Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

sploh nimam namena jamrat o tem, da kolokvij ni šel, da se fizično slabo počutim (danes ponoč sem 2x bruhala...kar sploh ni meni podobno...nisem bruha-človek...razen na busu)...ne bom razlagala, da me čakajo tije stroji za zlikat, da bom mogla že danes začeti delat za faks (beri; nadaljevanje)

veste kaj bom pa povedala?

DANES GREM PO ZAJCAAAAAAAAAAAA...YESSSSSSSSSSS...jupiiiiiiiiiiiii

:2src: :2src: :2src:]

pridem nazaj z zajčkommmmmmmmm

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

lushtkan dan... x:)x ....pa she naprej se obeta she bl lushtkan.... x:)x x:o)x :vio:

tist k ga dons nau u K4, si ne zasluzh de spljoh she kdaj uleti.... xzobkox xzobkox

nartabltakjulski DJ...skratka spljoh in oh... x:)x x:o)x x8Dx

zdele pa leibache poslusham....tko za mal relaksacije pa razlike od zvecher... :inocent:

pša tkole "zjutri" pashejo....de samozavest mal zraste... :vio: x^x

zlomk...tralala

pa seveda vseh 777 x:Xx -ou tja.....pa TRUDI hojla x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

pravkar zamesla za krofe x^x x:px a ker pride na njih :inocent: x8Dx

:wOOt:

a zdej nej pa zarad enih krofou na shtajersk hodim???? xrolleyesx xrolleyesx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

oj ma kaksen sneg!!!! xrolleyesx

brozga dol uletava. :|||

vidljivost nikakva, sem sla 130 po avtocesti, pa se mi je zdel, da nad divjam.

mastno, megleno, zoprno... :|||

ce je bil brez luci, bi se mu tud v tazadno skor zabila, ce ne bi kot sokol gledala na cesto.

:sori: a bom zdaj sploh se vidla ptice skoz, ki me vedno spremljajo, se posebej na gorenjskem koncu in pol pravim da je to fotrov duh... :)

zadnjic, v tork al kdaj, mi nobenkrat avto ni vzgal iz prve (sam sem se naucila nekak... mal *nacharat* tega kontakta al cesa, v glavnem mi rata x:o)x), no zdaj pa spet vsakic vzge.. tud ce je taksnole...

pa komu recem, aja saj res petek je, me zanima ce bo vzgal in da kao ob petkih pa ne vziga, pa mislijo da sem "pa res ze cist sfantazirana" x:px x;)x

mater kaksen filing je vozit avto, a si rpedstavljate da me frendica ne bi tolk silla in da ne bi vozila? :OO!:

ne sam, da "ga itak rabis in je cist kul in vse to", se UZIVAM ko shus! xsuperx xyesx

kot bi na konjcku se odrolala po planjavah. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej pa se lahka na poti h nam ustaviš na trojanah, za vsak slučaj če js kej zašuštram :lol:

k bom shu jst na trojane....bomo ZID postavljal x:Dx

zlomk....tralala

a da se boš bol varnega pred nami počutu x:Dx x:Dx x:Dx

glede na to, da vas je med tednom v prestolnici kokr vchasih jugovojske ob nedeljah....ja....prava okupacija :xx!:

pa she delovna mesta domorodcem odzhirate....k chefurji

zlomk...tralala

A zato ste pol primorske pokupli, k bo treba pred štajerci bežat x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

jst bl na gorensko pashem... x:)x

ejga zlomk...tralala

jaz sem pa bla dons.. :vio:

men je vsec vsa slovenija... xsrcx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

glede na to, da vas je med tednom v prestolnici kokr vchasih jugovojske ob nedeljah....ja....prava okupacija :xx!:

pa she delovna mesta domorodcem odzhirate....k chefurji

zlomk...tralala

bogi revčki... :V: še dobr da mene lj vidi sam 1-2x letno x^x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Drčer. Zbolel. :sick: Cele dneve sam spim, spim in spim. Zdej sm mal pokukal kaj vam dogaja, zdej pa......grem spat. x:o)x

:V:

Nočko mujceki x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Drčer. Zbolel. :sick: Cele dneve sam spim, spim in spim. Zdej sm mal pokukal kaj vam dogaja, zdej pa......grem spat. x:o)x

:V:

Nočko mujceki x:Xx

xwizardx xwizardx xwizardx da boš čimprej ozdravel, pa x:Xx za sladke sanje x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Mick :flowers:

Mi imamo pa Rudijaaaaaaa

iiiiiiiiiiiiii...samo je čist plašen...matr, plašn k zajc x:Dx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

JOJ, tile lublančani pa njihova Gorenjska :angry: :blink: :wacko: :xx!:

pa Kranjska Gora, pa Bohinj, pa Bled, pa Pokljuka...jest ob nedeljah popoldne in zvečer niti pomislit ne upam, da bi kam šel, ko so vse ceste z Bleda zabasane z njimi, pa nikamor se nič ne premakne... :xx!: ne vem, zakaj tako štrajkajo na cestah? A je res tista farma nojev pred Brezjem tako zanimiva, da se je treba sredi ceste ustavit? :vragec:

drugače nam je pa včerajšnji špil kar lepo uspel, samo kaj, ko ni bilo nikogar, ki bi nas slišal x:Dx vse prazno :vragec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

iiiiiiiiiiiiii...samo je čist plašen...matr, plašn k zajc x:Dx

saj res!!! xideax

petindvajseti drugi POPOLDNE! x;)x x:px

zajc pa to! xsuperx

ko smo pa glih pr zajcih, mam dve (pravzaprav tri, sam ena je iz otrostva pa se mal zalostna) *zgodbi* o njih:

* moj frend je mel zajca, ki mu je blo ime Karel Destovnik -Kajuh! :lol: xsuperx

** nekje v S nemciji, okol Koelna, je blo v enem parku 100x (ce ne 1000x) vec zajcev kot je recimo v najboljsih cajtih v tivoliju veveric...

nam je blo: IiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIII :2src: x8Dx :palec: xokx

(*'njim' je blo pa: :xx!: x!x :sick: :bomb:)

a ni hec? xDDx

kar je enmu nad fantasticno, je enmu ful beda. :)

kul, ker ce bi blo vsem isto kul, bi se vsi grebl za isto... vsi bi sam smucal... ko smo glih okol olimpijskih.

ma daj, ne cesk, senegalsk. albansk... cist nekak je pod nivojem vse skup... ne vem no... povrsno, brez veze... :V:

brez kakega tega blaznegaopevanega *sportnega duha* (malo morgen pa to x:o)x)

Picasso

morm po dougmu času tud kej zapisat...

...včeri sm se odtrgal od rutine in se ga nafukal pa okadil...

...dones zjutrej sm se zbudu v tuji postli, zravn ene študentke k je smrčala...

....popoldne sm razmišljal kakšne traparije sm spet počel in kako sm spet zabluzil pa sm si pržgau čik...

.....pol sm bil z eno kolgico k ma une ciganske karte pa sm same slabe karte vn potegnu, porazno, bolj da ne verjamem v te stvari...

...aja pol sva se mal šlatala ampak nič resnega.... brezveze....

....zej sm pa tle pa slušam musko v glavnem bolj chillout večer, počas bom smuknu med rjuhe al pa tud ne...

v glavnem.... fuckin shit xrolleyesx

honor and respect

Uh, Seal, tebi pa dogaja, pa še sam ne veš, kaj.....me mal spominjaš na Butterfly effect x:Dx

sem ravno s enga pustnega plesa, kjer igra naša "konkurenca", pa imam feeling, da nam niso dorasli....bolj žalostno bilo x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

pa seveda vseh 777 x:Xx -ou tja

Morgen :vragec: , no saj predvidevam, da sva še oba pokonc x:Dx.

666 x:Xx iz okolice Butal x;)x .

men je vsec vsa slovenija... xsrcx x;)x

Meni tudi, s tem, da sem Gorenjsko na Cashyjevo veselje x:Dx x;)x - da ne delam gužve, že obdelala. Tako da sem trenutno najbolj navdušena nad Prekmurjem in Prlekijo, rada pa grem v vsak konec Slovenije :palec: .

Kok so hecni, ti ki sestavljajo programe x:Dx, ura je 4, na TVju pa nič x:Dx :vragec: x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest mačona
Tako da sem trenutno najbolj navdušena nad Prekmurjem in Prlekijo, rada pa grem v vsak konec Slovenije :palec: .

x^x :palec:

da se v nedeljo vstanem pred osmo - mora biti že nekaj posebnega. jao, danes me čaka pucanje (sem na vrsti), malo prevajanja, nalogo natipkat, ... jutri pa delat. ob petih vstat. :cry:

Jutro :)

Sem pri starših čez vikend, sva včer z očitom delala powerpoint prezentacije cel popoldne.. pol sem pa Sestre Magdalenke gledala..

Tristan uživa na sončku, včeraj je hodil vsake pol ure malo not pogledat, z mokrimi tacami, drugač pa skoz zunaj bil...

Gremo delat naprej.. lepo nedeljo x:Xx

P.S. Marsa, ne pozabt na alergije v napovedi x;)x sem vsa pikasta in praskajoča :o|o: xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

včeraj imela filmsko matijo, likala, grešila s krofi (pa še s čim ;)) razmišljala zame povsem o neverjetnih zadevah (se mi zdi, da se dogajajo toktonske spremembe v mojem mišljenju), danes pomila kopalnico, kuhinjo, skuhala kosilo (pride tašča), popoldne imam pa sama namen na en daljši sprehod...

sem pa s postom zmagala, boljše se počutim, boljše izgledam, sem bolj samozavestna, spremenila garderobo, na pogled baje izgledam 10 kg lažja... predvsem pa počutje je neverjetno boljše...

Vcer bla na primorskem konu....sla dol glih, k je kle zacel snezit in mal pred cestnino je bil cist drug vreme. Ful fajn je blo, dam prisla ob 5h zjutraj. :eek:

Je blo pa fuuuuuuuuul faaaaaaaaajn. :2src: xsrcx xDDx

Zdej pa spet back to reality. :o|o:

Dons morm z eo bejbo racunovodstvo za nas klub postimat, pa plesne mam...joooooooooooj. xrolleyesx x:Dx

Fajn bodte, pa lep preostanek nedelje. xsrcx

Mickeni, pozdravi se. x:Xx x;)x

Pa en hura z Maninega zekota. xDDx

Aja, lia, sm pol dobila v petek svečko pri karmeličankah in prtiček....lepo je. :palec: xsrcx Tenks za nasvet. x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...