Marsa 3. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2006 super klarus, to bi lohk podala v kero od primernih tem (ti najbrz podam link, da ne isces), bi blo skoda, ce se izgubi tle po dnevniku. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 vidim, da so oči tudi pomembne...saj se mi res zadnje 2 dneva dogaja, da, ko hočem zaspati, se začnem solziti...sem kot ena jokica najprej sem to povezoval z žgečkanjem v grlu...sedaj pa ne vem več, zakaj in obema, Marsi in Klarus hvala za nasvet ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Glih dons prebrala, a tudi če inhaliraš sveže nariban hren sčisti sinuse in nos, če imaš možnost in voljo, lahko poizkusiš . Ma tlele na LNF se res vse dobi , ni nerešljive zadeve Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 cashy, ko si omenil solzenje oči, tole zna bit alergija, si pomislil na to???? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Glih dons prebrala, a tudi če inhaliraš sveže nariban hren sčisti sinuse in nos, če imaš možnost in voljo, lahko poizkusiš . Ma tlele na LNF se res vse dobi , ni nerešljive zadeve hren ponavadi kar pojem...čudno, tudi po njem se solzim cashy, ko si omenil solzenje oči, tole zna bit alergija, si pomislil na to???? Astraalergija? na kaj pa?doslej se še nikdar nisem solzil, in tudi nisem bil alergičen na nič (če ne štejem svojega brata ) ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2006 cashy masiraj si tudi te točke sploh te ob nosu Klarus, a se ti da postnit tole slikco v tole temo? http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=2810 Thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Jst grem pa na leeeeeeeeeeepššš. Sam ne še čist, morm še tuš dat skoz, pa mal pokanja, pa to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 zdle je pa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako sonce a ga rbi ker, ga mamo za izvoz There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 cashy, razmisli vseen.jaz sem tudi dobila alergijo šele pri xx letih Poln nos, solzenje, sinusi, ja vse bolj mi diši na alergijo, verjemi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Za dobro jutro izlet z lunatkama [/color]res je blo fajn. mačona ..pa karkoli si že greš delat...vse je OK. mal sem bla v skrbeh, ker je bla Luna v Ovnu in najbrž ni pametno narediti nekaj takega takrat, ampak smo tok časa čakali, da je Luna že prišla v Bika. kul. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 ceprav se mi zdi, da je ogromno ljudi naokrog smrkavih. tudi jaz med drugim in tako zelo, da se tudi meni solzijo oci. to se mi je zgodilo ze veckrat. a mislite, da ne bi moglo bit to? no, ce vzames kaksen histaminik za probo, se bo hitro videlo kaj je, najbrz. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 jaz sem bila pa pri zobozdravniku ej ful hepi,res, danes bil dečko popolnoma druga zgodba, prijazen, ustrežljiv, nemoremverjeti... sicer se mi je čudno zdelo, da bi bila nekomu (posebno tipu ) tkooo antipatična... danes je bila popolnoma druga zgodba... sem ga prec njegovemu direktorju pohvalila, sem ga ravno pri odhodu srečala, sva skočila na kavico, dobila nekaj komplimentov... hehe, pa kaj potem če me nekdo ignorira...ma naj se valja v svojem svinjaku Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Izlet bil je krasen in dvojno uspešen navkljub vsem dvomom Včasih je težje kaj gledat kot naredit Pa spet so se mi zbudile neke stare ideje zgleda da ne smem dobit dojenčka v roke me takoj prime končat samsko življenje Ampak napad hitro tudi mine prijetne zadeve se mora previdno dozirat par ur na teden je glih prav Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Pa spet so se mi zbudile neke stare ideje zgleda da ne smem dobit dojenčka v roke me takoj prime končat samsko življenje Ampak napad hitro tudi mine prijetne zadeve se mora previdno dozirat par ur na teden je glih prav Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Kaj čem Še ne tritedenska štručka zna čudežno vplivat name Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Kaj čem Še ne tritedenska štručka zna čudežno vplivat name težava je samo, ko ni večno stara 3 tedne ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2006 zgleda da ne smem dobit dojenčka v roke saj so res srcki, dojencki.. ko majo se oni glasek, cist dojenckast, ko tko pokasljujoce jokcajo... *** Jaz pa pisem napoved. ()picil me je. nasvet sem ze napisala, pa merkur tud ze skor.ja saj vem boby, da to se nic ne pomen - kdaj se jo zacne, pac pa kdaj se jo konca pisat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 težava je samo, ko ni večno stara 3 tedne Vem odštevam pri nečakinji (zdaj bo tri leta) In previdno doziram da se ne bi preveč navdušil ali pa naveličal Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 morgen.... dons pa gasaaaaaaa....... zlomk...tralalapa vseh 777 -ou tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Vem odštevam pri nečakinji (zdaj bo tri leta) In previdno doziram da se ne bi preveč navdušil ali pa naveličaltriletniki so pa zakon, moja nečakinje bo poleti 3 pa me vedno takoj ovije okol prsta in je skor vedno po njenem huh, moja nečakinja je rak na kvadrat sonce in asc ma v raku, sam luno ma pa po teti in to v devici There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Izlet bil je krasen in dvojno uspešen navkljub vsem dvomom Včasih je težje kaj gledat kot naredit Pa spet so se mi zbudile neke stare ideje zgleda da ne smem dobit dojenčka v roke me takoj prime končat samsko življenje Ampak napad hitro tudi mine prijetne zadeve se mora previdno dozirat par ur na teden je glih pravJp, res je.. kokr sem bla 100%, da ne bom, ste me prav hitro prepričali Pa thanx, da ste me Sem se pol povabla domov na kosilo.. Oči se sam smejal pa rekel, da če bom še jezik, me ne bo hotel več poznat. Pa sem ga spomnila, da to vedno reče Pa zanimive pogovore mel... mi mami razlaga kako sta se zanč pogovarjala, da bosta očitno v roku 5 let imela vnuka.. 'ja sej si rekla, da ne misliš na perfect tipa čakat..' pa jaz da res ne ampak da se mi 30 itak zdi že mal pozno.. pa pol pri kosilu mami očita samo obvesti, da bo vnuk prej, ne čez 5 let.. pa oči sam reče aja? fajn. Kok sta fajn moja starša, včasih ju mam pa res noro rada Da mi ne zatežita in ne bluzita s kakimi pridigami predpotopnimi, kao poroka pa to, ampak jima je čist kul.. Pa ja, še to rekla mami, da oči rekel če mačka pazita, da bosta tud froca lahk Tko da ja, Onix, sem na podobnih mislih Šla v Leclerca pol na poti nazaj, kupla mascarpone, da nardim original tiramisu (mater, draga zadeva tole ), pa vse za čez vikend, ker se mislim zabubit tlele na toplo in do ponedeljka ne mignit ven sploh (Onix, oddala vizitko od studia v lekarni, sem šla po nekaj za razkuževat pa je bejba čist navdušena bla in me vse izprašala, tko da sem ji kar vizitko dala na koncu ) Astra, Hoja po robu mam še v planu, se zmenva v Celju? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 nč vas nisem brala...comp je "umru" uživljanje bo prihodn teden... ful imam dela na faksu, sobota je biu kolokvij, v ponedeljek sem oddala analizo enega dela, danes je biu kolokvij, v ponedeljek bo kolokvij...člouk bi reku, da doktorat delam zajc je zakon ,Rudi, njamiiiiiii kolk je sladek(ko dobim pc dam slike takoj gor) želodček me boli, hrenavke sem jedla, potem pa še 1,5 figara,,,požerukhnja...zdej me pa napenja po trebuščku žolč sem spluvala tmle v eni temi...yessssssssss sončkeeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 AAA!! Kok bedno!45 programov na TV pa nič za gledat. Nobene knjige nimam doma. Brez jajc sem in ne morem tiramisuja delat. Spat bom šla WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 45 programov na TV pa nič za gledat. Nobene knjige nimam doma.jaz pa tri devedeje in Staro pajkovko (kul knjigca - priporočam )... zdajle še nekaj cmarim za jutri, potem pa pred tevejček ... sem imela zapravljalni dan ... stanovanje sem mal pomladansko okrasila, spet mal pometala stran, kovance sva zbrali na kup, da jih odneseva nekaj v unicefovo škatlico, nekaj pa na Društvo za zaščito živali. Pa Matevžu sem kupila tako luštno vetrnico v službi pestro... kolegica in kolega sta glasno razpucavala 100 na uro, da se je kar bliskalo... imamo še eno dojenčico (eno smo dobili prejšnji mesec), enega otročka pa še čakamo... kolk dojenčkov zadnje čase (tud frendica je tik pred porodom) :xx!: :xx!: :xx!: napoved za dohodnino! kolk se mi upira, da ni res! en lep vikend vsem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 spet sn umrl kaka štala... pa še sploh ni mrk če se pa zaj neom nažrl Lublane, se neom ankul... drugač pa... aja, pa regres je bil ce je biu pa regres potem pa nujno na kavo Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts