lea 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 bom kar v dnevnik..... danes je tri leta odkar sem prisla v tole gnezdo. objav imam malo, ker, nisem prevec zgovorne sorte, tu sem pa vseeno kar precej. veliko dobrega pa balasta tudi je tu, je pa vsekakor eno varno gnezdo, vseeno. plac, kjer ves, da ti bo kdo stopil ob stran pa nasproti tudi, koneckoncev z nekaterimi sem imela se kar intimen stik, druge samo berem.iskala sem temo, ki si jo ti, marsa, odprla par let nazaj in sicer o tem kako vidimo sebe nazaj tule na forumu. svoji prvi posti, distanca,... pa je nisem nasla. niti v cvekarijah niti kje drugje. naslova se pa ne spomnim. bi se lahko malo zaanilizirala fajn je tu! samo stanko pogresam, kajti ona je *kriva*, da sem sploh se oglasila. staaankaaaa kjeee, siiiii eh , sele zdajle vidim, da sem falila za deset dni pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 ampka resssss si me spomnila vran... fulll so se drle.... jih je zelo veliko tam ob ljubljanici... k je velik dreves... blaznotno elik se jih je nabral na enmu drevesu in so kot delci jate odletavali... kot bi se dogovorile da odhajajo iz drevesa po manjsih grupah... ene so potem ostale tam... ene so potem vracale.. jst sm pa tut sou pol... --------- sem tudi jaz v nedeljo slišala ptičje dretje prav, v bistvu je bilo podobno kruljenju pujsa, ko bi šlo za življenje, pa tam sredi res narave , po mojem, ja, da čutijo energijo . Mickeni a kr intimne stike si mela ahaaaaaaaaaaa ... zdej te po mamo... ti si pa full dovols ej... .. tiha reka bregove dere sam to pomen... da jst pol ostanem na obali ----------...z nekaterimi sem imela se kar intimen stik, .... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 a kr intimne stike si mela ahaaaaaaaaaaa ti si pa full dovols ej... .. tiha reka bregove dere Brez skrbaj, pa nisem glih najbolj tihe sorte sicer, sam s seksom se pa ni za špilat. Zato sem si pa zbrala leva, da ne bi bli čudni mladiči, moj Nick se je pa zapalil v Kitajski znak taistega bitja . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 kdob tebe sploh razumu kaj govoris ne stekam povezave... konc koncev pa sej useen ane free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 kdob tebe sploh razumu kaj govors Hehe, izgleda, da samo ženski možgani poštekajo... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2006 bom kar v dnevnik..... danes je tri leta odkar sem prisla v tole gnezdo. objav imam malo, ker, nisem prevec zgovorne sorte, tu sem pa vseeno kar precej. veliko dobrega pa balasta tudi je tu, je pa vsekakor eno varno gnezdo, vseeno. plac, kjer ves, da ti bo kdo stopil ob stran pa nasproti tudi, koneckoncev z nekaterimi sem imela se kar intimen stik, druge samo berem.iskala sem temo, ki si jo ti, marsa, odprla par let nazaj in sicer o tem kako vidimo sebe nazaj tule na forumu. svoji prvi posti, distanca,... pa je nisem nasla. niti v cvekarijah niti kje drugje. naslova se pa ne spomnim. bi se lahko malo zaanilizirala fajn je tu! samo stanko pogresam, kajti ona je *kriva*, da sem sploh se oglasila.staaankaaaa kjeee, siiiii eh , sele zdajle vidim, da sem falila za deset dni si me zmedla z ikonco (a si mela prej s pilotsko kapo ), ce si 'taprava', si mi dala najboljsi kompliment nekoc.. (no med najboljsimi, men najljubsimi) da sem.. tolk super jin in jang, nekaj tacga. Cisto poseben test(*pa se 'avto astro test) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 ja, ja, saj bom dala pilotko nazaj, mi je bolj vsec! kuj prec, ce jo najdem.pa hvala za linke! ah, intimni odnosi, seveda, z vec njimi..... tebe pa mal pomlad ruka al kaj, free pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 ej a dons kj piše v napovedi, da pospravljamo??? Čist se mi je strgal grem naprej, da me ne bi slučajno minil Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 ne rabi, sem ruknjen ze od rojstva pilotka je bla kul! ---------ja, ja, saj bom dala pilotko nazaj, mi je bolj vsec! kuj prec, ce jo najdem.pa hvala za linke! ah, intimni odnosi, seveda, z vec njimi..... tebe pa mal pomlad ruka al kaj, free a da 0 ne spimo tut? ------ej a dons kj piše v napovedi, da pospravljamo??? Čist se mi je strgal grem naprej, da me ne bi slučajno minil free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 ja, ja, ..... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2006 Oj Lea, ja, daj, ce je tud teb bolj vsec, men se je zdela super pa zlo znacilna zate. * Cosma, mensezdi da niti ne, sam pashe zraven, je lohk komot v paketu, nega sebe je komot lohk tud nega doma. * Free, po mojem da ja - kaksne sanje, spanje pa tak, ce pa ni, sem pa pozabila, pa bi skratka morala napisat, tko da ja, sodi v napoved, tud ce ni not. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 sem ful pridno s sošolko delala za faks...si res zaslužim *****Mick kaj pa je?Sej bo, jaz ful zate x!x *****so mi ravno danes priporočili eno l'occitanovo kremo z medom...pa me zanima, če ima kdo recep kako tako kremico narediš doma... *****Marsa rune, ja...jaz bi tudi fullllllll...pa ni cajta...veš kdaj sem že rekla kakšne si pa neredila? al si jih kar kupila? ***** meni pa ptiči sploh niso ljubi...sploh pa kakšni ljubljanski golobi al pa vrane, ki so tako debele, da zgleda, k da bi krava s krili prot teb letela, ne pa ptič... :xx!: baje so se pa ptiči itak razjezil nad našim početjem..in zdej imamo pričjo gripo x!x ***** zjutri sem srečala enga fanta, ki ga že 100let nisem vidla...sva par bsed izmenjala in mi je res polepšal dan zdej sem pa mal sitna, pa napeta Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 flash back... cak kerga leta smo... 2002 al kako LEA: ja, ja, ..... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Končno konec. Ko sem danes poslušal folk sem se, pod vplivom dogajanj, ki so me užalostila, vsake tolko zalotil pri mislih "joj, ludeki, s čim se vse vi obremenjujete". Bedn dan, kakorkol ga obrnem. Tega ne more nič spremeniti. Aja, thx prlečka, Pujsa, Mana. Sam, kot pravim, jaz sem v tej zgodbi čist nepomemben, sam pa zlo žalosten..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Končno konec. Ko sem danes poslušal folk sem se, pod vplivom dogajanj, ki so me užalostila, vsake tolko zalotil pri mislih "joj, ludeki, s čim se vse vi obremenjujete". Bedn dan, kakorkol ga obrnem. Tega ne more nič spremeniti. Aja, thx prlečka, Pujsa, Mana. Sam, kot pravim, jaz sem v tej zgodbi čist nepomemben, sam pa zlo žalosten..... Vsi se z nečim vedno obremenjujemo,.....nam pomembnim/njim nepomembnim in obratno,......in nobena zgodba, ki se nas "dotakne" ni nepomembna. Zgodbe same kot samih "dejstev" resda ne moremo spreminjati,....pa tudi čemu bi? čemu bi ždeli v preteklosti? občutki so vendar v sedanjosti a ne? in z njimi delamo, se soočamo.....in ko jih "predelamo" je tudi zgodba drugače obarvana. Življenje je skupek mavričnih barv,.....na srečo,.......in kako veš, da je popolnna temina, če jo ne znaš primerjat z žarkom v njej? Vse dobro! Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Življenje je skupek mavričnih barv,.....na srečo,.......in kako veš, da je popolnna temina, če jo ne znaš primerjat z žarkom v njej? Vse dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Astra alain zu hause x!x ufff, pa sem jih spakirala... ...moji so šli v Italijo smučat...frendi so tam že od sobote, danes pa je gospod peljal še naše in njihove otroke... naše pamže je najbolj skrbelo, če imajo s seboj dovolj vina in piva..toliko o malih otročičkih... zdaj poskušam v red spravit ta kokošnjak, ki so ga pustili za sabo...potem pa do sobote... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Silki, thx za vzpodbudne misli. Kak komentar pa mogoč kdaj kasnej....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 LOL kaj spa jedla tazga? ----...meni pa ptiči sploh niso ljubi...sploh pa kakšni ljubljanski golobi al pa vrane, ki so tako debele, da zgleda, k da bi krava s krili prot teb letela, ne pa ptič... :xx!: zdej sem pa mal sitna, pa napeta sm reku zrat leine ikone ------lej lej, v luknji je solnce posijalo tut to se zgodi free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 vsake tolko zalotil pri mislih "joj, ludeki, s čim se vse vi obremenjujete". Ne vem kaj je tebe tako prizadelo, Mick( vse dobro ti želim!).... Astra alain zu hause x!x AstraDamn, za tole sem ti pa res fouš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Čau lupčki! Evo mene nazaj Blo super noro fajn, vidla moji punci v Londonu, pa en najbolj simpatičen španski parček, hablala espanol čist brez problema.. super, res Kupla en kup luštnih stvari, povem jutr, dons se mi ne da.. pa brat vas bo treba vse za nazaj Aja, je zgledal, da sem bla ful gor, pa nisem bla v bistvu, sam frendica živela tle, ker je mucka pazla, jaz se pa nisem odjavla iz LNF, preden sem šla, pa mam za domačo stran nastavljen in je pol vsakič, ko je skočla na net, zgledal, da sem gor Tko no, fajn, fajn sem, jutri se pa normal lajf nazaj začne WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 jaoo, včeraj bil na pevskih, pa tudi ogrevanja nisem mogel normalno dat skozi, se mi je glas kaj hitro prelomil sem se očitno nekaj prehladil, sam ni nič hujšega potem sem šel pa takoj na fitness, ko sem prišel, je bilo nabito polno folka, ko sem odhajal sva bila pa le 2 . Jutri se pa začne bendu kalvarija, 3 špili v 5 dneh...poleg tega, da še šiht furam a kdo ve, kaj je zdaj s študentskimi plačami? A se plača 25% akontacija ne glede na vsoto, ki jo zaslužiš? ko so moji kolegici za 10k zaslužka pobrali 25% ? Če to drži, se bom kaj hitro losal tega šihta, ker bom mesečno zaslužil samo še 60k ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 ----sm reku zrat leine ikone ------ ane, ane...a ves kdo je to?amelia earhart - prva zenska, ki je z letalom leta 1928 preletela atlantik. sama! vsec mi je tako in tako. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Hoj vsi! Vidim, da življenje teče dalje. Danes nekam otožna. Še se nisem odločila, kaj bi bilo temu krivo. Vreme ali dogajanje..Sicer pa včeraj šla po zvončke - tako kot pred 17. leti. Le da takrat z nekoliko večjim trebuhom in manjšimi kilami. V široki lepo pleteni rdeči mamini jopi. In z zvončki v rokah prisopihala v hišo..spekla štrudelj..pucala do onemoglosti..drugi dan torej 22. opet pucala, celo v hlev šla skidat svinjam..in potem se komaj privlekla do hiše..in popadki se začeli...to je bilo pred 17.leti...vedno obudim spomin..Pje..jutri ima moja Mihaela 17.rojstni dan......riba asc dvojček, luna v tehtnici..ful bika in kozoroga, nič ognja..nekaj vodnara..Nekako ne morem dojeti, da je že toliko stara...mislim..jaz v njenih letih imela Š.ja in bog ne daj,da bi kdo sploh pomislil,da bi mi ga branil...in čez par mesecev že noseča bila..in niti pod točko razno si ne morem predstavljati nje v moji koži...saj ne da ji ne bi zaupala...ampak jaz sem bila drugačna, kot je ona zdaj. In včeraj torej šla poiskat - s psom - seveda, ker mularija ni hotela zraven - zvončke. Tiste prve, ker še vedno sneg v dolincah.In ukvarjala se z vinogradom, - nametale s tamalo bio gnojilo - porezala vrtnice..in mi bilo vročeeeee. krasen dan. brez vetrca.Danes pa tko žalostno zunaj..menda bo vreme krivo. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Jooooooj, včeraj net zvečer delal...ko sm prišla domov ob 8h, pa do 11h sm čakala, če bo kej, pol sm šla pa spat. :xx!: Baje, da kr velik del Lj ni mel dostopa...kdo ve kej o tem? Sej, v službi mam pa itak Voljo, tko da ne vem, če so pr Telemachu spedenal. Spet mi šefe živce pije....itak ne bi bil on, če mi jih ne bi. PMS mam, pa sm povrh še sitna...al se reče MMS? Pa mal me buši boli. Sej čist mal, bom preživela. Včer me je pa spet glava bolela, ampak navadn glavobol...tist, k te tko tišči - pritisk. :xx!: Ma, kr neki. Drgač pa nism slabe volje al pa kej. Sam tko... Aja, pa zaspala sm dons. Pol ure sm zamudila, sam je blo kul. Mater...sm telefon izklopla, pa mi je ta pru alarm zvonu, ta drug pa ne in pol sm ob 8 vstala, namest ob pol. :OO!: hihi. Ajde, gremo delat naprej. Lep dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts