Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

Hoj!

Jao, kok sm bla včer zvečer sitna! xrolleyesx Neviđeno. Kr neki...spet en preblisk dobila in kar naenkrat iz noramlnega počutja v :sori: :V: :C: :xx!: :o|o: . Brez veze. :o|o:

No, sej sm dons že kul, ampak vseen trmasta. :vragec:

Dons bo spet ogormn letanja. popoldne mam še faks, pol pa še en sestank, tko da sm do 9h pečena. :xx!: Ne da se mi. :o|o:

Nej bo že vikend in mal miru. x:)x Sej, v bistvu je sam še jutr. :palec: Kulči.

Pa zebe me spet. :o|o: So spet zmanjšal kurjenje...mogoče. Morm pogledat. Nč, si bom kr bundo oblekla, k mi ni kul. :o|o:

Oki. Pridni bodte, pa lep dan. xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pofočk!

od tistega :onfire: ..je bolj malo :o|o:

včeraj najprej bajto v nulo zrihtala... x^x ..še en pomladanski tegl naredila, da mam mal pomladi tule, potem šla k frizerju, pa pedikerju.. :xx!: ena kurja oka se mi je pod nohtom naredila, sem skor krepnila :xx!: :xx!:

Aja x!x ko sem šla k pedikerju sem imela še 5 minut časa, pa mal bacim oko na izložbe in :eek: :eek: ..pri IUV NATANKO tako torbico zagledala, ki sem jo že dolgo sanjala...pa sam 16 jurjev stala, čist nova kolekcija :palec:

če koga zanima, res so naredili tako kolekcijo, da bi kar nekaj torbic mela, pa še zlo ugodne cene... :palec: :palec:

Pol sem pa kr nekaj bluzila...in naenkrat nisem vedela kaj bi, pa sem mojim sms-je pošiljala xrolleyesx ..sem kr žejna ratala, ko so mi fotko spitih pirov poslali... x:Dx

Kolk je to hecno, ko so doma, mi gredo včasih orng na živce, pa si sam tišine želim, zdaj pa nekaj manjka :o|o: ..sem za trenutek, ampak sam trenutek pomislila, da pa morda smučanje res ni tolk slaba stvar... x:px x:Dx

Aliana wb x:Xx

pa lep dan vsem migajočim, v tančico zavitim in od frendic poslavljajočim... xsrcx

komentarje na lunatke dajem čist na konc, da ste prisiljeni vse o meni najprej prebrat... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Onix -Vsak je sam-Hazard

Vsi so s teboj, na vseh poteh, kjer seješ smeh v siv dan brezbrižnežev, kjer si izvir, omamno živ, neusahljiv, za usta srečnežev, vsi so s tabo.

Ob tebi so, ko si obet, ki da razcvet, vsem krošnjam upanja, s teboj gredo, ko si vodnik, usode krik, na točki vračanja, v svet veruješ, vendar najmanjši že poraz zna izvabiti dvoma glas.

Vsak je sam, ko ostane sam, zdaj jaz, zdaj ti, roke časa napletejo, pajčevinasto nebo.

Duša je ptič brez kril, ko življenje se dotakne dna, proti soncu seže ta, ki zna vstati sam, ko je sam.

Prijatelj moj, vsi bodo tam, ko zmag pijan ne boš več, kar si bil, svet bo s teboj celo takrat, ko svoj propad na kredo boš zapil, v zadnji noči, ko spet bi rad verjel v ljudi, dokler se jutro ne zbudi. xsingx

To so pesmice mojega otroštva, k je bila Marsa že za punk, sem bila jaz za Hazard x:Dx

*

Meni tudi ta pesem xsrcx

(pa kako so to pesmice tvojega otroštva, če so to pesmice mojega otroštva? :inocent: x:o)x x;)x

Fajn se mam x:)x Počasi privajam nazaj na normalno življenje..

Frendica bila do danes pri meni, malo podaljšala počitnice.. Meni blo pa tud fajn malo družbe, da me ni preveč zamorila siva Ljubljana..

Včeraj šli na bovling, blo fajn.

Pa naučila se spet nekaj novega v zadnjih tednih.. kaj hočem jaz od partnerja in česa nočem.. Kul :palec: Zdaj sam še poiskat takega x:o)x

Danes grem rezervirat karte za Alamuta, sem se odločila, da bodo in da bodo dobre!

Pa na faks...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Meni tudi ta pesem xsrcx

(pa kako so to pesmice tvojega otroštva, če so to pesmice mojega otroštva? :inocent: x:o)x x;)x

...

