmw-jem al pa tezit folku, pa iz 2. ga zagnat)....probam se 1x, isto. nic.ma daj...pol mi pa sam rece v glavi, ma ne, ne kupim tega, ima da dela! pa mal s tko filingom charanja (ono, nema hocu necu x!x)... in VZGE! (*saj v cetrtek mi pa s prve ni vzgal, sam pol prec iz druge (in ravno tko, ko sem kar mal silila, se ne vdala), tko da bom ocitno ipak morala zrihtat tale starter, kot kaze, tud brusenje dodatno ni blo cist dost :||)..ampak prav ob petkih. ne mors verjet. pol sem sla pa sam 140 po avtocesti, zadnje cajte ful po pravilih vozim , skor po omejitvah (sam 40 pa se vedno zlo tezko vozim po vodnikovi) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Marsa, me veseli da nisem edina. Tudi meni je nekaj preklopilo, tam popoldne nekje, kar se hrane tiče. Naj povem, da prej cel teden nisem jedla nič drugega kot sadje pa jogurte, nič drugega mi ni pasalo. Potem pa včeraj, okoli 15h bum. Sendvič velik, solata, piškoti čokoladni skor 500 g (s pomočjo Rikija), še tri sendviče, same piščančje medaljone, nehalo se je okoli 23h na postelji, pred TV sem zaspala, prižgana luč. Nisem si umila zob, nič...jao. Zjutraj se zbudim čisto bljak. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Zakaj pa ne? Meni je Maribor ful fajn. Sem hotil gor vsake zimske počitnice k dedku in babici, in imam blazno lepe spomine na svoje otroštvo jah spomini, sam bi po mojem preveč morje pogrešal There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 ne mors verjet... too much tole... res kr popi.. k tole slism kaki cepci no... ------------x!x u šit pozabla neki povedat... včeraj se z mami meniva pa pravi, da so imeli v službi pravo norišnico...punca stara cca. 26 let si je prišla operirat eno bulico, ki se ji je delala pod pazduho...dali so jo operirat, enemu zdravniku, ki bi jo moral operirati pod nadzorom svojega mentorja...skratka ni bil še pripravljen za samostojno delo...in ker se unim ni dalo...so rekli, ma ja sej bo že sam...pa so šli v sosednji prostor na kavo...nakar pa vik in krik iz ambulante...pridrvijo vsi notr...je pa napačno zarezal s skalpelom...in punci prerezal glavno žilo...čeprav je zdravnik svojo roko not potisnil, da ne bi kri lila ven, je punca izgubila minimalno 2L krvi :xx!: Fora pa je v tem, da je bila punca na operaciji čisto sama..nihče ni prišel z njo :xx!: in vprašanje je, če ji bodo sploh povedali kaj se je z njo dogajalo, ker bi jih seveda lahko tožila po dolgem in po čez...pa to je morje takih in podobnih primerov :xx!: :xx!: to bi blo vesela ej!!! pa lahk delamo psihoterapevtske tehnike, blansiranje aure, kristalo delavnice, astro delavnice, kitara, bobni ipd... ZUR! ------------....Kak žur? A za r.d.? Eh, pol itak nom povablena. Če pa luninga, nej pa kr seka luna, da si bomo vse v faco povedal....free lohk pa snema. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2006 Marsa, me veseli da nisem edina. Tudi meni je nekaj preklopilo, tam popoldne nekje, kar se hrane tiče. Naj povem, da prej cel teden nisem jedla nič drugega kot sadje pa jogurte, nič drugega mi ni pasalo. Potem pa včeraj, okoli 15h bum. Sendvič velik, solata, piškoti čokoladni skor 500 g (s pomočjo Rikija), še tri sendviče, same piščančje medaljone, nehalo se je okoli 23h na postelji, pred TV sem zaspala, prižgana luč. Nisem si umila zob, nič...jao. Zjutraj se zbudim čisto bljak. he, glih sem te omenla v eni temi, tvoj podpis, pa vidim da ga nimas vec. ampak si mela, ne, nedolznost (19, sonce)? a ti tud tkole? ja sam ti si pa res suhica, tko da pri tebi je cist OK, da 1x mal vec pojes, no ja, al pa ne, saj ce si suh, nic ne pomeni..ko sem se jaz postila, ko sem hujsala, sem shujsala 20 kg, mitja, ki se je veckrat z mano postil, pa ni shujsal niti kilce (ker ni rabil oz. ni mel kaj za dol dajat). evo jaz cist isto! dol padla, se nastimala sem si vato pa mleko cistilno, pol sem pa sam zaspala, se ob 4h zbudila, pa mal bluzila, gledala eno fajn oddajo na discoveryju (kako je en skusal prezivet v naravi tko kot predniki, pa je s kamnom delal orodja in vse zivo in celo srni, ko jo je ulovil, vrat prerezal s tistim drobnim kamnom! saj slis se grozno, pa ni blo tko zlo... pa ogenj je delal s kresilno gobo, pa clo jamskih slik se je lotil, super oddaja)...pol sem si pa faco ocedila pa zobe si sla umit pa nazaj spat ob kakih 5h, pol sestih. Meni je Maribor ful fajn.men je tud vsec maribor, sam sem bla sam 1x (mislim tko da sem prav bla, ne da bi se sam mim peljal al pa ustavil na pici).vsec mi je folk, ki so manj zapeti kot na nasem koncu, taki veseljaski bolj, pa temperamentni, po mojem ga tud boljs zhurajo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Kako morje, če bi blo po moje bi ga dal izsušit in bi vso sol stanetu šenkal, evo kok me morje fascinira, sploh tole piransko oz. slovensko eh ne morje kot samo....sam podnebja okolica....si pripravljen na -20 stopinj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2006 to bi blo vesela ej!!! pa lahk delamo psihoterapevtske tehnike, blansiranje aure, kristalo delavnice, astro delavnice, kitara, bobni ipd... ZUR! ------------a misls?da bi blo res? veselo... moj zur, pa psihoterapevtske tehnike in podobno? :OO!:na mojem zhuru bosta sam dve psihoterapevtski tehniki:plessmeh Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2006 Vedno sem si želel živeti v Kanadi, Islandiji, al pa Skandinaviji, tko da mi -20 ne bi tok škodlo, kot mi škodi +30 x!x ne morem verjet, da je se kdo tak!!!!!!! (natacno na to sem vedno shizila najbolj, aljaske pa nisi omenil, men tud zakon!!!) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts