Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 pri nas pa toplo in sončno.....mana en sončni žarek zate........počasi me daje pomlad....bi kar šla ven....mal hodit po soncu, pa na kakšno pijačo in čvekec....pa smejat se....uf....domišljija....namest teh dobrot pa čepim tle za čarunalom....grozotikaaaaaaaaaa...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 hvala za sončke saj ne vem ali je težje sedeti za knjigami v tej megli, ko trpim za kroničnim pomankanjem energije ali pa, ko je zunaj sonček... mogoče je malo lažje s sončkom, ker potem nisem tako utrujena in brez energije ja, kje pa imate sonček? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 na primorskem..... glih prej sem razmišljala, da bo zdej nekaj časa kažin....ne bom vedla, al me daje zimska zaspanost al že pomladanska utrujenost.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Uf pol 1h je že? Upsi... dans lenarim, pospravljam in razmišljam o seminarski.. pošljite še sem malo sonca! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 malo z zamudo, pa vseeno....izvoli...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Vsaj virtualnega.. tale pravi se poskuša prebit čez ljubljansko meglo, pa mu ne uspeva najbolje.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 jp, 'se poskusa prebit'. ciao vsi! nimam nic za pisat, pa tako nic ne pisem. mal me glava boli...tam nekaj delam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 js pa mislila, da si na lepšem..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 morgen.... najprej kava....pol pa do frizerja.... bo treba neki nouga odbitga na glavo nataknt... tale oranzhna je dolgochasna zhe... al sm se je pa samo jaz navadil.... enihau....jutr svezhe odbit na trancu... zlomk....ztalalapa itaQ vseh 777 -ecou tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 .. ne Amis, sem dolg spala, ker sem ponoch harala, pol sem pa mal prckala, mela ful enih telefonov tud... najbrz me tud zato mal glava boli, ful ne maram teh gsm viber v usesih, mi vse brni pa piska pol v glavi.... ko pa recimo zacne zvonit al pa prihaja sms, pa, kot se recimo mal 'trese' ekran pa tko, tud men grejo kar taki cudni mravljinci po hrbtu..al pa ce so motnje.ga je nekaj satelit srackal zadnjic (tv), pa so ble motnje, men pa sinhrono po hrbtu sponal mravljinci, ful zoprn, da moram ze zarad tega presaltat.... pa ful se mi je nabral enga dela, mam pa tud nekaj fajnega za nardit, pomembnega, ki bo prineslo, pa se nosilo kaksen cashek. pa se mal psih. pripravljam, moram naredit kak osnutek. pa nimam zlo velik casa.ne saj zdaj ne delam tega, sam jaz tko dleujem, da moram met vse spedenan, ce hocem kaj zacet... pa mal pospravljam, ful enih stvari sem spet stran pometala, pa tko...kopalnica me se caka, sam odlasam, ker ko se lotim, se pac lotim....pa plina mi je zmanjkal, moram narocit.prej pa klice frenda po enem letu, o kako pa kaj pa to, pravi grem glih po plinsko bombo, ko nam je zmanjkal plina. brezveznosti skratka, pac, sam ure pa sponajo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Jaz tud tko ful luštno, na easy...Pomila posodo, nekaj sprčkala za kosilo.. pa tlele brskam po netu, vse mogoče španske in angleške strani in počas idejo skup spravljam kaj bi za seminarsko pisala.. Sem se odločila kar Marqueza, samo ne bi šla v klasiko in Sto let samote, ampak eno novo.. Sem jo dobila par mesecev potem, ko je izšla, direkt iz Mehike Berem zdaj mal kritike, ful zanimivo kako so total različna mnenja.. eni ful hvalijo, eni pravijo, da je čist mimo in se je že izpel..Jaz moram pa samo še pogruntat v katero smer bi šla, kaj bi pisala... Uživam v glavnem Tole mi je pa ful lepo napisano: Ever since men and women have possessed bodies to sell, scribes have documented the transactions. From a literary standpoint, this is understandable: Clients may show whores sides of themselves not even their spouses know about. We get humanity at its most naked. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 sam ne 100 let samote! :xx!: ( ) Super da uzivckas! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 končno sem fraj. od deklariranja mam nohte čisto uničene, ene mam polomljene do krvi in če se kam zaletim, začnem preklinjat. joj, danes sem ful preklinjala, ker so me nen nalepke razkurčile. pol pa še mi je ena mona prišla povedat, da ne smet malicat za mizo, ker kao ni fajn, da me vidijo šefi, naj raje grem na kakšno paleto ... mislim, počutila sem se kot pes ali klošar. sram me je hodit po svetu s takimi grdimi nohti in čist porezanimi rokami ... :xx!: preden bom mela normalne nohte, bo že pomlad. komy čakam, da vidim bratsona, jutri grem domov - juhu!!! nič, lepo se mejte, lep vikend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 aja mateja!!! tamauchek.. matevzek al kaj je. se jaz se vcas cist raznezhim...zadnjic je bil na poroki en tolk lusten pikrich, tak srchy dojenchek da dol pades... pa tolk priden, zvedav, cist okrogle uchke je imel...no in jaz sem mu bla tud kar vsec zgleda, ker me je total grabil, me cukal skoz za plasc (aja jasno, tamali marajo take pisane pa zhive barve, zato sem mu potegnila ).. pa cist mini prstke je imel, pa ful mocno je zagrabil. Ful luschy. saj je na eni fotki, sam se mi ne da iskat okol starsev pa cel schtr. zato da dam pac eno fotko - mi morte pac verjet na besedo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Pripujsala nazaj z Gorenjske . Je blo fajn, mal počebljat, bomo ziher bolje sodelovali vnaprej. Sicer pa šokirana. Sem bila pred do 1997 leta pogosto na Gorenjskem, danes sem pa naredila eno elipso po Jesenicah, ko sem že bila tam in mislila, da sem v new Yorku . Porabla 15 minut, za eno kratko panoramsko elipso tam, pa imajo Tuš, Mercator Hipermarket, običajne Mercatorje, Spar, Eurospin, Sanolabor, Mano, šokirana čist. V onih cajtih je bil sam en Market Rožca, pa mislim da en manjši Mercator med bloki . Hecno, sem še celo nekaj mesecev živela tam , sej kje pa nisem še , pa se mi je tko blazno tuje zdelo . Pa ko pogledaš malo okoli takoj ono visokogorje. Čist hecen feeling. Pol pa nazaj v središče Slovenije, mal kanej pa spet na čist druzga domov , kok bo pa dons Slovenije obdelane . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 sam ne 100 let samote! :xx!: ( ) Jaz bi jo pa spet prebral z 20+ let razdalje bi jo zih drgač razumel Mi pa prav paše tako grdo vreme paše k mojemu razpoloženju :xx!: Pa poledica še dobro da normalni šoferji ne vozijo po mestu pozno zvečer, mam celo cesto za sebe, če me že kam odnese Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 Jaz bi jo pa spet prebral z 20+ let razdalje bi jo zih drgač razumel Mi pa prav paše tako grdo vreme paše k mojemu razpoloženju :xx!: Pa poledica še dobro da normalni šoferji ne vozijo po mestu pozno zvečer, mam celo cesto za sebe, če me že kam odnese jaz mam pa kar podoben okus ze skoz.. saj sem tud mojstra in margareto pri 15.ih brala in ostale *kultne* tud... marquezi ipd. pa mi ne potegnejo (sem ze v literaturi govorila, morda se zdi, da posplosujem, sam mensezdi da ne.. je bla v nasi knjiznici taka razporeditev, da so ble knjige po drzavah v bistvu (no ozje, drugac pa pac mladinska lit. itd.).. in sem goltala.. najprej moravio celga, pol ostale italijane, pol so bli valjda tko po0stavlojeni kaksni nemci... pa norvezhani, svedi... anglezi in tako dalje...tko da sem blazno zgoltala, vsega.. mama mi je rekla, naj si zapisujem v nek blokec, ker bo mega, ko bom gledala, kolk sem rpebrala. no men se je to brez veze zdel, zdaj mi je pa skor mal 'zal'. ne vem če bi se sploh koga spominjal..ah ves da bi se koga. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 jaz tud full of energy! dbest za izvide, kaj sem ti rekla!blagorcek za voznje tele.in - srecno voznjo seveda! you spin me right round babe right round, like a record babe... (watch out here i come ) ribje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ojla!Danes sem vsa polna sama sebe Mislim, da mi je uspelo in to dobro Sicer je bil naporen dan, ampak glavno da so ene stvari za mano Po preiskušnji sem šla na eno dobro kosilce z eno pa mal v nakupe Ful fajn se počutim. Body pa danes počiva, torej nič fitnesa Lajf je ze fajn Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 Lajf je ze fajn kenede?! Zivljenje - kul! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Ja vredik, ne. Mal me buča boli, drgač sm bla pa na obiskecu pr sestri in sm tamalo pestvala...zdej znam skor vse pesmi od Mačka Murija spet na pamet, ker se je ene 3x cd obrnu in sm ji pela zravn...je čist tih in posluša. No, pol je pa zaspala vmes in ker je bla že mal težka, sm se usedla in pustila, da na men spi in pride sestra in se začne režat, k je zgledala k ena žaba na men in jo slika in mi da slikco za pogledat in sm se začela tok režat, k pr norcih, sicer sm se trudila, da se neb naglas, ampak sm se vseen tresla, k potres in valda tamala vsa zaspana dvigne glavo in me začudeno pogleda, kaj hudiča mi je? In sva se še bolj režale...tamala prava carica. Pa ni bla nč huda, sam nč ji ni blo jasn, kaj se teti meša. No, pol sm šla na kosilce k eni kolegici, zdej pa mal odležat, da glavobol mine, pol pa spet na radio. Fejst bodte. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Vam kar zavidam "energijskim", js sm mal zblojen. Nekak mi rečmo "gre" v lajfu, ampak še vedno me vznemirja "boj s sabo". Kaj si spljoh želim, kaj v bistvu hočem........tist v globino......kdo res sem in po čem dejansko hrepenim....Koliko mene pa je v bistvu odraz želj, pričakovanj drugih ljudi........vpliva takšnih al drugačnih družb, okolij......in koliko res mene? Al pa npr. moj job. Gledam nanj tko ...sem "profesionalec", torej, sem plačan, da delam in naredim svoje. Delo je relativno kar zahtevno, zanimivo, dinamično........Za senzibilne ljudi včasih zelo stresno. Poučno. Zelo širi obzorja....o ljudeh. Joj, kakšne ljudi sem že vse videl, slišal..... ...pa tud kolk zanimivih, odštekanih, posebnih, kul.......Zadnje čase ga poskušam jemat na nek način kot neke vrste igro........v kateri te nobena poteza udeleženih igralcev ne sme iritirat (naj ne bi, no).....Tvoje pravilo je.....vse je v tej igri sprejemljivo, sam pa pač reagiraš v skladu s svojimi prepričanji omejenimi z "nujnimi" strokovnimi "omejitvami"......... se ne vznemirjat, sprejeti tako kot je, ne glede kako neverjetno al neprimerno al nepravilno al karkoli že se ti zdi......se ne jezit, vsaka jeza je baje svoje vrste majhen poraz.......pa še pomaga ne, prej odmaga, obremeni, zmanjša sposobnosti uma, zmanjšuje racionalnost, objektivnost........Seveda tud keš tu igra svojo vlogo ampak vsekakor ne glavne, rečmo glavno stransko ...........No, kakorkoli, pa vendar se sprašujem.....pismo, a to misliš delat cel lajf? Pa je sedaj to sploh smiselno razmišljati? Kaj pa bi sicer rad delal, s čim se ukvarjal in res užival pri tem? Pa še že leta me spremlja občutek poslanstva......haha, zdej bojo mislil, da se mi je sfuzlal ...ma ne, res, v sebi čutim, da moram še nekaj narediti, nekaj nekak pomembnega, nekaj kar me bo nekak osrečilo, osmislilo.......pa ne nekaj za kar bi bil plačan al da bi to naredil zarad sebe, v svojo korist. Nimam pojma kaj......No, tko, bluzim dans......če pa je komu, naj mal zabluzi z mano.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 zjeb**a sem v nulo (sam sem res ) popoldne sem za inštrukcije pedenala, potem sem brala mal folk v temi Droge, pol sem se mal zgražala, pol sem še mal prebrala...se še mal zgražala ...hec (skoraj) zdej sem zmenjena na drinku (bila popolnoma postavljena v položaj, da nisem "hotla" rečt: "A lohk kdaj drugič?" za jest imamo: 0, ker smo ostali brez kuhalnika (plate) juti zjutraj me spet čaka delo... bemuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! men se bo zmeša....baba smotanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kva si tko brez energije...dej se v rit mal zbrci pa ne jamri, k v svetu ljudje res trpijo, ti imaš pa vsega toliko v izobilju, da se ti celulit na riti dela in še dost cajta za javkanje, eni 3 šihre skp delajo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kolk sem jezna nase...uf ok...mal bolš zdej sončke Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 .....sam, da si bolš! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 nad zoprn mi tece za ovratnik.. :|||nek jajc pa tak mam na glav, pa ocitno sem prevec sochno nastimala.. in mi zdaj pac za vrat tece...mal je tecno.. sam.. je pa tud fajn...skratka, superca v bistvu... mam jajc pa svasta na glav, poslusam super muzkico..nad dobr se mam... razen da mi neky hoe tect za ovratnik.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts