Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

Dober dan! x:)x

Včeraj sem opravila reiki 2. st. po metodi Usui Shiki Ryoho.... Potem sem imela pa še Aquadetox terapijo (noge v vodo in 2 ampera elektrike po tebi in iz telesa se začne iz limfe izločat "svinjarija" skozi stopala..)....

Od danes sem pa še na postu...

And I feel good! xDDx

Sedaj pa naprej pospravljat stanovanje....

Lepo in sončno nedeljo vsem!

xsrcx

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dober dan! x:)x

Včeraj sem opravila reiki 2. st. po metodi Usui Shiki Ryoho.... Potem sem imela pa še Aquadetox terapijo (noge v vodo in 2 ampera elektrike po tebi in iz telesa se začne iz limfe izločat "svinjarija" skozi stopala..)....

Od danes sem pa še na postu...

And I feel good! xDDx

Sedaj pa naprej pospravljat stanovanje....

Lepo in sončno nedeljo vsem!

xsrcx

O Tinal in je tista vodna masaža kaj ven potegnila? Ko sem 1x gledala na Tv je voda full umazana. Kolk časa pa si na postu??xDDx

Da se dobro počutiš, je pa cool. Jaz bi tudi kdaj kak post ubodla, samo glede na to da kadim, ne vidim kakekga velikega smisla, (ker vem da to pa ne bi šlo) pa bi se potem samo še bolj zapacala, se mi zdi! x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

ja mene tud zanima tole, frend je rekel, da je bila temnozelena voda pol! :eek:

haj evribadi! :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vreme je pa fenomenalno, kako je lepo poskrbljeno za nas. Ponoči se ulije, potem pa sonce, ma the best.xsrcx

Jaz sem z mojim ta malim skoz uzuni, ne morem biti not. Danes bova pa pičla spet na kakšen lep hrib. Brez tega ne gre. Pospravljeno je, tako da ni panike.

Eno odmeditiram še prej, kavo spijem do konca.

Danes sem pa spala kot čriček. Kavča nisem raztegnila, moja dva ta mala pa obvezno spat z mano, se tudi premaknit nisem mogla ponoč. Spala sem na hrbtu, s pokrčenimi koleni, ki so bili v zraku. :eek: Ne vem kako mi je to ratalo. Bolečin imam relativno malo, samo vrat me malo špona, zaradi pritiska na povštr. x^x

No coolsko, uživajte to prekrasno nedeljo. x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

ja mene tud zanima tole, frend je rekel, da je bila temnozelena voda pol! :eek:

haj evribadi! :vio: :palec:

x:Dx taka nagravžna barva pride, pr enmu frendu je bila, črna, kot bi premog namakal not :vragec:

Luč so nam prižgali v Ljubljani, pa se je tašča dolžno počutila, nas obvestit, seveda je samo mene s pojstle vrgla, njen sine pa še nadaljuje spanje pravičnega....pol me pa sprašuje al naj mi dons naredi flancate??? x:px zato k me je zbudila...mah....itaq je že cajt, da mal mignem x:o)x mogoče pa dons res kak sprehodec sprehodim.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

a tko? ne pride povsod isto svinjska tale voda?

aha no saj je logicno, po 1 strani...

*

aja Boby, cestitke! :palec: x8Dx

(V nedeljo? :eek: kako, a prek maila?)

*

Izraz, nisem vedla, da mas kar dva tamala...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a tko? ne pride povsod isto svinjska tale voda?

aha no saj je logicno, po 1 strani...

Ne vem, do zdaj sem videla vedno samo temno zeleno. Sta šla pa skupaj z ženo tole probat, ona je imela temno zeleno on pa skoraj črno, kot bi premogovnik odkrili. Je pa res, da tip skoraj vsak dan šankira in če pravijo, da gre vsa svinjarija ven, bi že verjela :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

mater...

kako pa prides do tega?

kje to furajo?

na kaksen nacin?

kok stane?

in podobno. x?x xDDx

Picasso

huh, sem se danes nategnil. sem šel na fitness, pa sem prvič opazil, da ga šele ob dveh odprejo....sem prav vlekel za kljuko od vrat, pa se niso hotele odpret, pred nosom mi je pa pisalo, da se šele ob dveh odpre, jest pa nič videl :vragec:

nič, bo treba nova očala...ali pa novo pamet x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

....sem prav vlekel za kljuko od vrat, pa se niso hotele odpret

x:Dx x:px :palec:

(*men se je tud kdaj ze kaj tacga zgodil, sam ne v nedeljo pa ne na fitnesu, pac pa v kaki banki al kaj tacga xDDx)

Picasso

sam da ne v kaksni banji. x;)x

(*a si brala Gozd obesenih lisic?) x:px

x^x ne še...sem pa šla gledat na google kaj piše o tej knjigi.....ob priliki jo ubodem v knjižnici pa ti povem x8Dx

Glede na to kaj je Mladina pisala o tej knjigi, nista marginalca.....oba sta zelo uspešna v svojem umetniškem poklicu...

Ma ne me narobe razumet, sam v časih in okolju kjer živim, je malo takih zgodb. Sej veš da sem že v letih in tle naokol razpadajo partnerske zveze ko po tekočem traku, gledam razvaline od ljudi, grenko otroštvo malčkov, strah, prizadetost mesarsko klanje kdo bo dobil kak pisker, delnice , stanovanje, avto, vikend....podlo trganje otrok na dve poloviici, letanje od enega psihološko zblojenega zapriseženega psihiatra do drugega , kdo od staršev fotr al pa mat je bolj primern za skrbnika otrok....

:V: zagrenjenost, depra, ubitost v očeh vseh nastopajočih.....

je taka zgodba res svetloba :palec: ki se širi v temo naokoli.....

Vsi imamo sanje.Kdor z njimi samo sanja, vse življenje spi.Kdor jih v snov spreminja, ustvarja in gradi.(Kerševan)

Njima je uspelo :palec: xwizardx xloveyx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Spet mam svinjsko migreno. :xx!: Jebemo sunce!!!! :vragec:

:

skuhaj si poprovo meto, baje pomaga tudi pri migreni :flowers:

pa na sprehod pojdi, tako lepo vreme je, sonček, no vsaj v celju je x:)x

sicer pa včeraj bila zunaj, najprej kino, pol pa na pijačko z mojo zelo dobro

prijateljico, ki se v torek že vrača nazaj v london :C: . me niso hoteli spustiti v local,

dokler nisem pokazala osebne :o|o: ja, nekateri pač zgledamo tako mladi x:Ix x:Dx x:Dx

lep dan, pa veliko sončka xsrcx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

skuhaj si poprovo meto, baje pomaga tudi pri migreni :flowers:

pa na sprehod pojdi, tako lepo vreme je, sonček, no vsaj v celju je x:)x

Ej, tenks, sm že vzela tableto in se grem uležat za pol urce, da prime. Mi niti n apamet ne pride, da grem na sončka, k mi svetloba prov zareže v oko. Ko pa mine, bom šla pa z veseljem. x;)x

Cashy kaj ti tudi v nedeljo telovadiš?

ja, če v ponedeljek ne, potem v nedeljo x;)x v fitnessu moram biti obvezno 3x tedensko...sreda in petek sta tako vedno...in če nimam v ponedeljek časa, grem v nedeljo x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Nč, grem se mal sama seb smilt. :V: :C: Au. :xx!:

:eek: bušca ti, da čimprej mine xwizardx :detelca:

ja res je tako kot si napisal :xx!:

krhko bitje pri trenutno 90kg in 185 cm

:inocent: pa si res kot porcelan x:Dx :palec:

a ste gledal risanko Bizgeci na TV1? ful sem uživala, bravo ustvarjalci :palec: x8Dx x^x (moj kolega sodeluje s svojim glasom zraven, je pa to nova risanka, predvajali so včeraj in danes dve, pa še drug petek in soboto jih bodo)...

:sori: zamudila....veš da bom x:Dx :palec:

hah

v nedeljo vjutro dobim rezultat izpita. :O: naredo, haha xDDx

svašta x:o)x

:palec: xsuperx bravo, kaj še češ lepšega

no, eno drugo bojišče pa še odprto...se pa nekaj v meni spreminja...pa nea vem kaj...še...

x8Dx včasih je dobro da nea veš x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Prikolovratila z blatnega sprehoda x:Dx . Pismu, se kar ugrezam na kakšnih področjih x:Dx , da o Cyberčku ne govorim, kakšen je prišel :wOOt: , sva takoj pod tuš zašibala. Zunaj se že oglašajo ptički, me je v bistvu malo razžalostilo, no ja, upam, da se tale ptičja gripa nekako umiri in da bodo normalno živeli, kot sicer. Potem sem gledala, na vasi imajo kokoši vsi spuščene :eek: , pa nisem sigurna, ali so samo svetovali, naj imajo ljudje perutnino zaprto, ali jo morajo imeti?

Nič grem zdaj s krtačo v akcijo x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:palec: :hepko: super Pika....naredi si krasno popoldne x;)x x:Xx

**

Pujsa dont worry, spomni se norih krav, pa vseh drugih scen ki smo jih preživeli in vse panike in evforije okol tega.....mal me skrbi da ne bodo še pujčekih kaj našli, to bi pa ta prav udarec za povprečnega Slovenca in njegov jedilnik...

xcivx se sploh ne smem spomnit kaj naredi tak blatn štirinožec, ko prirajža s sprehoda :o|o:

xrolleyesx danes sem pa res klepetulja, ko da bi bla dvojček xcivx

Marsa 2200 sem bila (ne vem kje na lestvici je to)

Pika samo, da je že bolje... xrosex

Bobnar čestitke...k bi bila jaz tako uspešna, bi bilo tudi fino (pridna sem že..s.am rezultata kar ni)

midva sva ravno s sprehoda...imela jako težke debate...spet...

imam filing, da se že ponavljam, ampak jaz ful hočem stran od tukaj...

pa se trudim, pa ne težim...potem, pa kar butne ven iz mene xnckrivx

se šibam učit...sem v zaostanku...ogromnem...

sončkeeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

slinavko in parkljevko

saj ne ves kaj se 'hujs' slis... x:px x:Dx x;)x

:switz:

kuham, pedenam, vse zivo... xokx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...