Mana 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 prou zdravstveno izkaznico sem šla po vseh škatla iskat....torej Marsa 23.5.1980 : 2250g 46cm 25.6.1980: 3270g 50cm 17.7.1980: 4300g 64cm : :: :: : 19.3.1981: 9000g 71cm sedaj sem pa 163cm pa od 51-54 kg (varira ) mal mejhna sem...sm kaj češ drgač pa nič podhranjena in to s poporodnim Hjem sem se rodila...mogoče sem bila zato taka ubožica...pa bogsigavedi kaj je moja biološka mama jedla, ko me je nosila ipd. ***** Pikica baje določena vrsta hrane vpliva na migrenske glavobole (nekateri imajo po velikočokolade takoj migreno).-..mal glej: kdaj, kako, koliko časa, zakaj.... ***** Cosma k tbe berem imam vedno ful tak vtis, da res uživaš v lajfu, da ti je pou fajn...in bi bila malo na tvojem mestu...se tako fino sliši kaj delaš... ***** Bibnar zdej pa nehi čez Ljubljano tolčt, al pa v svojem ljubem Mbju ostani ***** nč...se grem naprej učit :xx!: Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 prou zdravstveno izkaznico sem šla po vseh škatla iskat....torej Marsa..... sedaj sem pa 163cm pa od 51-54 kg (varira ) mal mejhna sem...sm kaj češ drgač pa nič podhranjena in to s poporodnim Hjem sem se rodila...mogoče sem bila zato taka ubožica...pa bogsigavedi kaj je moja biološka mama jedla, ko me je nosila ipd. .aha no si se kar v redu nardila, saj skor tolk tehtas kot jaz!!! mas najbrz tezje kosti, ker se mi je zdel na fotki, da si suhcena precej. sam ne pdohranjena al kaj tacga, sam prej suha kot debela pac. bolj suha kot jaz, recimo, pa mam ene tolk (54) kil. Ti tole zlatenco poporodno ma ful otrok, nima zveze s hrano.moj je mel recimo zarad krvi (ker sem Rh minus), in to ORNK zlatenco, da sem bla v bolnici se 2x, poleg tega, da sva zarad zaletnce bila 10 dni v porodniscnici al 11. (navadno gres pribl. po 3. dnevu dam) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 aaaaa, ok! Samo, da smo vsi "na broju"... utrujena, pa skoz se neki bockam z računovodkinjo (da ne omenim še s kom).... mater no v 7 letih bi pa lahko dečva spoznala, da nekaj pojma pa tud mam, sem kar nekaj časa delala v njenem poslu... ej a naj računovodkinja, ki jo plačuješ najde rešitev al naj jaz mozgam celo noč? če si tule gor pa sori, ampak res me spravljaš iz tira...pri nas ful dežuje, spat bi šla, pa grem na razvajanje telesa (beri limfna drenaža)... ej danes sem si za 2000 jurja kulske hlače ubodla sem kar ponosna nase, da sem šla na 2 številki manj in "zaenkrat" obstala na tem... danes sem v razmišljanju ali imam sploh koga razen tamale res rada, tisto "rada" ali sem se samo odločila komu se bom intimno predala... nemoremverjeti... brez želja za prihodnost sem ostala, pomembno mi je TUKAJ in SEDAJ...nekaj ne štima z menoj, vem... ampak nimam ene posebne želje, pričakovanja, hrepenenja... nič...aja celo večnost se eni simpatični bivši lunatki spravljam pismo napisat (hihi si dopisujeva po pismih, ful kulsko) pa ne gre in ne gre.. TSaturn v 11. hiši? aja pa nekoga mam namen danes mičkeno skromno razveselit, no upam, da mi porata... ja pa položnico za davek mam še danes za plačat (spet ena štorija z računovodkinjo... na en davek je pozabila)mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 pa grem na razvajanje telesanekaj tacga sem tud planirala zate v tem tednu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Jaz bi tudi napoved... ..pa tisto "dnevi primerni za sex" lahko spustiš...razen če je jeb**** v glavo tudi seks Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 res Marsa, fajn, potem je prava odločitev ... Astra, prav podobno razmišljam me zanima kolk postov je zdejle vmes, ker mi dela tole z nadhitrostjo.... Šibam, mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 sex v glavo! ja, saj. na sam odprla sme ponovno koledAR... pa ga nazaj zaprla. ampak jo bom, ja, napisala... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 zdej pa nehi čez Ljubljano tolčt, al pa v svojem ljubem Mbju ostani To se nam je ravno zadnjič zgodilo, ne vem, če sem o tem pisala, ko je ena Belokranjka, tolkla čez Ljubljano in Ljubljančane maximalno. S tem da je študirala v Lj, dobila službo v LJ, živi v LJ itd...je samo stalno ponavljala, da smo totalno mimo. Zasedba je bila 7 Ljubljančanov, 1 preseljen Dolenc, ki se ima za Ljubljančana in ona kot poosebljena neljubljančanka-karkoli to že je. Nič drugega konkretnega ni spravila, kot to da smo čisto mimo...oke pa zakaj...ja k smo ...in gotovo. Mislim, jaki argument. Ok...mi za mizo smo bili izvzeti, ampak vsi ostali pa so V bistvu nihče od nas ni rekel, žal besede ali pa karkoli drugega, ona pa kar nabijala.....Me zanima, kako bi bilo, če bi 1 Ljubljančan prišel k njej v Belokrajino in nastopil isto. Mu najbrž tudi ne bi nič rekli Meni je ta krajevna razdelitev pomanjkanje širine duha in govori itaq samo za sebe. Potem takem bi se jaz morala družiti samo z Ljubljančani oz. še huje samo z ljudmi iz svojega sela Pri meni je to zelo težko, ker je kar nekaj mojih prijateljic iz drugih držav in potemtakem, bi morala vsem američankam, stalno govoriti kok so mimo, ker se stalno vmešavajo v svetovno politiko, da o ostalih ne govorim.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 daj no, sam do 15:30 h sn u službi :lol: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 kej se te ti pizdiš zaj... a ni jasno da se zezam? ah, ti si ja svetovljan, seveda, to je point, naj se ve, ane kaj bi ti zaj rada komandiarala kaj kdo piše v dnevnik al kaj? zaj so slabi cajti za perutnino, nea se napenjaj preveč Komandirala? Najbrž si me zamenjal za koga druzga oz. govoriš o sebi. Ne me čitat, pa ne boš ogrožen! Perutnina je v mojih letih kompliment, hvala Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 Perutnina je v mojih letih kompliment, hvala cist na zacetku, ko nisem hotla met hotmail naslova pa taksnih (neke moje fore ), sem si ubodla naslov chickmail. se mi je tolk mega zdel.pa ni se dal bit mimi, pa nic kar sem hotla, niti rozy, pol sem se pa ufurala in sem na konc bla rozzzy@chickmail.com. sam pol so itak ukinil, jaz pa morda tud se predtem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 dolgcajt a nisi ravno dve "češple našo", pa še kar dolčas? ...c c c c c.... mogoče bi mogu na perutnino prešaltat...k se že tko repenčiš k petelen na gnoju... Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 a mene mislis najbrz, ce skljocam kot za stavo pa zivcno zraven na uro gledam? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 ah ja, če bi na LNFju kaj o literarni teoriji pisalo bi gotovo že vse znala, ker še kar tukaj visim k en špagetek, ki ima polhen kufer že filozofiranja o obstoju literature :xx!: fuj in fej + bljak bom šla počas lase prat, potem pa še mal Paveseja prebrat (da nau una spet vame tko prebodeno bolščala, kakšne elemente proze lahko prepoznamo v tem delu, če gre za prozo, ki je "paratatica" ali pa "ipotatica")... Paveze mi je pa itak že žolčne kamne povzročil z "La luna e falo", ko sem umirala na obroke, dolge in obilne (k bi pr NLB vsaj 6 mio kredita vzel) M ase bunim, samo tole je še najbolša stvar, ko imam na faksu (it književnost), samo sem že zjeb*** od unga filozofiranja...to gre men tolk na jetra ej... al je al ni...matr, ne pa 3 ure k čreva, najprej, da je...pol milslm, da že štekam...pol pa še tri ure, da ni...in pol za finiš, da itak ne mormo vedt al je al ni... nervozna sem.... Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Za znort pridna , očitno sem imela tako strašno skrb, kako bom vse svoje in računovodsko opravla, da sem čist naspidirana vse nardila, sam 1 zadevo pustila za jutr . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Ni Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 ma daj!!!!!!!!!!!!!! nekaj napol lunine pa nekaj napol nasveta. :||| maske si naredte pa tak pa vznemirjenje pa taksno. pa zhrtje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Marsa....nimam težkih kosti, ampak velko rit, pa močna stegna Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 A taščice tudi lahko ptičja gripa napade??? Nekaj mora bit narobe z mojo taščico, ampak najbrž bo bolj kaj takega, kar možgane napada... Pa kronično mora bit, ker traaaaaaja. Baba trapasta. :xx!: Pri svojih letih še vedo ne vidi 2 prsta ven iz sebe, ji bom podarila kakšno knjigo za razsvetlitev (samo NIKAKOR nikdar ne dojame teh namigov???) Sklep - ko bom velika, bom take sorte taščica, ki da MIR. In se vtika le, ko jo prosijo za pomoč. Si moram nekam napisat. Marsa, če je bolj za en k... napoved, se nič ne mudi. Sploh pa - kje piše, da MORAŠ? Napišeš - napovedi do nadaljnjega ni sploh, daš gor čelado, pa mirna bosna. A da bo lepotilnim podvigom naklonjeno? Hmmm, tole hosto po nogah bi bilo zanimivo malce "redčit". Al pa vsaj razčesat. Taščica... :xx!: kri mi pije... P.(M) S.: odkar se mi čudežno narisala facka v enem od kvadratkov, lahko BRIŠEM objave. Buaaahhaaahaaaa zdej pa bo! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 ma daj!!!!!!!!!!!!!! nekaj napol lunine pa nekaj napol nasveta. :||| maske si naredte pa tak pa vznemirjenje pa taksno. pa zhrtje. kake maske....niam cajt......noro dogaja...vznemirjenje ti temu praviš...sej sn že zaj čist evforična A taščice tudi lahko ptičja gripa napade??? Taščica... :xx!: kri mi pije... to je na začetku, pol pa moja frenda ugotovila, da dedca zamenja ampak tašče nikoli Marsa....nimam težkih kosti, ampak velko rit, pa močna stegna da me ne bo zvil...to pravijo petdesetkilski , ha ka pa če maš 110 kg ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Matkurja ste sitni!!! ....sej jest tud "star" kofe žulim, pa kaj,......halo,....bo ko bo napoved,.......upam, da bo primerno "vzgojno" sitna,...... :xx!: freia,....če je tvoja taščica vsaj mal mojim bivšim, podobna,...tanajbolj, da jo čimprej na svoje mesto postaviš,.....drži, tud če tipa zamenjaš, dostikrat to pomen, da tud še kako dodatno taščo pridobiš. Mene se nova in vse tastare kr "držijo",.....s tasti vred. :xx!: ....hvalabogu vsaj bivši so šli svojo pot..............bljak otroški vrtec Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 ...sej jest tud "star" kofe žulim, pa kaj,...... ma ne..to je mars v ribah.. se ne spravis pa ne spravis.. ja, priznam, mal je lenoba, sam mal je paasc v sco - hocem, ko se le lotim, da je ok(zato ze predhodno meckam, kajti ko se lotim, se lotim in pol tolk cajta, da sem zadovoljna, no vsaj priblizno, da se podpisem pac). in, kaj se mi je zgodil, ker mi tolk tezite? (krivec mora bit, sem le riba ) cez merkur sem presejvala nasvet. :xx!:tko da mam zdaj dva nasveta (ista), pa nobenga merkurja. ampak ne, saj ni tok grozn, saj pribl. vem kaj sem pisala, ze spackedram. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 huh, kaj dala, da te mal riba popusti, pa scorpijo zagrab..... ....eee, brez heca.....a to je ribje?.....da krivca vedno drugod iščejo, sam pr seb ne (ne mislim tebe),...poznam ene par "modelov,...asc riba,....sem mislila, da "vlečejo" tovrstne vzgojne vzorce od/pred otroštva s sabo... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2006 saj me je ze zagrabu, sam predolg me je riba grabla. jp, pol 'pojasnim'.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 evo ....upam da sn v skladu z napovedjo up and down.... žavba spet potuje upam, da nau spet nazaj prišla **** življenje je ena kratka posrana kurja lojtra pa nima veze zaj to z aktualno ptičjo gripo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts