Guest sstane 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 ja ob 5.05 je bus, ker sem zjutri preveč zaspana da bi šla peške....delat pa začnem ob 6h, pa jutri spet....drugače se pa igram šefico kuhne v enem takem domu Pa, kaj ne poveš, da takoj uvedeš biodieto za tvoje paciente So starci ali mladinci Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 vse po malem...je pa to rkc ustanova tak da bo to bol težka... There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 si nor joga je ja hudičevo delo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 vse po malem...je pa to rkc ustanova tak da bo to bol težka...Zakaj pa, če je to kuhinja za brezdomce, ti dam sol zastonj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Evo, mam jajca *** kaj sem zafrknla mačka sva skup nesla smeti ven, ko je tolk težil, pa je ugotovil, da dež pada in je mokro.. tko da zdaj mirno zračim, on pa na balkonu na polici sedi in dol gleda in mu še na misel ne pride, da bi ven skakal kaj sem baraba.. drugač pa tko pridno zapiram okna, da ne bi ven mogel Ajdi, gremo tale tiramisu spackat skupi... pol pa kosilo počas. kuskus se že od včeraj dela.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Zakaj pa, če je to kuhinja za brezdomce, ti dam sol zastonj ah kje....tu mam bodoče duhovnike, ostarele duhovnike, itd....skor sami vrh rkc There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 če je pa res....vse od reikija, bioenergije, akopunkture, akopresure, homeopatije....vse bolezni ki se stem dajo pozdravit....da ne govorimo o vedeževanju, astrologiji to je uradno stališče rkc js sem pač zelo liberalen katolik There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 am v bistvu sem že.... sej veš, da če se hrana dela ljubeznijo da je veliko bol okusna...pol pa jih še trofi malo moja energija pa sami nevejo kaj je z njimi There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 ah kje....tu mam bodoče duhovnike, ostarele duhovnike, itd....skor sami vrh rkcIn, kaj misliš, da bi jim zdrava sol škodila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 ne nebi jim, sam prepričat jih v to bi bla pa prava revolucija....po pravici povedano js nimam več energije da bi se z njimi ubadala There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Pa sej jih ni treba nič prepričevat, ti samo soli WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 sej bi, sam moje delavno oklolje ni glih tako kot bi moglo bit glavno da bom sebe posolila There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 glavno da bom sebe posolila To, ko bodo pa študenti videli, kako boš zacvetela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 morgen.... ..... waw.....blo ucheri NADKULSKO.... pa mi jasn tam ob 7ih zjutri k je blo konc ni dal, de neb she na metelko dau nosa.... biu kokr after tam.... ....itaQ ista ekipa.... ....pa trancy do opoldan..... dons mam pa ene tezhake....pa che so uni taki....bom pa she jst.... sam zjutri bom pa zmagovalc jst....k se bom meu zram she fino...uni pa ne... zlomk...tralalapa 777 -ou tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 teb bi zlo koristilo, ja... ko mas tanke lase. Kakšen fajn feeling , mehki lasje čist, pa na naravnem zraku posušeni - fenu se itak izogibam, če je le možno . Tole bo pa ziher repriza padla waw.....blo ucheri NADKULSKO.... pa 777 -ou tja.... Uf , še sveže prestregla . Fajn da si se imel fajn, no sej se imaš dons tut lahko, al pa če stilsko izzivaš 666 s povratnico Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2006 uh kel dan!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 pozdrav... kaka gneča v celju. na hudinji. rokometna tekma. ljudje čisto nori. so vozli kot norci. hotla v mercator, pa nemogoče tja pridet, šla v planet pol. peš oblaki črni tu na hudinji, samo nad zlatorogom so svetlejše barve.. morda dober znak za naše? ajd, grem navijat za naše. ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 huh, kakšen dan danes ponoči sem staknil vročino, tresel sem se, smrkal...zjutraj sem šel k dohtarju, in ko sem prišel z laboratorija, se mi je samo stemnilo pred očmi, po tleh sem pogrnil kot sem dolg in širok. Dobil sem udarec v kolk, ki vedno bolj boli...hvala bogu, se nisem z glavo udaril ob bližnjo mizo...velika sreča Ugotovili so, da imam virozo, z bakterijsko infekcijo v grlu, zato sem pa toliko časa brez glasu...mi je bilo že zelo čudno, kaj je z glasom... Danes sem cel dan prespal, vsak čas bom dobil preležanine..sem zelo švohoten, ko hodim se mi kar megli pred očmi....ni kar tko ... Bom še jutri kaj napisal ...upam, da bo bolje ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2006 o a tkole se je izcimilo Cashy... jaz grem pa mal tv bult.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Po slabem včerajšnjem večeru/noči, danes čisto druga zgodba Sem se hotel zapret v sobo in zrihtat comp (me neki za..bava), pa ne bo šloSem dobil povabilo, ki se ne more odklonit Se predolgo nisva srečala če se pa izogibam vsem lepim in samskim Koncert benda, ki se jih (bežno) spomnem z Rock Otočca enkrat v prejšnjem stoletju Se mi zdi da jih danes tudi ne bom ravno opazil v taki družbi ne bom na oder gledal Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Kok kul dan, nič nisem naredila No ja, v bistvu sem.. tiramisu, hudo dobro kosilo, računalnik spucala vseh virusov in konjev in ostalih živali, spala, spala, spala, gledala film... zdaj grem pa za pol urce glagole vadit... Gledala Diskretni šarm burgezije.. Hudo Boljši od Fantoma.. Ugotavljam, da so čist gledljivi Bunuelovi filmi Sem začela z Andaluzijskim, pa nekak imela občutek, da so vsi njegovi filmi v tem stilu, negledljivi... Tko da čist navdušena zdaj Cashy, pozdrav se WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Sam da vam pomaham, ahoj, pa mrdam naprej....cel dan v lajhanju pa tko sem si zabičala, da ne pakiram last minute Neki na pol sem spokala, pa upam, da bom zjutraj ob 5h boljš volje in bom z lahkoto še vse ostalo... japajade.com Cashy, pozdravi se in vsi ostali, ki potrebujete pobožajlote Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 cashy *cosma, nič ne razumem, ampak ziher je dobr *cel popoldan pestvala Matevža (luštno dete še pa še, ker cukr je! ... sam sem bla pa kar zmahana pol... ) ... pogledala Brata Grimm, pa Polarni vlak... luštno oboje. Dobila Siriano pa Munchen. ... Solata od poročil za red. konferenco potrpežljivo čaka... nočko funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 sneg gre glej zunaj sneg jeeeeee There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 hvala vsem za dobre želje malo bolje je že, vročine ni več, se mi zdi, da mi bo fitness kondicija kar precej pomagala, da se čimprej poberem z bolniške postelje a niso danes napovedovali pou metra novega snega? Pri nas na Bledu samo dežuje, snega pa nič. Še sreča...letošnja zima se je že takoalitako odkupila za 10 let nazaj in še za 5 naprej ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts