enja 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 nad zoprn mi tece za ovratnik.. :|||nek jajc pa tak mam na glav, pa ocitno sem prevec sochno nastimala.. in mi zdaj pac za vrat tece...mal je tecno.. sam.. je pa tud fajn...skratka, superca v bistvu... mam jajc pa svasta na glav, poslusam super muzkico..nad dobr se mam... razen da mi neky hoe tect za ovratnik.. Zakaj si pa daješ jajca na glavo? 1 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 zato ker mislim da bom pol bolj pametna. rumenjak, med, olivc, mal limone, mal pomarancnega et.ol. in mal et.ol. nageljnovih zbic...pa je glih dbest. Joj in se zgleda da...zgleda da se lohk veselim in si skraka oddahnem mal v zvezi z necim... po 2. strani sem pa bogica. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Evo, še en k je od mrtvih vstal... EnglBengl is back!!! Pravzaprav nism vstala od mrtvih, ampak bolj kot ne ležim. Sm fasala norice!!!! Bemtiš, sej ni, da bi človk verjel a ne? K da ne bi mela kaj druzga za delat!!! Najprej mam pikico, k je odkrila besedo "mama" in se zdej cel dan navdušeno dere: "Maaaa maaaaaaaaaaaaaaa! Mama! Amamamamama Maaaa maaaaaaaaaaa!", da jest vsa panična letam kr naprej gledat, kva je zdej (spet) narobe... Pol mi pikica zboli in to od zadnjega cepljenja naprej - sam še smrkava in kihava in kašljava in noska pucava (da o pokakanih pleničkah molčim ). No, pol je bil tuki še faks - bemtiš sm k buldožer polagala izpit za izpitom - da se pohvalim (in pol se morem jt še ribici zahvalt in se ponovno priporočit za poletni semester ) zimski semester mam narjen plus še 2 zajebana izpita že za tekoči letnik sta fix und fertig in to z 9. in 10. Kok se mi zdi, dragi moji!!! Sej je res, da sm 14 dni spala sam po 1 urco na dan, ampak je šlo (no, sej ne da je ostalo tok briljantno, ampak 2 sta mi pa vseen zlo dobr ratala, tko da sm sama s sabo zadovoljna). No, o tem, da sm zgledala bl kot zombi pa kdaj drugič... sicer pa zdej nism nč manj privlačna z vsemi temi rdečimi pikicami Sicer pa mam zdej počitnice - joooooooooooooj, kok je to fajn! Že zarad tega se splača mal dl bit študent Sicer pa, če bom morala do smrti delat, je itak bolš, da začnem čim kasnej, da nam zmatrana fliknla Se pa počutm k ena mejhna punčka - čist sm se pootročla kar mojga dragega spravlja ob živce in pamet in me je spustu domov. Hja, ljubezen škripa - to pa zato, ker olje in voda pač ne gresta skup, ampak zdej je, kar je. Midva morva zdej oba gledat na najn zaklad, pa čeprav ne morva bit 5 sekund skup v prostoru ne da bi se skregala.. Le kam zgine vsa nežnost in privlačnost in naklonjenost? Ne morem rečt, da se nimava rada, ker to ni res, jest vem, da me ma on še zmer po svoje rad, tko kot jaz njega, ampak kaj, ko se ne morva več niti normalno pogovarjat? Želim si, da bi bil vsaj en dan v tednu, k se ne bi skregala. Pa to da se kregava sploh ni najhujš! Mene najbolj boli to, da ve kaj more narest, da me prizadene in on počne to nalašč! Včas bi ga najraj zadavla, če bi ga lahko... No, ampak dost jamranja in jokanja, ker nism narejena za jokat. Uuuuuuuuuuu, se morm pohvalt, da sm zadnč sprobala ene par receptov s foruma - muffine sm pekla, čist vsi so mi ratal in to super!!! Tko da, pohvala vsem, k ste nesebično prispeval receptke (Michelle in ostali )! Hvala Bogu, da rada kuham - eni pravjo, da sm naravn talent za to, ker mi vse nakak rata in to tko, da je lepo na pogled in vabljivo za nos in čudovito za okus... ( Spet se hvalim ) Tko, zdej grem pa še mal druge teme počekirat, da vidm, kaj ste ga sračkali, ko mene ni blo... Lep pozdravček živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Joj in se zgleda da...zgleda da se lohk veselim in si skraka oddahnem mal v zvezi z necim... po 2. strani sem pa bogica. Sori, si ne morm pomagat...marsa je ta rdečo dobila! A sm zadela...k je lohk tole blo dvoumno napisan. Sej sm ti rekla, da nis noseča, no. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 če si fliknem dva jajca na glavo bom uber pametna za veselje za bogico Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 Sori, si ne morm pomagat...marsa je ta rdečo dobila! A sm zadela...k je lohk tole blo dvoumno napisan. Sej sm ti rekla, da nis noseča, no. nad robustn napisan, ampak ja mas prav. a ni mega no?res sem se mal zasekirala, se nalezla mal tvoje zijalastosti! saj jaz sem tud vedla... sam saj ves, kako je... se je fajn mal ufuravat v nadnajzoprnije. itak *smo postekal*, da sem prestara!ocitno je res! cel svet torej skratka..... je seznanjen z najbolj pomembnimim novicami. ~~~ sex drive Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Sej sm prov razmišlala, a čm napisat tole javno al ne. Pa klinc, sej si taf wuman, boš že prenesla. Zdej si lohk pa oddahneš, teta Pika te pa nov več strašila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2006 saj zato, kaj pa je tacga.. itak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 kok sem se vam nasmejala zdajle LNF spet neki poln energije Jaz tud, mela cel popoldne obiske, kar podajali so si kljuko... Pekla cel čas marmeladne žepke in tak..Pa veselo planiramo izlet v London in Madrid čez slabih 14 dni.. prej sploh nisem hotla razmišljat o tem, dokler izpita ne oddelam.. Dbest se bomo imeli, ena taka odštekana družbica, čist.. Pa Fidelčka bom vidla, unga cimra pri katerem sem živela v Madridu, kok ga pa pogrešam na trenutke.. Pa ful se bova lahko zmenila, ker zdaj dejansko znam ful več španščine, kot sem jo pa takrat znala.. Pa v Londonu bom spet moji punci vidla Pa jutri naredim osnutek seminarske, že vem kaj in kako, pol pa nesem na govorilne pokazat..yes, yes, yes, tolk mi dogaja Nekje vmes mi je uspelo celo flat pospravit. Pa nek ful luštkan job me čaka jutr, za spremembo ne bom varuška. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Vam kar zavidam "energijskim", js sm mal zblojen. si spljoh želim, kaj v bistvu hočem........tist v globino......kdo res sem in po čem dejansko hrepenim....Koliko mene pa je v bistvu odraz želj, pričakovanj drugih ljudi........vpliva takšnih al drugačnih družb, okolij......in koliko res mene? Al pa npr. moj job. Gledam nanj tko ...sem "profesionalec", torej, sem plačan, da delam in naredim svoje. Delo je relativno kar zahtevno, zanimivo, dinamično........Za senzibilne ljudi včasih zelo stresno. Poučno. Zelo širi obzorja....o ljudeh. Joj, kakšne ljudi sem že vse videl, slišal..... ...pa tud kolk zanimivih, odštekanih, posebnih, kul.......Zadnje čase ga poskušam jemat na nek način kot neke vrste igro........v kateri te nobena poteza udeleženih igralcev ne sme iritirat (naj ne bi, no).....Tvoje pravilo je.....vse je v tej igri sprejemljivo, sam pa pač reagiraš v skladu s svojimi prepričanji omejenimi z "nujnimi" strokovnimi "omejitvami"......... se ne vznemirjat, sprejeti tako kot je, ne glede kako neverjetno al neprimerno al nepravilno al karkoli že se ti zdi......se ne jezit, vsaka jeza je baje svoje vrste majhen poraz.......pa še pomaga ne, prej odmaga, obremeni, zmanjša sposobnosti uma, zmanjšuje racionalnost, objektivnost........Seveda tud keš tu igra svojo vlogo ampak vsekakor ne glavne, rečmo glavno stransko ...........No, kakorkoli, pa vendar se sprašujem.....pismo, a to misliš delat cel lajf? Pa je sedaj to sploh smiselno razmišljati? Kaj pa bi sicer rad delal, s čim se ukvarjal in res užival pri tem? Pa še že leta me spremlja občutek poslanstva......haha, zdej bojo mislil, da se mi je sfuzlal ...ma ne, res, v sebi čutim, da moram še nekaj narediti, nekaj nekak pomembnega, nekaj kar me bo nekak osrečilo, osmislilo.......pa ne nekaj za kar bi bil plačan al da bi to naredil zarad sebe, v svojo korist. Nimam pojma kaj......No, tko, bluzim dans......če pa je komu, naj mal zabluzi z mano.... Balada o trobenti in oblaku v tej točki te podpiram čist ,,,,pismo a to misliš delat cel lajf fajn napisano...kriza srednjih let....kje sem bil, kje sem in kam bi šel.... Priporočam ti knjigo Janko Bohak SREDNJA LETA ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 dewam, dewam ,dewam, dewam kot zamorc. Dons sm u iber razpoložena, to bo dobr. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Balada o trobenti in oblaku v tej točki te podpiram čist ,,,,pismo a to misliš delat cel lajf fajn napisano...kriza srednjih let....kje sem bil, kje sem in kam bi šel.... Priporočam ti knjigo Janko Bohak SREDNJA LETA Hehehee, a že? Mislim, da še ne. Komi v pravo formo prihajam. A ni kriza srednjih tam neki bliz 50? Ma saj ni panike. Imam še velik rezerve pri delu, kar neki izzivov, mal sm ipak nekak nagnjen k temu kar počnem, me zanima velik tega......Sam ko pa pomislim......a cel lajf (k delat bom tak morau do 70 verjetn, haha, če jih doživim ), pa se zamislim mal......Čeprav kasnej se v mojmu in podobnih poklicih lohk umakneš iz "prvih bojnih linij" in je vse skup mal drugač......Ma, sm tko če do sedaj pogledam mal nagnjen k menjavam služb, mogoč pa vse na glavo postavim tam 1x bliz 50......Živi bili pa videli. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 bučman...edn pr 17 se ne more sprašvat kje je vse bil in kaj je vse doživu..... pred 17 letnikom je še vse..... ti maš pa tok pa tok izkušenj, izobrazbe, delovne dobe in kilometrine.....probal si marsikaj in veš kaj ti je všeč in kaj ne...... ****** eh itak te to nea zanima..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Kak ne, same so me. Ma nea vem točno kaj hočem, to je blem. Po drugi strani pa sem se v vsaki dosedanji službi s to izobrazbo na nekak način našu......in na nek način ne. Ne vem, če ne bi bilo povsod tako, a ne? Dolgočasno delo pa me ne zanima. Čeprav po drugi strani pa me stres včasih nervira, včasih me adrenalizira pozitivno, včasih bi pa kar na samotn otok kliznu.....Z denarjem pa sem tudi več al manj razčistu, ni smisel mojga lajfa. Ga pa rabim, da sem svoboden......ta moja svoboda pa ni tolk pocen, to je tud res. Rad pa mam, da not padem, da se za nekaj borim, trudim.......Pa ti? Si zadovoljna s tem kar delaš? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 joj to me je pr teb že skoz fasciniralo, ta tvoja babja firbčnost ostali jamski človeki sam z daljinci streljajo pejd v knjižnico pa preber Bohaka...pol pa ofnaj temo <The middle years **** no tak...če še niste opazli meni je tista transcedentalna luna al kak se ji že reče iz ere rib šla v ovna.....iz solzave jokavosti se zdaj sam še zaletavam...lomim pregrade in fajtam...kr tak ...mal za šport ma ni čudno da sem vsa polomljena....pa folk se me kr mal boji..... včeraj me je en tip čist zmešal...pet kil fotk iz popotovanja po Indiji...cel december je bil tam....ded pršu nazaj ko novi....bemu še lasje so mu začeli ponovno rastit...... se dečko mal sprostil tam....ko bom jst 50 grem tudi ziher taj basolutno....neke sanje človek more met ne drgač pa ta zmagovalni tigerski filing je res da ti požene adrenalin po žilah...... pa če se sam z nakupovalnim vozičkom zgrebeš v prvo linijo v Mečkatorju.....al pa če naščiješ cel razred v znanju kemije al pa če nardiš kaj kar si dolgo odlagal, pa ti kr rata ....... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2006 drugac pa: cist boga, vse me boli, tisci, zvija, krchi.... :||| mam pa tud vse pocast pa vse mi za vrat tece pa ponoc sem klela ta jajc na glav in ful slabo spala.butast.drgac sem pa ok cist. mitja gre v muenchen pol...tu je ful ogabna megla in minus osem stopinj, torej se je res spremenila vremenska scena. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Ja, pa s snegom pokrit travnik pred blokom :xx!: Ja lej jo, kaj pa nisi sprala tistga jajca.. Mene pa ful glava srbi, bi morala prat, pa se mi ni dal včer, zdaj moram pa med ljudi taka Ma ja.. gremo delat mal Mejte se WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 e ti bogi vrag...pa kaj pacaš jajc na glavo če se že itak švoh počutiš......me kr zruka....tist abčutek k ti vse mezi po glav pa po vratu sej že od tega lahko zboliš tist mrzu, hladn poliv na glav..... joj kak smo ženske čudne...dedcem se itak al zdimo lepe al pa ne....pol je čist vse glih kok se ti lesketa naglavno okrasje so se v uni temi pridušali da itak gledajo samo faco pa lepčkan obrazek...če verješ hja.... piše v oni ta teden o bejbah pri petdesetih......un ta lepčkan kirurg daje notranjo energy sa liftingom sem se režala k slon...k je tumbal da vrača notranjo lepoto...lepo vas prosim...če te nafila s silikonom zraven pa še dodaja da ni garancije...... ajd uživajte......sa siilikonom ili bez ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 joj to me je pr teb že skoz fasciniralo, ta tvoja babja firbčnost ostali jamski človeki sam z daljinci streljajo pejd v knjižnico pa preber Bohaka...pol pa ofnaj temo <The middle years ****quote]--------------------------------------------------------------------Ja sm pa že mislu, da sm ti tak lep...... Ma, ja, bom, ko bo čas za to, ne , ka boš te take bukve kot mladinc čitau. Vse ob svojem časi. Aja, jutrček. Dans neki tak dan, da še nea vem česa bi se lotu in česa ne.......No, za uvod v dan ena klasika....kapučinčk, čikec, lnf....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 drugac pa: cist boga, vse me boli, tisci, zvija, krchi.... :|| Ponavad, če je zamuda, ja, so krči hujši. En pobož zdravilni svinjski, pa taužentko ziher že piješ . Jst mela pa včeraj tak odpičen urnik, zaspala ob 19.30 , se zbudila ob 23h, bla 1,5 jurce pokonc, pa nazaj v deželo sanj, sem imela ene odpičene čist . Zdej pa ekšn, gremo delat. 666 Zlomčiju ko vstane Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2006 Ja lej jo, kaj pa nisi sprala tistga jajca.. Mene pa ful glava srbi, bi morala prat, pa se mi ni dal včer, zdaj moram pa med ljudi taka Ma ja.. gremo delat mal Mejte se ni se mi dal, pa z mokrimi spat.. saj mam plenico na glav, ves kaksna sem! zadnjic so imel pr tamalemu v sholi ushi..a me ni skoz blazno glava srbela, ko sem to zvedla! e ti bogi vrag...pa kaj pacaš jajc na glavo če se že itak švoh počutiš......ma ne, tedaj se se nisem, sem mela tale predmenstrualni zagon ciscenja, pedenanja in nege... Ponavad, če je zamuda ma ni zamuda sploh, morda kak dan clo prezgodaj - po mojem kak 27. al kaj tacga... sam point je, da si ze.... vec kot pol leta ziher ne zapisujem, pa sploh ne vem.... tko da je bila cista zbrka tole, vse narobe, skratka, vse je prav. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Heh, evo mene, net v službi Tlele so me zaposlil s presnemavanjem enih CDjev in je čist kjut sam po 10 minut nimam kej delat.. Hja, bom pa mal tle visela, pa kako knjigico si bom zbrskala tlele na netu in prebrala.. Ej, pa to je čist odštek! Zasnežen avto sem imela!!! *** hihi, pa na ibp format sem si dala WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Marsa Men pa počasi zmanjkuje energije... ..sam jo rabim, da tole dokončam.. Danes zaključujejo še zadnji premaz, pa se skidajo od tod.Pa mizarja še čakam, je obljubil, da bo danes gotovo ..tamala je prosila, če ji posteljo dvignemo, da bo spodaj imela kavč...ga dobi za rd, ki ga ima v kratkem... Hvala bogu, da je prišla danes čistilka, bo vsaj po tavečjem ona očistila...sva dober tandem, ona zunanje stvari, jaz pa znotraj in zlaganje in vse to... Za en keson bomo stvari stran dali... :xx!: gospod se vztrajno distancira od vsega...je včeraj rekel, a ni dovolj, da tole financiram, zdaj pa bi moral še delat... ...kot da je to ZAME... :xx!: kako tečno vreme...megla in mraz :xx!: * Mateja, idi v sanje prebrat.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 berem berem berem...en kup misli se poraja zraven...sam noče nič na to belo polje....vidim, da vam gre kar fajn in je vse v mejah normale.... saj res, kaj je že normalno.....? ...menda tega tako ne ve več nihče....vsakemu svoje....pa smo tam..... dans bo menda kar fajn dan.....popoldan fitnes....(včerajšnjega prežvela brez musklfibra....presenetljivo)....zvečer razstava....pol pa ne vem..... kaj že...luna v vodnarju? al ni več?....kakorkoli...bo treba zignorirat, pa bo.... ma kaj se meni bluzi danes.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2006 amis, luna je v ovnu ze od predvcerajsnjim, no, vcer je bla ze ves dan (v sredo je tik pred polnocjo prisla v ovna).. jaz mam pa se zmer to na glavi, ker cakam, da bo plin pripeljal, vcer nisem klicala pol, pa je mitja prejle.no se je pa glih odrolal, najprej se na job, pol pa v muenchen.pravi da bo sel s svojim avtom, ker bi rad mal potegnil tam po nemciji. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts