Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 21

Marsa

Recommended Posts

a tako....a kr u ovnu...kdo ji je pa dovolu???....ma ne me jemat resno....dans je petek......(kao to vse pojasni.... x:Dx ).....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

no saj, si pa ribe preskocila, ko je tud bolj bluz scena vcas, dostkrat. xDDx

ja ja, petek, to pomeni da se vikend zacenja, torej moram pocas ze o n razmisljat. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Haha x:Dx gledam in se rezhim, kaksen podpis ma Stane (sam nisem hotla v oni temi tega pisat)

sex y sol. xokx xsuperx

joj si model Stane res! xg:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uf.... :switz: ....uspelo mi je preskočit ribe.........how nice....

men se tolk posluša muskoooooooo......hočem koncert....zdej takoj....pa ples tudi.....

kaj se men rola danes..... :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

zdej si grem pa nalac 5 kav drugo za drugo skuhat, hepi, ker mam plin. x:o)x

sam zdaj nimam vec izgovora, da si ne mroem packaraja dol umit..

joj, bljek zdaj tole.. :P :D

Picasso

kot vidim, ste večinoma kr fajn, me veseli :palec:

ostali: xupx xupx xupx

to tud sebi pravim, k sm vsa čudna... mal zijalasta*, mal deprasta... kr ne vem kaj bi s sabo.. mah, bo že!

naredmo si en res lep vikend xwizardx x:)x

*tale izraz sm tle nekje pobrala in si ga bom kr prisvojila, k se mi ful dopade x:Dx in natančno opisuje določeno razpoloženje in vedenje x:)x x;)x

oj bast :palec:

ste zrihtal avto?

one cifre pa nisem nasla. :sori: :xx!:

Picasso

včeraj total "zaružila" kar se res supertruper vidi na mojem obrazu danes :blackeye:

pred spanjem obvezno minsko polje z unim lenivcem :o|o:

danes se, za sedaj še neuspešno, prilizuje :vragec:

herpes na vidiku, ampak sem ga takoj začela kurit :vtz:

čez 5 min začnem z inštrukcijami...učenje me še čaka danes...sonca ni...eh ja, tkole 'mamo

kuhne pa ne vem če bova šla danes gledat, ker sva imela včeri totalen spor glede tega

nisem srečna danes...oziroma: danes se počutim zelo nesrečno, kot kup nesreče xrolleyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Joj, Mana, kako si tole lepo stopnjevala... x:Dx

Danes nisem srečna, pravzaprav sem nesrečna...ma kaj, počutim se kot KUP nesreče... x;)x

Sori, sam res me je nasmejalo...

Drugače pa... xcrossfingx ...pa napoved si idi prebrat

Astra

Per aspera ad astra

ja, men se je tud to hecn zdel.

mana, saj bo! xcrossfingx

(ne smes ga skoz v nic dajat pa omalovazevat, hinko, lenivc itd., saj to je duhovito, lohk clo ljubkovalno, sam vedno je pol not en mali ocitek... morda mas skoz en tak nacin do njega, pa se zato vec kregata.. no sory ker se sploh vtikam, sam sem ze veckrat opazila)...

...pa napoved si idi prebrat

a ves da sem si jo sla jaz prebrat..

tedaj prec ko jo napisem, jo cist drugac berem.... :)

in sem kar zadovoljna, kako je napisana.

razen da ni poplav pa plazov (hvalabogu xDDx)

Aha fino, Bast! :palec: x^x

se morda vidmo zvecer?

(sam kot sem predvidevala, znam bit bogyca tezka :sori: - tko da ce me ne bo, se zvijam v krcih)

Picasso

zvečer itak plesat xyesx xsuperx

berem, da goa trance dviguje kundalini... in človeku pokaže taprav svet xscratchx x:Dx ... no ja, vsekakor neki posebnega muska, tud r&r mi ni nudil tolk energetskih... senzacij x;)x x^x

xokx bravissima ja se spomnim! :palec:

Bast, jp, cist verjamem, itak.. x;)x xDDx

ja, upam, da me ne bo zvil.

Picasso

O, Valkira, hudo :palec:

Hehe, ful mi dogaja :) Zbrskala na netu eno knjigo k jo mam za književnost za prebrat in zdaj počas berem, vsake tolk pa vmes CD zamenjam x:o)x

Men se tud neki pleše :inocent: En majčken mogoče, da se kaj prikažem tam zvečer... Če me bo še držalo x:)x Kaka muzka to sploh je.. :inocent: x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ja ja, prid prid, da te bomo gledal ko bos plesala pa se ti smejal! :frog: x;)x x:px

(saj se hecam, prid prid xyesx, blazno fajn... xokx)

Picasso

:2src:

Se zmeraj sem dobre volje. Ceprav me noge bubajo od izpadnih korakov fejst x:Dx

Zmenili smo se s frendi, da gremo v Benetke na pustni karneval :palec: To je lih, ko bo vsega konec, tako da pricakujem, da bom mal zazurala :2src:

Zdaj pa listam zraven Gloss in čekiram, kakšne oblekce bom dala za pomlad/poletje šivilji delat x;)x

Sam najprej še mal hujšanja :sori:

xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Za popizdit sem hepi :hepko: :onfire: :hepko: :onfire: :hepko: en micken sem pa tut prpe :inocent: ...

Čestitam! :palec: En micken pa nkol ne škodi x:px .......prpe. x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

v kakšen totalen sonček sem prišla iz lj megle :2src: x:)x :palec: ... škoda, ker moram spet nazaj v megleno in zgužvano lubiano :o|o: :xx!:

... sama doma x:px :party: in si bom kar zelje z olivcem in česnom nardila pa mal črnega kruha zraven xzobkox :yumy: ... tamala ima dons zaključek prvega tromesečja in zdajle piše pisni del izpita (pa enih 6 al kolk projektov je mogla oddat) xcrossfingx xupx

valkira :palec: x8Dx

uživajte x:)x :palec:

xcrossfingx za Dasho!

jaz tud sama (se, ker se ni tamalega iz sole), mitja pa najbrz na poti v munchen pocas...

jaz mam pa take lepckane in lahkotne laske. :love:

Picasso

jo, res blagorcek... x8Dx xDDx

hvala xokx

po mojem bo prav uzival vozit, pa se sonce je. xDDx x8Dx

Picasso

Valkira čestitke :flowers:

Kako je pa s šolo?..sem takoj pomislila, ko si za službo napisala

Marsa res je, da veliko manj pišem o njemu, kadar sva ok, ker takrat mi je pač "fajn" in napišem, da sem dobre volje (ne pišem o njemu kot o mojem ptičku-siničku, polhu, pujsku ipd x:Dx ...čeprav mu tako pravim-in še mnogo je tega).

Kadar pa nisem tako zelo "fajn" in on ni ptiček-siniček, bom pa to gotovo napisala....

Je pa res, da sem zadnje čase veliko bolj stroga do njega, ker mislim da je prišel "čas" za spremembe, čas ko mu vseh neumnosti ne oprostim takoj, samo zato, ker:" je "pač" moški in moški kasneje odrastejo..."

O tem mojm novem dojemanju "časa" in predvsem o mojem spremenjenem "rejtingu" sva se pogovorila in vse zmenila...in kadar pogoltne svoj del dogovora me zgrabi sveta jeza...ne sej ni tako bed, samo bl na hard sem ratala, ker drugače nikamor ne prideva...

Je pa fino, da si opazila to in me spodbudila k ponovnemu razmisleku zakaj je temu tako...

:flowerface:

Inštrukcije so bile ql...dinarrrrrrrrrrr...yessssssxyesx

Greva vseeno kuhinje gledat...pa še sonček se jeeeeeeeee..je je je prikazalllllllll :2src:

sončkeeeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

...

Je pa fino, da si opazila to in me spodbudila k ponovnemu razmisleku zakaj je temu tako...

:flowerface:

wow, x8Dx :palec:

fajn ko tko vidis, sem mela napisan, pa zbrisala, sem pomislila da kaj se vtikam, no pol sem pa vseen ponovno napisala xDDx

Inštrukcije so bile ql...dinarrrrrrrrrrr...yessssss xyesx

Greva vseeno kuhinje gledat...

No vidis! xokx

Picasso

fajn no to je pa zlo fajn... pa se zadnjic sem ti rekla, da nisi e cist ti, no zdaj si ze bolj. :palec: x8Dx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...