Otroštvo je zelo raztegljiv časovni pojem, moje še kar traja x:Dx lalala.com

*Sem pa prebrala eno besedo narobe zdele x:Dx si napisala Frendica....jest pa preberem Frederika xg:Dx sem se spomnla na enga espanjolota, k me je klical Frederika, ampak se je to hudo dobr slišal, k je to on rekel, jest pa njega Vili Bili ali pa Vilc to mu je blo všeč, samo ni znal ponovit x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pa ne no... :xx!:

Včer sem se nekaj slabo pocutila, pripisala konj luna-pluton...

danes pa vročina :eek: , sinusi, bronhitis... xrolleyesx :xx!:

ni pravice na svetu, evo!!!!!

Astra

Per aspera ad astra

:OO!: pismo sm pozabla čestitat, vsem, ki danes praznujemo Tadebu četrtek x:Xx

Ostali imajo pa itaq pol v torek praznik :party:

astrenka, pobožajlote x:Xx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:OO!: pismo sm pozabla čestitat, vsem, ki danes praznujemo Tadebu četrtek x:Xx

Ostali imajo pa itaq pol v torek praznik :party:

astrenka, pobožajlote x:Xx

hej,cosma,komi komi sem skapirala ,da si to ti....ker si ikonco menjala... x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Cigumigu, long tajm no si x:Xx no sej bo polet več časa, k se dol k vam preselim x:Dx

Ja, morm tole ikonco porihtat, mi je že Nosorog grozil, da bo začel zbirat podpise za peticijo, da moram nazaj zamenjat, da nau še kakega referenduma zorganiziral, k v tej deželi kranjski vse mogoče se dogaja x:Dx lunolandija.stejt

Je pa tudi nekaj zanimivih odzivov, vsaj vidim, kdo me bere, k prej so me mirno preskočil, k so videl une uče mežikajoče....no saj bodo kmal nazaj, pa bo vse spet po starem x:Dx

Lepo se imej Cigumigu xcheersx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Cigumigu, long tajm no si x:Xx no sej bo polet več časa, k se dol k vam preselim x:Dx

Ja, morm tole ikonco porihtat, mi je že Nosorog grozil, da bo začel zbirat podpise za peticijo, da moram nazaj zamenjat, da nau še kakega referenduma zorganiziral, k v tej deželi kranjski vse mogoče se dogaja x:Dx lunolandija.stejt

Je pa tudi nekaj zanimivih odzivov, vsaj vidim, kdo me bere, k prej so me mirno preskočil, k so videl une uče mežikajoče....no saj bodo kmal nazaj, pa bo vse spet po starem x:Dx

Lepo se imej Cigumigu xcheersx

uzivaj! x;)x :palec: x8Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

pochutje mal boljsh.....sm vedu de alko pomaga..... :vio:

mal morm sicer pazit k prdnem... :inocent:

se she ne ve, al pride ven v plinastem al tekochem stanju) x:Dx x:Dx x:Dx

drgach pa dons en boljshih vecherou sledi v K4 x:)x x:)x x:)x

TRANSPLANETARY SYMPHONY: TITAN (knezova predstavitev novega albuma) x:)x x:)x x:)x

vikend bo pa itaQ odshtek... x:px x:o)x x8Dx

zlomk...tralala

pa 777 x:Xx -ou tjakaj.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

kolokvij včeraj slabo slabo..ni kej, sej sem vedla!

danes sem spala do 11.00 sploh en vem akko je to mogoče in potem do zdejle tv gledala :wOOt: sploh ne meni podobno... verjetno bom zbolela ali kaj podobnega

zvečer sva bila na salsi in je bilo kar fino, samo ful hit naprj šopamo in težko slediva xrolleyesx ...

danes imam spet inštrukcije (pa nimam nobene prave volje) pa učit se bo treba, imam v soboto še en kolokvij (3 uren :o|o: )

Cigancica kje si se pa ti potikala? verjetno te zaradi neta ni nič okoli, ne?

nč, se grem učit...

ajaaaaaaaa...ful vesla, ker sem dobila mjl od ene super-tuper punce iz rima, ki mi že dolgo ni pisala :hepko:

mogoče bi mogla tudi jaz že počasi kam spokat...najkasnje pa za 1.majske počitnice

Cosma meni se zdi pa čist fino tale ikonca...no saj je bila una prej tudi super

Astra kje si pa gledala te torbice?

Jaz čist bolana na torbice!!!

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

jutrček x:Ix

Pa sem se celo zbudil ob 9h :eek: spil čaj in šel nazaj spat :inocent: z leti se baterije vsakič dalj filajo xrolleyesx baterije zamenjat al pa EMŠO retuširat

Cosma, Hazard je moja sekica nabijala cela 80ta xrolleyesx jaz sem bil bolj pri Marsinem okusu xsuperx se pa tega komada ne spomnem z (edine) plošče: Hazard - Greatest hits, jo moram poiskat x;)x

Astra, če se maš preveč fajn, te nekje zih užge :xx!: pobož in xwizardx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Mana, Industija usnja Vrhnika, v njihovih trgovinah

cigančica, wb, potepinka...

Onix, a ne? xrolleyesx

mah, RES sem besna.Že od decembra, ko sem si izborila te počitnice...sem se veselila teh dni. zdaj pa ždim napol v postelji, si kuham župco in se mal smilim sama sebi... x:Ix ..še čik mi ne paše x!x ..pa glava me preveč boli, da bi na netu visela...

Oni pa mi pošiljajo sms-je in fotke, prejle dobila, kako spet na metre pir naročujejo... :xx!: xrolleyesx

vse, kar sem si splanirala, se je sfižilo.Bom zdrava glih, ko pridejo domov, da jih bom lahko spet polna energije pedinala... :xx!:

Fuuul sem tečna x!x ...tolk, da sem prejle pol čokolade pojedla, jaz, ki je sploh ne jem...

xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Boga Astra :eek: se mi malicko celo smilis x:)x (zato pa nikar ne planiraj prevec) in izvleci iz tega kolikor se da:))

Sicer pa hladno pri nas in temu primerno se nekaj v notranjosti držali. Starejša že plane delala, kako se ga bo vlila v soboto - mlajša ji težila in potem sta se skregali ter za ziher še stepli..v

Hvala za rojstnodnevne čestitke :palec: jih bila vesela..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

*hoj, cigančica, long time no see :2src: x:px :palec:

*astra, ane, komej čakaš, ful ene plane, pol pa ti lajf čist ene druge scenarije uturi... sej men jih je tud ta teden, ko sem tkoooo čakala počitnice, pa kaj vse bom nardila, pa kam vse bom šla, pa... a nisem že v ponedeljek začela z robci operirat in sem bla v torek že kot marijasedemžalosti vsa smrkava in kihajoča in komej pokonc stala... sem najprej še nekaj na silo, ker klinc, je že tork, panika, treba uživat, če so počitnice, plan izpolnit, pa to... pol sem si pa filmov nabrala za celo naročje, hrane nakupila, se dol počla in boli me đoko... kaj že za eni plani?... izlegavat, vmes mal papcat pa nazaj izlegavat... če to rabim, pol pa nej bo to... in sploh ni slabo :mex: :fiju: ... edin, da je drgač, kot sem si zamislila...

Mateja... x;)x ...saj zdaj so vsi plani ad acta, mi je tut vseeno za njih....

grem nazaj v posteljo...sam par pikrih sem morala v sončne mrke strest... x:px

Ajaj, kak sem jaz boga... :V: x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Guest mačona

prej je moj mujci spucal tla v kopalnici z domestosom in je ful omamno dišalo po kloru. šla sem se tuširat, vdihovala sem hlape - prav zares sem se počutila kot na bazenu. ko bom pozimi pogrešala morje, bazen, bom uporabila domestos in zabava se začne! x:Dx :palec:

danes sem naredila kar dosti za faks. x^x :palec:

aja, pa tiramisu sem delala - je uspel, ampak drugič moram dati manj kave. :palec:

Oooooooo x:)x Cosma nazaj s svojimi okicami xflirtx .

Moj spalni urnik je ta teden zelo kompliciran xrolleyesx . Najprej se vstane sredi noči, kot vedno x:o)x , potem sem ta teden nekak energetsko švohcena, ponavadi spim celo vožnjo al pa vsaj na koncu, tako da je treba še enkrat zbudit se x:o)x , no danes sem pa še ob 20h zsapala za 1 uro, pa potem še par stvari postorila, zdej se mi pa ne spi :vragec: .

Razmišljam, če sem pred kratkim kako reinkarnacijo dala skozi, ker še mal, pa bom imela novorojenčkov bioritem x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x8Dx

včasih me prime , zmeraj pogosteje, da se odmaknem od tega ponorelega sveta , da pojdem in se več ne vrnem....hoditi po prašni poti kot cigan in se zariti ob večerih v seno, otresti prah popotni in skoz lino zreti v zvezde ali v pravkar zakurjen ogenj.Nekaj v teh krstnih knjgah ne štima, nekdo je moral biti cigan, da se vsake toliko v meni prebudi neskončno hrepenenje , da je treba na pot in da se ne da vse življenje obstati na par kvadratnih metrih in čakati, da pride ta bela ......

Čakam

Ne razumem, kod hodiš.

Vsaj pisal bi.

Ne trdim, da sem le tvoja

in vendar sem ti zvesta

vse drugo je tako, da se preživi,

da ostanem sveža in željna

za tvojo vrnitev.

Kaj bi z izmučeno dušo

in pustim telesom?

Vem kakšno žensko imaš rad.

Tebe čakam in sem nejevoljna

ker te dolgo ni.

Tebe čakam in sem srečna,

da te čakam.

Ne razumem, kod hodiš toliko časa.

Nikoli te nisem čakala zaman.

Pravijo da te ni več,

da si le prst v prsti.

Vseeno je kaj pravijo.

Še to je vseeno kaj si.

Prišel boš, ker te čakam.

Nikoli te nisem čakal zaman.

Neža Maurer

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

A nism nobel spet no? xflirtx mal je blo treba čarat xwizardx da lohk spet pomežikujem ampak samo, da bo željam zadoščeno. Da se ne bi spet kaki Dolfiti Mrhovinčiči spotikali ob moje postke, ker jih drugače ne berejo...

Razmišljam katere knjige se lotit od 4 ki jih moram obdelat....kaj k bi začela vse 4 naenkrat xbookx

Uspela ubost darilo za frendico, ki jutri pa res potuje x:Dx sm se na konc vseeno spomnila x:px pa še prikladno voščilnico našla za zraven. Nesla popoldne kar v hotel in pustila na recepciji, pa je receptor rekel, ja, ja, saj jih je že kar nekaj tukaj in zagledam še nekaj vrečk x:Dx ....samo, da nisem bila edina v last minute varijanti :switz: Sem bila pa kar razočarana nad našo bežigrajsko knjigarno....ponudba voščilnic pod kritiko, se bodo moral mal poboljšat. x:Dx

Obiskala starše, so me bili kar veseli :kiss: mamo tudi nekaj bolezen spet daje...grlo, pa vsa rebra čuti je dans kar doma ostala, drugače ima vsak dan 10km obhod. Pobožajlote Mateji in Astri še 1x x:Xx

*Nataly vse najboljše tamali-tavelki x:Xx

*Onix kaj pomeni xrolleyesx poleg Hazarda???? :vragec: Si me spomnil na one čase, ko so bile še **vojne** med punkerji in šminkerji pr Konjskem repu x:Dx

grem mal v branlandijo, ki je zraven mižulandije x:Xx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Cosma

xrolleyesx tak pogled sem imel vsakič, ko sem jih MORAL poslušat

So pa preživeli test časa in postali evergreen :palec: Slo pop v 80tih je bil vsaj na nekem nivoju, nekateri teksti so huuuuuuudo dobri

Čeprav tega takrat ne bi priznal :inocent:

Knafelj Vs. Konjski rep :vragec: xrolleyesx

Sem bil dolgolasec takrat x:)x pa nisem pasal v nobeno od sprtih strani :inocent:

Sem pa občudoval en stampedo po Čopovi takrat, danes kaj takega vidiš samo še na športnih dogodkih xrolleyesx

Od Ria do fronte ni bilo daleč x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Včeri smo z bendom preživeli krst pri penzionistih. Smo mislili, da bomo samo govedarijo igral, pa smo moral ravno toliko zabavnih, kot govejih x:Dx Teli penzionisti so mal utrgani, še na Metallico bi plesal ko neumni x:Dx. Igral smo dobr, samo s tonsko probo smo zamočil, ko se je pevcu nekam mudilo, pa ni imel časa poslušat in komentirat. Pol je pa med igranjem šraufov po mešalki, pa nikol ni blo dobr. :vragec: No, sej se bomo počas navadil. Danes nas pa čaka v Vintgarju špil pod šotorom, pa me je ful strah, kak mraz bo, ker se v mrazu zelo težko igra :rolleyes: Upam, da bo šlo :palec:
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Jutro!

Hm, sem nekaj pomislila.Že en teden sem bolj na sokovih, pa mal zelenjave in kakšna župca.Pijem korenčkov sok in sok rdeče pese.Bi bilo možno, da je moja bolezen v bistvu ćiščenje telesa?

Ker je vse nekam čudno.Mal me je skuhalo, pa minilo samo od sebe.In je kao bronhitis, sam v bistvu ni čist tako.Kr neke izpuščaje sem dobila, sam ne kot alergijo, pač pa mah, kaj vem kako...Pa sluz izločam na veliko.. :o|o:

In ko nagnem prejle kozarec pese...se spomnim, kaj pa če je to reakcija????

Ful mi je fajn, ker sem sama, tako drugače dan teče... x^x ...

Sneg :eek: ..tečno.

Astra

Per aspera ad astra

seveda je cist mozno, Astra. xyesx

*

ahoj folk! :palec: :vio:

uh kaksni premiki... pluton dela, kot vedno. :)

a obvlada kdo kak flat v LJ, za oddat?

recimo enosoben? :)

*

aja, Lia - ona kremca je zakon! x^x

ves kok se mi je dobr pocajtala ureznina! (*dobr, ne morem vedet, kako bi se brez, kajti mam super regeneracijo, tko da, itak, sam vseen, se prav opaz)....

S tadrugo sem si pa tud nogce nekaj mazilila pa vse, pa je zlo fajn obcutek. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...