cashy 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Tolk ste bli zadnji čas na lnf nekaj bolani, da sem se moral nalest, že zarad sočutja z vami...ostal brez glasu, v grlu me žgačka, imam suh kašelj, iz nosa mi kri lije, zebe me....brrrrrr najbrž bom kar bolniško vzel... sam zdej še nekako gre, ko nimam zabasanega nosu, ko bom pa še to doživel, bo pa sranje :xx!: ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2006 cashy, skuhaj si caj, ful medu daj not, limone itd., morda bo jutri ze cist ok! Aakhut, thanx za obvestilo, sem mislila uletet, se priporocam, ce je se kak plejs! Bast, morda se vidmo, jaz sem tud nekam delovna in nacrtovalna, aktivna, ne pa zlo zurerska... a da je blo bad v mizz.? kul, nisem pol nic zamudila. Onix, me veseli, da si 'videt' boljse, upam da se jutri vidimo! *** jaz pa cist izmucena od sto milijonov telefonov... :||||jezik se mi ze zapleta.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Frrrrrrrrrrrka Dogaja 100 na uro (bedičev in gudičev) , pa sm prelen za pisart. Bom raj bral kaj vam dogaja. Mmmmmm, pa upam, da grem 13. na Lou Reeda, mi fali en tak rok koncert, žur..... To bi blo to. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2006 O mick! 13. je lou reed, mislim concerto? a ni on 1.3. hm, aja ne, morda je 2.3. no v glavnem, ker sme kot 15 al 16-letna blazno shizila na louja reeda in se je enim cudn zdel, ko je tko zdolgocaseno in tko pel.. in ustvarjal... men se je zedl pa nad zakon... s severjem sva oba cist shizila.. pol sva mela pa se bend skupy. nit najmanj podobna vizha jasno kakemu louju reedu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Haj Marsa Ma ja. 13.3. Tivoli Men on s svojim lenobnim rock intelektual stilom in žametnim glasom ful paše. Me jezi k je v ponedeljek :xx!: , v službi pa frka, kot ponavad, jst bi šel pa tak na star dober način na concerto, pa da ne razmišljam o jutri. Morm si dopust priborit, pa pol kak pir ipd. več na stare dobre cajte kresnit..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 ...ravnokar zvedu, da mam-a karte za Louja Vidim, velik vas zdravje mal muč......jaz tud obležal, pol pa se istočasno še prvič v lajfu z išiasom srečau, če je to blo to, tak so mi rekl, vem sam, da boli.... Eno za vse nas mal "nigši smo nej", smrk, smrkk, auuuu..... :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 joj, jutri grem naredim "tisto", pa se nisem psihično nič pripravila. upam, da ne bom s stola pobegnila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Se bo zihr kdo najdu, da te bo za roke držal, mačona Jaz se še odločila nisem Evo, tole bil zadnji kino večer v tem tednu, obljubim Ta teden vidla Casanovo, Pride&Prejudice in Brokeback mountain danes.. Kar dobr izbrala filme Popoldne prišla do vhodnih vrat od faksa, ko zazvoni mobi in mi sosolka pove, da vaje odpadejo.. Pa sva šli na kavo Sem pa potem doma vzela v roke Gramatico in pregledala par stvari.. Tale subjuntivo bo mene pokopal Bom zdajle šla še mal po netu brskat in kakšne vaje poiskat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Se bo zihr kdo najdu, da te bo za roke držal, mačona Jaz se še odločila nisem .mislim, da bi blo pametno prej narediti polno jogijsko dihanje ene pol ure. jaz sem 100 procentna, sam ni rečeno, da me ne bo kaj stisnilo in bom prpa. fajn se naspi, se vidimo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Mačona in aliana, držim pesti za obe...jst sm začela 3 mesce nazaj hodit in sm zdej tooooooooolk vesela, k se počasi vse šlihta! Jst sm pa zbolela...prehlad tud mene ujel. Ma, ja, se morm do nedele pocajtat, k mamo krst. Stuširala sm se, zavila v šal, vato v ušesa, zdej pa počas spat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Včeraj me je Marsa po telefonu vprašala, ko sva govorila, če imam nahod in sem si takoj nos zalil ene dvakrat, da me hudič ne bi res napadel ...ravnokar zvedu, da mam-a karte za Louja Vidim, velik vas zdravje mal muč......jaz tud obležal, pol pa se istočasno še prvič v lajfu z išiasom srečau, če je to blo to, tak so mi rekl, vem sam, da boli.... Eno za vse nas mal "nigši smo nej", smrk, smrkk, auuuu..... :xx!: To po požiranju pustnih krofov in drugih neslanih sladkarij ni nič čudnega Ampak se ne šalim, kar naj vsak malo premisli svoj jedilnik minulega tedna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Solze spadajo verjetno med pozitivno prehrano, ker so slane in še grenke povrhu! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Solze spadajo verjetno med pozitivno prehrano, ker so slane in še grenke povrhu! Uf, te so najboljše, če so od smeha Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 In če so od bridkosti? Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Po dolgem času en prijeten dan (večer) v službi Bom na stara leta še v čudeže začel verjet Čeprav ............... ena novica me je v slabo voljo spravila in v žalost zavila ne morem razumet da lahko starši izpišejo hčerko iz šole če se oni vrtijo v začaranem krogu bi lahko vsaj njej dovolil pobeg iz bede in izolacijeMogoče mi pa rata spremenit življenje njej in meni čeprav bi rabil Zakaj je lajf včasih tako neusmiljeno krut :xx!: niham med besom, žalostjo in razočaranjem Se mi pa obeta prijeten dan, že od jutra tako prijetne budnice že dolgo nisem imel Za dobro jutro izlet z lunatkama in za lahko noč žur z (vsaj) dvema lunatkama bom tudi jutranje dve probal na žur spravit Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 bom tudi jutranje dve probal na žur spravit WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 jebelacesta, u k... pejt, poln "svinjak" te imam... uf grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... dobro jutro, mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Lou Reed Aliana, , jaz bi tudi, pa ne vem, zakaj se ne spravim, mogoče res treba na celje počakat Onix, morda pa še lahko ti kaj pomagaš, nekako imam občutek, da bi šlo, pa še retro Merkur je, takšne odločitve ponavadi niso dokončne... mačona ..pa karkoli si že greš delat... kje pa je Mana??? pogrešam njen zaletavi stil Marsa , samo tako naprej... ____________ Ej, kaj meni tale retro merkur dela, kakšne scene vlečem na dan... danes zjutraj spomnila, da sem najbolj romantično sceno v lajfu doživela s tipom, s katerim nisem imela nič in niti nisem nameravala imeti kaj...in potem tudi nikoli nič ni bilo.... Dolga vožnja skozi dež.Ma kaj dež, naliv, ki ga redko vidiš.Za pot, ki naj bi trajala 4 ure sva porabila 9 ur Prideva na cilj, se namestiva v sobah in greva na večerjo. Skrivala sva se pod ogromnim dežnikom... v tistem vremenu, ko je bilo bolj črno od črnega izjavim...veš kaj bi si želela, da mi pričaraš zvezde... ...in pravi, dobiš, ko se vrneva z večerje...hm, sem mal pomislila, o čemu zdaj to tipo ...ne ti men o nekih zvezdah po tvoje... Ampak, se vračava v hotel, deževati je nehalo...ko takole hodiva, pravi.Poglej, zvezdica zate...in res x!x x!x oblaki so se razkadili samo na enem mikro mičkenem mestu, posijala je luna in ENA zvezdica... ne sam luna recimo ali pa zvezda, ne, točno luna IN zvezda...gledava par minut, oblaki zakrijejo...in pravi, vidiš, kaj sem naredil zate... ja, s takimi se prebujam Bogve, kaj mi bo jutri padlo na pamet...tole danes bilo bolš kot ono včeraj z janom... naredite si en lep dan, mene zvečer čakajo službene obveznosti poslovni partnerji, žene pa tako... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 jebelacesta, u k... pejt, poln "svinjak" te imam... uf grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... dobro jutro, mejte se Je pa dobil brezplačno karto za v k.. . Petek je . Petkom pa ne gledam v zobe Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Lačen sem. Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 cashy, skuhaj si caj, ful medu daj not, limone itd., morda bo jutri ze cist ok! Prakticiram tvoj nasvet tako skoraj vsako jutro in večer, tudi če nisem bolan...najbrž sem že tako navajen na tole, da sploh nima več efekta poleg vsega ostalega, se mi vedno bolj baše nos....drug teden bom čist out z vonjem in dihanjem za vas vse pa upam, da ste že preboleli, kar ste imeli za prebolet, in uživajte vikend ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2006 potem pa si pripravi fiziolosko raztopino, ful pomaga! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 potem pa si pripravi fiziolosko raztopino, ful pomaga! a to je mešanica vode in soli? Jo mami iz bolnice dostikrat prinese....sam kaj naj z njo počnem? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2006 v nos si jo nakapas, uporabis pac kot kapljice za nos, sam da so bolj ucinkovite tele, naravne.lohk si tud sam nardis, z zdravo soljo, vendar ce ti mama prinese, je tud ok. lohk ene 3x dnevno, vsekakor pa zvecer, da bos lazje dihal in bolje spal.ne mores verjet, kok pomaga, popolnoma neskodljivo in celo zdravo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 tečna sem cashy masiraj si tudi te točke sploh te ob nosu http://www.akupresura.akcjasos.pl/twarz_aku.jpg There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts